Wuhan viroloji enstitüsü dünyanın en iyi kurumlarından biridir, muhafaza prosedürleri bir salgıyı kolayca önleyebilirdi, fatura kapıları bunu biliyordu ve özellikle İspanyol gribi gibi bir virüsün yeni bir salgın olabileceğini söyledi, bu fatura değil kapılar söz konusudur ve Corona virüs ailesinin basın özgürlüğü veya uluslararası gözetim özgürlüğü olmayan bir ülkede düzenlenebilir olması. hatta forbes gerçeği inkar etti. Geri çekilen bir ön baskı, “2019-nCoV başak proteinindeki benzersiz eklerin HIV-1 gp120 ve Gag ile esrarengiz benzerlikleri” belirten bazı alışılmadık değişiklikler tanımladı. virüs 50 yaşın altında% 1’den daha az ölüm oranına sahipken, 70 yaşın üzerinde% 8’in üzerinde ve 80 yaşın üzerinde% 14’ün üzerindedir, sars benzer ölüm oranlarına sahipti, ancak böyle bir yaygınlık yoktu. www.forbes.com/sites/victoriaforster/2020/02/02/no-coronavirus-was-not-bioengineered-to-put-pieces-of-hiv-in-it/#380c729956cb

Merhaba paylaşım vallaha billaha hayran bıraktı, facebookta paylaştım
Mrb siteniz süper ötesi hayran bıraktı, sağolun
Selamın aleyküm paylaşım inan ki çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım
Muğla merkezden ben elif yılmaz. Merhaba paylaşım süper ötesi hoşuma gitti, facebookta paylaştım 07-04-2020 09:30:38
Diyarbakır merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar bu web sitesi gerçekten güzel, sağolun 07-04-2020 09:30:44
Merhaba web siten vallaha billaha hayran bıraktı, tebrikler
Selam herkese web sitesi ciddiyim hayran bıraktı, teşekkürler
selamun aleyküm sayfan ciddiyim güzel, twitter da paylaştım
selam arkadaşlar paylaşım inanki çok iyi, tebrikler
Mrb bu web sitesi harbiden çok hoşuma gitti, teşekkürler
Karabük merkezden ben Aylin. Selamın aleyküm siten ciddiyim hoşuma gitti, facebookta paylaştım 11-04-2020 23:54:28
Sakarya merkezden ben ahmet. selamun aleyküm web siten ciddiyim mükemmel, teşekkürler 13-04-2020 07:10:29
Artvin merkezden ben doruk. selam arkadaşlar web siteniz yeminle çok güzel, linkedinde paylaştım 16-04-2020 06:31:10
Kahramanmaraş merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar sayfan valla güzel, tebrikler 17-04-2020 18:13:35
Merhaba web siten süper ötesi ilgi uyandırıcı, sağolun
Selam paylaşımın ciddiyim dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım
Merhaba herkese sayfan yeminle güzel, teraziye tıkladım
Merhaba paylaşımın gerçekten mükemmel, saolun
Çanakkale merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar web siten yeminle dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 27-04-2020 10:54:54
Merhaba web siteniz vallaha billaha hayran edici, face de paylaştım
Slm web siteniz inan ki çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım
Selamlar paylaşım inanki dikkatimi çekti, teraziye tıkladım
Merhaba sayfa inan ki dikkatimi çekti, şukuladım
Yozgat merkezden ben Aylin. Selamlar siten valla dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 04-05-2020 21:17:04
selam arkadaşlar web siteniz harbiden hayran edici, face de paylaştım
Denizli merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm bu web sitesi inan ki çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 07-05-2020 04:29:03
Selamlar paylaşımınız inan ki çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum
Selam herkese web sitesi inanılmaz çok güzel, saolun
Adıyaman merkezden ben ahmet. Selam herkese paylaşımın inan ki dikkat çekici, facebookta paylaştım 14-05-2020 08:50:44
Selamın aleyküm bu web sitesi ciddiyim çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım
selam arkadaşlar bu web sitesi ciddiyim çok iyi, twitter da paylaştım
selamun aleyküm paylaşım süper ötesi hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum
Şanlıurfa merkezden ben ali. Mrb siten cidden hayran bıraktı, teşekkürler 07-06-2020 05:33:44
Selamın aleyküm sayfan harbiden hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım
Çankırı merkezden ben mehmet. Selamlar web sitesi yeminle iyi, tebrikler 12-06-2020 02:18:11
Selamlar siten inanki hayran edici, şukuladım
Selam siten gerçekten çok iyi, linkedinde paylaştım
Selam web siten vallaha billaha hayran bıraktı, sağolun
Merhabalar paylaşımınız vallaha çok iyi, tebrikler
Niğde merkezden ben banu. Slm paylaşımın harbiden çok güzel, teraziye tıkladım 10-07-2020 18:24:26
Van merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar web siten ciddiyim dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 14-07-2020 06:39:40
Karaman merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar sayfa süper ötesi dikkatimi çekti, şukuladım 07-08-2020 00:29:51
Sakarya merkezden ben gaye. Selam herkese sayfa yeminle güzel, teşekkürler 09-08-2020 04:07:59
Batman merkezden ben doruk. Slm paylaşım inanılmaz çok iyi, linkedinde paylaştım 15-08-2020 04:32:43
Bingöl merkezden ben ahmet. Merhaba sayfanız cidden ilgi uyandırıcı, teşekkürler 18-08-2020 09:40:27
Selam herkese web siteniz harbiden çok iyi, şukuladım
Mrb web sitesi süper ötesi çok hoşuma gitti, şukuladım
Adana merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar web siteniz harbiden dikkat çekici, face de paylaştım 26-08-2020 10:40:04
selam arkadaşlar sayfanız ciddiyim dikkat çekici, teraziye tıkladım
Merhaba sayfan yeminle mükemmel, facebookta paylaştım
Eskişehir merkezden ben ali. Merhaba sayfan inan ki ilgi uyandırıcı, saolun 30-08-2020 10:36:15
Bayburt merkezden ben Aylin. selamun aleyküm web siteniz süper ötesi çok iyi, sağolun 31-08-2020 14:21:22
Mersin merkezden ben banu. Selam sayfan harbiden ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 03-09-2020 02:51:11
Muş merkezden ben mehmet. Merhabalar web siten inan ki güzel, twitter da paylaştım 04-09-2020 20:16:26
Mrb siteniz gerçekten dikkat çekici, twitter da paylaştım
Bartın merkezden ben Gürbüz. Slm siteniz inanki dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 17-09-2020 06:19:33
Samsun merkezden ben mehmet. Selamlar web sitesi süper ötesi çok güzel, facebookta paylaştım 17-09-2020 22:28:48
Bartın merkezden ben banu. Slm paylaşım valla dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 27-09-2020 04:41:25
Merhaba paylaşımın cidden ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım
Merhaba paylaşımın süper ötesi hoşuma gitti, facebookta paylaştım
Selamlar sayfan vallaha billaha dikkatimi çekti, teşekkürler
Selamlar web siteniz inanılmaz çok güzel, sosyal medyada paylaştım
Zonguldak dan kimler var. Covid19 genetik olarak yaşlanan nüfusları azaltmak için tasarlanmıştır . Selamın aleyküm sayfan harbiden çok iyi, facebookta paylaştım , ziya – 36
Isparta dan kimler var. Covid19 genetik olarak yaşlanan nüfusları azaltmak için tasarlanmıştır . selamun aleyküm siteniz inanki çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , hatice – 132
Selamın aleyküm sayfanız yeminle hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum
Muğla dan kimler var. Covid19 genetik olarak yaşlanan nüfusları azaltmak için tasarlanmıştır . Selam siteniz harbiden mükemmel, sosyal medyada paylaştım , ali – 470
Karabük merkezden ben hatice. Selamın aleyküm siten vallaha billaha iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 24-11-2020 22:21:02
Bu konu : ” Covid19 genetik olarak yaşlanan nüfusları azaltmak için tasarlanmıştır ” çok güzel. merhaba arkadaşlar sayfa süper ötesi güzel, sosyal medyada paylaştım , Gürbüz – 36
Merhaba paylaşımın harbiden hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum
Tokat dan kimler var. Covid19 genetik olarak yaşlanan nüfusları azaltmak için tasarlanmıştır . selam arkadaşlar sayfan ciddiyim mükemmel, facebookta paylaştım , Hasan – 228
Selam herkese web sitesi inanılmaz hoşuma gitti, twitter da paylaştım
Selam herkese web sitesi vallaha billaha çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım
Bu konu : ” Covid19 genetik olarak yaşlanan nüfusları azaltmak için tasarlanmıştır ” çok güzel. Selamlar web siten harbiden hayran edici, şukuladım , mehmet – 96
merhaba arkadaşlar paylaşım valla dikkat çekici, teraziye tıkladım
Selamın aleyküm siten gerçekten çok iyi, face de paylaştım
Diyarbakır merkezden ben elif yılmaz. Selam herkese sayfan inanılmaz ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 31-12-2020 14:13:15
Merhabalar sayfanız cidden çok güzel, facebookta paylaştım
Bu konu : ” Covid19 genetik olarak yaşlanan nüfusları azaltmak için tasarlanmıştır ” çok güzel. Slm sayfan gerçekten dikkat çekici, face de paylaştım , elif yılmaz – 291
Tokat dan kimler var. Covid19 genetik olarak yaşlanan nüfusları azaltmak için tasarlanmıştır . Merhaba siteniz gerçekten dikkat çekici, teraziye tıkladım , gaye – 141
Selam herkese sayfa ciddiyim dikkatimi çekti, face de paylaştım
merhaba arkadaşlar web sitesi inanki iyi, paylaşımların devamını bekliyorum
Giresun dan kimler var. Covid19 genetik olarak yaşlanan nüfusları azaltmak için tasarlanmıştır . Merhaba herkese sayfanız yeminle ilgi uyandırıcı, saolun , memo – 119
Amasya dan kimler var. Covid19 genetik olarak yaşlanan nüfusları azaltmak için tasarlanmıştır . Merhabalar paylaşım inanki ilgi uyandırıcı, saolun , Hasan – 277
Samsun dan kimler var. Covid19 genetik olarak yaşlanan nüfusları azaltmak için tasarlanmıştır . Merhabalar web siteniz vallaha billaha güzel, saolun , hatice – 216
Rize dan kimler var. Covid19 genetik olarak yaşlanan nüfusları azaltmak için tasarlanmıştır . Selamın aleyküm paylaşım cidden hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , Gürbüz – 375
Çanakkale merkezden ben banu. selamun aleyküm web siteniz süper ötesi hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 17-01-2021 12:56:13
Kırklareli merkezden ben Hasan. Mrb sayfanız valla çok güzel, saolun 21-01-2021 15:18:40
Edirne dan kimler var. Covid19 genetik olarak yaşlanan nüfusları azaltmak için tasarlanmıştır . selam arkadaşlar web siten ciddiyim dikkat çekici, sağolun , Gürbüz – 310