Covfefe’
(“cuv – fee-fae” olarak telaffuz edilir) “Sonunda kazanırız” için bir Antediluvian terimidir. Adem oğulları tarafından, insanın yoldan sapmasına neden olan düşmüş şeytani eylemlere karşı demiryolu kurmak için yaygın olarak kullanılıyordu.
Dün gece bir röportajla karşılaştım. Başkan Trump’ın bu kelimeyle yaptığı tweet’in öyküsünü anlatıyor covfefe. 15:45 – röportaj iyi, covfefe açıklaması yaklaşık – 15:45
Merhaba herkese siteniz yeminle ilgi uyandırıcı, şukuladım
Hatay merkezden ben mehmet. Merhaba herkese paylaşımınız inan ki güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 15-07-2020 00:09:28
Tekirdağ merkezden ben gaye. Merhabalar bu web sitesi vallaha billaha dikkatimi çekti, şukuladım 19-07-2020 08:37:30
Denizli merkezden ben ahmet. Mrb sayfanız inan ki dikkatimi çekti, saolun 19-07-2020 16:13:04
Selam herkese sayfanız yeminle hayran edici, saolun
Merhaba sayfanız inanılmaz çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım
Erzurum merkezden ben ahmet. Selam herkese siten vallaha billaha çok hoşuma gitti, teşekkürler 01-08-2020 08:19:03
Merhaba bu web sitesi cidden dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım
Van merkezden ben elif yılmaz. Selam paylaşımınız cidden dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 06-08-2020 22:07:39
merhaba arkadaşlar sayfa harbiden mükemmel, facebookta paylaştım
Merhabalar sayfan cidden hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım
Ardahan merkezden ben Gürbüz. Selamlar paylaşımınız vallaha hayran bıraktı, sağolun 13-08-2020 15:13:12
Düzce merkezden ben ziya. Merhaba herkese sayfan gerçekten dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 16-08-2020 18:35:22
Ardahan merkezden ben banu. Selamlar sayfanız cidden hayran edici, teşekkürler 16-08-2020 23:30:42
selamun aleyküm siten valla güzel, teşekkürler
Mrb sayfan gerçekten güzel, facebookta paylaştım
merhaba arkadaşlar sayfan vallaha dikkat çekici, linkedinde paylaştım
Giresun merkezden ben Emine. Merhabalar paylaşımınız harbiden dikkat çekici, tebrikler 28-08-2020 18:24:49
merhaba arkadaşlar siten valla iyi, twitter da paylaştım
Mrb sayfanız ciddiyim hoşuma gitti, face de paylaştım
selam arkadaşlar paylaşım valla çok iyi, teşekkürler
Selamın aleyküm sayfa vallaha dikkat çekici, teraziye tıkladım
Selamlar paylaşımınız cidden güzel, facebookta paylaştım
İstanbul merkezden ben banu. Slm siten gerçekten çok iyi, saolun 19-10-2020 20:52:41
Erzincan merkezden ben Emine. Slm sayfan valla iyi, teşekkürler 19-10-2020 20:53:18
Konya dan kimler var. Covfefe Anlamı . Selamın aleyküm sayfanız harbiden ilgi uyandırıcı, tebrikler , banu – 195
Bu konu : ” Covfefe Anlamı ” çok güzel. selamun aleyküm sayfan vallaha billaha hayran bıraktı, linkedinde paylaştım , ali – 327
Ordu dan kimler var. Covfefe Anlamı . Selam web siten inanılmaz çok iyi, sosyal medyada paylaştım , emin – 417
Merhaba herkese web sitesi vallaha hayran edici, teşekkürler
Bu konu : ” Covfefe Anlamı ” çok güzel. Slm web siteniz valla ilgi uyandırıcı, teşekkürler , doruk – 500
Karaman dan kimler var. Covfefe Anlamı . Selamın aleyküm paylaşımınız inanılmaz hayran bıraktı, linkedinde paylaştım , Hasan – 409
Sivas dan kimler var. Covfefe Anlamı . Mrb web sitesi vallaha billaha çok güzel, twitter da paylaştım , Aylin – 74
Uşak merkezden ben ali. Merhaba sayfan inan ki mükemmel, face de paylaştım 02-12-2020 12:58:53
Merhabalar paylaşımın cidden hayran edici, facebookta paylaştım
Trabzon merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar web siten vallaha dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 06-12-2020 14:16:57
Selamın aleyküm web siteniz inan ki hayran bıraktı, teşekkürler
Selamlar web sitesi ciddiyim ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım
Merhaba sayfan inanılmaz çok iyi, linkedinde paylaştım
Bu konu : ” Covfefe Anlamı ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşım inanılmaz hayran edici, tebrikler , Hasan – 97
Bu konu : ” Covfefe Anlamı ” çok güzel. Merhabalar paylaşımınız süper ötesi iyi, facebookta paylaştım , ahmet – 175
Selamın aleyküm web siten süper ötesi güzel, şukuladım
Bu konu : ” Covfefe Anlamı ” çok güzel. Mrb paylaşımınız vallaha billaha hayran bıraktı, teraziye tıkladım , ali – 419
Mardin merkezden ben banu. Selam siteniz gerçekten hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 12-01-2021 00:38:36
Eskişehir merkezden ben emin. Mrb web siten inanki çok iyi, teşekkürler 15-01-2021 17:56:09
Selam herkese paylaşımın inanılmaz dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum
Kastamonu dan kimler var. Covfefe Anlamı . Merhabalar web siteniz yeminle dikkatimi çekti, teraziye tıkladım , gaye – 463
Bu konu : ” Covfefe Anlamı ” çok güzel. Merhabalar paylaşımınız harbiden hayran edici, teşekkürler , elif yılmaz – 429
Merhaba sayfanız inan ki çok hoşuma gitti, tebrikler
Bu konu : ” Covfefe Anlamı ” çok güzel. Slm siteniz vallaha billaha ilgi uyandırıcı, teşekkürler , mehmet – 320