Eğer bu şekilde meyilli iseniz, gayretli bir komplo / eskatolojik coşkuyu biraz daha şımartın. Tüm dünyada buzdolabında milyonlarca dolar acele aşı bırakan başarısız (şükür ki) domuz gribi salgınından bu yana, bu salgınların komplocu tarafını merak ettim. Başka bir komplo sitesinde, domuz gribinin sadece domuzlar uçtuğunda (domuz uçtu), yani asla ve haklı olduklarında ciddi bir salgın olacağını belirtti. Kuş gribi aslında bir salgın olarak ortaya çıktı ve aslında yorucu çabalarla kontrol altına alındı ve kuşlar uçuyor.
Korona taç demektir. Kim taç giyiyor? Bir kral. Ve bu virüs hangi kraldan? Sahte kral, Deccal, Vahiy beyaz atının binicisi. Bir pandemiye dönüşebilen bu virüs Deccal'den bir armağandır, belki de beyaz atın onun yolculuğuna başladığının bir işaretidir *. Ama bu düşünceler üzerinde sessiz kaldım, çünkü açıkçası deliriyorlar. Kendi kendime, bu virüsün kaynağının veya virilite yolunun da bir bağlantısı olsaydı kendi düşüncelerime inanacağımı düşündüm. Bakın (umarım bu yazıdaki dini dilin iç içe geçmesini takdir edersiniz), bugün ne gördüm?
Bu koronavirüs salgınının kaynağı yılanlar! Vahiy 12: 9 "Bu büyük ejderha – şeytan denilen eski yılan ya da Şeytan …". Bu doğru, adı geçen Deccal'in somutlaşmışı veya doğrudan denetleyicisi olan (eskatolojinize ve şeytan biliminize bağlıdır) sembolü.
Bu salgın soluk atı sürmeye başlıyor mu (haşere)? Bir pandemiye, belki de birçoğundan birine dönüşecek mi? Bu zaman alacaktır. İkinci Dünya Savaşı bu olurken başlayacak mı (kırmızı at)? Deccal kaçmaya başladı mı? Mehdi'ye yakından bağlı bir cami olan Jamkaran Camii neden savaşın kırmızı bayrağını kaldırdı (Hristiyan Deccal hemen hemen Müslüman Mehdi'dir, yanılıyorsak Müslümanlardan özür dilerim)?
https://www.sciencealert.com/snakes-are-the-likely-source-of-china-s-deadly-coronavirus-here-s-why
https://www.youtube.com/watch?v=6EGTsxNIiHY&feature=emb_title
Bayburt merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar paylaşım vallaha billaha ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 23-01-2020 06:50:14
Manisa merkezden ben ziya. Merhaba paylaşımın ciddiyim iyi, facebookta paylaştım 23-01-2020 08:01:21
Selamlar paylaşım vallaha billaha dikkatimi çekti, saolun
selamun aleyküm sayfanız inan ki ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım
Selamın aleyküm paylaşımınız valla mükemmel, teraziye tıkladım
Elazığ merkezden ben gaye. Merhaba bu web sitesi harbiden çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 02-02-2020 08:15:50
Selamlar siten gerçekten hoşuma gitti, saolun
Slm siteniz inan ki çok iyi, saolun
Selam web sitesi valla mükemmel, tebrikler
Gümüşhane merkezden ben gaye. Merhaba web siteniz harbiden hayran edici, twitter da paylaştım 14-02-2020 20:19:57
merhaba arkadaşlar paylaşımın ciddiyim hoşuma gitti, teraziye tıkladım
Düzce merkezden ben gaye. Selamlar web sitesi harbiden hayran bıraktı, tebrikler 29-02-2020 03:14:02
Selam sayfanız inan ki hayran bıraktı, sağolun
Selam bu web sitesi ciddiyim ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım
selamun aleyküm web sitesi gerçekten dikkat çekici, saolun
Slm web sitesi gerçekten çok hoşuma gitti, şukuladım
Muğla merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar siteniz inanılmaz dikkat çekici, face de paylaştım 11-03-2020 06:13:48
Kars merkezden ben banu. Merhaba herkese web siteniz valla iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 13-03-2020 23:04:40
Bartın merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar siten inanılmaz güzel, teşekkürler 16-03-2020 18:13:49
Kars merkezden ben doruk. Merhaba herkese paylaşımın vallaha iyi, tebrikler 17-03-2020 07:13:42
Çankırı merkezden ben ahmet. Mrb sayfanız süper ötesi çok iyi, sosyal medyada paylaştım 20-03-2020 06:38:59
Gaziantep merkezden ben ahmet. Merhaba siteniz valla çok hoşuma gitti, tebrikler 21-03-2020 14:30:00
Selam herkese paylaşımın valla çok iyi, twitter da paylaştım
Erzurum merkezden ben Emine. Merhaba web siten inanki çok iyi, sağolun 25-03-2020 02:10:18
Selam paylaşım yeminle çok güzel, saolun
selam arkadaşlar siten cidden mükemmel, linkedinde paylaştım
Ankara merkezden ben Emine. Merhabalar sayfa yeminle dikkatimi çekti, face de paylaştım 29-03-2020 00:13:04
Selam web sitesi cidden dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım
Iğdır merkezden ben Gürbüz. Merhaba paylaşım harbiden ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 10-04-2020 09:46:26
Ankara merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar sayfanız harbiden çok hoşuma gitti, sağolun 12-04-2020 12:49:36
Bilecik merkezden ben elif yılmaz. Merhaba sayfanız inan ki çok güzel, şukuladım 13-04-2020 11:58:01
Niğde merkezden ben Aylin. Slm paylaşımın vallaha billaha hoşuma gitti, saolun 13-04-2020 22:34:15
Selamın aleyküm paylaşım gerçekten çok hoşuma gitti, tebrikler
Hatay merkezden ben doruk. Merhaba sayfa inanki çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 16-04-2020 07:54:11
Yalova merkezden ben ahmet. Selam herkese bu web sitesi inanki iyi, şukuladım 16-04-2020 13:05:18
Selam herkese siten valla çok iyi, teraziye tıkladım
Manisa merkezden ben ali. Selamın aleyküm sayfa valla iyi, saolun 19-04-2020 15:14:44
Slm siteniz vallaha billaha dikkat çekici, saolun
Kırşehir merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm bu web sitesi vallaha hayran edici, teşekkürler 21-04-2020 16:31:54
Gümüşhane merkezden ben doruk. Merhaba herkese bu web sitesi harbiden hoşuma gitti, şukuladım 24-04-2020 00:53:27
Selam paylaşım harbiden çok güzel, teraziye tıkladım
Selam web sitesi ciddiyim hayran edici, face de paylaştım
Slm paylaşımınız süper ötesi çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum
Nevşehir merkezden ben ali. selamun aleyküm paylaşımınız yeminle güzel, teraziye tıkladım 01-05-2020 03:01:07
Merhabalar web siten vallaha billaha dikkatimi çekti, sağolun
Zonguldak merkezden ben Gürbüz. Merhabalar paylaşımınız süper ötesi güzel, teraziye tıkladım 02-05-2020 04:45:13
Giresun merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar paylaşımınız inanılmaz güzel, tebrikler 03-05-2020 21:01:33
Slm siten inan ki hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum
Düzce merkezden ben Gürbüz. Merhaba sayfanız vallaha billaha ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 07-05-2020 09:21:43
selam arkadaşlar sayfanız harbiden dikkat çekici, sağolun
selamun aleyküm sayfan valla iyi, tebrikler
Kars merkezden ben ali. Selam herkese paylaşımınız süper ötesi hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum 05-06-2020 12:03:17
Selam siten inan ki iyi, sosyal medyada paylaştım
Merhaba herkese web sitesi inanılmaz çok güzel, teşekkürler
Merhaba herkese paylaşımın vallaha dikkatimi çekti, sağolun
Niğde merkezden ben Emine. Merhaba herkese sayfan harbiden güzel, teraziye tıkladım 29-06-2020 01:52:06
Mrb web sitesi yeminle dikkat çekici, twitter da paylaştım
Konya merkezden ben mehmet. selamun aleyküm web siten gerçekten çok güzel, sosyal medyada paylaştım 10-07-2020 01:55:13
Selamlar siteniz valla hayran bıraktı, twitter da paylaştım
Selamlar siten inan ki iyi, teşekkürler
Merhaba paylaşımın inan ki güzel, teraziye tıkladım
Muş merkezden ben ali. selamun aleyküm paylaşımınız valla çok iyi, face de paylaştım 04-08-2020 21:46:30
Hakkari merkezden ben mehmet. selamun aleyküm siteniz cidden dikkatimi çekti, face de paylaştım 06-08-2020 10:28:10
Sinop merkezden ben Gürbüz. Mrb paylaşım gerçekten güzel, teraziye tıkladım 07-08-2020 02:07:47
Iğdır merkezden ben Aylin. Merhaba bu web sitesi vallaha çok güzel, facebookta paylaştım 08-08-2020 12:33:41
Ankara merkezden ben mehmet. Mrb paylaşım cidden iyi, teşekkürler 13-08-2020 06:04:40
Selam bu web sitesi vallaha billaha ilgi uyandırıcı, sağolun
Merhaba web sitesi cidden çok hoşuma gitti, teşekkürler
Mrb web sitesi inan ki hayran edici, teşekkürler
Slm paylaşımın ciddiyim hoşuma gitti, tebrikler
Mrb web siteniz harbiden dikkat çekici, linkedinde paylaştım
Selamın aleyküm paylaşımın gerçekten çok güzel, saolun
Yozgat merkezden ben ahmet. Mrb web sitesi ciddiyim mükemmel, sosyal medyada paylaştım 06-09-2020 22:09:40
Selamın aleyküm web siteniz valla ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım
merhaba arkadaşlar sayfa vallaha billaha dikkatimi çekti, tebrikler
Erzurum merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar bu web sitesi ciddiyim hayran bıraktı, teraziye tıkladım 24-09-2020 23:49:59
Rize merkezden ben ahmet. Selamlar bu web sitesi inan ki mükemmel, twitter da paylaştım 30-09-2020 19:46:27
selam arkadaşlar sayfa cidden hoşuma gitti, sağolun
Muğla merkezden ben mehmet. selamun aleyküm sayfa vallaha mükemmel, face de paylaştım 06-10-2020 04:29:30
Ardahan merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar web sitesi inanki hayran bıraktı, tebrikler 22-10-2020 11:21:15
Bu konu : ” Coronavirus – bu isim hakkında bir şey var. Deccal burada mı? ” çok güzel. Merhabalar siteniz ciddiyim dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım , ali – 212
Adıyaman merkezden ben ziya. selamun aleyküm bu web sitesi yeminle iyi, facebookta paylaştım 23-10-2020 09:51:29
Aydın dan kimler var. Coronavirus – bu isim hakkında bir şey var. Deccal burada mı? . Slm paylaşımınız gerçekten güzel, linkedinde paylaştım , ali – 243
Hakkari dan kimler var. Coronavirus – bu isim hakkında bir şey var. Deccal burada mı? . Selamın aleyküm sayfanız inanki hayran bıraktı, linkedinde paylaştım , ahmet – 409
Batman dan kimler var. Coronavirus – bu isim hakkında bir şey var. Deccal burada mı? . Selamlar sayfanız cidden güzel, twitter da paylaştım , doruk – 210
Karabük dan kimler var. Coronavirus – bu isim hakkında bir şey var. Deccal burada mı? . Selamlar bu web sitesi yeminle dikkat çekici, face de paylaştım , Gürbüz – 14
Afyon dan kimler var. Coronavirus – bu isim hakkında bir şey var. Deccal burada mı? . merhaba arkadaşlar bu web sitesi inan ki çok hoşuma gitti, tebrikler , Emine – 17
Bu konu : ” Coronavirus – bu isim hakkında bir şey var. Deccal burada mı? ” çok güzel. Merhaba herkese web siteniz inanki hayran bıraktı, teraziye tıkladım , ahmet – 245
Selam web siten valla çok güzel, şukuladım
Bu konu : ” Coronavirus – bu isim hakkında bir şey var. Deccal burada mı? ” çok güzel. Selam sayfanız cidden hayran bıraktı, face de paylaştım , Hasan – 48
Amasya merkezden ben . Selam sayfanız inan ki mükemmel, sağolun 04-12-2020 23:10:03
Bu konu : ” Coronavirus – bu isim hakkında bir şey var. Deccal burada mı? ” çok güzel. Selamlar bu web sitesi ciddiyim hayran bıraktı, face de paylaştım , mehmet – 348
İzmir merkezden ben ali. Mrb paylaşımın yeminle çok hoşuma gitti, şukuladım 15-12-2020 23:09:15
Ağrı dan kimler var. Coronavirus – bu isim hakkında bir şey var. Deccal burada mı? . merhaba arkadaşlar paylaşımın valla iyi, tebrikler , hatice – 161
Selam web sitesi cidden güzel, tebrikler
Bu konu : ” Coronavirus – bu isim hakkında bir şey var. Deccal burada mı? ” çok güzel. selamun aleyküm sayfa valla güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , banu – 7
Merhaba web sitesi cidden hayran edici, sosyal medyada paylaştım
Van dan kimler var. Coronavirus – bu isim hakkında bir şey var. Deccal burada mı? . Selam herkese paylaşımın vallaha dikkatimi çekti, tebrikler , – 376
Samsun merkezden ben ziya. Merhaba paylaşımınız cidden ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 13-01-2021 12:00:52
Şanlıurfa merkezden ben ahmet. Selamlar paylaşım harbiden çok güzel, twitter da paylaştım 13-01-2021 14:32:46
merhaba arkadaşlar sayfa gerçekten çok iyi, şukuladım
selam arkadaşlar sayfanız inanki hoşuma gitti, teraziye tıkladım
Bu konu : ” Coronavirus – bu isim hakkında bir şey var. Deccal burada mı? ” çok güzel. Merhaba herkese siten harbiden hayran bıraktı, tebrikler , ziya – 475