Kanıt kanıt değil mi? Sanki bu aptalca bir soru ama tüm bu bilgi grafiklerini, makale başlıklarını, eylemde insanları yakalamanın sözde videolarını görmekten bıktım. Hepsi bana BS gibi görünüyor. Elektronik ve el tezgahlarında seçimin adil olabileceğine inanmıyorum, çok fazla şey manipüle edilebilir. Sadece seçmenlerin bu abonede paylaşılan “açık” dolandırıcılık kanıtlarıyla neden hiçbir mahkeme işlemi yapılmadığını bilmek istiyorum.
bir şeyi tamamen kaçırdıysam özür dilerim. Seçimle ilgili hiçbir kaynağa güvenmiyorum, mevcut “olaylar” hakkında bu kadar kesin bilgi sahibi değilim
Erzurum merkezden ben hatice. Mrb sayfanız inanki hayran bıraktı, sağolun 06-12-2020 13:14:23
Iğdır dan kimler var. Ciddi: Seçmen sahtekarlığına ilişkin bu kadar çok kanıt varsa, neden hiçbir şey olmuyor? . Selamlar paylaşım cidden çok iyi, twitter da paylaştım , memo – 2
Bolu dan kimler var. Ciddi: Seçmen sahtekarlığına ilişkin bu kadar çok kanıt varsa, neden hiçbir şey olmuyor? . Selamın aleyküm web sitesi inanılmaz çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , elif yılmaz – 121
Malatya merkezden ben doruk. Selamın aleyküm sayfa cidden çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 15-12-2020 22:38:22
Ardahan dan kimler var. Ciddi: Seçmen sahtekarlığına ilişkin bu kadar çok kanıt varsa, neden hiçbir şey olmuyor? . Merhabalar web siten harbiden mükemmel, teşekkürler , mehmet – 371
Merhaba sayfa vallaha billaha mükemmel, sağolun
merhaba arkadaşlar web sitesi inanki dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım
Ankara dan kimler var. Ciddi: Seçmen sahtekarlığına ilişkin bu kadar çok kanıt varsa, neden hiçbir şey olmuyor? . selam arkadaşlar web sitesi süper ötesi ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım , gaye – 377
Aksaray dan kimler var. Ciddi: Seçmen sahtekarlığına ilişkin bu kadar çok kanıt varsa, neden hiçbir şey olmuyor? . selam arkadaşlar web siten ciddiyim çok iyi, tebrikler , banu – 469
Selamlar web sitesi gerçekten hayran edici, facebookta paylaştım
Mrb paylaşımınız ciddiyim ilgi uyandırıcı, face de paylaştım
Bu konu : ” Ciddi: Seçmen sahtekarlığına ilişkin bu kadar çok kanıt varsa, neden hiçbir şey olmuyor? ” çok güzel. Mrb bu web sitesi valla ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım , banu – 103
Batman dan kimler var. Ciddi: Seçmen sahtekarlığına ilişkin bu kadar çok kanıt varsa, neden hiçbir şey olmuyor? . Selamlar web siten ciddiyim dikkatimi çekti, face de paylaştım , – 340
Slm siteniz süper ötesi ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım
Merhaba herkese web siten inan ki dikkatimi çekti, şukuladım
Slm sayfa valla çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım
Bu konu : ” Ciddi: Seçmen sahtekarlığına ilişkin bu kadar çok kanıt varsa, neden hiçbir şey olmuyor? ” çok güzel. Merhabalar bu web sitesi süper ötesi ilgi uyandırıcı, saolun , Emine – 191
Slm paylaşımınız gerçekten dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım
Bu konu : ” Ciddi: Seçmen sahtekarlığına ilişkin bu kadar çok kanıt varsa, neden hiçbir şey olmuyor? ” çok güzel. Selam herkese web sitesi inan ki hayran edici, face de paylaştım , elif yılmaz – 279