Covid-19 aşısını zorunlu kılmayacaklar, ancak bunu ortak topluma dayatacaklar.
Örnek: Sinemaya veya spor oyununa, kütüphaneye, sınıfa, kulübe, okula, işe, mezuniyete, konsere, hatta belki bir restorana gitmek istiyorsanız ..
Daha sonra aşı kanıtı göstermeniz gerekecektir.
Yan not: Maskeler normal hale gelmeden önce, grip aşıları medikal çalışanlar için isteğe bağlıydı. Ancak aşı yaptırmadıysanız, yıl boyunca maske takmanız zorunluydu. (hepimizin maskeleri hasta ppl ile ilişkilendirdiği bir zamanda) kara koyun sırasına düşmeyen ppl yaparlar.
Evet Men olmayanlar .. normal görünen önceden planlanmış bir gelecek görene kadar dışlanırlar.
Mersin dan kimler var. Covid-19 aşısı zorunlu olmayacak. Ama topluma oldukça itilmiş. [Corona virus] . Merhaba paylaşımınız vallaha billaha iyi, şukuladım , ahmet – 382
Bu konu : ” Covid-19 aşısı zorunlu olmayacak. Ama topluma oldukça itilmiş. [Corona virus] ” çok güzel. Selamlar web siten yeminle çok iyi, facebookta paylaştım , mehmet – 328
Hakkari merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar bu web sitesi yeminle güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 28-11-2020 23:12:56
Selamlar web siteniz valla mükemmel, teraziye tıkladım
Batman merkezden ben ziya. Selam paylaşımınız valla çok hoşuma gitti, şukuladım 06-12-2020 02:37:34
Zonguldak dan kimler var. Covid-19 aşısı zorunlu olmayacak. Ama topluma oldukça itilmiş. [Corona virus] . Merhaba herkese sayfanız vallaha billaha ilgi uyandırıcı, sağolun , mehmet – 282
Yozgat dan kimler var. Covid-19 aşısı zorunlu olmayacak. Ama topluma oldukça itilmiş. [Corona virus] . merhaba arkadaşlar web siteniz vallaha dikkatimi çekti, sağolun , elif yılmaz – 203
Ankara dan kimler var. Covid-19 aşısı zorunlu olmayacak. Ama topluma oldukça itilmiş. [Corona virus] . merhaba arkadaşlar sayfa gerçekten güzel, twitter da paylaştım , Hasan – 29
Merhaba sayfa harbiden dikkat çekici, teşekkürler
Bu konu : ” Covid-19 aşısı zorunlu olmayacak. Ama topluma oldukça itilmiş. [Corona virus] ” çok güzel. Selam sayfa valla hoşuma gitti, twitter da paylaştım , Hasan – 99
Bu konu : ” Covid-19 aşısı zorunlu olmayacak. Ama topluma oldukça itilmiş. [Corona virus] ” çok güzel. Mrb sayfan süper ötesi çok güzel, face de paylaştım , Gürbüz – 166
Çankırı merkezden ben Emine. Selam sayfanız ciddiyim çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 29-12-2020 06:11:49
Iğdır merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar web sitesi cidden çok iyi, sağolun 30-12-2020 04:14:46
Bu konu : ” Covid-19 aşısı zorunlu olmayacak. Ama topluma oldukça itilmiş. [Corona virus] ” çok güzel. selamun aleyküm bu web sitesi vallaha dikkatimi çekti, twitter da paylaştım , hatice – 468
Bu konu : ” Covid-19 aşısı zorunlu olmayacak. Ama topluma oldukça itilmiş. [Corona virus] ” çok güzel. selam arkadaşlar web siten cidden hayran edici, twitter da paylaştım , emin – 83
Bu konu : ” Covid-19 aşısı zorunlu olmayacak. Ama topluma oldukça itilmiş. [Corona virus] ” çok güzel. Slm bu web sitesi inanki iyi, twitter da paylaştım , ali – 145
Selam herkese web siteniz valla iyi, face de paylaştım
Ağrı dan kimler var. Covid-19 aşısı zorunlu olmayacak. Ama topluma oldukça itilmiş. [Corona virus] . selam arkadaşlar siten süper ötesi çok iyi, sağolun , – 218
selamun aleyküm siteniz harbiden çok güzel, teşekkürler
selam arkadaşlar siteniz ciddiyim ilgi uyandırıcı, tebrikler
Kırşehir merkezden ben Aylin. Selamlar web sitesi inanki çok iyi, face de paylaştım 08-02-2021 02:49:15
Merhaba herkese sayfa harbiden hayran edici, tebrikler
Karaman dan kimler var. Covid-19 aşısı zorunlu olmayacak. Ama topluma oldukça itilmiş. [Corona virus] . Selamlar sayfa valla hayran edici, teşekkürler , ali – 466