Pekala, gerçek virüsü kastetmiyorum. Daha büyük resmi kastediyorum. Yani bence Covid muhtemelen doğal olarak başladı veya bir ABD laboratuvarından sızdırıldı ve ardından bariz jeopolitik nedenlerle bilerek Çin’e suçlandı. 2019’da grip mevsimimiz erken başladı, gizemli solunum yolu hastalıkları ve “sigara hastalıkları” yaşadık ve sağlık sistemlerimizde çok büyük değişiklikler oldu. Bana göre “COVID’e verdiğimiz yanıt”, yalnızca bir yanıtı mahvetmemize değil, daha çok bir örtbas etmeye benziyordu. Başka hiçbir ülke COVID testleri ve antikor testlerini birleştirmedi. Bu bilim değil, bir örtbas, başka bir açıklaması yok. Ayrıca özellikle ilk birkaç ayda genom testi yapmamamız ancak bir örtbas ile açıklanabilir. Bu konuda çoğundan daha fazla araştırma yaptım, bu yüzden lütfen google öyle diyor diye bana nasıl yanıldığımı söylemeye çalışmayın. Eğer yanıldığımı gösteren kanıtlarınız veya araştırmalarınız varsa görmeyi çok isterim ama kanıtınız “google’da ‘covid kökenleri’ne baktığımda Çin’den geldiğini söylüyor” ise aptalsınız ve jeopolitiği anlamıyorum.

33 Comments

  1. merhaba arkadaşlar web siten inan ki güzel, teraziye tıkladım

  2. selam arkadaşlar web siteniz süper ötesi hayran bıraktı, teraziye tıkladım

  3. Selam herkese sayfa vallaha billaha ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım

  4. Ankara merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar web sitesi gerçekten ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 29-06-2021 16:17:09

  5. Selamın aleyküm paylaşım gerçekten iyi, teraziye tıkladım

  6. Kastamonu dan kimler var. Covid’i çok iyi anladığımı düşünüyorum. . selam arkadaşlar sayfan cidden hayran bıraktı, face de paylaştım , doruk – 492

  7. Karabük dan kimler var. Covid’i çok iyi anladığımı düşünüyorum. . merhaba arkadaşlar web siteniz gerçekten dikkatimi çekti, teraziye tıkladım , – 267

  8. elif yılmaz Reply

    Artvin dan kimler var. Covid’i çok iyi anladığımı düşünüyorum. . Merhaba web sitesi vallaha hoşuma gitti, saolun , elif yılmaz – 492

  9. Eskişehir merkezden ben Hasan. Selamlar web siten inanılmaz hayran bıraktı, saolun 29-06-2021 16:40:28

  10. Tekirdağ dan kimler var. Covid’i çok iyi anladığımı düşünüyorum. . merhaba arkadaşlar siten vallaha billaha çok güzel, teşekkürler , banu – 161

  11. Kırşehir merkezden ben emin. Slm bu web sitesi cidden çok iyi, linkedinde paylaştım 29-06-2021 16:59:38

  12. Bartın merkezden ben ahmet. Slm bu web sitesi vallaha billaha hayran bıraktı, twitter da paylaştım 01-07-2021 17:25:14

  13. Selam sayfa inan ki hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım

  14. Bu konu : ” Covid’i çok iyi anladığımı düşünüyorum. ” çok güzel. selam arkadaşlar sayfan yeminle çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , Emine – 371

  15. Mrb siten inan ki ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum

  16. Gürbüz Reply

    Artvin dan kimler var. Covid’i çok iyi anladığımı düşünüyorum. . Selam herkese siten ciddiyim iyi, teraziye tıkladım , Gürbüz – 408

  17. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Covid’i çok iyi anladığımı düşünüyorum. ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşımın ciddiyim ilgi uyandırıcı, tebrikler , elif yılmaz – 83

  18. Trabzon merkezden ben Hasan. Selamın aleyküm paylaşımınız süper ötesi çok iyi, tebrikler 06-07-2021 11:18:00

  19. Hatay merkezden ben gaye. Slm paylaşım harbiden hoşuma gitti, twitter da paylaştım 11-07-2021 07:57:43

  20. elif yılmaz Reply

    selam arkadaşlar paylaşım vallaha billaha hoşuma gitti, tebrikler

  21. merhaba arkadaşlar paylaşımınız inanki çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum

  22. selamun aleyküm web siten cidden hayran bıraktı, saolun

  23. Gürbüz Reply

    Merhabalar bu web sitesi inanki hayran edici, saolun

  24. merhaba arkadaşlar web sitesi vallaha billaha çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum

  25. Şanlıurfa dan kimler var. Covid’i çok iyi anladığımı düşünüyorum. . selamun aleyküm web sitesi cidden hayran edici, linkedinde paylaştım , mehmet – 497

  26. Bu konu : ” Covid’i çok iyi anladığımı düşünüyorum. ” çok güzel. Slm web sitesi inan ki ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım , mehmet – 56

  27. Bu konu : ” Covid’i çok iyi anladığımı düşünüyorum. ” çok güzel. Selam herkese web siteniz harbiden dikkat çekici, face de paylaştım , banu – 207

  28. Edirne merkezden ben ziya. Mrb web sitesi harbiden hayran bıraktı, tebrikler 21-08-2021 06:06:35

  29. Nevşehir merkezden ben ziya. Selam siteniz yeminle mükemmel, teşekkürler 31-08-2021 19:46:24

  30. Bu konu : ” Covid’i çok iyi anladığımı düşünüyorum. ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşımınız harbiden çok iyi, teşekkürler , emin – 157

  31. selamun aleyküm sayfanız inan ki dikkatimi çekti, face de paylaştım

  32. Bu konu : ” Covid’i çok iyi anladığımı düşünüyorum. ” çok güzel. selamun aleyküm sayfanız inan ki hoşuma gitti, face de paylaştım , ahmet – 33

Write A Comment