Bunun Trump gibi tehlikeli olduğunu söylüyorlar (teorik IV dezenfektanlar / covid-19 için UV ışığı ile ilgili ifadeleri bağlamından çıkarıldıktan sonra). Zehir kontrolünün normalden daha yoğun olduğuna inanmıyorum. Bu boktan hiçbirine inanmıyorum. Bu şeylerle daha iyi anlaşıyorum ve genellikle daha sonra bir aldatmaca olduğu ortaya çıkıyor. Aynı zamanda sosyal medyanın “etkileyicilerine” bazı anlatıları zorlamak ve ağlamak için para ödendiğini düşünüyorum. Ülkenin yeniden açılmasını isteyen herkese yönelik bir çok olumsuzluk ve eleştiri var. Daha önce yüzünüzde bu kadar çok sayıda psyop görmedim.

Author

113 Comments

  1. Kastamonu merkezden ben doruk. selamun aleyküm sayfa harbiden hoşuma gitti, teraziye tıkladım 26-04-2020 19:08:25

  2. Artvin merkezden ben Gürbüz. Selam herkese paylaşımınız yeminle çok hoşuma gitti, tebrikler 26-04-2020 23:35:03

  3. Kırıkkale merkezden ben ahmet. Merhaba herkese bu web sitesi gerçekten güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 28-04-2020 16:56:19

  4. Manisa merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm siteniz süper ötesi hayran bıraktı, facebookta paylaştım 30-04-2020 08:46:28

  5. Uşak merkezden ben doruk. Merhaba herkese sayfa harbiden çok güzel, teraziye tıkladım 30-04-2020 14:52:37

  6. Merhaba sayfa vallaha hayran bıraktı, facebookta paylaştım

  7. Çankırı merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm web siteniz vallaha dikkatimi çekti, tebrikler 30-04-2020 22:42:03

  8. İzmir merkezden ben banu. Selamın aleyküm sayfan inanılmaz çok güzel, twitter da paylaştım 07-05-2020 01:00:11

  9. Bolu merkezden ben Gürbüz. Selam web siten valla çok iyi, linkedinde paylaştım 07-05-2020 11:11:25

  10. Kırşehir merkezden ben doruk. selam arkadaşlar paylaşımınız harbiden hayran bıraktı, şukuladım 08-05-2020 03:51:14

  11. Amasya merkezden ben banu. Selamlar web sitesi cidden dikkat çekici, linkedinde paylaştım 14-05-2020 11:36:53

  12. Malatya merkezden ben gaye. selamun aleyküm bu web sitesi cidden dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 14-05-2020 11:36:56

  13. Adana merkezden ben Aylin. Mrb paylaşımın inanılmaz dikkat çekici, sağolun 14-05-2020 11:36:59

  14. Slm web siten harbiden dikkat çekici, teraziye tıkladım

  15. merhaba arkadaşlar paylaşım süper ötesi dikkat çekici, twitter da paylaştım

  16. Merhabalar web siten süper ötesi çok iyi, facebookta paylaştım

  17. Karaman merkezden ben gaye. Mrb siteniz ciddiyim çok iyi, sağolun 14-05-2020 11:37:16

  18. Antalya merkezden ben ziya. selamun aleyküm web sitesi vallaha hoşuma gitti, facebookta paylaştım 14-05-2020 11:37:19

  19. Merhaba herkese paylaşımın cidden çok güzel, linkedinde paylaştım

  20. Bitlis merkezden ben banu. Merhabalar sayfanız inanki dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 19-05-2020 02:03:03

  21. Selamın aleyküm siteniz vallaha hayran bıraktı, teraziye tıkladım

  22. Merhaba herkese siten harbiden ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım

  23. elif yılmaz Reply

    Malatya merkezden ben elif yılmaz. Selam siten gerçekten çok iyi, teraziye tıkladım 05-06-2020 00:26:59

  24. Giresun merkezden ben gaye. Selam siten cidden dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 09-06-2020 01:52:51

  25. selam arkadaşlar paylaşımın süper ötesi çok iyi, twitter da paylaştım

  26. Manisa merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar web sitesi inanki iyi, sağolun 13-06-2020 12:13:32

  27. selam arkadaşlar sayfan gerçekten hoşuma gitti, saolun

  28. elif yılmaz Reply

    merhaba arkadaşlar bu web sitesi cidden hayran bıraktı, face de paylaştım

  29. Merhaba sayfa cidden çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım

  30. Merhaba herkese sayfa yeminle çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum

  31. Nevşehir merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm paylaşım vallaha billaha çok iyi, face de paylaştım 04-07-2020 23:52:41

  32. merhaba arkadaşlar web sitesi yeminle iyi, teşekkürler

  33. Denizli merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm siteniz yeminle çok güzel, tebrikler 10-07-2020 19:32:04

  34. Şırnak merkezden ben mehmet. selamun aleyküm bu web sitesi ciddiyim çok hoşuma gitti, şukuladım 15-07-2020 18:24:30

  35. elif yılmaz Reply

    Tokat merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar web siten ciddiyim iyi, saolun 18-07-2020 07:09:30

  36. Tekirdağ merkezden ben ahmet. Merhaba paylaşımınız gerçekten güzel, teraziye tıkladım 18-07-2020 18:48:16

  37. Elazığ merkezden ben ahmet. Mrb sayfan vallaha çok hoşuma gitti, teşekkürler 25-07-2020 02:59:14

  38. Artvin merkezden ben mehmet. Selam web siten yeminle çok güzel, linkedinde paylaştım 02-08-2020 04:51:54

  39. elif yılmaz Reply

    Selamın aleyküm sayfan süper ötesi iyi, saolun

  40. Selamlar siten gerçekten ilgi uyandırıcı, şukuladım

  41. Gürbüz Reply

    Muğla merkezden ben Gürbüz. Mrb paylaşım süper ötesi ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 10-08-2020 06:26:16

  42. İstanbul merkezden ben ziya. Merhaba herkese web siten gerçekten dikkat çekici, şukuladım 12-08-2020 10:43:30

  43. Bayburt merkezden ben mehmet. Merhabalar siten inanki çok iyi, teraziye tıkladım 13-08-2020 09:15:06

  44. Merhaba paylaşım valla hayran bıraktı, twitter da paylaştım

  45. Iğdır merkezden ben ziya. Merhaba herkese web sitesi valla çok iyi, face de paylaştım 24-08-2020 04:15:03

  46. selamun aleyküm bu web sitesi ciddiyim çok hoşuma gitti, teşekkürler

  47. Gürbüz Reply

    selamun aleyküm bu web sitesi yeminle dikkat çekici, sağolun

  48. Gürbüz Reply

    Kars merkezden ben Gürbüz. Slm web sitesi gerçekten hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 01-09-2020 16:26:16

  49. Ankara merkezden ben ahmet. Merhabalar web siten ciddiyim ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 02-09-2020 19:31:44

  50. Niğde merkezden ben banu. Slm sayfanız inanılmaz iyi, linkedinde paylaştım 09-09-2020 22:34:36

  51. Selam paylaşımınız yeminle hoşuma gitti, teşekkürler

  52. Kilis merkezden ben ali. Slm paylaşımınız vallaha hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 30-09-2020 19:47:10

  53. Amasya merkezden ben mehmet. Merhaba sayfan vallaha dikkat çekici, saolun 02-10-2020 11:32:01

  54. Selam sayfanız valla çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım

  55. Ardahan merkezden ben banu. Slm paylaşım harbiden çok iyi, face de paylaştım 25-10-2020 14:57:49

  56. Adıyaman dan kimler var. Çamaşır suyu ve Lysol içenlerin salgını olduğuna inanmıyorum . Slm siten vallaha çok iyi, şukuladım , emin – 63

  57. Merhaba herkese paylaşımın yeminle hayran bıraktı, teşekkürler

  58. Bu konu : ” Çamaşır suyu ve Lysol içenlerin salgını olduğuna inanmıyorum ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web sitesi valla dikkat çekici, twitter da paylaştım , – 164

  59. Karaman merkezden ben memo. Selam herkese web sitesi vallaha billaha ilgi uyandırıcı, saolun 14-11-2020 04:52:32

  60. Bu konu : ” Çamaşır suyu ve Lysol içenlerin salgını olduğuna inanmıyorum ” çok güzel. Selamlar sayfan cidden çok hoşuma gitti, saolun , Emine – 4

  61. Bu konu : ” Çamaşır suyu ve Lysol içenlerin salgını olduğuna inanmıyorum ” çok güzel. Selam sayfanız vallaha çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , – 421

  62. Bu konu : ” Çamaşır suyu ve Lysol içenlerin salgını olduğuna inanmıyorum ” çok güzel. selam arkadaşlar paylaşımınız inanki dikkat çekici, facebookta paylaştım , ahmet – 369

  63. Tekirdağ merkezden ben ahmet. Selamlar sayfa inan ki dikkatimi çekti, tebrikler 06-12-2020 14:25:28

  64. Amasya merkezden ben ali. selamun aleyküm paylaşımın yeminle ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 13-12-2020 11:45:05

  65. Hatay merkezden ben mehmet. Selam sayfan harbiden mükemmel, twitter da paylaştım 15-12-2020 23:01:20

  66. Bu konu : ” Çamaşır suyu ve Lysol içenlerin salgını olduğuna inanmıyorum ” çok güzel. Selamlar siten vallaha dikkatimi çekti, sağolun , Hasan – 265

  67. Bitlis dan kimler var. Çamaşır suyu ve Lysol içenlerin salgını olduğuna inanmıyorum . Slm siten inanki çok iyi, sağolun , – 144

  68. Amasya merkezden ben hatice. Merhabalar siten harbiden hayran bıraktı, facebookta paylaştım 29-12-2020 23:54:09

  69. Gümüşhane merkezden ben memo. merhaba arkadaşlar sayfan inanılmaz mükemmel, teşekkürler 30-12-2020 23:06:42

  70. Gürbüz Reply

    Tekirdağ merkezden ben Gürbüz. Selam herkese web siten vallaha mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 02-01-2021 03:24:49

  71. Bu konu : ” Çamaşır suyu ve Lysol içenlerin salgını olduğuna inanmıyorum ” çok güzel. Selam siten cidden iyi, sosyal medyada paylaştım , mehmet – 366

  72. Kilis merkezden ben gaye. Merhaba paylaşımınız ciddiyim mükemmel, şukuladım 09-01-2021 09:44:29

  73. Diyarbakır dan kimler var. Çamaşır suyu ve Lysol içenlerin salgını olduğuna inanmıyorum . Merhabalar siten vallaha billaha dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım , doruk – 271

  74. Ankara dan kimler var. Çamaşır suyu ve Lysol içenlerin salgını olduğuna inanmıyorum . selam arkadaşlar web siten gerçekten dikkat çekici, teşekkürler , – 479

  75. Muş dan kimler var. Çamaşır suyu ve Lysol içenlerin salgını olduğuna inanmıyorum . selam arkadaşlar web siten ciddiyim çok iyi, face de paylaştım , ahmet – 176

  76. Iğdır merkezden ben Emine. Selam herkese sayfan inanılmaz ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 01-02-2021 02:47:02

  77. Yozgat dan kimler var. Çamaşır suyu ve Lysol içenlerin salgını olduğuna inanmıyorum . selamun aleyküm sayfan vallaha güzel, linkedinde paylaştım , ali – 128

  78. Kocaeli merkezden ben Aylin. selamun aleyküm web siten ciddiyim iyi, teşekkürler 07-02-2021 19:57:21

  79. elif yılmaz Reply

    Selamın aleyküm paylaşım yeminle ilgi uyandırıcı, sağolun

  80. Ankara merkezden ben gaye. Selamın aleyküm siten valla çok hoşuma gitti, saolun 13-02-2021 14:40:06

  81. Bu konu : ” Çamaşır suyu ve Lysol içenlerin salgını olduğuna inanmıyorum ” çok güzel. Selam sayfa süper ötesi çok hoşuma gitti, saolun , ziya – 175

  82. Bartın merkezden ben Emine. Selamlar web siteniz inanki çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 26-02-2021 11:10:07

  83. Bu konu : ” Çamaşır suyu ve Lysol içenlerin salgını olduğuna inanmıyorum ” çok güzel. Selamın aleyküm web siten valla çok iyi, şukuladım , hatice – 166

  84. Gürbüz Reply

    selam arkadaşlar sayfanız vallaha billaha iyi, sosyal medyada paylaştım

  85. Muğla dan kimler var. Çamaşır suyu ve Lysol içenlerin salgını olduğuna inanmıyorum . Slm paylaşım inanılmaz güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , Aylin – 195

  86. Sinop dan kimler var. Çamaşır suyu ve Lysol içenlerin salgını olduğuna inanmıyorum . selamun aleyküm sayfan gerçekten çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , – 247

  87. Gürbüz Reply

    Bu konu : ” Çamaşır suyu ve Lysol içenlerin salgını olduğuna inanmıyorum ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşım inan ki çok iyi, teşekkürler , Gürbüz – 80

  88. Bu konu : ” Çamaşır suyu ve Lysol içenlerin salgını olduğuna inanmıyorum ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web siten süper ötesi hayran edici, teraziye tıkladım , ziya – 23

  89. Düzce merkezden ben ahmet. Selam herkese siteniz cidden ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 03-04-2021 07:50:55

  90. Gürbüz Reply

    Selam herkese sayfa inanılmaz çok iyi, twitter da paylaştım

  91. Gürbüz Reply

    Bu konu : ” Çamaşır suyu ve Lysol içenlerin salgını olduğuna inanmıyorum ” çok güzel. Selamın aleyküm bu web sitesi valla hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , Gürbüz – 72

  92. Antalya merkezden ben banu. Selamlar web sitesi vallaha billaha hayran bıraktı, teşekkürler 08-04-2021 07:56:47

  93. Bilecik dan kimler var. Çamaşır suyu ve Lysol içenlerin salgını olduğuna inanmıyorum . Selam sayfa cidden dikkat çekici, teraziye tıkladım , emin – 144

  94. Bu konu : ” Çamaşır suyu ve Lysol içenlerin salgını olduğuna inanmıyorum ” çok güzel. selam arkadaşlar sayfanız harbiden mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum , hatice – 462

  95. Bu konu : ” Çamaşır suyu ve Lysol içenlerin salgını olduğuna inanmıyorum ” çok güzel. Merhaba sayfan vallaha mükemmel, sosyal medyada paylaştım , Gürbüz – 311

  96. Diyarbakır dan kimler var. Çamaşır suyu ve Lysol içenlerin salgını olduğuna inanmıyorum . Mrb web siteniz valla hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum , memo – 156

  97. Tunceli merkezden ben . Merhaba herkese sayfanız süper ötesi dikkatimi çekti, saolun 07-05-2021 05:58:08

  98. Bu konu : ” Çamaşır suyu ve Lysol içenlerin salgını olduğuna inanmıyorum ” çok güzel. merhaba arkadaşlar siteniz cidden güzel, facebookta paylaştım , – 208

  99. elif yılmaz Reply

    Niğde dan kimler var. Çamaşır suyu ve Lysol içenlerin salgını olduğuna inanmıyorum . Merhaba herkese sayfan inanki dikkatimi çekti, twitter da paylaştım , elif yılmaz – 406

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link