I’m a serial south florida sunbather and almost every day of the week since the beginning of January there have been tons of chemtrails, clearly ionized clouds, especially the 6th-13th or so. I’m talking about clearly heavily irradited clouds, whether it’s HAARP related or satellite or a combo, no idea. Does anybody know what the general purpose is. I did research years back, and I remember seeing a few airforce hearings where they spoke about the troposphere. I’m just wondering what is the purpose of all this priming?

A followup question/idea is, does anybody think it’s mostly just a psyop to instill fear in the general public or truthers? My thoughts are a simple as there are only a few of them, and millions/billions of us? What’s a great way to manipulate? Make people think they are being harmed by being outside/eating regular food to prevent them from living calm fear-free lives. I’m just wondering if anybody thinks it might just be a boogie man projection created by a few to harm the masses mentally. Psychic/mental control and self-control has such a profound effect on our well-being as humans, so I just want to throw that idea out there.

Author

44 Comments

  1. Merhabalar web siten ciddiyim iyi, face de paylaştım

  2. Gümüşhane merkezden ben Aylin. Mrb sayfa inanılmaz hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 10-02-2021 17:44:40

  3. Kırıkkale merkezden ben hatice. Selam herkese sayfan valla çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 10-02-2021 18:36:13

  4. Bu konu : ” ChemTrail opinions or facts in South Florida ” çok güzel. Selam sayfanız cidden çok iyi, tebrikler , ahmet – 182

  5. Gürbüz Reply

    Tunceli merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese web sitesi vallaha billaha hayran bıraktı, facebookta paylaştım 10-02-2021 21:14:03

  6. Hakkari dan kimler var. ChemTrail opinions or facts in South Florida . Merhaba sayfa inanki iyi, saolun , ali – 85

  7. Artvin dan kimler var. ChemTrail opinions or facts in South Florida . Selamlar siten ciddiyim güzel, face de paylaştım , gaye – 178

  8. Bayburt dan kimler var. ChemTrail opinions or facts in South Florida . Merhabalar web siteniz vallaha billaha çok iyi, linkedinde paylaştım , emin – 127

  9. selamun aleyküm paylaşım harbiden dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum

  10. Aydın merkezden ben mehmet. Merhabalar bu web sitesi vallaha billaha çok hoşuma gitti, şukuladım 13-02-2021 21:50:02

  11. Bu konu : ” ChemTrail opinions or facts in South Florida ” çok güzel. Merhabalar bu web sitesi inanki güzel, sağolun , – 350

  12. selamun aleyküm paylaşım ciddiyim güzel, twitter da paylaştım

  13. Bilecik merkezden ben banu. Slm sayfanız gerçekten mükemmel, saolun 23-02-2021 02:28:56

  14. Bu konu : ” ChemTrail opinions or facts in South Florida ” çok güzel. Mrb paylaşımın vallaha çok hoşuma gitti, tebrikler , doruk – 416

  15. Erzurum dan kimler var. ChemTrail opinions or facts in South Florida . Selam web sitesi süper ötesi dikkat çekici, twitter da paylaştım , ali – 202

  16. merhaba arkadaşlar sayfan inanılmaz mükemmel, saolun

  17. Antalya dan kimler var. ChemTrail opinions or facts in South Florida . Selamlar web sitesi yeminle dikkat çekici, saolun , doruk – 21

  18. Sakarya dan kimler var. ChemTrail opinions or facts in South Florida . merhaba arkadaşlar sayfanız valla çok hoşuma gitti, face de paylaştım , gaye – 13

  19. Bu konu : ” ChemTrail opinions or facts in South Florida ” çok güzel. Selam herkese web sitesi inan ki hayran edici, twitter da paylaştım , Emine – 405

  20. Gürbüz Reply

    Bu konu : ” ChemTrail opinions or facts in South Florida ” çok güzel. selam arkadaşlar sayfan inan ki çok güzel, face de paylaştım , Gürbüz – 433

  21. Osmaniye merkezden ben ahmet. Mrb siteniz cidden ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 07-04-2021 20:59:45

  22. Mardin dan kimler var. ChemTrail opinions or facts in South Florida . Selamlar sayfanız cidden dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım , – 36

  23. Kocaeli dan kimler var. ChemTrail opinions or facts in South Florida . Selamlar web siten inan ki çok iyi, facebookta paylaştım , doruk – 123

  24. selam arkadaşlar siteniz cidden güzel, facebookta paylaştım

  25. Gürbüz Reply

    Selamlar siteniz vallaha hayran bıraktı, tebrikler

  26. Selam siteniz yeminle ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım

  27. Bitlis merkezden ben doruk. selamun aleyküm web siten inanılmaz çok hoşuma gitti, sağolun 13-05-2021 23:43:46

  28. Selamlar bu web sitesi inanılmaz çok güzel, saolun

  29. elif yılmaz Reply

    Selamın aleyküm bu web sitesi inan ki güzel, tebrikler

  30. Bu konu : ” ChemTrail opinions or facts in South Florida ” çok güzel. selam arkadaşlar paylaşım süper ötesi hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım , ahmet – 358

  31. Gürbüz Reply

    Sakarya dan kimler var. ChemTrail opinions or facts in South Florida . Merhaba herkese sayfan yeminle mükemmel, teraziye tıkladım , Gürbüz – 398

  32. Niğde dan kimler var. ChemTrail opinions or facts in South Florida . Selamın aleyküm sayfa inan ki ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım , banu – 408

  33. Bu konu : ” ChemTrail opinions or facts in South Florida ” çok güzel. Slm web siteniz valla iyi, teşekkürler , Hasan – 500

  34. Erzurum dan kimler var. ChemTrail opinions or facts in South Florida . Merhaba herkese siten yeminle çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , ziya – 41

  35. Konya merkezden ben ali. Merhaba paylaşımınız gerçekten güzel, sosyal medyada paylaştım 01-07-2021 02:13:55

  36. elif yılmaz Reply

    Merhaba paylaşım ciddiyim dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım

  37. Zonguldak dan kimler var. ChemTrail opinions or facts in South Florida . Slm web sitesi ciddiyim dikkatimi çekti, sağolun , ziya – 50

  38. Bu konu : ” ChemTrail opinions or facts in South Florida ” çok güzel. Merhaba web siteniz inanılmaz dikkatimi çekti, şukuladım , hatice – 432

  39. Bu konu : ” ChemTrail opinions or facts in South Florida ” çok güzel. Selam herkese siten cidden hoşuma gitti, sağolun , Aylin – 444

  40. Selam sayfan harbiden çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link