Ne yapacağımızı bilmiyoruz çünkü olağan tedaviler bu hastalar üzerinde işe yaramıyor. Akciğerlerdeki ARDS ve ödem nedeniyle alveollerin açılması zor olduğu için bu hastaların havalandırma deliklerindeki PEEP değerini arttırmanız gerekir. Sıvıyı ciğerlerinizden çıkaramayız ve bu yapabileceğimiz en iyi şey, bir kişiyi midesinde çevirmek veya rotapron yatağı kullanmak dışında, havalandırmadaki basınçları ve oksijen konsantrasyonlarını arttırmaktır. ECMO’yu deniyoruz, burada bir hastaya iki büyük IV yerleştiriyoruz ve tüm kanlarını dolaşıyor ve oksijen veriyoruz çünkü akciğerleri şu anda yapamıyor. Bu hastaların ciğerlerinde mukoza değildir. Akışkan. Bu hastalık korkutucu çünkü birisinin çok fazla kan oksijeni var, ancak vücutları normalde olduğu gibi tanımıyor, bu nedenle beyniniz akciğerlerinize daha hızlı veya daha derin nefes almasını söylemiyor. Sonra vücudunuz aniden telafi edemez ve nefes alamazsınız. Nefesinizi sizin için yapmalıyız, bu yüzden sizi entübe ediyoruz. Evet, pnömoni ventilatördeki HERKES için yaygındır (ve bunu önlemek için birçok önlem alıyoruz, örneğin bir hastanın ağzını antiseptik bir solüsyonla her saat temizlemek gibi, çünkü bakteri dolu tükürük solunum tüpü yoluyla akciğerlere kolayca gidebilir) ancak alternatif acil ölüm.
Ayrıca, bu hastalar haftalarca havalandırmalarda kalırlar. Normal havalandırmalı hastaların birkaç güne ihtiyacı olabilir. Normalde yaptığımız her şeyi çekiyoruz ve çalışmıyorlar. Yine de hastalar tekrar tekrar gelmeye devam ediyor ve havalandırmaya ihtiyaçları var. İnsanlar ventilatörün kullanılabilirliğine bağlı olarak kimin yaşayacağı ve kimin öleceğine karar vermek zorundadır. Sonunda yeterli havalandırma deliğimiz olsa bile, yeterli ilaç olup olmadığı sorusu vardır.
New York’ta hastaneler tükendiğinden tipik sedasyon ve felç ilaçları kullanamazlar. Çin bu ilaçları üretiyor ve üretimleri önemli ölçüde azaldı. Bu nedenle doktorlar ve hemşireler, optimal olmayan diğer sakinleştiricilere başvurmak zorundalar, ancak hepsi bu. Sizi yatıştırdık, böylece bir hastayı havalandırmak daha kolay ve bu nedenle hastalar için boğazından aşağıya bir tüple felç olmak, perişan değil.
Plaquenil ilacı Trump, kalp ritminize müdahale ediyor ve korona tedavisi olsa bile ölümcül bir aritmiye yol açabilir, ama hepsi bu. Bu şeyin nasıl davrandığını bilmiyoruz. İnsanları farklı etkiler. Tıbbi geçmişi olmayan gençler de ölüyor. Kesinlikle elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz ve hayatımızı yatakta sabırlı olmak için sıraya koyuyoruz. Doktorlar, bir sonraki aşamada olmalarını umarak meslektaşları bir menfezin altına ve üstüne koymalıdır. Herkes için çok travmatik ve zor. Ziyaretçilere enfeksiyon kontrolü yöntemi olarak izin vermiyoruz, bu nedenle bu hastalar yalnız ölüyor. Evet, sağlık personeli var, ama biz bu hastaya bir grup yabancıyız. Sevdiklerinin etrafında ölmezler. Herkesin daha kötü korkusu.
Gördüğümüz hasta olmaktan korkuyoruz çünkü gördüğümüz her hasta için günlerce aynı tek kullanımlık maskeyi giymeye indirgendik (kutular maskeyi yalnızca bir kez kullandığını söylüyor … Korunup korunmadığımızı bile biliyoruz) Hastalanırsak, işverenimiz bunu hastane dışından aldığımızı iddia ediyor. Entübasyon yapmak ve sizden daha genç birini ventilatöre koymak daha da korkutucu ve sadece otuz yaşındasınız. Umarım bu hastaların altta yatan koşulları vardır ve sonuçta bu hastalığa sahip değildirler. Sabırlı olmayacağımı umuyorum. Eşime asemptomatik olarak verme korkusuyla eşime eve gelmekten korkuyorum. Bir araba kazası için gelmelerine rağmen her hastanın presemptomatik olduğundan ve hastalığı bana verdiğinden korkuyorum. Hepimiz çok korkuyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Özellikle olağan tedavilerimizin işe yaramadığı bir hastalık ile uğraştığımız için, bu kadar çok insanın aynı anda ve çok uzun süre hasta olduğunu nasıl yöneteceğimizi bilmiyoruz.
İlaç yetersizliği korkutucu: https://www.google.com/amp/s/www.nytimes.com/2020/04/02/health/coronavirus-drug-shortages.amp.html
Genç Hemşireler ölüyor: https://www.google.com/amp/s/amp.theguardian.com/society/2020/apr/03/coronavirus-deaths-of-two-nurses-lead-to-calls-for-more-protection
Selam siteniz vallaha billaha iyi, linkedinde paylaştım
Selam web siten ciddiyim hoşuma gitti, tebrikler
Bitlis merkezden ben Emine. Slm sayfa vallaha billaha iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 09-04-2020 11:22:30
Selamlar sayfa inan ki mükemmel, şukuladım
Giresun merkezden ben mehmet. Selam herkese sayfan valla hayran bıraktı, face de paylaştım 10-04-2020 05:49:19
Slm paylaşım inan ki hayran edici, tebrikler
Isparta merkezden ben Emine. Selamlar siten ciddiyim hayran bıraktı, teraziye tıkladım 16-04-2020 07:25:51
Mrb paylaşımınız yeminle dikkat çekici, saolun
Kocaeli merkezden ben doruk. Selam herkese web siten ciddiyim dikkat çekici, twitter da paylaştım 17-04-2020 13:33:39
Bursa merkezden ben doruk. selamun aleyküm paylaşım harbiden dikkat çekici, linkedinde paylaştım 17-04-2020 21:43:05
Ardahan merkezden ben elif yılmaz. Selamlar sayfanız valla dikkat çekici, şukuladım 21-04-2020 01:48:59
selam arkadaşlar sayfan inanki çok iyi, tebrikler
Merhaba siteniz cidden çok hoşuma gitti, saolun
Selamın aleyküm paylaşım harbiden dikkatimi çekti, tebrikler
Selam herkese web siteniz inan ki ilgi uyandırıcı, saolun
Kütahya merkezden ben doruk. Selam sayfanız süper ötesi dikkat çekici, teraziye tıkladım 29-04-2020 10:28:22
Malatya merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm sayfanız inanki ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 03-05-2020 12:44:06
Tokat merkezden ben ahmet. Mrb sayfan harbiden hayran bıraktı, teraziye tıkladım 04-05-2020 22:26:26
Edirne merkezden ben doruk. selamun aleyküm siteniz vallaha billaha çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 07-05-2020 01:03:20
Mardin merkezden ben gaye. Selam herkese sayfanız inanki hoşuma gitti, tebrikler 12-05-2020 19:19:24
Mrb web siten vallaha ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım
Merhaba web sitesi süper ötesi iyi, paylaşımların devamını bekliyorum
merhaba arkadaşlar paylaşımınız cidden güzel, teraziye tıkladım
Ağrı merkezden ben ali. Selamın aleyküm sayfanız valla çok güzel, teşekkürler 14-05-2020 08:50:56
merhaba arkadaşlar bu web sitesi gerçekten güzel, paylaşımların devamını bekliyorum
Malatya merkezden ben ahmet. Slm web siteniz harbiden ilgi uyandırıcı, sağolun 21-05-2020 15:30:29
Slm bu web sitesi süper ötesi güzel, teraziye tıkladım
selamun aleyküm bu web sitesi gerçekten hayran bıraktı, twitter da paylaştım
Merhabalar paylaşım yeminle dikkatimi çekti, saolun
Antalya merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar bu web sitesi ciddiyim hoşuma gitti, tebrikler 04-06-2020 17:45:29
Merhaba web siten yeminle dikkatimi çekti, sağolun
selamun aleyküm web sitesi yeminle dikkatimi çekti, sağolun
selamun aleyküm sayfan vallaha çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım
Yozgat merkezden ben doruk. Selam siteniz inanılmaz hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 05-06-2020 15:21:48
Balıkesir merkezden ben ziya. Merhabalar web siten inanki çok güzel, şukuladım 05-06-2020 15:21:50
Slm paylaşımın harbiden iyi, sosyal medyada paylaştım
Çankırı merkezden ben Aylin. Merhaba sayfan inanılmaz çok iyi, saolun 05-06-2020 15:21:54
Yalova merkezden ben Gürbüz. Selamlar paylaşımınız inanılmaz hoşuma gitti, saolun 05-06-2020 15:21:56
Bursa merkezden ben ali. Merhaba sayfanız süper ötesi mükemmel, saolun 05-06-2020 15:21:58
Bayburt merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar siten inanılmaz çok güzel, tebrikler 05-06-2020 15:22:00
Hatay merkezden ben doruk. Selam web sitesi yeminle iyi, face de paylaştım 05-06-2020 15:22:02
Ağrı merkezden ben ziya. Slm sayfan vallaha hayran edici, teraziye tıkladım 05-06-2020 15:22:04
selamun aleyküm paylaşımınız vallaha billaha çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım
selam arkadaşlar web sitesi harbiden çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum
Bartın merkezden ben doruk. selamun aleyküm web sitesi yeminle çok iyi, teşekkürler 05-06-2020 15:22:10
Uşak merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese web siteniz inan ki iyi, teraziye tıkladım 05-06-2020 15:22:12
Selam paylaşımınız inan ki mükemmel, tebrikler
Malatya merkezden ben Emine. selam arkadaşlar sayfanız valla hayran edici, sağolun 05-06-2020 15:22:17
Mrb sayfa ciddiyim çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum
Muş merkezden ben Aylin. Selam herkese paylaşımın inan ki hayran bıraktı, şukuladım 05-06-2020 15:22:21
Ankara merkezden ben mehmet. Selam herkese web siten vallaha güzel, twitter da paylaştım 05-06-2020 15:22:23
Kahramanmaraş merkezden ben doruk. Merhaba herkese web siteniz inan ki dikkatimi çekti, saolun 05-06-2020 16:01:06
Selam siten cidden çok iyi, sağolun
merhaba arkadaşlar sayfa süper ötesi iyi, face de paylaştım
Niğde merkezden ben elif yılmaz. selamun aleyküm paylaşım vallaha billaha mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 05-06-2020 16:01:12
Mrb sayfa vallaha billaha iyi, face de paylaştım
Bilecik merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar siteniz inan ki mükemmel, sosyal medyada paylaştım 05-06-2020 16:01:16
Merhabalar sayfan gerçekten dikkat çekici, teşekkürler
Batman merkezden ben ziya. Merhabalar bu web sitesi yeminle hayran edici, facebookta paylaştım 05-06-2020 16:01:21
Tunceli merkezden ben doruk. merhaba arkadaşlar siteniz yeminle iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 05-06-2020 16:01:23
Erzurum merkezden ben elif yılmaz. Selam siten süper ötesi ilgi uyandırıcı, saolun 05-06-2020 16:01:25
Gaziantep merkezden ben doruk. Selam web sitesi yeminle dikkat çekici, teraziye tıkladım 05-06-2020 16:01:27
Selam sayfa süper ötesi çok güzel, tebrikler
Karabük merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm web sitesi inanki çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 05-06-2020 16:01:31
Amasya merkezden ben Gürbüz. Selam herkese sayfan vallaha güzel, linkedinde paylaştım 05-06-2020 16:01:34
Zonguldak merkezden ben mehmet. Slm web siten süper ötesi çok iyi, sağolun 05-06-2020 16:01:36
Afyon merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar paylaşım inan ki dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 05-06-2020 16:01:38
Kastamonu merkezden ben ahmet. Selamlar sayfanız inan ki güzel, face de paylaştım 05-06-2020 16:01:40
Sinop merkezden ben doruk. Mrb sayfanız inan ki çok hoşuma gitti, saolun 05-06-2020 16:01:42
Selamın aleyküm sayfa cidden çok güzel, şukuladım
Merhaba herkese sayfa ciddiyim dikkat çekici, sağolun
Malatya merkezden ben ziya. Slm sayfanız vallaha dikkat çekici, face de paylaştım 15-06-2020 22:44:26
Merhaba herkese sayfan cidden çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım
Aydın merkezden ben Emine. Merhaba herkese bu web sitesi yeminle hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 28-06-2020 05:51:52
merhaba arkadaşlar sayfa inanki hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım
Selam web siteniz süper ötesi hayran bıraktı, sağolun
Konya merkezden ben gaye. Selamın aleyküm sayfa inanılmaz çok iyi, sağolun 10-07-2020 02:45:19
Kayseri merkezden ben ali. Merhaba siten valla dikkat çekici, teşekkürler 13-07-2020 15:42:50
Karabük merkezden ben Gürbüz. Merhabalar bu web sitesi gerçekten hayran edici, facebookta paylaştım 14-07-2020 07:57:40
Erzincan merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese paylaşımın ciddiyim iyi, facebookta paylaştım 21-07-2020 15:21:29
Kırklareli merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar siten inanılmaz iyi, şukuladım 23-07-2020 03:46:36
Bitlis merkezden ben mehmet. Selam herkese paylaşımın süper ötesi dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım 29-07-2020 22:51:47
Selamlar paylaşım harbiden iyi, paylaşımların devamını bekliyorum
Kastamonu merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm sayfanız inan ki çok güzel, teraziye tıkladım 07-08-2020 00:48:03
Aksaray merkezden ben Gürbüz. Selam paylaşımın inanılmaz mükemmel, sosyal medyada paylaştım 07-08-2020 06:42:58
Kırklareli merkezden ben ahmet. Merhabalar web siteniz harbiden mükemmel, teraziye tıkladım 08-08-2020 07:54:37
Afyon merkezden ben mehmet. Merhabalar paylaşım yeminle ilgi uyandırıcı, tebrikler 08-08-2020 22:31:40
Edirne merkezden ben banu. Selamlar sayfanız inan ki hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 16-08-2020 13:18:20
Merhaba siten vallaha billaha güzel, tebrikler
Gaziantep merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm paylaşımın yeminle güzel, twitter da paylaştım 18-08-2020 09:17:38
Selam siten ciddiyim mükemmel, linkedinde paylaştım
Hatay merkezden ben ali. Selamlar siten ciddiyim hayran bıraktı, twitter da paylaştım 25-08-2020 08:05:53
Selam sayfanız harbiden çok iyi, sosyal medyada paylaştım
merhaba arkadaşlar bu web sitesi vallaha dikkatimi çekti, tebrikler
Erzincan merkezden ben Aylin. Slm web siteniz inanki mükemmel, teraziye tıkladım 05-09-2020 05:04:09
Merhaba paylaşımın süper ötesi çok iyi, sağolun
Ardahan merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm siteniz gerçekten güzel, teşekkürler 07-09-2020 15:53:44
Selamlar bu web sitesi inanki hayran edici, sosyal medyada paylaştım
selamun aleyküm sayfan vallaha billaha güzel, tebrikler
Selamlar bu web sitesi vallaha çok iyi, twitter da paylaştım
Şanlıurfa merkezden ben ali. Selamlar web siten yeminle hayran bıraktı, twitter da paylaştım 02-10-2020 11:33:55
Yozgat merkezden ben hatice. Selam sayfanız valla çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 20-10-2020 23:41:28
Bu konu : ” Coronavirus bir aldatmaca değildir. Tıp uzmanları, koruyucu ekipmanlara sahip olmadıkları için enfeksiyon riskiyle karşı karşıya kaldıklarında bu insanları kurtarmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Görünüşe göre şimdi ne yapacaklarını bilmiyorlar, çünkü yapmıyoruz. Bu yeni. ” çok güzel. Merhaba paylaşımın inanılmaz güzel, sosyal medyada paylaştım , ahmet – 308
Erzurum merkezden ben hatice. Merhabalar sayfan vallaha dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 31-10-2020 19:00:27
Samsun merkezden ben memo. Slm paylaşımınız inan ki dikkatimi çekti, face de paylaştım 09-11-2020 12:37:32
Bu konu : ” Coronavirus bir aldatmaca değildir. Tıp uzmanları, koruyucu ekipmanlara sahip olmadıkları için enfeksiyon riskiyle karşı karşıya kaldıklarında bu insanları kurtarmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Görünüşe göre şimdi ne yapacaklarını bilmiyorlar, çünkü yapmıyoruz. Bu yeni. ” çok güzel. selamun aleyküm sayfanız harbiden çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , gaye – 104
Elazığ merkezden ben Hasan. Merhaba siten vallaha hayran edici, tebrikler 21-11-2020 14:17:47
selamun aleyküm web siteniz süper ötesi çok hoşuma gitti, face de paylaştım
Bu konu : ” Coronavirus bir aldatmaca değildir. Tıp uzmanları, koruyucu ekipmanlara sahip olmadıkları için enfeksiyon riskiyle karşı karşıya kaldıklarında bu insanları kurtarmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Görünüşe göre şimdi ne yapacaklarını bilmiyorlar, çünkü yapmıyoruz. Bu yeni. ” çok güzel. selamun aleyküm web sitesi vallaha hayran edici, saolun , ali – 313
Tokat merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar web sitesi ciddiyim mükemmel, twitter da paylaştım 02-12-2020 13:05:51
Gümüşhane merkezden ben doruk. selamun aleyküm bu web sitesi vallaha billaha dikkatimi çekti, şukuladım 06-12-2020 14:27:40
Elazığ dan kimler var. Coronavirus bir aldatmaca değildir. Tıp uzmanları, koruyucu ekipmanlara sahip olmadıkları için enfeksiyon riskiyle karşı karşıya kaldıklarında bu insanları kurtarmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Görünüşe göre şimdi ne yapacaklarını bilmiyorlar, çünkü yapmıyoruz. Bu yeni. . Mrb web siten harbiden dikkatimi çekti, saolun , – 159
Selam sayfanız gerçekten çok iyi, sağolun
Aydın dan kimler var. Coronavirus bir aldatmaca değildir. Tıp uzmanları, koruyucu ekipmanlara sahip olmadıkları için enfeksiyon riskiyle karşı karşıya kaldıklarında bu insanları kurtarmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Görünüşe göre şimdi ne yapacaklarını bilmiyorlar, çünkü yapmıyoruz. Bu yeni. . Merhaba siteniz vallaha hayran bıraktı, sağolun , ali – 178
Gaziantep dan kimler var. Coronavirus bir aldatmaca değildir. Tıp uzmanları, koruyucu ekipmanlara sahip olmadıkları için enfeksiyon riskiyle karşı karşıya kaldıklarında bu insanları kurtarmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Görünüşe göre şimdi ne yapacaklarını bilmiyorlar, çünkü yapmıyoruz. Bu yeni. . Slm sayfan süper ötesi dikkat çekici, saolun , ziya – 284
Bu konu : ” Coronavirus bir aldatmaca değildir. Tıp uzmanları, koruyucu ekipmanlara sahip olmadıkları için enfeksiyon riskiyle karşı karşıya kaldıklarında bu insanları kurtarmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Görünüşe göre şimdi ne yapacaklarını bilmiyorlar, çünkü yapmıyoruz. Bu yeni. ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web sitesi gerçekten iyi, linkedinde paylaştım , memo – 29
Kocaeli merkezden ben doruk. Slm web sitesi inan ki çok güzel, sosyal medyada paylaştım 25-12-2020 20:55:11
Bu konu : ” Coronavirus bir aldatmaca değildir. Tıp uzmanları, koruyucu ekipmanlara sahip olmadıkları için enfeksiyon riskiyle karşı karşıya kaldıklarında bu insanları kurtarmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Görünüşe göre şimdi ne yapacaklarını bilmiyorlar, çünkü yapmıyoruz. Bu yeni. ” çok güzel. Selam herkese paylaşımın gerçekten mükemmel, twitter da paylaştım , ali – 137
Ordu dan kimler var. Coronavirus bir aldatmaca değildir. Tıp uzmanları, koruyucu ekipmanlara sahip olmadıkları için enfeksiyon riskiyle karşı karşıya kaldıklarında bu insanları kurtarmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Görünüşe göre şimdi ne yapacaklarını bilmiyorlar, çünkü yapmıyoruz. Bu yeni. . merhaba arkadaşlar paylaşımınız cidden iyi, sağolun , banu – 292
Bu konu : ” Coronavirus bir aldatmaca değildir. Tıp uzmanları, koruyucu ekipmanlara sahip olmadıkları için enfeksiyon riskiyle karşı karşıya kaldıklarında bu insanları kurtarmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Görünüşe göre şimdi ne yapacaklarını bilmiyorlar, çünkü yapmıyoruz. Bu yeni. ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşım cidden güzel, facebookta paylaştım , gaye – 97
Bu konu : ” Coronavirus bir aldatmaca değildir. Tıp uzmanları, koruyucu ekipmanlara sahip olmadıkları için enfeksiyon riskiyle karşı karşıya kaldıklarında bu insanları kurtarmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Görünüşe göre şimdi ne yapacaklarını bilmiyorlar, çünkü yapmıyoruz. Bu yeni. ” çok güzel. Mrb paylaşımınız süper ötesi mükemmel, facebookta paylaştım , hatice – 349
Yozgat dan kimler var. Coronavirus bir aldatmaca değildir. Tıp uzmanları, koruyucu ekipmanlara sahip olmadıkları için enfeksiyon riskiyle karşı karşıya kaldıklarında bu insanları kurtarmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Görünüşe göre şimdi ne yapacaklarını bilmiyorlar, çünkü yapmıyoruz. Bu yeni. . Mrb paylaşımınız ciddiyim çok iyi, tebrikler , – 413
selam arkadaşlar siteniz ciddiyim çok iyi, teraziye tıkladım
Malatya dan kimler var. Coronavirus bir aldatmaca değildir. Tıp uzmanları, koruyucu ekipmanlara sahip olmadıkları için enfeksiyon riskiyle karşı karşıya kaldıklarında bu insanları kurtarmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Görünüşe göre şimdi ne yapacaklarını bilmiyorlar, çünkü yapmıyoruz. Bu yeni. . selamun aleyküm siteniz valla hayran edici, tebrikler , ali – 347