Kategoriler
Genel

Covid-19 yüzünden Twizzers’ın artık pürüzsüz olduğuna inanıyorum

Twizzlers’ı (izzlers) pürüzsüz hale getirme hamlesi, onları öğrendiğimden beri beni şaşırttı. İnancım, Twizzler şirketinin genellikle twizzleri büken insanları kovması veya bırakmasıdır. Bunu Covid-19 nedenleriyle yaptıklarından emin değilim ama bu benim en iyi tahminim. Twizzleri pürüzsüz hale getirme hamlesi mantıklı değil. Hatta twizzleri bükmek için makine kullanıyorlarsa paradan tasarruf etmek için yaptıklarını tahmin ediyorum. Belki de, sürekli ve gereksiz olarak gördükleri ekstra bir adımdı. Bundan bahseden kimse var mı? Twizzler için çalışmıyorum sadece endişeliyim

“Covid-19 yüzünden Twizzers’ın artık pürüzsüz olduğuna inanıyorum” için 37 yanıt

Artvin merkezden ben elif yılmaz. Selam herkese web siten ciddiyim hayran bıraktı, şukuladım 17-05-2020 02:06:26

Bayburt merkezden ben doruk. Selamlar sayfa inan ki hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 21-05-2020 21:25:15

Bayburt merkezden ben Aylin. Merhaba herkese paylaşımınız inanılmaz dikkat çekici, twitter da paylaştım 08-06-2020 13:25:58

Kastamonu merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar paylaşımınız gerçekten ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 08-06-2020 16:27:05

Malatya merkezden ben Aylin. Selamın aleyküm paylaşımın vallaha billaha dikkatimi çekti, saolun 15-06-2020 17:44:17

Kars merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar web siteniz gerçekten mükemmel, twitter da paylaştım 03-07-2020 22:58:19

Şanlıurfa merkezden ben Aylin. selamun aleyküm siten valla hayran bıraktı, teşekkürler 10-07-2020 16:16:05

Çankırı merkezden ben ahmet. Merhabalar siteniz vallaha billaha mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 10-07-2020 20:42:12

Aydın merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar web siten ciddiyim çok güzel, linkedinde paylaştım 18-07-2020 13:29:09

Sinop merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar web siteniz inanki çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 24-07-2020 21:21:46

Edirne merkezden ben gaye. Selamın aleyküm siten süper ötesi hayran bıraktı, face de paylaştım 03-08-2020 17:12:39

Gümüşhane merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar web sitesi gerçekten dikkat çekici, teşekkürler 04-08-2020 09:33:07

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir