Kategoriler
Genel

Çin’deki gerçek sayıların raporlanan sayıların çok ötesinde olduğunu düşünen insanlara bir şey söylemem gerektiğini düşünüyorum

Yani, Çin’de bir ziyaret için Aralık 20 Şubat kaldı. İlk olarak, 23 Ocak civarında sokaklarda gördüğünüz her insan bir maske takıyor, maskesiz kimse görmüyorum. MİA bölgelerinde bile, her şey kapalı olan sadece çocuklar ve otobüsler vardır. Daha da önemlisi, Çin’deki evler ABD ile aynı değil, HER TEK ev etrafındaki duvarlarla kontrol edilen küçük bir topluluk bölgesinde, çıkmak için bölgenin kapısından geçmek zorundasınız ve korumalar var. 28 Ocak civarında, Çin’deki her bir topluluk bölgesi her 2-3 günde bir hane başına sadece bir kişinin dışarı çıkmasına izin veriyor, kesin kural yaşadığınız şehre bağlı. İçinde yaşadığım gibi çoğu topluluk bölgesi, dışarı çıkmanıza gerek kalmaması için Şubat ayında evinize et ve sebze gönderecek, ancak yine de her 3 günde bir dışarı çıkabiliyorum. Bu yüzden Çin’deki insanlar evde kalabilir ve Şubat başından beri rakamlar düşmeye başladı. Bildirilen rakamlar tam olarak doğru olmayabilir, ancak gerçek sayı kesinlikle bunun çok ötesinde değildir.

“Çin’deki gerçek sayıların raporlanan sayıların çok ötesinde olduğunu düşünen insanlara bir şey söylemem gerektiğini düşünüyorum” için 88 yanıt

Merhabalar paylaşımın vallaha billaha çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum

Bolu merkezden ben Gürbüz. Slm paylaşımın süper ötesi ilgi uyandırıcı, şukuladım 06-04-2020 10:36:31

Hatay merkezden ben ahmet. Selam paylaşımın valla ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 06-04-2020 10:41:29

Amasya merkezden ben banu. Merhaba paylaşım vallaha güzel, twitter da paylaştım 08-04-2020 03:59:10

Uşak merkezden ben elif yılmaz. Merhaba sayfa harbiden çok hoşuma gitti, tebrikler 08-04-2020 08:50:38

Kocaeli merkezden ben ziya. Merhaba herkese siten vallaha billaha güzel, face de paylaştım 09-04-2020 01:10:13

Kırşehir merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar siten süper ötesi dikkatimi çekti, sağolun 10-04-2020 02:28:30

Aksaray merkezden ben Gürbüz. Selam paylaşım süper ötesi iyi, sosyal medyada paylaştım 10-04-2020 09:21:00

Isparta merkezden ben banu. selam arkadaşlar paylaşım inanki ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 11-04-2020 03:09:33

Düzce merkezden ben ahmet. Mrb bu web sitesi süper ötesi çok iyi, teraziye tıkladım 14-04-2020 00:55:51

Kilis merkezden ben elif yılmaz. Merhaba sayfan süper ötesi hayran bıraktı, şukuladım 16-04-2020 21:16:16

Elazığ merkezden ben elif yılmaz. Merhaba paylaşım cidden çok iyi, facebookta paylaştım 17-04-2020 08:07:24

Iğdır merkezden ben doruk. Mrb paylaşımınız gerçekten iyi, linkedinde paylaştım 20-04-2020 07:52:24

Kırklareli merkezden ben banu. Selamlar sayfa inanki çok güzel, linkedinde paylaştım 23-04-2020 02:28:47

Bursa merkezden ben mehmet. Selam sayfan valla hoşuma gitti, teraziye tıkladım 24-04-2020 03:41:11

Karaman merkezden ben Emine. Selamın aleyküm web siteniz cidden çok hoşuma gitti, sağolun 04-05-2020 18:16:05

Eskişehir merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm web siteniz vallaha dikkat çekici, sağolun 07-05-2020 06:09:17

Isparta merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar paylaşımınız inanki hayran edici, twitter da paylaştım 07-05-2020 22:17:59

Siirt merkezden ben Emine. selam arkadaşlar paylaşım ciddiyim hayran edici, şukuladım 13-05-2020 05:45:54

Şırnak merkezden ben banu. selam arkadaşlar web sitesi harbiden dikkat çekici, face de paylaştım 04-06-2020 22:24:30

Niğde merkezden ben ziya. Merhaba web sitesi harbiden çok hoşuma gitti, teşekkürler 04-06-2020 22:24:44

Yalova merkezden ben ali. selam arkadaşlar sayfanız valla hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 04-06-2020 22:24:50

Amasya merkezden ben Gürbüz. Merhabalar sayfanız inanılmaz dikkat çekici, teraziye tıkladım 04-06-2020 22:25:22

Kocaeli merkezden ben Emine. Selam herkese siteniz gerçekten dikkat çekici, facebookta paylaştım 04-06-2020 22:25:33

Düzce merkezden ben mehmet. Mrb bu web sitesi vallaha iyi, sosyal medyada paylaştım 04-06-2020 23:24:52

Yalova merkezden ben doruk. Slm sayfanız süper ötesi dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 04-06-2020 23:24:54

Kayseri merkezden ben doruk. Merhaba herkese siten gerçekten hayran edici, teraziye tıkladım 04-06-2020 23:24:58

Edirne merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar web siteniz süper ötesi mükemmel, şukuladım 04-06-2020 23:25:02

Bingöl merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar bu web sitesi valla hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 04-06-2020 23:25:04

Kilis merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm paylaşımınız süper ötesi hayran bıraktı, şukuladım 07-06-2020 00:23:53

Bursa merkezden ben Aylin. Merhaba herkese web sitesi inan ki ilgi uyandırıcı, sağolun 13-06-2020 05:19:19

Gümüşhane merkezden ben Aylin. Selam siteniz inanki dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım 17-06-2020 21:55:11

İstanbul merkezden ben mehmet. Merhaba herkese sayfanız cidden mükemmel, teraziye tıkladım 02-07-2020 22:09:08

Muş merkezden ben doruk. merhaba arkadaşlar paylaşım valla güzel, teşekkürler 12-07-2020 21:22:50

merhaba arkadaşlar paylaşımınız inan ki ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum

Balıkesir merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar siten inanılmaz dikkatimi çekti, tebrikler 30-07-2020 20:03:02

İstanbul merkezden ben Gürbüz. Merhabalar web siteniz vallaha billaha hayran bıraktı, teşekkürler 08-08-2020 16:51:13

Erzincan merkezden ben banu. selamun aleyküm web siten inanki iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 16-08-2020 20:22:08

İzmir merkezden ben ziya. Merhaba paylaşımın inanılmaz dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 23-08-2020 12:38:46

Tunceli merkezden ben gaye. Merhabalar siteniz ciddiyim ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 23-08-2020 12:38:49

Karabük merkezden ben Emine. selamun aleyküm sayfa vallaha billaha hoşuma gitti, sağolun 23-08-2020 12:38:56

Adana merkezden ben gaye. Merhabalar sayfa cidden çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 04-09-2020 03:51:16

Balıkesir merkezden ben ahmet. Selam paylaşımınız vallaha billaha çok hoşuma gitti, şukuladım 11-09-2020 23:22:26

Gaziantep merkezden ben banu. Selam paylaşım gerçekten güzel, facebookta paylaştım 13-09-2020 21:28:36

Bingöl merkezden ben elif yılmaz. Selamlar paylaşımınız harbiden mükemmel, tebrikler 23-09-2020 13:34:41

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir