(Devamı) Peki Amerikalıları nasıl koruyacağız? Silah aşısını MMR aşısına ekleyin. En sağlıklı ve en genç Amerikalıları koruyacaktır. Ayrıca en varlıklı topluluklara dağıtılan grip aşısına ve Washington DC'ye de eklenir. Yoksullar, yaşlılar ve sakatlıklar sona erecek ve ülke dev bir ekonomik sıfırlamaya sahip olacak.
Hükümet daha sonra aşılamayı ve boyunduruk antivaxxer'ları teşvik etmek için büyük bir kampanya başlattı.
selamun aleyküm sayfanız inanılmaz hoşuma gitti, teraziye tıkladım
Erzincan merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese web siteniz yeminle dikkatimi çekti, face de paylaştım 22-01-2020 04:26:29
Selam herkese sayfa ciddiyim hayran edici, saolun
Mrb sayfan valla çok hoşuma gitti, şukuladım
Sakarya merkezden ben Emine. selam arkadaşlar paylaşımınız inanki ilgi uyandırıcı, şukuladım 29-01-2020 14:16:16
Bitlis merkezden ben Gürbüz. Merhaba paylaşım süper ötesi güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 04-02-2020 08:08:56
Karaman merkezden ben ali. Merhaba herkese sayfa inanki hayran bıraktı, şukuladım 07-02-2020 21:19:57
Mrb sayfan inanılmaz hayran edici, face de paylaştım
merhaba arkadaşlar paylaşımın inan ki hayran bıraktı, tebrikler
selam arkadaşlar web sitesi vallaha billaha çok güzel, sosyal medyada paylaştım
Sivas merkezden ben banu. Selamın aleyküm web siteniz inanılmaz hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 17-02-2020 13:51:08
Nevşehir merkezden ben ali. Selamlar bu web sitesi harbiden mükemmel, linkedinde paylaştım 19-02-2020 00:21:04
merhaba arkadaşlar bu web sitesi gerçekten güzel, linkedinde paylaştım
Selamın aleyküm web sitesi valla çok hoşuma gitti, face de paylaştım
Ağrı merkezden ben Emine. Slm paylaşımın harbiden hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 25-02-2020 22:17:19
Muş merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar paylaşımın harbiden ilgi uyandırıcı, şukuladım 29-02-2020 21:35:01
Afyon merkezden ben ziya. Merhaba web siten vallaha hayran edici, twitter da paylaştım 06-03-2020 01:29:55
Bursa merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar web sitesi inanki dikkat çekici, linkedinde paylaştım 13-03-2020 04:40:10
Sivas merkezden ben gaye. Selamın aleyküm bu web sitesi vallaha billaha çok iyi, teşekkürler 14-03-2020 03:46:08
Mrb web siten inan ki hayran edici, sosyal medyada paylaştım
Merhabalar siteniz harbiden dikkatimi çekti, teşekkürler
merhaba arkadaşlar web siteniz vallaha billaha hayran bıraktı, teraziye tıkladım
Slm sayfan cidden dikkatimi çekti, teraziye tıkladım
Yozgat merkezden ben gaye. Merhaba herkese siten yeminle çok güzel, saolun 23-03-2020 03:53:28
Mrb web sitesi harbiden dikkat çekici, linkedinde paylaştım
Merhabalar sayfanız inanki güzel, tebrikler
Ordu merkezden ben doruk. Selamlar siten vallaha hayran edici, sağolun 08-04-2020 04:59:07
Selamın aleyküm web siten inanılmaz hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım
Kars merkezden ben elif yılmaz. Mrb sayfa inanılmaz hayran edici, linkedinde paylaştım 08-04-2020 19:36:03
Selam herkese siten gerçekten çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım
Mrb web siteniz inanki güzel, saolun
Merhaba herkese siteniz valla iyi, teşekkürler
Selamlar web siten inanki hayran edici, tebrikler
Iğdır merkezden ben banu. Selam paylaşım valla güzel, facebookta paylaştım 16-04-2020 14:45:49
Mardin merkezden ben ali. Selam herkese web siteniz süper ötesi çok hoşuma gitti, sağolun 19-04-2020 16:11:46
Merhabalar sayfanız vallaha billaha iyi, teraziye tıkladım
Merhabalar paylaşım vallaha billaha iyi, sosyal medyada paylaştım
Yozgat merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar siten harbiden dikkat çekici, şukuladım 23-04-2020 23:21:19
selamun aleyküm web siteniz ciddiyim çok güzel, şukuladım
Gaziantep merkezden ben ali. Merhabalar paylaşım valla hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 25-04-2020 10:42:03
selam arkadaşlar paylaşımın vallaha billaha dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum
Merhaba web sitesi ciddiyim güzel, tebrikler
Ardahan merkezden ben elif yılmaz. Selam herkese paylaşımın gerçekten ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 06-05-2020 13:30:32
Bursa merkezden ben doruk. selam arkadaşlar siten ciddiyim dikkatimi çekti, saolun 07-05-2020 01:00:09
Antalya merkezden ben mehmet. Merhabalar siten süper ötesi dikkatimi çekti, teşekkürler 08-05-2020 19:00:09
İstanbul merkezden ben gaye. Selam sayfa harbiden dikkatimi çekti, saolun 09-05-2020 04:44:12
Konya merkezden ben gaye. Selamlar sayfanız vallaha çok güzel, linkedinde paylaştım 11-05-2020 00:47:31
selamun aleyküm sayfan vallaha billaha hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım
Merhaba herkese paylaşımın cidden çok iyi, twitter da paylaştım
Erzurum merkezden ben ziya. Slm web siten yeminle dikkatimi çekti, teşekkürler 20-05-2020 22:34:17
Çankırı merkezden ben ziya. Selamın aleyküm siteniz valla güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 29-05-2020 18:50:24
Kırşehir merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar web siteniz gerçekten dikkatimi çekti, teşekkürler 07-06-2020 04:02:03
Balıkesir merkezden ben Aylin. Selam paylaşımın inan ki mükemmel, şukuladım 07-06-2020 09:47:21
Bursa merkezden ben mehmet. Selam herkese sayfanız süper ötesi çok hoşuma gitti, face de paylaştım 11-06-2020 02:22:48
Karabük merkezden ben ziya. Slm bu web sitesi vallaha billaha güzel, twitter da paylaştım 14-06-2020 06:43:11
Van merkezden ben ahmet. Slm sayfan yeminle hayran edici, sağolun 15-06-2020 12:38:39
Siirt merkezden ben elif yılmaz. selamun aleyküm paylaşım inanılmaz hayran bıraktı, teraziye tıkladım 27-06-2020 02:41:48
Bolu merkezden ben doruk. Selam herkese web siteniz valla hayran bıraktı, face de paylaştım 28-06-2020 21:33:26
Merhaba siten inanki dikkatimi çekti, şukuladım
merhaba arkadaşlar paylaşım valla hayran edici, twitter da paylaştım
Yozgat merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar sayfa valla ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 22-07-2020 23:16:53
Kahramanmaraş merkezden ben gaye. Selamlar bu web sitesi vallaha billaha çok iyi, sağolun 28-07-2020 12:08:24
Selam herkese web siteniz vallaha ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım
Artvin merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar paylaşım vallaha ilgi uyandırıcı, saolun 04-08-2020 08:51:09
Selam web siten inanılmaz dikkatimi çekti, face de paylaştım
selam arkadaşlar web sitesi vallaha billaha çok iyi, linkedinde paylaştım
Kahramanmaraş merkezden ben gaye. Merhaba web siteniz gerçekten dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım 07-08-2020 02:07:42
Selam web sitesi inan ki çok güzel, facebookta paylaştım
Selamlar siteniz gerçekten hoşuma gitti, sağolun
selamun aleyküm paylaşım süper ötesi hoşuma gitti, şukuladım
Erzurum merkezden ben mehmet. Selamlar web siteniz yeminle dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım 23-08-2020 19:31:36
Amasya merkezden ben banu. Slm siteniz vallaha dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 24-08-2020 13:49:24
Kastamonu merkezden ben Emine. Selam herkese siteniz inanki hayran bıraktı, teşekkürler 27-08-2020 13:15:52
Elazığ merkezden ben Emine. Merhabalar paylaşımın valla dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 29-08-2020 21:47:23
Merhaba sayfanız vallaha billaha çok güzel, tebrikler
Selam herkese web siten cidden çok güzel, linkedinde paylaştım
Selamlar paylaşımınız harbiden çok iyi, sağolun
Çankırı merkezden ben Aylin. Selam paylaşımın harbiden dikkat çekici, face de paylaştım 10-09-2020 15:12:15
Trabzon merkezden ben ali. Merhaba herkese siteniz süper ötesi hayran bıraktı, teşekkürler 29-09-2020 15:29:47
Selamlar paylaşım inanki hoşuma gitti, linkedinde paylaştım
Selam paylaşım inan ki iyi, paylaşımların devamını bekliyorum
selam arkadaşlar bu web sitesi cidden iyi, linkedinde paylaştım
Bu konu : ” [Conspiracy Showerthought] Komplo: ABD hükümeti yaklaşmakta olan çevresel kıyameti ve beraberindeki ekonomik çöküşü görüyor. Gizlice inanılmaz derecede bulaşıcı ve ölümcül olan ve Çin'de serbest bırakma planlarıyla biyolojik bir silah geliştiriyorlar. Yorumlarda devam ediyor … ” çok güzel. selam arkadaşlar siteniz süper ötesi çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , ziya – 159
Sivas merkezden ben Hasan. Selamın aleyküm paylaşım yeminle hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 28-10-2020 00:11:04
Bu konu : ” [Conspiracy Showerthought] Komplo: ABD hükümeti yaklaşmakta olan çevresel kıyameti ve beraberindeki ekonomik çöküşü görüyor. Gizlice inanılmaz derecede bulaşıcı ve ölümcül olan ve Çin'de serbest bırakma planlarıyla biyolojik bir silah geliştiriyorlar. Yorumlarda devam ediyor … ” çok güzel. Selamın aleyküm bu web sitesi vallaha mükemmel, sağolun , ali – 125
Siirt merkezden ben ali. Selam paylaşımın ciddiyim hayran bıraktı, facebookta paylaştım 29-10-2020 07:05:23
Amasya dan kimler var. [Conspiracy Showerthought] Komplo: ABD hükümeti yaklaşmakta olan çevresel kıyameti ve beraberindeki ekonomik çöküşü görüyor. Gizlice inanılmaz derecede bulaşıcı ve ölümcül olan ve Çin'de serbest bırakma planlarıyla biyolojik bir silah geliştiriyorlar. Yorumlarda devam ediyor … . Merhabalar sayfa ciddiyim dikkat çekici, saolun , Gürbüz – 46
Selam herkese bu web sitesi valla dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım
Artvin merkezden ben Aylin. Selam herkese sayfan valla hoşuma gitti, twitter da paylaştım 01-11-2020 22:34:49
Bu konu : ” [Conspiracy Showerthought] Komplo: ABD hükümeti yaklaşmakta olan çevresel kıyameti ve beraberindeki ekonomik çöküşü görüyor. Gizlice inanılmaz derecede bulaşıcı ve ölümcül olan ve Çin'de serbest bırakma planlarıyla biyolojik bir silah geliştiriyorlar. Yorumlarda devam ediyor … ” çok güzel. Selamlar web siten harbiden çok güzel, tebrikler , ali – 56
Malatya dan kimler var. [Conspiracy Showerthought] Komplo: ABD hükümeti yaklaşmakta olan çevresel kıyameti ve beraberindeki ekonomik çöküşü görüyor. Gizlice inanılmaz derecede bulaşıcı ve ölümcül olan ve Çin'de serbest bırakma planlarıyla biyolojik bir silah geliştiriyorlar. Yorumlarda devam ediyor … . merhaba arkadaşlar web siteniz vallaha çok iyi, sağolun , ali – 154
Merhabalar siteniz yeminle dikkat çekici, tebrikler
Bu konu : ” [Conspiracy Showerthought] Komplo: ABD hükümeti yaklaşmakta olan çevresel kıyameti ve beraberindeki ekonomik çöküşü görüyor. Gizlice inanılmaz derecede bulaşıcı ve ölümcül olan ve Çin'de serbest bırakma planlarıyla biyolojik bir silah geliştiriyorlar. Yorumlarda devam ediyor … ” çok güzel. Merhaba herkese siten inanılmaz dikkat çekici, şukuladım , Gürbüz – 193
Bu konu : ” [Conspiracy Showerthought] Komplo: ABD hükümeti yaklaşmakta olan çevresel kıyameti ve beraberindeki ekonomik çöküşü görüyor. Gizlice inanılmaz derecede bulaşıcı ve ölümcül olan ve Çin'de serbest bırakma planlarıyla biyolojik bir silah geliştiriyorlar. Yorumlarda devam ediyor … ” çok güzel. selam arkadaşlar bu web sitesi vallaha billaha mükemmel, şukuladım , memo – 214
Adıyaman dan kimler var. [Conspiracy Showerthought] Komplo: ABD hükümeti yaklaşmakta olan çevresel kıyameti ve beraberindeki ekonomik çöküşü görüyor. Gizlice inanılmaz derecede bulaşıcı ve ölümcül olan ve Çin'de serbest bırakma planlarıyla biyolojik bir silah geliştiriyorlar. Yorumlarda devam ediyor … . Selam herkese paylaşımınız yeminle iyi, facebookta paylaştım , Gürbüz – 233
Kütahya merkezden ben hatice. Merhaba sayfa inanki çok güzel, teraziye tıkladım 30-11-2020 03:00:19
Bu konu : ” [Conspiracy Showerthought] Komplo: ABD hükümeti yaklaşmakta olan çevresel kıyameti ve beraberindeki ekonomik çöküşü görüyor. Gizlice inanılmaz derecede bulaşıcı ve ölümcül olan ve Çin'de serbest bırakma planlarıyla biyolojik bir silah geliştiriyorlar. Yorumlarda devam ediyor … ” çok güzel. Slm paylaşımınız gerçekten hoşuma gitti, şukuladım , Hasan – 215
Bu konu : ” [Conspiracy Showerthought] Komplo: ABD hükümeti yaklaşmakta olan çevresel kıyameti ve beraberindeki ekonomik çöküşü görüyor. Gizlice inanılmaz derecede bulaşıcı ve ölümcül olan ve Çin'de serbest bırakma planlarıyla biyolojik bir silah geliştiriyorlar. Yorumlarda devam ediyor … ” çok güzel. Selamlar web siteniz süper ötesi mükemmel, şukuladım , hatice – 355
Mardin merkezden ben ali. Selam paylaşımın valla çok iyi, twitter da paylaştım 16-12-2020 16:47:37
Mrb web siteniz inan ki iyi, facebookta paylaştım
Manisa dan kimler var. [Conspiracy Showerthought] Komplo: ABD hükümeti yaklaşmakta olan çevresel kıyameti ve beraberindeki ekonomik çöküşü görüyor. Gizlice inanılmaz derecede bulaşıcı ve ölümcül olan ve Çin'de serbest bırakma planlarıyla biyolojik bir silah geliştiriyorlar. Yorumlarda devam ediyor … . Mrb sayfanız yeminle çok hoşuma gitti, face de paylaştım , ziya – 343
Mrb bu web sitesi valla dikkat çekici, tebrikler
Bu konu : ” [Conspiracy Showerthought] Komplo: ABD hükümeti yaklaşmakta olan çevresel kıyameti ve beraberindeki ekonomik çöküşü görüyor. Gizlice inanılmaz derecede bulaşıcı ve ölümcül olan ve Çin'de serbest bırakma planlarıyla biyolojik bir silah geliştiriyorlar. Yorumlarda devam ediyor … ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web siteniz inanki hoşuma gitti, saolun , Emine – 39
Bu konu : ” [Conspiracy Showerthought] Komplo: ABD hükümeti yaklaşmakta olan çevresel kıyameti ve beraberindeki ekonomik çöküşü görüyor. Gizlice inanılmaz derecede bulaşıcı ve ölümcül olan ve Çin'de serbest bırakma planlarıyla biyolojik bir silah geliştiriyorlar. Yorumlarda devam ediyor … ” çok güzel. Slm web sitesi cidden güzel, tebrikler , memo – 210
Bayburt dan kimler var. [Conspiracy Showerthought] Komplo: ABD hükümeti yaklaşmakta olan çevresel kıyameti ve beraberindeki ekonomik çöküşü görüyor. Gizlice inanılmaz derecede bulaşıcı ve ölümcül olan ve Çin'de serbest bırakma planlarıyla biyolojik bir silah geliştiriyorlar. Yorumlarda devam ediyor … . Selam herkese sayfa inan ki dikkat çekici, saolun , Gürbüz – 88
Selamın aleyküm sayfanız gerçekten mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum
Eskişehir merkezden ben ali. Merhaba herkese sayfa vallaha hoşuma gitti, tebrikler 31-12-2020 12:25:27
Gaziantep merkezden ben Hasan. selam arkadaşlar paylaşım inanılmaz çok güzel, teşekkürler 01-01-2021 14:26:13
Merhaba paylaşım valla güzel, sosyal medyada paylaştım
Bu konu : ” [Conspiracy Showerthought] Komplo: ABD hükümeti yaklaşmakta olan çevresel kıyameti ve beraberindeki ekonomik çöküşü görüyor. Gizlice inanılmaz derecede bulaşıcı ve ölümcül olan ve Çin'de serbest bırakma planlarıyla biyolojik bir silah geliştiriyorlar. Yorumlarda devam ediyor … ” çok güzel. Selam herkese web sitesi valla çok iyi, teşekkürler , gaye – 420
selam arkadaşlar siteniz vallaha billaha çok güzel, teşekkürler
Eskişehir dan kimler var. [Conspiracy Showerthought] Komplo: ABD hükümeti yaklaşmakta olan çevresel kıyameti ve beraberindeki ekonomik çöküşü görüyor. Gizlice inanılmaz derecede bulaşıcı ve ölümcül olan ve Çin'de serbest bırakma planlarıyla biyolojik bir silah geliştiriyorlar. Yorumlarda devam ediyor … . Merhaba sayfa süper ötesi dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım , ali – 404
Zonguldak merkezden ben banu. Selamın aleyküm paylaşımın harbiden çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 16-01-2021 18:54:00