Büyük bir Q erkek değilim ama söylenenleri görmek için rastgele Qmaps’a bakıyorum. Q’nun son düşüşünün 2 Temmuz’da olduğunu fark ettim; Ghislaine Maxwell’in tutuklandığı gün.

https://qmap.pub/

Son damla.

Sağır postacıya teşekkür etmek için işaret dilini kullanan genç kız (Şüpheli Goodable Profil Pic Notu)

Tweetler silindiğinden beri ….. var mı?

Belirli videolarda işaret dilini mi arıyoruz?

Eminim ki hepsi sadece bir tesadüf.

“Büyük bir Q erkek değilim ama söylenenleri görmek için rastgele Qmaps’a bakıyorum. Q’nun son düşüşünün 2 Temmuz’da olduğunu fark ettim; Ghislaine Maxwell’in tutuklandığı gün.” üzerine 33 yorum

  1. Artvin merkezden ben Gürbüz. Selam herkese web siteniz valla mükemmel, teşekkürler 14-07-2020 08:16:26

    Cevapla
  2. Adana merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar paylaşımınız valla dikkatimi çekti, teşekkürler 14-07-2020 08:25:29

    Cevapla
  3. Hatay merkezden ben ahmet. Merhabalar paylaşımınız vallaha billaha dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 22-07-2020 15:26:05

    Cevapla
  4. Giresun merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar paylaşımın vallaha çok güzel, sağolun 06-08-2020 20:35:14

    Cevapla
  5. Kırıkkale merkezden ben ziya. Slm web sitesi ciddiyim mükemmel, sosyal medyada paylaştım 01-09-2020 11:26:25

    Cevapla
  6. Nevşehir merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar bu web sitesi vallaha billaha iyi, sosyal medyada paylaştım 28-09-2020 13:07:12

    Cevapla
  7. Uşak merkezden ben Emine. Merhaba paylaşımın inan ki iyi, sosyal medyada paylaştım 02-10-2020 11:04:07

    Cevapla
  8. Sinop merkezden ben Emine. selamun aleyküm paylaşımınız süper ötesi güzel, sosyal medyada paylaştım 02-10-2020 11:24:45

    Cevapla
  9. Bu konu : ” Büyük bir Q erkek değilim ama söylenenleri görmek için rastgele Qmaps’a bakıyorum. Q’nun son düşüşünün 2 Temmuz’da olduğunu fark ettim; Ghislaine Maxwell’in tutuklandığı gün. ” çok güzel. Merhaba sayfan ciddiyim ilgi uyandırıcı, tebrikler , mehmet – 314

    Cevapla
  10. Çorum dan kimler var. Büyük bir Q erkek değilim ama söylenenleri görmek için rastgele Qmaps’a bakıyorum. Q’nun son düşüşünün 2 Temmuz’da olduğunu fark ettim; Ghislaine Maxwell’in tutuklandığı gün. . Slm sayfa vallaha billaha çok güzel, linkedinde paylaştım , banu – 442

    Cevapla

Yorum yapın