Buna işaret eden makaleler sonsuz …

https://www.theguardian.com/world/2020/mar/05/chinese-social-media-censoring-officially-sanctioned-facts-on-coronavirus

https://www.nytimes.com/2020/04/02/us/politics/cia-coronavirus-china.html

https://www.forbes.com/sites/carlieporterfield/2020/04/07/china-heavily-criticized-for-its-coronavirus-numbers-claims-no-new-deaths/#5379988377ad

https://thefederalist.com/2020/04/07/no-new-china-deaths-reported-does-not-mean-no-new-china-deaths/

DSÖ Çin’in ceplerinde. ÇKP’nin söylediklerini papağan ediyorlar. Tek kelimeye inanmıyorum. Resmi rakamlar milyonlarca insanın sadece 1 veya 2 covid ölümüne sahip olduğu birkaç bölgeyi gösteriyor. Bu en iyi senaryoda bile mümkün değildir.

… HierEncore tarafından gönderildi
[comments]

Author

107 Comments

  1. merhaba arkadaşlar paylaşım inan ki mükemmel, face de paylaştım

  2. Van merkezden ben Emine. Selamlar bu web sitesi vallaha billaha ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 12-04-2020 15:59:58

  3. selamun aleyküm web sitesi harbiden hayran bıraktı, tebrikler

  4. Bartın merkezden ben doruk. Mrb paylaşımınız valla dikkatimi çekti, şukuladım 12-04-2020 16:52:17

  5. Kırşehir merkezden ben banu. Selamın aleyküm paylaşım gerçekten hayran bıraktı, facebookta paylaştım 13-04-2020 07:40:20

  6. Kastamonu merkezden ben Aylin. Selam sayfa vallaha billaha hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 15-04-2020 00:13:07

  7. Manisa merkezden ben gaye. Selamın aleyküm sayfa inanki hayran bıraktı, saolun 21-04-2020 02:42:56

  8. Selamın aleyküm paylaşım gerçekten ilgi uyandırıcı, tebrikler

  9. Düzce merkezden ben gaye. Slm bu web sitesi vallaha hayran bıraktı, face de paylaştım 23-04-2020 04:54:54

  10. Afyon merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar siteniz inan ki çok güzel, sağolun 25-04-2020 14:15:56

  11. Merhabalar paylaşım gerçekten çok güzel, facebookta paylaştım

  12. Batman merkezden ben banu. Slm sayfa valla dikkat çekici, twitter da paylaştım 05-05-2020 07:58:08

  13. Niğde merkezden ben doruk. Selamlar web siten yeminle dikkat çekici, facebookta paylaştım 08-05-2020 22:48:14

  14. Tunceli merkezden ben Emine. Selam paylaşımın süper ötesi dikkatimi çekti, tebrikler 11-05-2020 13:00:25

  15. Adana merkezden ben banu. Selamlar web sitesi cidden hayran bıraktı, twitter da paylaştım 13-05-2020 05:57:36

  16. Malatya merkezden ben ahmet. Merhabalar bu web sitesi gerçekten hoşuma gitti, tebrikler 17-05-2020 08:06:57

  17. selamun aleyküm siten vallaha billaha çok güzel, şukuladım

  18. Samsun merkezden ben doruk. Merhaba herkese siteniz vallaha hayran edici, sağolun 29-05-2020 22:23:30

  19. Muğla merkezden ben ali. Slm siten inan ki mükemmel, tebrikler 02-06-2020 13:24:06

  20. Düzce merkezden ben Aylin. Mrb sayfanız valla mükemmel, face de paylaştım 05-06-2020 17:25:08

  21. selam arkadaşlar sayfanız inanki ilgi uyandırıcı, tebrikler

  22. Mardin merkezden ben banu. Merhaba sayfanız ciddiyim hayran bıraktı, tebrikler 13-06-2020 12:16:08

  23. Merhabalar siten inanılmaz hayran bıraktı, twitter da paylaştım

  24. Selam paylaşım inanki çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum

  25. Uşak merkezden ben ali. Selam herkese web siteniz cidden çok güzel, twitter da paylaştım 28-06-2020 12:51:26

  26. Ardahan merkezden ben Gürbüz. Mrb paylaşımınız inan ki güzel, sağolun 06-07-2020 04:18:12

  27. Van merkezden ben gaye. Selam sayfan süper ötesi çok iyi, şukuladım 07-07-2020 04:54:11

  28. Merhaba herkese sayfanız inanki hoşuma gitti, linkedinde paylaştım

  29. elif yılmaz Reply

    Uşak merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm paylaşımınız inanılmaz hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 14-07-2020 07:35:22

  30. Adıyaman merkezden ben Aylin. Selam siteniz inan ki hayran bıraktı, teşekkürler 19-07-2020 23:32:01

  31. Merhaba bu web sitesi yeminle mükemmel, linkedinde paylaştım

  32. elif yılmaz Reply

    Aksaray merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar web siten yeminle ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 30-07-2020 18:17:39

  33. Gümüşhane merkezden ben ali. Selamlar web siteniz inanki dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 01-08-2020 17:28:47

  34. Selamlar paylaşımın ciddiyim hayran edici, sosyal medyada paylaştım

  35. Selamın aleyküm sayfa inan ki hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum

  36. Selamın aleyküm paylaşımın inanılmaz hoşuma gitti, teraziye tıkladım

  37. Amasya merkezden ben ahmet. Mrb web siteniz inanki çok iyi, twitter da paylaştım 11-08-2020 13:51:08

  38. Merhabalar sayfa vallaha billaha güzel, sosyal medyada paylaştım

  39. İzmir merkezden ben ali. Selamın aleyküm web siten vallaha hayran edici, sosyal medyada paylaştım 24-08-2020 12:10:58

  40. elif yılmaz Reply

    Merhabalar siten gerçekten çok iyi, teşekkürler

  41. elif yılmaz Reply

    Ardahan merkezden ben elif yılmaz. Selam paylaşım valla hayran bıraktı, teraziye tıkladım 26-08-2020 19:57:41

  42. Balıkesir merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar paylaşımın süper ötesi dikkatimi çekti, saolun 04-09-2020 14:53:51

  43. Manisa merkezden ben banu. Merhaba bu web sitesi valla çok iyi, facebookta paylaştım 13-09-2020 08:26:41

  44. elif yılmaz Reply

    Merhaba bu web sitesi yeminle ilgi uyandırıcı, şukuladım

  45. Bilecik merkezden ben ahmet. selamun aleyküm paylaşım inan ki dikkat çekici, facebookta paylaştım 20-09-2020 03:35:18

  46. selamun aleyküm paylaşımınız vallaha hoşuma gitti, teraziye tıkladım

  47. Merhaba herkese paylaşım vallaha hoşuma gitti, saolun

  48. Diyarbakır merkezden ben ali. Selamın aleyküm sayfan vallaha billaha çok güzel, linkedinde paylaştım 02-10-2020 11:33:23

  49. elif yılmaz Reply

    Eskişehir merkezden ben elif yılmaz. Selamlar sayfa inanki çok güzel, teşekkürler 10-10-2020 01:13:26

  50. merhaba arkadaşlar paylaşımın inan ki hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım

  51. Malatya dan kimler var. Çin’de 100.000’den fazla insanın Corona Virüsünden öldüğüne inanıyorum. Ölümler kalp krizi ve zatürre olarak yazılıyor. . Mrb siteniz gerçekten hoşuma gitti, facebookta paylaştım , Aylin – 83

  52. elif yılmaz Reply

    Samsun merkezden ben elif yılmaz. Selam bu web sitesi cidden dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 19-10-2020 08:39:15

  53. Tokat merkezden ben ziya. Selamlar paylaşımınız süper ötesi çok güzel, sağolun 08-11-2020 05:50:24

  54. Muş dan kimler var. Çin’de 100.000’den fazla insanın Corona Virüsünden öldüğüne inanıyorum. Ölümler kalp krizi ve zatürre olarak yazılıyor. . merhaba arkadaşlar paylaşımınız gerçekten güzel, face de paylaştım , doruk – 149

  55. Gürbüz Reply

    Artvin dan kimler var. Çin’de 100.000’den fazla insanın Corona Virüsünden öldüğüne inanıyorum. Ölümler kalp krizi ve zatürre olarak yazılıyor. . Merhaba herkese sayfa inanki ilgi uyandırıcı, face de paylaştım , Gürbüz – 166

  56. Bartın dan kimler var. Çin’de 100.000’den fazla insanın Corona Virüsünden öldüğüne inanıyorum. Ölümler kalp krizi ve zatürre olarak yazılıyor. . Merhaba sayfanız inan ki güzel, twitter da paylaştım , ahmet – 253

  57. Yozgat merkezden ben ziya. Merhabalar siteniz ciddiyim çok güzel, teşekkürler 12-12-2020 07:35:06

  58. Merhaba herkese sayfanız vallaha billaha iyi, tebrikler

  59. Niğde dan kimler var. Çin’de 100.000’den fazla insanın Corona Virüsünden öldüğüne inanıyorum. Ölümler kalp krizi ve zatürre olarak yazılıyor. . selamun aleyküm web siten inanılmaz iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , mehmet – 425

  60. Bu konu : ” Çin’de 100.000’den fazla insanın Corona Virüsünden öldüğüne inanıyorum. Ölümler kalp krizi ve zatürre olarak yazılıyor. ” çok güzel. Slm sayfan süper ötesi dikkat çekici, sağolun , Emine – 472

  61. Malatya merkezden ben . Merhaba sayfa inanki çok iyi, tebrikler 17-12-2020 14:33:05

  62. Kocaeli dan kimler var. Çin’de 100.000’den fazla insanın Corona Virüsünden öldüğüne inanıyorum. Ölümler kalp krizi ve zatürre olarak yazılıyor. . merhaba arkadaşlar paylaşımın inanılmaz çok iyi, sağolun , emin – 208

  63. Antalya merkezden ben emin. Selam siteniz vallaha hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 25-12-2020 18:13:12

  64. elif yılmaz Reply

    Aksaray merkezden ben elif yılmaz. Slm paylaşım vallaha billaha çok güzel, sağolun 30-12-2020 23:24:57

  65. Bu konu : ” Çin’de 100.000’den fazla insanın Corona Virüsünden öldüğüne inanıyorum. Ölümler kalp krizi ve zatürre olarak yazılıyor. ” çok güzel. Mrb siteniz harbiden çok iyi, teraziye tıkladım , Aylin – 50

  66. Selam herkese siten inanılmaz hayran edici, şukuladım

  67. Bu konu : ” Çin’de 100.000’den fazla insanın Corona Virüsünden öldüğüne inanıyorum. Ölümler kalp krizi ve zatürre olarak yazılıyor. ” çok güzel. Merhaba sayfan gerçekten dikkat çekici, saolun , gaye – 139

  68. Mardin merkezden ben Hasan. Mrb paylaşımınız süper ötesi çok iyi, face de paylaştım 22-01-2021 08:34:05

  69. Osmaniye merkezden ben memo. Merhaba herkese bu web sitesi inan ki hayran bıraktı, face de paylaştım 26-01-2021 15:43:23

  70. Aksaray dan kimler var. Çin’de 100.000’den fazla insanın Corona Virüsünden öldüğüne inanıyorum. Ölümler kalp krizi ve zatürre olarak yazılıyor. . Merhaba herkese sayfan ciddiyim hayran edici, sosyal medyada paylaştım , ziya – 281

  71. Gürbüz Reply

    Bu konu : ” Çin’de 100.000’den fazla insanın Corona Virüsünden öldüğüne inanıyorum. Ölümler kalp krizi ve zatürre olarak yazılıyor. ” çok güzel. Merhaba herkese sayfanız vallaha hayran edici, tebrikler , Gürbüz – 264

  72. Elazığ dan kimler var. Çin’de 100.000’den fazla insanın Corona Virüsünden öldüğüne inanıyorum. Ölümler kalp krizi ve zatürre olarak yazılıyor. . Selam herkese web sitesi inanki hayran edici, twitter da paylaştım , – 53

  73. İzmir dan kimler var. Çin’de 100.000’den fazla insanın Corona Virüsünden öldüğüne inanıyorum. Ölümler kalp krizi ve zatürre olarak yazılıyor. . selamun aleyküm sayfa valla iyi, twitter da paylaştım , banu – 256

  74. elif yılmaz Reply

    Siirt dan kimler var. Çin’de 100.000’den fazla insanın Corona Virüsünden öldüğüne inanıyorum. Ölümler kalp krizi ve zatürre olarak yazılıyor. . selam arkadaşlar bu web sitesi ciddiyim çok güzel, linkedinde paylaştım , elif yılmaz – 117

  75. Bu konu : ” Çin’de 100.000’den fazla insanın Corona Virüsünden öldüğüne inanıyorum. Ölümler kalp krizi ve zatürre olarak yazılıyor. ” çok güzel. merhaba arkadaşlar sayfanız inanki iyi, sosyal medyada paylaştım , Hasan – 208

  76. merhaba arkadaşlar bu web sitesi vallaha billaha çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım

  77. Bu konu : ” Çin’de 100.000’den fazla insanın Corona Virüsünden öldüğüne inanıyorum. Ölümler kalp krizi ve zatürre olarak yazılıyor. ” çok güzel. selam arkadaşlar paylaşımın gerçekten dikkatimi çekti, twitter da paylaştım , memo – 286

  78. Bu konu : ” Çin’de 100.000’den fazla insanın Corona Virüsünden öldüğüne inanıyorum. Ölümler kalp krizi ve zatürre olarak yazılıyor. ” çok güzel. Merhaba siteniz süper ötesi hayran bıraktı, saolun , ahmet – 350

  79. Gürbüz Reply

    Karabük merkezden ben Gürbüz. Selam web siteniz vallaha ilgi uyandırıcı, şukuladım 05-03-2021 22:59:14

  80. merhaba arkadaşlar bu web sitesi inanılmaz hayran edici, facebookta paylaştım

  81. Selamlar sayfan inanılmaz hayran edici, linkedinde paylaştım

  82. Bu konu : ” Çin’de 100.000’den fazla insanın Corona Virüsünden öldüğüne inanıyorum. Ölümler kalp krizi ve zatürre olarak yazılıyor. ” çok güzel. Slm web sitesi harbiden ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım , mehmet – 199

  83. Sinop merkezden ben hatice. Selam herkese sayfan yeminle ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 22-03-2021 23:12:49

  84. Bu konu : ” Çin’de 100.000’den fazla insanın Corona Virüsünden öldüğüne inanıyorum. Ölümler kalp krizi ve zatürre olarak yazılıyor. ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşım cidden ilgi uyandırıcı, tebrikler , hatice – 176

  85. Bu konu : ” Çin’de 100.000’den fazla insanın Corona Virüsünden öldüğüne inanıyorum. Ölümler kalp krizi ve zatürre olarak yazılıyor. ” çok güzel. Merhaba herkese siteniz cidden mükemmel, saolun , mehmet – 158

  86. Selamlar paylaşım harbiden çok güzel, linkedinde paylaştım

  87. Hakkari merkezden ben Hasan. Merhabalar web siten süper ötesi ilgi uyandırıcı, sağolun 01-04-2021 03:20:10

  88. elif yılmaz Reply

    Gümüşhane merkezden ben elif yılmaz. selamun aleyküm siteniz inanılmaz iyi, teşekkürler 08-04-2021 11:37:34

  89. elif yılmaz Reply

    Adana merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar sayfanız inan ki hayran edici, saolun 13-04-2021 12:23:41

  90. Selamlar sayfan inanılmaz hayran bıraktı, şukuladım

  91. Muş dan kimler var. Çin’de 100.000’den fazla insanın Corona Virüsünden öldüğüne inanıyorum. Ölümler kalp krizi ve zatürre olarak yazılıyor. . Slm web sitesi valla güzel, saolun , ahmet – 261

  92. Bu konu : ” Çin’de 100.000’den fazla insanın Corona Virüsünden öldüğüne inanıyorum. Ölümler kalp krizi ve zatürre olarak yazılıyor. ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşımınız yeminle çok iyi, teraziye tıkladım , Hasan – 116

  93. Bu konu : ” Çin’de 100.000’den fazla insanın Corona Virüsünden öldüğüne inanıyorum. Ölümler kalp krizi ve zatürre olarak yazılıyor. ” çok güzel. Merhaba herkese sayfan inanılmaz hayran edici, saolun , Aylin – 200

  94. Ordu merkezden ben ziya. Merhabalar sayfan süper ötesi iyi, sağolun 19-05-2021 08:30:35

  95. Afyon merkezden ben memo. Merhaba sayfanız inanki çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 28-05-2021 14:48:37

  96. Hatay dan kimler var. Çin’de 100.000’den fazla insanın Corona Virüsünden öldüğüne inanıyorum. Ölümler kalp krizi ve zatürre olarak yazılıyor. . Merhaba paylaşımınız harbiden hoşuma gitti, şukuladım , doruk – 242

  97. Antalya dan kimler var. Çin’de 100.000’den fazla insanın Corona Virüsünden öldüğüne inanıyorum. Ölümler kalp krizi ve zatürre olarak yazılıyor. . Selam sayfan inanılmaz güzel, linkedinde paylaştım , memo – 207

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link