Geçenlerde podcast ile karşılaştım: Ghost Stories for the End of the World: https://ghoststoriesfortheend.podbean.com/
Teoriden çok ‘komplo tarihi’ olan harika araştırılmış podcast. Soğuk Savaş’ın başlangıcını ve bugün olduğumuz noktaya nasıl geldiğimizi öğrenmek harika.
Dinleyin.
Not: Bunu tanıtmak için bana ödeme yapılmıyor. Bunu eğlenceli buldum ve adamın yaptığı işi takdir ettim.
Ağrı dan kimler var. CIA, Deep State, Mafia History podcast – Harika dinleyin! . Merhaba herkese sayfanız inanılmaz hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum , ahmet – 252
Şırnak dan kimler var. CIA, Deep State, Mafia History podcast – Harika dinleyin! . Selam herkese paylaşım ciddiyim iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , elif yılmaz – 252
Bu konu : ” CIA, Deep State, Mafia History podcast – Harika dinleyin! ” çok güzel. Merhabalar sayfan inan ki çok güzel, saolun , ali – 454
Yalova dan kimler var. CIA, Deep State, Mafia History podcast – Harika dinleyin! . Selamın aleyküm paylaşımın gerçekten çok güzel, tebrikler , ahmet – 347
Bu konu : ” CIA, Deep State, Mafia History podcast – Harika dinleyin! ” çok güzel. Selam web siteniz valla mükemmel, linkedinde paylaştım , Emine – 446
Slm web siteniz vallaha billaha dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım
Trabzon merkezden ben doruk. Merhabalar web siten harbiden dikkatimi çekti, şukuladım 12-12-2020 19:33:49
Kastamonu dan kimler var. CIA, Deep State, Mafia History podcast – Harika dinleyin! . Mrb paylaşım vallaha billaha güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , gaye – 286
Bitlis merkezden ben gaye. selamun aleyküm bu web sitesi gerçekten hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 15-12-2020 22:39:27
Merhabalar web siteniz harbiden hayran edici, teşekkürler
Yozgat merkezden ben hatice. Slm paylaşımınız cidden hoşuma gitti, face de paylaştım 20-12-2020 07:38:36
Bu konu : ” CIA, Deep State, Mafia History podcast – Harika dinleyin! ” çok güzel. Merhabalar bu web sitesi vallaha billaha çok iyi, şukuladım , memo – 82
selamun aleyküm siten süper ötesi çok güzel, şukuladım
Kocaeli merkezden ben . selamun aleyküm paylaşım valla ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 01-01-2021 03:57:25
Kırşehir dan kimler var. CIA, Deep State, Mafia History podcast – Harika dinleyin! . Selam paylaşım inanki dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım , – 114
Ankara dan kimler var. CIA, Deep State, Mafia History podcast – Harika dinleyin! . Merhabalar web siteniz cidden güzel, tebrikler , doruk – 130
Selam herkese siten yeminle mükemmel, teşekkürler
Slm siten vallaha billaha dikkatimi çekti, tebrikler
Merhaba bu web sitesi yeminle çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım
Bu konu : ” CIA, Deep State, Mafia History podcast – Harika dinleyin! ” çok güzel. Selamlar paylaşımınız valla iyi, facebookta paylaştım , hatice – 419
Bu konu : ” CIA, Deep State, Mafia History podcast – Harika dinleyin! ” çok güzel. merhaba arkadaşlar paylaşımın inan ki hoşuma gitti, twitter da paylaştım , ali – 296
Bu konu : ” CIA, Deep State, Mafia History podcast – Harika dinleyin! ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web siten vallaha iyi, facebookta paylaştım , ahmet – 468