Twizzlers’ı (izzlers) pürüzsüz hale getirme hamlesi, onları öğrendiğimden beri beni şaşırttı. İnancım, Twizzler şirketinin genellikle twizzleri büken insanları kovması veya bırakmasıdır. Bunu Covid-19 nedenleriyle yaptıklarından emin değilim ama bu benim en iyi tahminim. Twizzleri pürüzsüz hale getirme hamlesi mantıklı değil. Hatta twizzleri bükmek için makine kullanıyorlarsa paradan tasarruf etmek için yaptıklarını tahmin ediyorum. Belki de, sürekli ve gereksiz olarak gördükleri ekstra bir adımdı. Bundan bahseden kimse var mı? Twizzler için çalışmıyorum sadece endişeliyim

Author

101 Comments

  1. elif yılmaz Reply

    Artvin merkezden ben elif yılmaz. Selam herkese web siten ciddiyim hayran bıraktı, şukuladım 17-05-2020 02:06:26

  2. elif yılmaz Reply

    Selamın aleyküm sayfanız vallaha mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum

  3. Hakkari merkezden ben Aylin. Selamlar sayfan inanki dikkat çekici, teşekkürler 19-05-2020 08:07:52

  4. selam arkadaşlar web siten vallaha billaha güzel, tebrikler

  5. Bayburt merkezden ben doruk. Selamlar sayfa inan ki hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 21-05-2020 21:25:15

  6. selamun aleyküm paylaşım ciddiyim dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum

  7. selam arkadaşlar web sitesi inanılmaz güzel, sosyal medyada paylaştım

  8. Selamlar sayfanız ciddiyim hoşuma gitti, face de paylaştım

  9. selamun aleyküm web sitesi vallaha hayran bıraktı, şukuladım

  10. Bayburt merkezden ben Aylin. Merhaba herkese paylaşımınız inanılmaz dikkat çekici, twitter da paylaştım 08-06-2020 13:25:58

  11. Kastamonu merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar paylaşımınız gerçekten ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 08-06-2020 16:27:05

  12. Malatya merkezden ben Aylin. Selamın aleyküm paylaşımın vallaha billaha dikkatimi çekti, saolun 15-06-2020 17:44:17

  13. Merhaba herkese siteniz gerçekten çok güzel, sosyal medyada paylaştım

  14. selamun aleyküm siten vallaha billaha dikkat çekici, face de paylaştım

  15. Selam paylaşımınız süper ötesi dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım

  16. Kars merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar web siteniz gerçekten mükemmel, twitter da paylaştım 03-07-2020 22:58:19

  17. selam arkadaşlar paylaşımınız vallaha hayran bıraktı, facebookta paylaştım

  18. Merhabalar sayfanız harbiden çok iyi, linkedinde paylaştım

  19. Şanlıurfa merkezden ben Aylin. selamun aleyküm siten valla hayran bıraktı, teşekkürler 10-07-2020 16:16:05

  20. Çankırı merkezden ben ahmet. Merhabalar siteniz vallaha billaha mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 10-07-2020 20:42:12

  21. Merhaba siten inanki hoşuma gitti, linkedinde paylaştım

  22. Aydın merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar web siten ciddiyim çok güzel, linkedinde paylaştım 18-07-2020 13:29:09

  23. Merhabalar siten gerçekten çok güzel, teraziye tıkladım

  24. elif yılmaz Reply

    Merhaba herkese bu web sitesi cidden ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım

  25. Sinop merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar web siteniz inanki çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 24-07-2020 21:21:46

  26. Ankara merkezden ben mehmet. Slm paylaşımınız yeminle mükemmel, sağolun 28-07-2020 07:26:20

  27. Edirne merkezden ben gaye. Selamın aleyküm siten süper ötesi hayran bıraktı, face de paylaştım 03-08-2020 17:12:39

  28. Gümüşhane merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar web sitesi gerçekten dikkat çekici, teşekkürler 04-08-2020 09:33:07

  29. Merhaba herkese paylaşım süper ötesi hayran edici, teşekkürler

  30. Hatay merkezden ben ziya. selam arkadaşlar sayfan süper ötesi mükemmel, şukuladım 09-08-2020 23:24:17

  31. elif yılmaz Reply

    Mrb sayfanız süper ötesi iyi, paylaşımların devamını bekliyorum

  32. elif yılmaz Reply

    selam arkadaşlar sayfa vallaha billaha çok güzel, tebrikler

  33. Tunceli merkezden ben doruk. selamun aleyküm sayfa cidden hayran edici, sağolun 23-08-2020 15:38:25

  34. Konya merkezden ben gaye. Slm bu web sitesi inanılmaz hayran edici, teşekkürler 07-09-2020 19:22:27

  35. selam arkadaşlar bu web sitesi inanılmaz hoşuma gitti, face de paylaştım

  36. Merhaba paylaşım yeminle iyi, sosyal medyada paylaştım

  37. Selamlar web siteniz cidden mükemmel, twitter da paylaştım

  38. Selamlar sayfa süper ötesi çok güzel, facebookta paylaştım

  39. Şanlıurfa merkezden ben banu. selam arkadaşlar bu web sitesi harbiden çok iyi, şukuladım 22-09-2020 20:14:38

  40. Selam web siteniz vallaha billaha hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım

  41. Selam sayfa süper ötesi hayran edici, linkedinde paylaştım

  42. merhaba arkadaşlar sayfanız inan ki hoşuma gitti, facebookta paylaştım

  43. Hakkari dan kimler var. Covid-19 yüzünden Twizzers’ın artık pürüzsüz olduğuna inanıyorum . selam arkadaşlar paylaşımınız ciddiyim hoşuma gitti, şukuladım , ziya – 70

  44. Bu konu : ” Covid-19 yüzünden Twizzers’ın artık pürüzsüz olduğuna inanıyorum ” çok güzel. Merhaba herkese siten valla çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım , Aylin – 243

  45. Siirt merkezden ben mehmet. Merhaba bu web sitesi inanılmaz çok iyi, tebrikler 04-11-2020 13:25:19

  46. Kocaeli dan kimler var. Covid-19 yüzünden Twizzers’ın artık pürüzsüz olduğuna inanıyorum . Merhaba sayfanız yeminle çok güzel, sağolun , Aylin – 189

  47. Gürbüz Reply

    Şanlıurfa merkezden ben Gürbüz. Selam sayfa süper ötesi çok güzel, twitter da paylaştım 12-11-2020 16:43:47

  48. Bu konu : ” Covid-19 yüzünden Twizzers’ın artık pürüzsüz olduğuna inanıyorum ” çok güzel. Merhabalar sayfan vallaha billaha çok güzel, saolun , Hasan – 17

  49. Zonguldak merkezden ben doruk. Selamın aleyküm sayfa vallaha dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 28-11-2020 14:02:38

  50. Bu konu : ” Covid-19 yüzünden Twizzers’ın artık pürüzsüz olduğuna inanıyorum ” çok güzel. Selamın aleyküm web siteniz cidden çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım , mehmet – 14

  51. Gaziantep dan kimler var. Covid-19 yüzünden Twizzers’ın artık pürüzsüz olduğuna inanıyorum . selam arkadaşlar siten yeminle çok hoşuma gitti, saolun , ali – 261

  52. Van dan kimler var. Covid-19 yüzünden Twizzers’ın artık pürüzsüz olduğuna inanıyorum . Merhaba siten cidden güzel, sağolun , doruk – 291

  53. Şanlıurfa dan kimler var. Covid-19 yüzünden Twizzers’ın artık pürüzsüz olduğuna inanıyorum . Merhaba paylaşım vallaha billaha çok iyi, saolun , Hasan – 26

  54. Eskişehir merkezden ben mehmet. Selam herkese sayfan valla hoşuma gitti, sağolun 15-12-2020 22:58:45

  55. İzmir dan kimler var. Covid-19 yüzünden Twizzers’ın artık pürüzsüz olduğuna inanıyorum . Merhaba herkese web sitesi vallaha billaha dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım , doruk – 12

  56. elif yılmaz Reply

    Ordu dan kimler var. Covid-19 yüzünden Twizzers’ın artık pürüzsüz olduğuna inanıyorum . Merhaba paylaşım vallaha billaha ilgi uyandırıcı, face de paylaştım , elif yılmaz – 427

  57. Gürbüz Reply

    Muş merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm bu web sitesi süper ötesi dikkat çekici, saolun 21-12-2020 06:27:58

  58. Elazığ merkezden ben . Selam herkese web siteniz valla hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 22-12-2020 23:46:54

  59. Eskişehir merkezden ben ali. Selam herkese paylaşım cidden iyi, sağolun 26-12-2020 21:29:43

  60. elif yılmaz Reply

    Merhaba herkese paylaşımın yeminle hayran edici, sosyal medyada paylaştım

  61. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Covid-19 yüzünden Twizzers’ın artık pürüzsüz olduğuna inanıyorum ” çok güzel. Selam siten valla hayran bıraktı, teraziye tıkladım , elif yılmaz – 314

  62. Bu konu : ” Covid-19 yüzünden Twizzers’ın artık pürüzsüz olduğuna inanıyorum ” çok güzel. Merhaba web sitesi valla güzel, twitter da paylaştım , doruk – 441

  63. Kars merkezden ben banu. Selam paylaşımınız yeminle çok iyi, sosyal medyada paylaştım 05-01-2021 00:20:12

  64. Selamın aleyküm web siten vallaha billaha çok iyi, sağolun

  65. Artvin dan kimler var. Covid-19 yüzünden Twizzers’ın artık pürüzsüz olduğuna inanıyorum . Selamın aleyküm siteniz süper ötesi çok güzel, twitter da paylaştım , ali – 313

  66. Burdur dan kimler var. Covid-19 yüzünden Twizzers’ın artık pürüzsüz olduğuna inanıyorum . Selamın aleyküm paylaşım ciddiyim hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , hatice – 320

  67. Tokat merkezden ben hatice. selam arkadaşlar paylaşımınız cidden çok güzel, facebookta paylaştım 01-02-2021 08:12:31

  68. Muş merkezden ben Hasan. Slm sayfan inanki çok hoşuma gitti, sağolun 08-02-2021 13:01:38

  69. Tokat merkezden ben ziya. Merhaba paylaşım inanki ilgi uyandırıcı, saolun 08-02-2021 19:15:50

  70. Gümüşhane merkezden ben ali. Selamın aleyküm paylaşımın süper ötesi hayran bıraktı, sağolun 16-02-2021 17:26:18

  71. Gürbüz Reply

    Burdur dan kimler var. Covid-19 yüzünden Twizzers’ın artık pürüzsüz olduğuna inanıyorum . Merhabalar paylaşımınız valla dikkatimi çekti, sağolun , Gürbüz – 55

  72. Kastamonu merkezden ben hatice. merhaba arkadaşlar paylaşımın gerçekten iyi, linkedinde paylaştım 26-02-2021 22:26:43

  73. Şırnak merkezden ben Emine. Selamın aleyküm paylaşımınız ciddiyim çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 02-03-2021 20:41:01

  74. Kırşehir merkezden ben memo. merhaba arkadaşlar paylaşımınız yeminle güzel, facebookta paylaştım 04-03-2021 19:05:10

  75. selamun aleyküm sayfa süper ötesi dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum

  76. selamun aleyküm paylaşım süper ötesi ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım

  77. Slm web siteniz cidden çok hoşuma gitti, şukuladım

  78. Gümüşhane merkezden ben emin. Selam herkese sayfa cidden çok hoşuma gitti, face de paylaştım 26-03-2021 01:10:21

  79. Merhaba sayfa cidden ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım

  80. elif yılmaz Reply

    Mrb siten vallaha billaha çok hoşuma gitti, sağolun

  81. selamun aleyküm sayfan vallaha billaha güzel, şukuladım

  82. Gaziantep dan kimler var. Covid-19 yüzünden Twizzers’ın artık pürüzsüz olduğuna inanıyorum . selamun aleyküm sayfanız harbiden iyi, linkedinde paylaştım , – 266

  83. Niğde dan kimler var. Covid-19 yüzünden Twizzers’ın artık pürüzsüz olduğuna inanıyorum . merhaba arkadaşlar siteniz yeminle mükemmel, saolun , memo – 364

  84. Uşak merkezden ben ziya. selamun aleyküm paylaşım harbiden çok hoşuma gitti, tebrikler 30-04-2021 15:06:49

  85. selamun aleyküm sayfanız vallaha billaha hayran bıraktı, şukuladım

  86. Malatya merkezden ben ali. Merhaba herkese web siten vallaha billaha çok iyi, saolun 07-05-2021 05:43:15

  87. Şanlıurfa merkezden ben ali. selamun aleyküm web siteniz inanılmaz güzel, sağolun 28-05-2021 21:52:17

  88. Sivas merkezden ben emin. Selamlar paylaşım vallaha dikkatimi çekti, şukuladım 10-06-2021 01:30:26

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link