Test başladığından beri her tür koronavirüs (SARS, soğuk algınlığı) ve antikorlarını tespit ettiklerini (test ettiklerini) duyuyorum. Ve bu genellikle yanlış pozitiflere yol açar. Bununla ilgili çalışmalar var mı? İnsanların beni bunun için kanıt içeren makaleler veya makalelere bağlayabilir misiniz? Google’ı araştırdım, ancak elbette testin son derece doğru olduğunu söylüyor. Yardım için teşekkürler millet.
gönderen … fore7erman
[comments]
Tekirdağ dan kimler var. Covid testleri hatalı mı? . Merhaba siteniz inan ki iyi, teraziye tıkladım , hatice – 141
Çanakkale dan kimler var. Covid testleri hatalı mı? . Selam herkese siten süper ötesi mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum , Emine – 458
Ağrı merkezden ben ali. selamun aleyküm sayfanız valla hayran edici, sosyal medyada paylaştım 23-11-2020 20:55:58
Bu konu : ” Covid testleri hatalı mı? ” çok güzel. Selamın aleyküm bu web sitesi ciddiyim mükemmel, facebookta paylaştım , Gürbüz – 309
Selam herkese web sitesi inanılmaz güzel, linkedinde paylaştım
Çanakkale dan kimler var. Covid testleri hatalı mı? . Selamın aleyküm sayfan gerçekten çok güzel, facebookta paylaştım , emin – 89
Çanakkale dan kimler var. Covid testleri hatalı mı? . Merhaba paylaşımınız inanki hayran bıraktı, tebrikler , doruk – 201
Bursa merkezden ben Gürbüz. Merhaba siteniz yeminle iyi, face de paylaştım 06-12-2020 21:09:27
Bu konu : ” Covid testleri hatalı mı? ” çok güzel. Selamlar paylaşımınız yeminle mükemmel, tebrikler , ali – 220
Osmaniye dan kimler var. Covid testleri hatalı mı? . Merhaba herkese sayfanız inanılmaz çok iyi, facebookta paylaştım , – 63
merhaba arkadaşlar paylaşımınız vallaha billaha güzel, sağolun
Selamın aleyküm web sitesi valla çok iyi, teşekkürler
Bu konu : ” Covid testleri hatalı mı? ” çok güzel. Mrb siten valla hayran bıraktı, teraziye tıkladım , ali – 6
Bitlis merkezden ben banu. Selam siteniz inan ki çok güzel, sağolun 01-01-2021 00:58:57
Iğdır dan kimler var. Covid testleri hatalı mı? . selamun aleyküm paylaşımın inanki dikkatimi çekti, teraziye tıkladım , ali – 38
Bu konu : ” Covid testleri hatalı mı? ” çok güzel. Merhaba sayfan inanılmaz çok hoşuma gitti, teşekkürler , doruk – 35
Eskişehir dan kimler var. Covid testleri hatalı mı? . Selam herkese bu web sitesi cidden çok güzel, saolun , memo – 227
Nevşehir merkezden ben memo. Merhaba paylaşımınız inanki dikkatimi çekti, face de paylaştım 11-01-2021 19:38:27
Selam herkese sayfanız harbiden ilgi uyandırıcı, tebrikler
İzmir merkezden ben doruk. Slm web siteniz inanılmaz güzel, tebrikler 23-01-2021 20:31:39
Erzurum merkezden ben ziya. Selam web siteniz vallaha billaha çok iyi, tebrikler 25-01-2021 21:08:51
İzmir merkezden ben memo. Slm paylaşımınız valla ilgi uyandırıcı, teşekkürler 26-01-2021 03:09:53
Bayburt dan kimler var. Covid testleri hatalı mı? . Merhaba sayfanız süper ötesi hayran bıraktı, face de paylaştım , memo – 73
Burdur merkezden ben Gürbüz. Slm web sitesi inanki iyi, teraziye tıkladım 02-02-2021 03:22:16
Selam web sitesi valla güzel, teraziye tıkladım
selam arkadaşlar web siteniz vallaha billaha hoşuma gitti, linkedinde paylaştım
Bu konu : ” Covid testleri hatalı mı? ” çok güzel. selamun aleyküm sayfanız inan ki dikkatimi çekti, tebrikler , Gürbüz – 1
Selamlar web siteniz ciddiyim hayran edici, linkedinde paylaştım