covid yakalamaya çalışmak için yolumdan çekiliyorum

Yakalamanızın 6 aydan 1 yıla kadar süreceğini tahmin ediyorum. Bir ay içinde buna sahip olduğunuzu düşüneceksiniz, ama sadece nezle olduğu ortaya çıkacak. Kanmayın.

Görünmez düşmanımız tarafından saldırıya uğradığınızda iyi şanslar. O kadar acımasız ki, insanlar artık bunun peşine düşüyor.

“covid yakalamaya çalışmak için yolumdan çekiliyorum” üzerine 15 yorum

  1. Burdur merkezden ben Emine. selamun aleyküm web siten cidden hayran edici, teraziye tıkladım 20-09-2020 21:23:38

    Cevapla
  2. Ankara merkezden ben ahmet. Selam paylaşım vallaha billaha dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 22-09-2020 02:01:48

    Cevapla
  3. Yalova merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese web sitesi inanki iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 29-09-2020 11:24:02

    Cevapla
  4. Şırnak merkezden ben ziya. Selamın aleyküm web siteniz cidden dikkat çekici, teraziye tıkladım 02-10-2020 02:17:56

    Cevapla
  5. Burdur merkezden ben doruk. Selam herkese web siteniz süper ötesi çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 02-10-2020 11:18:57

    Cevapla
  6. Düzce merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm web siteniz yeminle mükemmel, saolun 02-10-2020 12:50:54

    Cevapla
  7. Iğdır merkezden ben banu. Selamlar siten inan ki dikkat çekici, şukuladım 02-10-2020 12:51:22

    Cevapla
  8. Osmaniye merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar paylaşımınız yeminle dikkatimi çekti, teşekkürler 11-10-2020 08:01:06

    Cevapla
  9. Manisa dan kimler var. covid yakalamaya çalışmak için yolumdan çekiliyorum . Selamın aleyküm paylaşımınız inanki çok hoşuma gitti, tebrikler , emin – 166

    Cevapla

Yorum yapın