Kategoriler
Genel

Çamaşır suyu ve Lysol içenlerin salgını olduğuna inanmıyorum

Bunun Trump gibi tehlikeli olduğunu söylüyorlar (teorik IV dezenfektanlar / covid-19 için UV ışığı ile ilgili ifadeleri bağlamından çıkarıldıktan sonra). Zehir kontrolünün normalden daha yoğun olduğuna inanmıyorum. Bu boktan hiçbirine inanmıyorum. Bu şeylerle daha iyi anlaşıyorum ve genellikle daha sonra bir aldatmaca olduğu ortaya çıkıyor. Aynı zamanda sosyal medyanın “etkileyicilerine” bazı anlatıları zorlamak ve ağlamak için para ödendiğini düşünüyorum. Ülkenin yeniden açılmasını isteyen herkese yönelik bir çok olumsuzluk ve eleştiri var. Daha önce yüzünüzde bu kadar çok sayıda psyop görmedim.

“Çamaşır suyu ve Lysol içenlerin salgını olduğuna inanmıyorum” için 51 yanıt

Kastamonu merkezden ben doruk. selamun aleyküm sayfa harbiden hoşuma gitti, teraziye tıkladım 26-04-2020 19:08:25

Artvin merkezden ben Gürbüz. Selam herkese paylaşımınız yeminle çok hoşuma gitti, tebrikler 26-04-2020 23:35:03

Kırıkkale merkezden ben ahmet. Merhaba herkese bu web sitesi gerçekten güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 28-04-2020 16:56:19

Manisa merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm siteniz süper ötesi hayran bıraktı, facebookta paylaştım 30-04-2020 08:46:28

Uşak merkezden ben doruk. Merhaba herkese sayfa harbiden çok güzel, teraziye tıkladım 30-04-2020 14:52:37

Çankırı merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm web siteniz vallaha dikkatimi çekti, tebrikler 30-04-2020 22:42:03

İzmir merkezden ben banu. Selamın aleyküm sayfan inanılmaz çok güzel, twitter da paylaştım 07-05-2020 01:00:11

Bolu merkezden ben Gürbüz. Selam web siten valla çok iyi, linkedinde paylaştım 07-05-2020 11:11:25

Kırşehir merkezden ben doruk. selam arkadaşlar paylaşımınız harbiden hayran bıraktı, şukuladım 08-05-2020 03:51:14

Amasya merkezden ben banu. Selamlar web sitesi cidden dikkat çekici, linkedinde paylaştım 14-05-2020 11:36:53

Malatya merkezden ben gaye. selamun aleyküm bu web sitesi cidden dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 14-05-2020 11:36:56

Antalya merkezden ben ziya. selamun aleyküm web sitesi vallaha hoşuma gitti, facebookta paylaştım 14-05-2020 11:37:19

Bitlis merkezden ben banu. Merhabalar sayfanız inanki dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 19-05-2020 02:03:03

Malatya merkezden ben elif yılmaz. Selam siten gerçekten çok iyi, teraziye tıkladım 05-06-2020 00:26:59

Giresun merkezden ben gaye. Selam siten cidden dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 09-06-2020 01:52:51

Nevşehir merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm paylaşım vallaha billaha çok iyi, face de paylaştım 04-07-2020 23:52:41

Denizli merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm siteniz yeminle çok güzel, tebrikler 10-07-2020 19:32:04

Şırnak merkezden ben mehmet. selamun aleyküm bu web sitesi ciddiyim çok hoşuma gitti, şukuladım 15-07-2020 18:24:30

Tekirdağ merkezden ben ahmet. Merhaba paylaşımınız gerçekten güzel, teraziye tıkladım 18-07-2020 18:48:16

Artvin merkezden ben mehmet. Selam web siten yeminle çok güzel, linkedinde paylaştım 02-08-2020 04:51:54

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir