Bunu başka gören oldu mu? Kanada’da bunun olduğuna dair konuşmalar yapıldığını biliyorum, ancak bu, eve düşündüğümüzden çok daha yakın bir yerde gerçekleşiyor gibi görünüyor.
TLDR bağlantısı; CDC, yüksek riskli ve düşük riskli popülasyonların ayrılmasını içeren “koruma” önermektedir. Yüksek riskli popülasyonlar, aileleriyle ve onları tanıyanlarla sınırlı temas kuran ayrı tesislere hep birlikte yeniden yerleştirilecektir. Düşük riskli topluluklar, yüksek riskli topluluklardan uzak kalacaktır.
Ardahan dan kimler var. CDC, tuhaf bir şekilde gözaltı kamplarına yakın görünen “koruma” önermektedir. . Selamlar paylaşımınız cidden hayran bıraktı, face de paylaştım , gaye – 388
Bu konu : ” CDC, tuhaf bir şekilde gözaltı kamplarına yakın görünen “koruma” önermektedir. ” çok güzel. Selamlar sayfa harbiden iyi, twitter da paylaştım , banu – 390
Sivas dan kimler var. CDC, tuhaf bir şekilde gözaltı kamplarına yakın görünen “koruma” önermektedir. . Selam herkese paylaşım gerçekten çok güzel, saolun , Aylin – 409
Bu konu : ” CDC, tuhaf bir şekilde gözaltı kamplarına yakın görünen “koruma” önermektedir. ” çok güzel. Slm sayfa vallaha ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım , Gürbüz – 400
Kütahya merkezden ben . Merhaba herkese sayfa inan ki ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 06-12-2020 14:04:30
Bu konu : ” CDC, tuhaf bir şekilde gözaltı kamplarına yakın görünen “koruma” önermektedir. ” çok güzel. Merhaba herkese bu web sitesi vallaha billaha güzel, teşekkürler , hatice – 302
Ağrı dan kimler var. CDC, tuhaf bir şekilde gözaltı kamplarına yakın görünen “koruma” önermektedir. . Slm siten inanılmaz dikkatimi çekti, teraziye tıkladım , Gürbüz – 405
Karabük merkezden ben doruk. Selamın aleyküm paylaşımınız süper ötesi iyi, face de paylaştım 15-12-2020 22:39:20
Selamın aleyküm sayfanız valla dikkat çekici, sağolun
Şanlıurfa merkezden ben gaye. Merhaba herkese web sitesi inanılmaz çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 19-12-2020 06:18:54
Bu konu : ” CDC, tuhaf bir şekilde gözaltı kamplarına yakın görünen “koruma” önermektedir. ” çok güzel. Slm paylaşım cidden çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım , Aylin – 234
Selamlar siten ciddiyim hayran bıraktı, linkedinde paylaştım
Erzincan dan kimler var. CDC, tuhaf bir şekilde gözaltı kamplarına yakın görünen “koruma” önermektedir. . Merhabalar bu web sitesi inan ki hayran bıraktı, saolun , ahmet – 270
Malatya merkezden ben banu. Selamlar sayfanız vallaha çok güzel, saolun 28-12-2020 20:16:18
Çankırı merkezden ben banu. Merhaba sayfa ciddiyim hoşuma gitti, saolun 04-01-2021 07:46:12
Erzincan dan kimler var. CDC, tuhaf bir şekilde gözaltı kamplarına yakın görünen “koruma” önermektedir. . Slm paylaşımınız inanki çok iyi, facebookta paylaştım , gaye – 255
Bu konu : ” CDC, tuhaf bir şekilde gözaltı kamplarına yakın görünen “koruma” önermektedir. ” çok güzel. Selamlar paylaşım inanılmaz dikkatimi çekti, saolun , ali – 282
Zonguldak dan kimler var. CDC, tuhaf bir şekilde gözaltı kamplarına yakın görünen “koruma” önermektedir. . Merhaba herkese sayfa inan ki dikkatimi çekti, twitter da paylaştım , elif yılmaz – 361
Balıkesir merkezden ben banu. Merhaba herkese bu web sitesi gerçekten hayran edici, sosyal medyada paylaştım 15-01-2021 19:18:48
Tunceli merkezden ben ali. selamun aleyküm sayfa inan ki iyi, twitter da paylaştım 16-01-2021 23:03:56
Bu konu : ” CDC, tuhaf bir şekilde gözaltı kamplarına yakın görünen “koruma” önermektedir. ” çok güzel. Merhaba web siteniz inanki hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum , doruk – 176
Bu konu : ” CDC, tuhaf bir şekilde gözaltı kamplarına yakın görünen “koruma” önermektedir. ” çok güzel. Selamlar web siteniz cidden ilgi uyandırıcı, face de paylaştım , ahmet – 339
Bayburt dan kimler var. CDC, tuhaf bir şekilde gözaltı kamplarına yakın görünen “koruma” önermektedir. . Selam web sitesi ciddiyim dikkatimi çekti, tebrikler , doruk – 34
Bu konu : ” CDC, tuhaf bir şekilde gözaltı kamplarına yakın görünen “koruma” önermektedir. ” çok güzel. Slm web sitesi cidden güzel, sosyal medyada paylaştım , ziya – 3
Erzincan dan kimler var. CDC, tuhaf bir şekilde gözaltı kamplarına yakın görünen “koruma” önermektedir. . merhaba arkadaşlar paylaşım vallaha iyi, saolun , ali – 73
Selamın aleyküm paylaşım ciddiyim çok iyi, şukuladım
Muğla dan kimler var. CDC, tuhaf bir şekilde gözaltı kamplarına yakın görünen “koruma” önermektedir. . Slm web siten yeminle iyi, tebrikler , ahmet – 83