Salgından bu yana grip, kızamık, kalp hastalığı, kanser ve diğer birçok hastalıkta önemli düşüşler gördük.
İşte Covid hakkında bazı ilginç gerçekler.
-
Akıllı bir virüs, parklarda, sokaklarda, kiliselerde ve okullarda, spor salonunda ve plajlarda son derece virülan …
1b) Kmart, BigW, Target, Bunnings… ‘de çalışan binlerce çalışan üzerinde hiçbir etkisi yoktur. özellikle de likör mağazalarında…
1c) Virüs çoğunlukla, kapılarında her zaman çok az müşteriye sahip olan anne ve baba işletmelerini ve berber dükkanlarını hedefliyor gibi görünüyor
1d) Covid aynı zamanda gıda zincirimizi de hedefliyor, çünkü ülke çapında (Güney Dakota) çeşitli yerlerde et paketleme şirketlerini sistematik olarak kapatmayı başardı ve çiftçileri rekor sürede hasatlarını atmaya zorladı… (ABD)
2) İnşaat ve süpermarket çalışanları doğal bir bağışıklığa sahiptir, ancak yine de aşılanması gerekir… yüksek sesler virüsü itebilir mi?
2b) Polis üniformaları ve mikrofonları virüsün tedavisini sürdürüyor … Polis üniforması giydiğinizde veya gazeteci olarak çalıştığınız sürece, sosyal mesafe yok, maskeye bile gerek yok…
2c) Çocukları veya hayvanları etkilemiyor gibi görünmektedir (bunu alan az sayıda kişi hariç).
3) Covid dezenfektanları, korunma ve kovucular.
İnsanların beynine çok fazla oksijen önlemek için zorunlu bez maskeleri uygulamak ve plajlara ve sokaklara çamaşır suyu püskürtmek ve yoğun nüfuslu bölgelerdeki uçaklardan kimyasal hava kaynaklı dezenfektanları püskürtmek, bu garip virüsten etkilenen insanların akciğerleri için mucizeler yaptığı biliniyor …
3b) milyonlarca ventilatöre ihtiyacımız olurdu… aniden herhangi bir ventilatöre ihtiyaç duymazsak.
3c) Tüm özel hastanelere, yalnızca virüs kurbanları çığına ve çok çalışan kahraman doktorlar ve hemşirelerin TikTok videolarına karşı açık kalmaları için komuta etmemiz gerekiyor…
4) Konum ve Çevre kalıpları. New York’u çok seviyor, kozmopolit bir virüs olarak markalı…
4b) Bir Ünlü Suşu ve virüsün Son Derece Ölümcül Suşu var…
4c) Daha da şaşırtıcı olan, İsveç’te torunlarınızı kucaklayabilirsiniz, ancak İngiltere suşu şunları yasaklar…
4d) Sadece Hindistan’da, katil virüs sadece birkaç ay içinde 1000 kişiyi kestikten sonra 1,3 milyar insanı evlerinde süresiz olarak kilitlemeyi başardı…
Covid ile Mücadele İçin Küresel Stratejik Plan.
150 ila 500 milyon insanı dünya çapında açlığa itmek için gerekli bir bedel…
Uzmanlar, Covid’in sonsuza kadar aileleri, bireysel gizliliği, izlenebilir nakit parayı ve tüm küçük bağımsız çiftlikleri ve işletmeleri ortadan kaldırarak kolayca yenilebileceğini belirtti …
Komünizm, virüsle mücadelede iyi çalışıyor gibi görünüyor. Kötü ekonomi, yüksek vergiler ve yeni normal, Covid’e karşı üstün önlemlerdir.
Son bir not, bu virüs hakkında sahte haberleri veya tehlikeli yanlış bilgileri çevrimiçi yaymamaya dikkat edin … bunu NBC, Washington Post, New York Times ve diğer güvenilir medya gazetecilerinin geri kalanındaki profesyonellere bıraktığınızdan emin olun. dünya.
HCQ kötü. Aslında 10 doların altındaki herhangi bir çözüm bir felakettir.
selamun aleyküm web sitesi ciddiyim dikkat çekici, linkedinde paylaştım
Mrb sayfa ciddiyim güzel, twitter da paylaştım
Merhaba web sitesi vallaha billaha iyi, twitter da paylaştım
Burdur merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese sayfa harbiden çok güzel, sosyal medyada paylaştım 22-05-2020 07:05:06
Kahramanmaraş merkezden ben ahmet. Mrb paylaşımın ciddiyim hayran edici, twitter da paylaştım 30-05-2020 16:45:06
Batman merkezden ben ali. selamun aleyküm paylaşımınız harbiden hayran edici, sosyal medyada paylaştım 03-06-2020 09:06:34
Siirt merkezden ben ziya. selam arkadaşlar bu web sitesi vallaha billaha iyi, teraziye tıkladım 07-06-2020 05:02:59
Selam herkese web siten inanılmaz iyi, saolun
Selam herkese web siten inanılmaz çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım
Merhaba paylaşım valla mükemmel, face de paylaştım
Mrb paylaşım cidden çok iyi, twitter da paylaştım
selamun aleyküm sayfa harbiden iyi, sosyal medyada paylaştım
Mrb siteniz vallaha billaha çok hoşuma gitti, tebrikler
Slm siten gerçekten ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım
Merhaba herkese web siteniz inanılmaz güzel, saolun
Kocaeli merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm web siteniz ciddiyim güzel, şukuladım 07-07-2020 16:51:30
merhaba arkadaşlar siteniz cidden hayran edici, tebrikler
Kayseri merkezden ben elif yılmaz. Selamlar paylaşımın cidden hayran bıraktı, teraziye tıkladım 14-07-2020 18:29:33
selam arkadaşlar sayfan cidden hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum
Osmaniye merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm web siteniz harbiden çok iyi, tebrikler 14-07-2020 21:50:01
Selam herkese siteniz harbiden ilgi uyandırıcı, şukuladım
merhaba arkadaşlar paylaşım yeminle güzel, şukuladım
Zonguldak merkezden ben Emine. Selamın aleyküm sayfa ciddiyim ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 14-07-2020 22:58:28
Kayseri merkezden ben banu. Merhaba herkese paylaşımınız inanılmaz dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 15-07-2020 18:18:08
Merhaba bu web sitesi gerçekten iyi, tebrikler
Kütahya merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar paylaşım harbiden çok güzel, twitter da paylaştım 18-07-2020 18:41:00
İstanbul merkezden ben doruk. Selamlar sayfa inan ki hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 19-07-2020 04:33:32
Çorum merkezden ben ali. Merhaba herkese bu web sitesi ciddiyim çok güzel, şukuladım 25-07-2020 02:51:19
Bilecik merkezden ben ziya. Merhaba herkese sayfanız yeminle çok iyi, saolun 25-07-2020 03:31:14
Muğla merkezden ben mehmet. Selam sayfa ciddiyim dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 04-08-2020 18:01:21
Samsun merkezden ben ahmet. Selam sayfan gerçekten güzel, twitter da paylaştım 06-08-2020 01:03:29
Bilecik merkezden ben Emine. Slm paylaşımın inan ki güzel, tebrikler 06-08-2020 04:22:30
selamun aleyküm bu web sitesi valla dikkat çekici, facebookta paylaştım
Iğdır merkezden ben ziya. Selam web siten gerçekten güzel, sağolun 09-08-2020 20:58:00
Hatay merkezden ben gaye. Merhaba sayfa vallaha çok iyi, face de paylaştım 10-08-2020 08:33:55
Selamlar web siteniz gerçekten hoşuma gitti, twitter da paylaştım
Gaziantep merkezden ben gaye. selamun aleyküm sayfan yeminle hayran bıraktı, twitter da paylaştım 13-08-2020 17:20:12
Uşak merkezden ben banu. Selamlar bu web sitesi vallaha çok iyi, saolun 23-08-2020 06:49:04
Balıkesir merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar bu web sitesi valla çok güzel, twitter da paylaştım 31-08-2020 02:27:05
Artvin merkezden ben Gürbüz. Merhabalar bu web sitesi gerçekten mükemmel, saolun 31-08-2020 08:08:24
selam arkadaşlar sayfanız vallaha billaha güzel, sağolun
Slm sayfa gerçekten dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum
Merhabalar paylaşım inan ki hoşuma gitti, sağolun
Tekirdağ merkezden ben doruk. selamun aleyküm paylaşımınız cidden hayran edici, face de paylaştım 17-09-2020 12:07:54
Sinop merkezden ben banu. Merhaba sayfanız valla çok hoşuma gitti, teşekkürler 18-09-2020 08:26:37
selamun aleyküm siteniz vallaha hoşuma gitti, teraziye tıkladım
selam arkadaşlar web siten süper ötesi iyi, facebookta paylaştım
Bitlis merkezden ben Aylin. Selamlar web siteniz inanki iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 22-09-2020 20:38:01
Slm sayfanız gerçekten çok iyi, teşekkürler
Mrb paylaşımın inanki iyi, linkedinde paylaştım
Gaziantep merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar paylaşım vallaha hayran bıraktı, tebrikler 08-10-2020 16:04:39
Merhaba web sitesi yeminle çok güzel, twitter da paylaştım
Merhaba herkese web siteniz inanılmaz hayran edici, linkedinde paylaştım
Erzincan dan kimler var. Covid gerçekten tedavi getirebilecek inanılmaz bir virüstür. . Mrb paylaşım vallaha billaha çok iyi, tebrikler , emin – 481
Bu konu : ” Covid gerçekten tedavi getirebilecek inanılmaz bir virüstür. ” çok güzel. selamun aleyküm bu web sitesi gerçekten mükemmel, teşekkürler , ali – 295
Konya merkezden ben ziya. Selam herkese siten vallaha billaha dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 03-11-2020 04:31:03
Amasya dan kimler var. Covid gerçekten tedavi getirebilecek inanılmaz bir virüstür. . Merhaba web sitesi inan ki dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum , banu – 434
Merhaba siteniz valla çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum
Isparta dan kimler var. Covid gerçekten tedavi getirebilecek inanılmaz bir virüstür. . selam arkadaşlar sayfanız vallaha hayran edici, teşekkürler , Aylin – 482
Sakarya merkezden ben ali. Selamlar paylaşımın vallaha billaha hayran edici, saolun 23-11-2020 23:11:48
Zonguldak merkezden ben Gürbüz. Mrb siteniz ciddiyim hayran bıraktı, şukuladım 25-11-2020 06:43:08
Siirt dan kimler var. Covid gerçekten tedavi getirebilecek inanılmaz bir virüstür. . selam arkadaşlar paylaşım vallaha iyi, facebookta paylaştım , Gürbüz – 286
Merhaba herkese paylaşımın cidden hoşuma gitti, sağolun
Adana dan kimler var. Covid gerçekten tedavi getirebilecek inanılmaz bir virüstür. . Slm siten ciddiyim ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum , hatice – 78
Aydın merkezden ben Aylin. Selam herkese web sitesi gerçekten dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 05-12-2020 22:47:12
merhaba arkadaşlar paylaşım inanki çok iyi, teşekkürler
Bu konu : ” Covid gerçekten tedavi getirebilecek inanılmaz bir virüstür. ” çok güzel. Selamlar web siteniz valla çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım , Gürbüz – 99
Edirne merkezden ben memo. Selam sayfanız vallaha çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 13-12-2020 13:33:14
Kastamonu dan kimler var. Covid gerçekten tedavi getirebilecek inanılmaz bir virüstür. . Merhabalar bu web sitesi valla iyi, sosyal medyada paylaştım , doruk – 161
Selam siteniz valla hoşuma gitti, twitter da paylaştım
Merhaba herkese web sitesi yeminle iyi, sağolun
Yalova dan kimler var. Covid gerçekten tedavi getirebilecek inanılmaz bir virüstür. . Selamlar paylaşımınız vallaha billaha çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım , – 151
Selamın aleyküm web siteniz inanki hayran edici, twitter da paylaştım
Merhaba web siteniz valla ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum
Bu konu : ” Covid gerçekten tedavi getirebilecek inanılmaz bir virüstür. ” çok güzel. selamun aleyküm web sitesi gerçekten mükemmel, facebookta paylaştım , ziya – 404
Merhaba paylaşımın harbiden mükemmel, linkedinde paylaştım