… Ayrıca Pazartesi günü, basın toplantısına çıkmadan önce bile oldukça kızdı.

Yardımcılarının ona yanlış tarih / hafta sonu / saat söylediğini düşünüyorum.Ama zaman mezun olduktan sonra Obama Başlangıcı adresi açık olacaktı. Muhtemelen dün gece yayınlanan adresin erişimini boğmak için tüm kolları yerine koydu, ama sadece yanlış haftasonu geçirdiler.

Author

80 Comments

  1. selamun aleyküm web siten vallaha iyi, teraziye tıkladım

  2. selam arkadaşlar siten ciddiyim hoşuma gitti, face de paylaştım

  3. Merhabalar web siten ciddiyim hayran edici, facebookta paylaştım

  4. Sinop merkezden ben Gürbüz. Selam paylaşım yeminle dikkatimi çekti, saolun 21-05-2020 21:03:30

  5. Slm paylaşımın süper ötesi güzel, twitter da paylaştım

  6. Ağrı merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar bu web sitesi harbiden mükemmel, şukuladım 05-06-2020 03:16:18

  7. elif yılmaz Reply

    Selamın aleyküm sayfanız süper ötesi hayran edici, sosyal medyada paylaştım

  8. Artvin merkezden ben Emine. selam arkadaşlar sayfa gerçekten güzel, teraziye tıkladım 15-06-2020 02:38:27

  9. elif yılmaz Reply

    Kocaeli merkezden ben elif yılmaz. Selam herkese paylaşımın inan ki ilgi uyandırıcı, saolun 22-06-2020 21:29:22

  10. Bitlis merkezden ben ali. Mrb web siten süper ötesi güzel, facebookta paylaştım 28-06-2020 08:48:15

  11. selamun aleyküm web siteniz gerçekten hayran bıraktı, tebrikler

  12. elif yılmaz Reply

    Merhaba herkese sayfanız gerçekten mükemmel, facebookta paylaştım

  13. Merhaba herkese paylaşımın harbiden dikkat çekici, teşekkürler

  14. Isparta merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm paylaşımın ciddiyim iyi, şukuladım 19-07-2020 18:07:49

  15. Bilecik merkezden ben Emine. Mrb bu web sitesi valla hoşuma gitti, twitter da paylaştım 19-07-2020 18:40:50

  16. Selamlar web siteniz inanılmaz çok güzel, linkedinde paylaştım

  17. Kars merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm paylaşım harbiden çok iyi, linkedinde paylaştım 28-07-2020 02:15:59

  18. Selam bu web sitesi vallaha billaha çok iyi, şukuladım

  19. Selam sayfa gerçekten çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım

  20. Merhabalar siten inanki çok hoşuma gitti, teşekkürler

  21. Kahramanmaraş merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar siteniz gerçekten dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 20-08-2020 19:25:05

  22. Eskişehir merkezden ben Emine. Merhabalar web siten harbiden mükemmel, sağolun 01-09-2020 13:39:47

  23. Sivas merkezden ben Emine. selamun aleyküm siten vallaha hoşuma gitti, şukuladım 02-09-2020 11:46:03

  24. Balıkesir merkezden ben ali. Selamın aleyküm bu web sitesi gerçekten çok güzel, twitter da paylaştım 21-09-2020 13:34:22

  25. Kastamonu merkezden ben ahmet. Merhaba herkese paylaşım inan ki çok iyi, linkedinde paylaştım 22-09-2020 00:56:12

  26. Tokat merkezden ben banu. selamun aleyküm paylaşım valla çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 24-09-2020 00:10:36

  27. Muğla merkezden ben banu. Mrb sayfa harbiden hoşuma gitti, facebookta paylaştım 02-10-2020 11:30:05

  28. Selamın aleyküm paylaşımın süper ötesi çok güzel, linkedinde paylaştım

  29. Bu konu : ” Bütün hafta merak ediyorum, Donald Trump + destekçileri + twitter botları neden geçen hafta sonu #Obamagate’i pompalamakla TÜM içeri girdi, saat 14: 00’e kadar 100’den fazla tweet ve retweet gönderdi. ” çok güzel. merhaba arkadaşlar siten harbiden hayran edici, teşekkürler , Hasan – 296

  30. Rize merkezden ben ali. Mrb web siten inanılmaz hayran bıraktı, face de paylaştım 19-11-2020 04:47:14

  31. Niğde merkezden ben gaye. Selam sayfa inanki çok hoşuma gitti, sağolun 26-11-2020 11:53:29

  32. Gümüşhane merkezden ben ziya. Selamlar siten harbiden hayran bıraktı, teraziye tıkladım 26-11-2020 22:01:35

  33. Sivas dan kimler var. Bütün hafta merak ediyorum, Donald Trump + destekçileri + twitter botları neden geçen hafta sonu #Obamagate’i pompalamakla TÜM içeri girdi, saat 14: 00’e kadar 100’den fazla tweet ve retweet gönderdi. . selamun aleyküm sayfa ciddiyim hayran edici, face de paylaştım , – 380

  34. Slm paylaşımınız inanki çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum

  35. Bu konu : ” Bütün hafta merak ediyorum, Donald Trump + destekçileri + twitter botları neden geçen hafta sonu #Obamagate’i pompalamakla TÜM içeri girdi, saat 14: 00’e kadar 100’den fazla tweet ve retweet gönderdi. ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web sitesi inanılmaz dikkatimi çekti, teraziye tıkladım , hatice – 423

  36. Bu konu : ” Bütün hafta merak ediyorum, Donald Trump + destekçileri + twitter botları neden geçen hafta sonu #Obamagate’i pompalamakla TÜM içeri girdi, saat 14: 00’e kadar 100’den fazla tweet ve retweet gönderdi. ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfa süper ötesi güzel, linkedinde paylaştım , gaye – 122

  37. Tekirdağ dan kimler var. Bütün hafta merak ediyorum, Donald Trump + destekçileri + twitter botları neden geçen hafta sonu #Obamagate’i pompalamakla TÜM içeri girdi, saat 14: 00’e kadar 100’den fazla tweet ve retweet gönderdi. . Slm sayfa vallaha çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , emin – 388

  38. Bartın merkezden ben ziya. Selamın aleyküm paylaşımın gerçekten hayran edici, teraziye tıkladım 07-12-2020 18:53:53

  39. Balıkesir dan kimler var. Bütün hafta merak ediyorum, Donald Trump + destekçileri + twitter botları neden geçen hafta sonu #Obamagate’i pompalamakla TÜM içeri girdi, saat 14: 00’e kadar 100’den fazla tweet ve retweet gönderdi. . Slm bu web sitesi yeminle hayran edici, face de paylaştım , ali – 433

  40. Mersin dan kimler var. Bütün hafta merak ediyorum, Donald Trump + destekçileri + twitter botları neden geçen hafta sonu #Obamagate’i pompalamakla TÜM içeri girdi, saat 14: 00’e kadar 100’den fazla tweet ve retweet gönderdi. . Merhabalar paylaşımın cidden dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım , Emine – 479

  41. Bu konu : ” Bütün hafta merak ediyorum, Donald Trump + destekçileri + twitter botları neden geçen hafta sonu #Obamagate’i pompalamakla TÜM içeri girdi, saat 14: 00’e kadar 100’den fazla tweet ve retweet gönderdi. ” çok güzel. selamun aleyküm siteniz yeminle dikkatimi çekti, şukuladım , mehmet – 183

  42. Hakkari merkezden ben emin. Slm paylaşımın cidden hoşuma gitti, teraziye tıkladım 29-12-2020 11:16:14

  43. elif yılmaz Reply

    Mrb web siteniz süper ötesi dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım

  44. Kahramanmaraş merkezden ben gaye. selam arkadaşlar paylaşımınız inanki çok iyi, sağolun 15-01-2021 03:27:36

  45. Merhabalar sayfanız yeminle hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım

  46. Bu konu : ” Bütün hafta merak ediyorum, Donald Trump + destekçileri + twitter botları neden geçen hafta sonu #Obamagate’i pompalamakla TÜM içeri girdi, saat 14: 00’e kadar 100’den fazla tweet ve retweet gönderdi. ” çok güzel. Merhabalar sayfan harbiden güzel, twitter da paylaştım , emin – 190

  47. Antalya merkezden ben hatice. selam arkadaşlar paylaşım gerçekten mükemmel, sağolun 23-01-2021 00:05:51

  48. Yalova merkezden ben ali. Selam herkese web sitesi harbiden çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 24-01-2021 12:44:43

  49. Bu konu : ” Bütün hafta merak ediyorum, Donald Trump + destekçileri + twitter botları neden geçen hafta sonu #Obamagate’i pompalamakla TÜM içeri girdi, saat 14: 00’e kadar 100’den fazla tweet ve retweet gönderdi. ” çok güzel. Slm sayfanız inanki hayran edici, facebookta paylaştım , emin – 13

  50. Bu konu : ” Bütün hafta merak ediyorum, Donald Trump + destekçileri + twitter botları neden geçen hafta sonu #Obamagate’i pompalamakla TÜM içeri girdi, saat 14: 00’e kadar 100’den fazla tweet ve retweet gönderdi. ” çok güzel. Selamın aleyküm siten vallaha billaha hayran bıraktı, linkedinde paylaştım , mehmet – 7

  51. elif yılmaz Reply

    Zonguldak dan kimler var. Bütün hafta merak ediyorum, Donald Trump + destekçileri + twitter botları neden geçen hafta sonu #Obamagate’i pompalamakla TÜM içeri girdi, saat 14: 00’e kadar 100’den fazla tweet ve retweet gönderdi. . Selamlar web siteniz ciddiyim iyi, şukuladım , elif yılmaz – 134

  52. merhaba arkadaşlar bu web sitesi inan ki dikkatimi çekti, teraziye tıkladım

  53. Bu konu : ” Bütün hafta merak ediyorum, Donald Trump + destekçileri + twitter botları neden geçen hafta sonu #Obamagate’i pompalamakla TÜM içeri girdi, saat 14: 00’e kadar 100’den fazla tweet ve retweet gönderdi. ” çok güzel. Merhaba siten vallaha çok iyi, şukuladım , gaye – 210

  54. Afyon merkezden ben ahmet. Mrb paylaşımınız ciddiyim hayran bıraktı, twitter da paylaştım 21-02-2021 05:29:03

  55. Nevşehir merkezden ben memo. merhaba arkadaşlar paylaşım süper ötesi dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 01-03-2021 06:28:34

  56. Mardin dan kimler var. Bütün hafta merak ediyorum, Donald Trump + destekçileri + twitter botları neden geçen hafta sonu #Obamagate’i pompalamakla TÜM içeri girdi, saat 14: 00’e kadar 100’den fazla tweet ve retweet gönderdi. . Merhabalar bu web sitesi vallaha hayran edici, teşekkürler , ziya – 492

  57. Selam web sitesi valla dikkat çekici, twitter da paylaştım

  58. Bu konu : ” Bütün hafta merak ediyorum, Donald Trump + destekçileri + twitter botları neden geçen hafta sonu #Obamagate’i pompalamakla TÜM içeri girdi, saat 14: 00’e kadar 100’den fazla tweet ve retweet gönderdi. ” çok güzel. selam arkadaşlar sayfa gerçekten çok güzel, face de paylaştım , ali – 283

  59. Gürbüz Reply

    Bu konu : ” Bütün hafta merak ediyorum, Donald Trump + destekçileri + twitter botları neden geçen hafta sonu #Obamagate’i pompalamakla TÜM içeri girdi, saat 14: 00’e kadar 100’den fazla tweet ve retweet gönderdi. ” çok güzel. Merhaba bu web sitesi inanılmaz dikkatimi çekti, face de paylaştım , Gürbüz – 57

  60. Bu konu : ” Bütün hafta merak ediyorum, Donald Trump + destekçileri + twitter botları neden geçen hafta sonu #Obamagate’i pompalamakla TÜM içeri girdi, saat 14: 00’e kadar 100’den fazla tweet ve retweet gönderdi. ” çok güzel. Slm siten yeminle mükemmel, facebookta paylaştım , – 298

  61. elif yılmaz Reply

    Merhaba herkese bu web sitesi valla dikkatimi çekti, tebrikler

  62. Bu konu : ” Bütün hafta merak ediyorum, Donald Trump + destekçileri + twitter botları neden geçen hafta sonu #Obamagate’i pompalamakla TÜM içeri girdi, saat 14: 00’e kadar 100’den fazla tweet ve retweet gönderdi. ” çok güzel. Selamlar bu web sitesi vallaha billaha mükemmel, teşekkürler , emin – 287

  63. Bu konu : ” Bütün hafta merak ediyorum, Donald Trump + destekçileri + twitter botları neden geçen hafta sonu #Obamagate’i pompalamakla TÜM içeri girdi, saat 14: 00’e kadar 100’den fazla tweet ve retweet gönderdi. ” çok güzel. Selam herkese sayfan süper ötesi çok güzel, sağolun , Aylin – 412

  64. Hakkari merkezden ben Emine. Selam herkese sayfan inanılmaz dikkatimi çekti, teşekkürler 01-05-2021 08:08:10

  65. Bu konu : ” Bütün hafta merak ediyorum, Donald Trump + destekçileri + twitter botları neden geçen hafta sonu #Obamagate’i pompalamakla TÜM içeri girdi, saat 14: 00’e kadar 100’den fazla tweet ve retweet gönderdi. ” çok güzel. selamun aleyküm web siteniz vallaha hayran bıraktı, twitter da paylaştım , ziya – 399

  66. Zonguldak dan kimler var. Bütün hafta merak ediyorum, Donald Trump + destekçileri + twitter botları neden geçen hafta sonu #Obamagate’i pompalamakla TÜM içeri girdi, saat 14: 00’e kadar 100’den fazla tweet ve retweet gönderdi. . Merhaba herkese siteniz valla çok güzel, facebookta paylaştım , doruk – 185

  67. Karabük merkezden ben Aylin. selamun aleyküm web siten valla hayran edici, face de paylaştım 07-05-2021 05:42:54

  68. Mrb bu web sitesi ciddiyim çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım

  69. Bu konu : ” Bütün hafta merak ediyorum, Donald Trump + destekçileri + twitter botları neden geçen hafta sonu #Obamagate’i pompalamakla TÜM içeri girdi, saat 14: 00’e kadar 100’den fazla tweet ve retweet gönderdi. ” çok güzel. Selam paylaşımın cidden dikkat çekici, şukuladım , memo – 385

  70. Çanakkale merkezden ben ahmet. Selamlar siten inanılmaz hayran bıraktı, teşekkürler 24-05-2021 05:07:13

  71. selamun aleyküm siten inanılmaz dikkatimi çekti, teşekkürler

  72. Edirne merkezden ben Emine. Merhaba web siteniz harbiden güzel, linkedinde paylaştım 05-06-2021 13:33:00

  73. selamun aleyküm siteniz gerçekten dikkatimi çekti, şukuladım

  74. Bursa merkezden ben . selamun aleyküm paylaşım valla hayran edici, saolun 12-06-2021 08:46:32

  75. Selamın aleyküm siten valla mükemmel, twitter da paylaştım

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link