Kategoriler
Genel

Çin’de 100.000’den fazla insanın Corona Virüsünden öldüğüne inanıyorum. Ölümler kalp krizi ve zatürre olarak yazılıyor.

Buna işaret eden makaleler sonsuz …

https://www.theguardian.com/world/2020/mar/05/chinese-social-media-censoring-officially-sanctioned-facts-on-coronavirus

https://www.nytimes.com/2020/04/02/us/politics/cia-coronavirus-china.html

https://www.forbes.com/sites/carlieporterfield/2020/04/07/china-heavily-criticized-for-its-coronavirus-numbers-claims-no-new-deaths/#5379988377ad

https://thefederalist.com/2020/04/07/no-new-china-deaths-reported-does-not-mean-no-new-china-deaths/

DSÖ Çin’in ceplerinde. ÇKP’nin söylediklerini papağan ediyorlar. Tek kelimeye inanmıyorum. Resmi rakamlar milyonlarca insanın sadece 1 veya 2 covid ölümüne sahip olduğu birkaç bölgeyi gösteriyor. Bu en iyi senaryoda bile mümkün değildir.

… HierEncore tarafından gönderildi
[comments]

“Çin’de 100.000’den fazla insanın Corona Virüsünden öldüğüne inanıyorum. Ölümler kalp krizi ve zatürre olarak yazılıyor.” için 23 yanıt

Van merkezden ben Emine. Selamlar bu web sitesi vallaha billaha ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 12-04-2020 15:59:58

Bartın merkezden ben doruk. Mrb paylaşımınız valla dikkatimi çekti, şukuladım 12-04-2020 16:52:17

Kırşehir merkezden ben banu. Selamın aleyküm paylaşım gerçekten hayran bıraktı, facebookta paylaştım 13-04-2020 07:40:20

Kastamonu merkezden ben Aylin. Selam sayfa vallaha billaha hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 15-04-2020 00:13:07

Manisa merkezden ben gaye. Selamın aleyküm sayfa inanki hayran bıraktı, saolun 21-04-2020 02:42:56

Düzce merkezden ben gaye. Slm bu web sitesi vallaha hayran bıraktı, face de paylaştım 23-04-2020 04:54:54

Afyon merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar siteniz inan ki çok güzel, sağolun 25-04-2020 14:15:56

Batman merkezden ben banu. Slm sayfa valla dikkat çekici, twitter da paylaştım 05-05-2020 07:58:08

Niğde merkezden ben doruk. Selamlar web siten yeminle dikkat çekici, facebookta paylaştım 08-05-2020 22:48:14

Tunceli merkezden ben Emine. Selam paylaşımın süper ötesi dikkatimi çekti, tebrikler 11-05-2020 13:00:25

Adana merkezden ben banu. Selamlar web sitesi cidden hayran bıraktı, twitter da paylaştım 13-05-2020 05:57:36

Malatya merkezden ben ahmet. Merhabalar bu web sitesi gerçekten hoşuma gitti, tebrikler 17-05-2020 08:06:57

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir