Colorado’da bulunan yeni varyantla ilgili bu son makaleden. Yakında daha fazla varyantın ortaya çıkmaya başlayacağı gerçeğini telgraf çekiyor gibi görünüyorlar.
Baylor Tıp Koleji Ulusal Tropikal Tıp Okulu dekanı Dr. Peter Hotez, makaleden: Amerika Birleşik Devletleri, Salı günü Colorado’da bulunana benzer, Covid-19’un “evde gelişen varyantlarını” göreceğini söyledi.
Hotez Salı günü CNN’den Jim Acosta’ya yaptığı açıklamada, “İngiltere’den gelen bu varyant Eylül ayında İngiltere’de kaydedildi ve muhtemelen Eylül ayından beri ABD’de bulunuyor” dedi. “İletilebilirlik açısından karakter açısından benzer olan yerli varyantlar göreceğiz, size neredeyse söz verebilirim.”
Ayrıca bu salgının ölümcül olmadığını ve buna hazırlanmaya başlamamız gerektiğini telgraf etmeye başlıyor gibi görünüyorlar.
“Ama bu ille de büyük olanı değil,” dedi. Bu bir uyandırma çağrısı. Şimdi işleri nasıl daha iyi yapacağımızı öğreniyoruz – bilim, lojistik, eğitim ve yönetişim, nasıl daha iyi iletişim kuracağımızı. Ama gezegen kırılgan. “
Eğitim ve yönetişim …. ilginç eşleştirme seçimi …. Ve bilimin nasıl daha iyi yapılacağını öğreniyoruz.
Ama gezegenin kırılgan olduğu noktasını neden gündeme getirelim? Herhangi bir fikri olan var mı? Hmmmm?
Kırıkkale dan kimler var. Covid-19 Teorim Çalıyor Görünüyor . Merhaba herkese web siteniz gerçekten çok iyi, tebrikler , Gürbüz – 360
Bu konu : ” Covid-19 Teorim Çalıyor Görünüyor ” çok güzel. selam arkadaşlar paylaşım süper ötesi güzel, şukuladım , Hasan – 424
Gümüşhane dan kimler var. Covid-19 Teorim Çalıyor Görünüyor . Merhaba herkese siteniz gerçekten çok iyi, teşekkürler , gaye – 375
Kırklareli dan kimler var. Covid-19 Teorim Çalıyor Görünüyor . Merhaba sayfan inanki çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , doruk – 200
Bu konu : ” Covid-19 Teorim Çalıyor Görünüyor ” çok güzel. Mrb siten inanılmaz çok güzel, tebrikler , Gürbüz – 456
Adıyaman merkezden ben gaye. Selam herkese sayfa gerçekten çok iyi, twitter da paylaştım 11-01-2021 03:17:21
Hatay dan kimler var. Covid-19 Teorim Çalıyor Görünüyor . Selamın aleyküm siten vallaha billaha çok güzel, tebrikler , elif yılmaz – 5
Tunceli merkezden ben Emine. selam arkadaşlar web siten süper ötesi hayran bıraktı, şukuladım 12-01-2021 00:50:57
Bu konu : ” Covid-19 Teorim Çalıyor Görünüyor ” çok güzel. Merhaba web sitesi vallaha billaha iyi, şukuladım , ziya – 441
Mrb sayfanız cidden iyi, twitter da paylaştım
Gümüşhane dan kimler var. Covid-19 Teorim Çalıyor Görünüyor . Selam herkese sayfanız cidden iyi, facebookta paylaştım , hatice – 172
Bu konu : ” Covid-19 Teorim Çalıyor Görünüyor ” çok güzel. Selam herkese sayfa süper ötesi güzel, saolun , banu – 500
Yozgat dan kimler var. Covid-19 Teorim Çalıyor Görünüyor . Merhaba web siten yeminle mükemmel, sağolun , mehmet – 147
Mardin merkezden ben mehmet. Merhaba siteniz vallaha billaha çok iyi, şukuladım 20-02-2021 10:31:31
Samsun merkezden ben mehmet. Merhaba herkese web siteniz inan ki güzel, twitter da paylaştım 22-02-2021 14:31:31
Malatya dan kimler var. Covid-19 Teorim Çalıyor Görünüyor . selam arkadaşlar web siten ciddiyim ilgi uyandırıcı, face de paylaştım , – 494
Bu konu : ” Covid-19 Teorim Çalıyor Görünüyor ” çok güzel. selamun aleyküm bu web sitesi cidden hayran bıraktı, twitter da paylaştım , Aylin – 126
Osmaniye dan kimler var. Covid-19 Teorim Çalıyor Görünüyor . Mrb web siten vallaha çok iyi, linkedinde paylaştım , mehmet – 250
Ağrı merkezden ben doruk. Selamlar paylaşımın gerçekten çok iyi, tebrikler 06-03-2021 13:29:06
Burdur dan kimler var. Covid-19 Teorim Çalıyor Görünüyor . Selamlar bu web sitesi vallaha billaha çok güzel, linkedinde paylaştım , ali – 273
selam arkadaşlar paylaşımınız ciddiyim çok iyi, facebookta paylaştım
Bu konu : ” Covid-19 Teorim Çalıyor Görünüyor ” çok güzel. Merhaba herkese web siteniz vallaha hayran edici, sağolun , Gürbüz – 369
Şırnak dan kimler var. Covid-19 Teorim Çalıyor Görünüyor . Slm web siteniz cidden güzel, tebrikler , emin – 49
Rize merkezden ben ziya. Slm siten gerçekten iyi, facebookta paylaştım 24-03-2021 22:59:41
Selam web sitesi süper ötesi çok iyi, sağolun
Bu konu : ” Covid-19 Teorim Çalıyor Görünüyor ” çok güzel. Mrb sayfanız inanılmaz ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım , mehmet – 30