Sadece mağazalar saat 22: 00’de kapandığında çıkacağını bilir. Öncelikle küçük işletmeleri hedef alan bu ölümcül etkileri, Amazon Depoları, Walmart, Target ve diğer büyük şirketler ve perakendede azalır. Bir bardaysanız büyük bir tehlike altındasınız ama oturup içeceğinizle yemek sipariş ederseniz dağılır. Bunu akılda tutarak güvende kalın ve hükümete güvenin.
Gönderen … adairchinchilla99
[comments]
Tekirdağ merkezden ben ziya. Mrb bu web sitesi vallaha çok güzel, tebrikler 21-12-2020 09:49:31
Bu konu : ” Covid, akıllı bir virüstür. ” çok güzel. Selamlar paylaşımınız gerçekten çok hoşuma gitti, sağolun , elif yılmaz – 353
Bu konu : ” Covid, akıllı bir virüstür. ” çok güzel. selam arkadaşlar sayfanız vallaha billaha hayran edici, tebrikler , hatice – 431
selamun aleyküm web sitesi yeminle mükemmel, face de paylaştım
Uşak merkezden ben ali. Selam paylaşımın cidden çok hoşuma gitti, face de paylaştım 21-12-2020 10:25:31
Bu konu : ” Covid, akıllı bir virüstür. ” çok güzel. merhaba arkadaşlar sayfan yeminle çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım , Hasan – 421
Selam herkese paylaşım vallaha hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım
Bu konu : ” Covid, akıllı bir virüstür. ” çok güzel. Mrb web siten inanki ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum , ziya – 411
Hakkari dan kimler var. Covid, akıllı bir virüstür. . Merhabalar web siteniz vallaha billaha iyi, teraziye tıkladım , emin – 125
Bu konu : ” Covid, akıllı bir virüstür. ” çok güzel. Slm siten inan ki iyi, sağolun , mehmet – 198
Kırıkkale merkezden ben ali. Mrb sayfanız yeminle mükemmel, sağolun 13-01-2021 15:48:10
selamun aleyküm web siten gerçekten güzel, facebookta paylaştım
Erzurum dan kimler var. Covid, akıllı bir virüstür. . Slm web siteniz inan ki dikkat çekici, şukuladım , Aylin – 101
Bu konu : ” Covid, akıllı bir virüstür. ” çok güzel. Selamlar sayfa inanılmaz hayran bıraktı, tebrikler , Aylin – 205
Mardin merkezden ben ahmet. Selamlar paylaşım harbiden ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 17-02-2021 11:58:55
Bu konu : ” Covid, akıllı bir virüstür. ” çok güzel. selamun aleyküm siten valla ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım , Emine – 346
Kırklareli merkezden ben ziya. Selamın aleyküm sayfa ciddiyim çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 27-02-2021 09:10:03