Cia.gov’dan sınıflandırılmamış çeşitli şeyler hakkında bir sürü pdf yer imi aldım. Kesinlikle bir ay önce olduğu gibi hala aktiflerdi, ama şimdi hepsi gitti. Hatta cia.gov’da gizliliği kaldırılmış şeylerle ilgili eski başlıklara baktım ve bu bağlantılar da öldü.
Merhaba paylaşım ciddiyim hoşuma gitti, twitter da paylaştım
Bu konu : ” CIA, gizliliği kaldırılan belgelerini siliyor ” çok güzel. Mrb siteniz valla güzel, saolun , – 108
Erzurum merkezden ben ziya. Mrb sayfan harbiden hayran bıraktı, sağolun 05-01-2021 18:05:18
Bingöl merkezden ben . Selam herkese sayfa gerçekten iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 05-01-2021 18:05:19
Çanakkale dan kimler var. CIA, gizliliği kaldırılan belgelerini siliyor . Mrb bu web sitesi inanılmaz hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım , gaye – 58
Afyon dan kimler var. CIA, gizliliği kaldırılan belgelerini siliyor . selam arkadaşlar paylaşımın cidden çok iyi, teraziye tıkladım , hatice – 423
selamun aleyküm sayfa ciddiyim hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım
Çankırı merkezden ben ali. Merhabalar web siteniz valla dikkat çekici, şukuladım 05-01-2021 22:23:22
merhaba arkadaşlar sayfanız inanki hoşuma gitti, twitter da paylaştım
Bolu dan kimler var. CIA, gizliliği kaldırılan belgelerini siliyor . Selamlar paylaşımın cidden güzel, teraziye tıkladım , ali – 82
Bingöl merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar web siteniz harbiden ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 06-01-2021 18:47:48
Selam web sitesi inanki hayran edici, sosyal medyada paylaştım
Tunceli merkezden ben doruk. Slm web sitesi vallaha güzel, face de paylaştım 11-01-2021 18:27:32
Bu konu : ” CIA, gizliliği kaldırılan belgelerini siliyor ” çok güzel. Slm web siteniz inan ki çok iyi, tebrikler , elif yılmaz – 43
Mrb paylaşımınız inanılmaz çok iyi, linkedinde paylaştım
Merhabalar web sitesi harbiden hoşuma gitti, saolun
Kilis merkezden ben memo. selam arkadaşlar paylaşımın inan ki güzel, teşekkürler 31-01-2021 20:33:12
Osmaniye dan kimler var. CIA, gizliliği kaldırılan belgelerini siliyor . Mrb web siteniz inanki ilgi uyandırıcı, şukuladım , banu – 489
Şanlıurfa merkezden ben banu. selam arkadaşlar web sitesi vallaha billaha çok güzel, teşekkürler 05-02-2021 21:01:56
Bu konu : ” CIA, gizliliği kaldırılan belgelerini siliyor ” çok güzel. Selam sayfan yeminle çok iyi, teraziye tıkladım , – 372
Diyarbakır merkezden ben ali. Selam web sitesi ciddiyim mükemmel, sosyal medyada paylaştım 08-02-2021 17:35:45
merhaba arkadaşlar bu web sitesi vallaha iyi, şukuladım