virüsle ilgili tüm saçma haberleri listeleyen ve aşağıdaki gibi her türden şey için kanıt sağlayan bağlantılar içeren bir gönderi yapacağım:
-
pcr testleri saçmalıktı
-
İtalyan nobel virolog adayı, italya testlerinin, sayıları büyük ölçüde şişiren üç markör proteinden biri yerine üç markör proteinden birinin kullanılmasıyla bilerek kusurlu olduğunu söyledi.
-
covid ölüm sayıları saçmalıktır (komorbiditeler vb.)
-
asemptomatik bulaşmayı gösteren çalışmalar bir şey değildir.
-
Japonya gibi kilitlenme olmadan iyi durumda olan ülke örnekleri.
başka ne eklemem gerekiyor? Sadece araştırmam ve eklemem gereken başka şeyler arıyorum. Bu konuyu yaptığımda aşıları atlıyorum, çünkü çok büyük olur. ayrıca WHO, CDC, NIH, vs.’deki tüm yolsuzluğu atlamak, sadece kilitlemelerin neden gerçekten aptalca bir fikir olduğunu ve her bir pozisyonu destekleyen kötü bağlantı bağlantılarını destekleyen kapsamlı bir ampirik kanıt listesi yapmak istiyor.
Ağrı merkezden ben Emine. Selamlar siteniz gerçekten çok güzel, sosyal medyada paylaştım 01-01-2021 15:24:45
Bartın dan kimler var. “covid verilerinin çoğunun neden saçma olduğunu” kapsamlı bir iş parçacığı oluşturacak. burada başka neyin gitmesi gerekiyor? . merhaba arkadaşlar sayfa inan ki çok iyi, twitter da paylaştım , Aylin – 95
Ardahan dan kimler var. “covid verilerinin çoğunun neden saçma olduğunu” kapsamlı bir iş parçacığı oluşturacak. burada başka neyin gitmesi gerekiyor? . Slm sayfan inanki iyi, tebrikler , emin – 91
Bu konu : ” “covid verilerinin çoğunun neden saçma olduğunu” kapsamlı bir iş parçacığı oluşturacak. burada başka neyin gitmesi gerekiyor? ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşımın cidden mükemmel, face de paylaştım , ahmet – 80
Bu konu : ” “covid verilerinin çoğunun neden saçma olduğunu” kapsamlı bir iş parçacığı oluşturacak. burada başka neyin gitmesi gerekiyor? ” çok güzel. Selamın aleyküm web siten inanılmaz iyi, linkedinde paylaştım , Aylin – 201
Slm paylaşımın süper ötesi dikkat çekici, teşekkürler
Karaman dan kimler var. “covid verilerinin çoğunun neden saçma olduğunu” kapsamlı bir iş parçacığı oluşturacak. burada başka neyin gitmesi gerekiyor? . Merhaba bu web sitesi valla mükemmel, twitter da paylaştım , hatice – 361
Kırklareli dan kimler var. “covid verilerinin çoğunun neden saçma olduğunu” kapsamlı bir iş parçacığı oluşturacak. burada başka neyin gitmesi gerekiyor? . Merhabalar sayfanız harbiden ilgi uyandırıcı, şukuladım , doruk – 160
Ardahan dan kimler var. “covid verilerinin çoğunun neden saçma olduğunu” kapsamlı bir iş parçacığı oluşturacak. burada başka neyin gitmesi gerekiyor? . Merhabalar paylaşımınız vallaha mükemmel, teraziye tıkladım , gaye – 269
selamun aleyküm web siteniz harbiden hayran bıraktı, şukuladım
Gaziantep merkezden ben hatice. selamun aleyküm sayfan süper ötesi mükemmel, saolun 18-01-2021 08:47:24
Ankara dan kimler var. “covid verilerinin çoğunun neden saçma olduğunu” kapsamlı bir iş parçacığı oluşturacak. burada başka neyin gitmesi gerekiyor? . Merhabalar sayfa yeminle hayran bıraktı, saolun , elif yılmaz – 247
Selam herkese web siteniz gerçekten hayran edici, teşekkürler
Balıkesir merkezden ben ahmet. Selam herkese bu web sitesi valla mükemmel, teşekkürler 20-01-2021 15:54:46
Bu konu : ” “covid verilerinin çoğunun neden saçma olduğunu” kapsamlı bir iş parçacığı oluşturacak. burada başka neyin gitmesi gerekiyor? ” çok güzel. Selamlar sayfanız yeminle iyi, sosyal medyada paylaştım , gaye – 226
Mrb sayfanız inanılmaz dikkatimi çekti, teraziye tıkladım
Mrb paylaşımın valla hayran edici, saolun
Bu konu : ” “covid verilerinin çoğunun neden saçma olduğunu” kapsamlı bir iş parçacığı oluşturacak. burada başka neyin gitmesi gerekiyor? ” çok güzel. Mrb paylaşımın yeminle hayran edici, tebrikler , doruk – 92
Bu konu : ” “covid verilerinin çoğunun neden saçma olduğunu” kapsamlı bir iş parçacığı oluşturacak. burada başka neyin gitmesi gerekiyor? ” çok güzel. Merhaba sayfan vallaha hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım , doruk – 473
Bu konu : ” “covid verilerinin çoğunun neden saçma olduğunu” kapsamlı bir iş parçacığı oluşturacak. burada başka neyin gitmesi gerekiyor? ” çok güzel. selamun aleyküm sayfan ciddiyim çok iyi, teşekkürler , ahmet – 89
Siirt dan kimler var. “covid verilerinin çoğunun neden saçma olduğunu” kapsamlı bir iş parçacığı oluşturacak. burada başka neyin gitmesi gerekiyor? . merhaba arkadaşlar siten harbiden çok iyi, şukuladım , emin – 293
Selam sayfa inanki çok güzel, twitter da paylaştım
Bu konu : ” “covid verilerinin çoğunun neden saçma olduğunu” kapsamlı bir iş parçacığı oluşturacak. burada başka neyin gitmesi gerekiyor? ” çok güzel. Merhabalar web siteniz vallaha billaha dikkat çekici, face de paylaştım , Emine – 261
Aksaray merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar siten inanılmaz hayran edici, face de paylaştım 20-02-2021 10:56:41
Burdur merkezden ben ahmet. Slm siteniz inan ki dikkatimi çekti, face de paylaştım 23-02-2021 08:19:40
Selamlar siteniz cidden iyi, tebrikler
Bu konu : ” “covid verilerinin çoğunun neden saçma olduğunu” kapsamlı bir iş parçacığı oluşturacak. burada başka neyin gitmesi gerekiyor? ” çok güzel. Merhaba web siten ciddiyim dikkat çekici, twitter da paylaştım , ali – 246
Aksaray dan kimler var. “covid verilerinin çoğunun neden saçma olduğunu” kapsamlı bir iş parçacığı oluşturacak. burada başka neyin gitmesi gerekiyor? . Merhaba herkese web siteniz yeminle dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum , doruk – 458
Merhaba herkese paylaşım süper ötesi hayran edici, saolun
Kırıkkale dan kimler var. “covid verilerinin çoğunun neden saçma olduğunu” kapsamlı bir iş parçacığı oluşturacak. burada başka neyin gitmesi gerekiyor? . Selam herkese paylaşımınız valla güzel, sağolun , banu – 289
Çankırı merkezden ben Emine. Selamlar siten vallaha hayran bıraktı, twitter da paylaştım 21-03-2021 00:13:06
selam arkadaşlar siten valla çok hoşuma gitti, tebrikler
selamun aleyküm web siten yeminle güzel, face de paylaştım