Tamam, bir haftadır şebekeden uzak kamp yapıyorum ve bugün eve döndüm CBC haberlerini açtım ve hepsi bana bir ton tuğla gibi çarptı. Küçük ayrıntılara kadar uzun bir oyun oldu. Amaç, dijital pasaportları insanların telefonlarına sokmak. Şimdi mutlu bir şekilde pasaportları alacağız, böylece normal hayata dönebiliriz. Artık normal olmayan tek fark dijital covid pasaportları ama SEYAHAT EDEBİLİRSİNİZ!! Bu yüzden bana bunun en başından beri güzel bir taktikmiş gibi hissettiren şey Trudeau’nun sakalının olmamasıydı. 7 Ocak 2020’de medya Trudeau’nun yeni sakalıyla titriyordu. Şimdi savaş zamanlarına giden bir karaktere hazırlanıyor gibi hissediyorum. Çok daha ciddi ve ciddi bir zaman. Büyük Covid savaşı. Benim için tuhaf olan tek şey, covid’in Kanada’da henüz Ocak ayının sonuna kadar olmayan bir şey olmaması. Sakalın medyada covid’e yol açan bir ton oluşturduğunu hissediyorum. Yani son birkaç aydır Trudeau bize korkunç ve korkutucu covid haberleri veriyor. Ayrıca bize her şeyi çok erken söylemek, ancak aşı olduğumuzda tekrar normal olacak. Bunu nasıl bu kadar erken bilebilirdi ki. Neyse, konuyu dalıyorum…şimdi sanki sihirle, JT çok uzun zaman önce seçtiğimiz güzel çocuğa benziyor ve bize “duyulma bağışıklığına” ulaştığımızı söylüyor. Allah’ın belası Kanada Günü’nde biz Kanadalıların artık maskeye ihtiyacı yok. Sadece tesadüfi bir tesadüf gibi hissettim. Şimdi o büyük ilaç, seyahat gibi temel haklar gibi görünen şeyleri geri almak için zorunlu aşılama planlarını uygulamaya koydu. Ve şimdi Kanada hükümeti medyayı kontrol etmek ve sansürlemek için c-10 yasasını imzaladı. Ve nihayet, sigara, içki ve boktan yiyeceklere kıyasla istatistiksel olarak çok az insanı öldüren bir virüs için bir aşınız olduğundan emin olmanızı sağlayan zorunlu bir hükümet uygulamamız var, tekrar özgür olabiliriz!! Tebrikler Kanada az önce oynadın, yoksa gerçekten çılgın haplar alıyorum.

Author

50 Comments

  1. Aksaray dan kimler var. Çılgın haplar alıyormuşum gibi hissediyorum Kanada! . Slm paylaşım ciddiyim hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , mehmet – 72

  2. Selam herkese web siten cidden hoşuma gitti, face de paylaştım

  3. Selamın aleyküm siteniz vallaha dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım

  4. Bu konu : ” Çılgın haplar alıyormuşum gibi hissediyorum Kanada! ” çok güzel. Merhaba herkese web siteniz vallaha billaha çok iyi, twitter da paylaştım , memo – 101

  5. Bu konu : ” Çılgın haplar alıyormuşum gibi hissediyorum Kanada! ” çok güzel. Merhaba herkese web siteniz vallaha hayran edici, sosyal medyada paylaştım , doruk – 59

  6. Bu konu : ” Çılgın haplar alıyormuşum gibi hissediyorum Kanada! ” çok güzel. merhaba arkadaşlar sayfan inan ki iyi, linkedinde paylaştım , Hasan – 43

  7. Selamlar siten cidden çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum

  8. Kırşehir merkezden ben doruk. Selamlar sayfan vallaha dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım 06-07-2021 03:16:27

  9. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Çılgın haplar alıyormuşum gibi hissediyorum Kanada! ” çok güzel. Selamın aleyküm web siteniz cidden dikkat çekici, facebookta paylaştım , elif yılmaz – 122

  10. Slm web sitesi inanılmaz çok hoşuma gitti, tebrikler

  11. Gürbüz Reply

    Bu konu : ” Çılgın haplar alıyormuşum gibi hissediyorum Kanada! ” çok güzel. Selamlar web siten valla mükemmel, facebookta paylaştım , Gürbüz – 273

  12. Mrb paylaşımın vallaha billaha çok hoşuma gitti, tebrikler

  13. Rize merkezden ben hatice. Selamlar siten ciddiyim hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 07-07-2021 03:46:15

  14. Isparta merkezden ben ali. selamun aleyküm web sitesi süper ötesi hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 07-07-2021 03:46:17

  15. Slm web siten inan ki hoşuma gitti, face de paylaştım

  16. Muş merkezden ben ziya. Selam bu web sitesi cidden dikkat çekici, şukuladım 07-07-2021 03:46:46

  17. Iğdır merkezden ben ahmet. Selam herkese paylaşım valla dikkat çekici, sağolun 07-07-2021 03:55:31

  18. Bu konu : ” Çılgın haplar alıyormuşum gibi hissediyorum Kanada! ” çok güzel. Selamlar paylaşım harbiden dikkat çekici, teraziye tıkladım , hatice – 399

  19. Bu konu : ” Çılgın haplar alıyormuşum gibi hissediyorum Kanada! ” çok güzel. Mrb paylaşım valla çok güzel, teşekkürler , ali – 48

  20. selam arkadaşlar siten gerçekten dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum

  21. Bu konu : ” Çılgın haplar alıyormuşum gibi hissediyorum Kanada! ” çok güzel. Selam siteniz inanılmaz çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım , Aylin – 306

  22. Gürbüz Reply

    Selamın aleyküm paylaşımın vallaha hayran edici, linkedinde paylaştım

  23. Bu konu : ” Çılgın haplar alıyormuşum gibi hissediyorum Kanada! ” çok güzel. Selam sayfan cidden ilgi uyandırıcı, teşekkürler , Emine – 439

  24. Bu konu : ” Çılgın haplar alıyormuşum gibi hissediyorum Kanada! ” çok güzel. Merhaba herkese siteniz vallaha billaha hayran edici, twitter da paylaştım , banu – 491

  25. Siirt merkezden ben banu. Merhaba herkese web siteniz valla mükemmel, şukuladım 09-07-2021 06:08:53

  26. Tokat merkezden ben ahmet. Slm siten inan ki dikkat çekici, face de paylaştım 10-07-2021 03:15:29

  27. elif yılmaz Reply

    Adıyaman merkezden ben elif yılmaz. Merhaba siteniz süper ötesi dikkat çekici, teşekkürler 11-07-2021 07:27:59

  28. Gürbüz Reply

    Bu konu : ” Çılgın haplar alıyormuşum gibi hissediyorum Kanada! ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşımınız vallaha hoşuma gitti, şukuladım , Gürbüz – 251

  29. Isparta merkezden ben memo. Merhaba herkese bu web sitesi harbiden dikkat çekici, saolun 17-07-2021 07:24:33

  30. selam arkadaşlar siten inanki güzel, teşekkürler

  31. selamun aleyküm web siteniz harbiden ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım

  32. Şanlıurfa merkezden ben hatice. Selam siteniz süper ötesi güzel, saolun 24-07-2021 17:41:57

  33. Selam herkese web sitesi harbiden mükemmel, teşekkürler

  34. Selam web siteniz harbiden hoşuma gitti, teşekkürler

  35. Bursa merkezden ben hatice. selam arkadaşlar sayfa inanki iyi, face de paylaştım 29-07-2021 10:53:30

  36. Bitlis dan kimler var. Çılgın haplar alıyormuşum gibi hissediyorum Kanada! . Selamlar paylaşımınız yeminle çok iyi, linkedinde paylaştım , Hasan – 232

  37. Gümüşhane dan kimler var. Çılgın haplar alıyormuşum gibi hissediyorum Kanada! . Slm web siten gerçekten hoşuma gitti, facebookta paylaştım , ali – 444

  38. Erzurum merkezden ben ali. Selam web sitesi ciddiyim dikkatimi çekti, tebrikler 07-08-2021 11:51:50

  39. elif yılmaz Reply

    İzmir dan kimler var. Çılgın haplar alıyormuşum gibi hissediyorum Kanada! . Merhaba web sitesi inanki çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , elif yılmaz – 421

  40. Bayburt dan kimler var. Çılgın haplar alıyormuşum gibi hissediyorum Kanada! . Selam web siten süper ötesi çok güzel, sosyal medyada paylaştım , banu – 364

  41. Eskişehir merkezden ben banu. selam arkadaşlar siten ciddiyim mükemmel, saolun 22-08-2021 12:18:36

  42. Burdur dan kimler var. Çılgın haplar alıyormuşum gibi hissediyorum Kanada! . Selamlar web siten ciddiyim dikkat çekici, facebookta paylaştım , mehmet – 34

  43. Merhaba siten inanılmaz hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum

  44. merhaba arkadaşlar paylaşımınız yeminle iyi, linkedinde paylaştım

  45. Erzurum dan kimler var. Çılgın haplar alıyormuşum gibi hissediyorum Kanada! . Selam paylaşımınız süper ötesi çok güzel, twitter da paylaştım , Hasan – 468

  46. Adıyaman merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm web siteniz inanılmaz hayran bıraktı, tebrikler 26-08-2021 20:27:59

  47. Van dan kimler var. Çılgın haplar alıyormuşum gibi hissediyorum Kanada! . Merhabalar web siteniz vallaha billaha hayran bıraktı, sağolun , ali – 125

  48. Merhabalar web siten inanılmaz ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım

Write A Comment