Bu yüzden, eğlence için biraz araştırma yapıyordum ve sonunda Anonymous (hacktivist grup) ve Cicada 3301’in (kod çözme bulmacaları) tavşan deliğine girdim. Her ikisi de kendilerinden başka bir şeye bağlı olmadıklarını söyledi, özellikle de resmi bir organizasyon olmadığı için Anon. İlişkili olma ihtimalleri var mı?
Denizli merkezden ben Gürbüz. Merhabalar sayfa cidden mükemmel, şukuladım 23-10-2020 21:05:38
Ordu dan kimler var. Cicada 3301 ve Anonim soru . Mrb sayfan cidden çok iyi, tebrikler , Hasan – 298
Mardin merkezden ben Hasan. Selam herkese paylaşımın inanki hoşuma gitti, face de paylaştım 23-10-2020 21:06:11
Iğdır dan kimler var. Cicada 3301 ve Anonim soru . selam arkadaşlar paylaşımınız inan ki ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum , Gürbüz – 249
Şanlıurfa merkezden ben Emine. Selam siten gerçekten hayran bıraktı, facebookta paylaştım 23-10-2020 22:03:19
Merhaba herkese paylaşımın vallaha çok hoşuma gitti, face de paylaştım
Konya merkezden ben banu. Merhabalar bu web sitesi vallaha billaha dikkat çekici, sağolun 24-10-2020 01:11:32
Selamın aleyküm web sitesi harbiden iyi, şukuladım
Bu konu : ” Cicada 3301 ve Anonim soru ” çok güzel. Merhabalar web siteniz inanılmaz çok hoşuma gitti, teşekkürler , gaye – 437
Bu konu : ” Cicada 3301 ve Anonim soru ” çok güzel. Slm bu web sitesi vallaha billaha çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , banu – 437
selam arkadaşlar paylaşım süper ötesi güzel, saolun
Denizli dan kimler var. Cicada 3301 ve Anonim soru . Selamlar siten harbiden iyi, saolun , Hasan – 461
selamun aleyküm web siteniz ciddiyim hayran bıraktı, şukuladım
Bu konu : ” Cicada 3301 ve Anonim soru ” çok güzel. selam arkadaşlar paylaşımınız vallaha billaha mükemmel, twitter da paylaştım , emin – 99
Edirne dan kimler var. Cicada 3301 ve Anonim soru . selam arkadaşlar sayfanız inanki iyi, sağolun , – 292
Bu konu : ” Cicada 3301 ve Anonim soru ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web siteniz cidden hoşuma gitti, face de paylaştım , emin – 306
selam arkadaşlar paylaşımınız inanılmaz ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım
Selam sayfanız inan ki iyi, teraziye tıkladım
Slm siten inanki çok güzel, teşekkürler
Selam siten cidden çok iyi, facebookta paylaştım
Bu konu : ” Cicada 3301 ve Anonim soru ” çok güzel. Selam herkese bu web sitesi valla çok iyi, twitter da paylaştım , mehmet – 86
Selam siten inan ki çok güzel, linkedinde paylaştım
Van merkezden ben emin. Selamın aleyküm siteniz inan ki dikkat çekici, saolun 13-11-2020 15:39:33
Bitlis dan kimler var. Cicada 3301 ve Anonim soru . selam arkadaşlar sayfan inan ki hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım , Emine – 364
Afyon dan kimler var. Cicada 3301 ve Anonim soru . Slm paylaşım harbiden hayran edici, tebrikler , elif yılmaz – 409
Bu konu : ” Cicada 3301 ve Anonim soru ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web sitesi harbiden ilgi uyandırıcı, tebrikler , ali – 214
Aksaray merkezden ben mehmet. Selam sayfan inanılmaz iyi, sağolun 23-11-2020 21:22:49
Bu konu : ” Cicada 3301 ve Anonim soru ” çok güzel. Mrb web siten valla çok iyi, sağolun , hatice – 88
Kars merkezden ben gaye. Merhabalar siteniz cidden dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 02-12-2020 16:26:58
Tunceli dan kimler var. Cicada 3301 ve Anonim soru . Selam web sitesi valla hayran bıraktı, tebrikler , mehmet – 136
Zonguldak dan kimler var. Cicada 3301 ve Anonim soru . Selam paylaşımın inanılmaz dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum , Emine – 324
Bu konu : ” Cicada 3301 ve Anonim soru ” çok güzel. Selam herkese siteniz yeminle güzel, linkedinde paylaştım , ahmet – 189
Antalya dan kimler var. Cicada 3301 ve Anonim soru . Slm siten inanılmaz ilgi uyandırıcı, face de paylaştım , hatice – 285
selamun aleyküm siteniz inan ki çok iyi, face de paylaştım
Bu konu : ” Cicada 3301 ve Anonim soru ” çok güzel. Selam herkese sayfan valla hayran edici, twitter da paylaştım , gaye – 314
Ankara dan kimler var. Cicada 3301 ve Anonim soru . Slm paylaşım gerçekten güzel, sosyal medyada paylaştım , – 1
Bu konu : ” Cicada 3301 ve Anonim soru ” çok güzel. Merhabalar paylaşımınız harbiden hayran bıraktı, face de paylaştım , mehmet – 47
Merhabalar sayfan inan ki çok hoşuma gitti, tebrikler
Kilis dan kimler var. Cicada 3301 ve Anonim soru . Merhaba herkese sayfa ciddiyim çok iyi, teşekkürler , banu – 289
Selam herkese siten harbiden hoşuma gitti, şukuladım
Denizli dan kimler var. Cicada 3301 ve Anonim soru . merhaba arkadaşlar siteniz cidden ilgi uyandırıcı, saolun , ali – 232
Selam paylaşımınız inanılmaz hayran edici, şukuladım
Bu konu : ” Cicada 3301 ve Anonim soru ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşımınız inanki çok iyi, face de paylaştım , emin – 420
Amasya dan kimler var. Cicada 3301 ve Anonim soru . selam arkadaşlar paylaşımın harbiden hayran bıraktı, teraziye tıkladım , emin – 214
Osmaniye merkezden ben doruk. Merhabalar sayfanız ciddiyim güzel, teraziye tıkladım 16-01-2021 01:56:10
Aksaray dan kimler var. Cicada 3301 ve Anonim soru . Slm web siteniz cidden çok güzel, sağolun , emin – 227
Bu konu : ” Cicada 3301 ve Anonim soru ” çok güzel. Selam web sitesi süper ötesi mükemmel, saolun , gaye – 154