Bir simülasyonda yaşıyoruz. Bugün CUMA, Roma’nın aşk, güzellik ve bereket tanrıçası konuştu. Pazar günü dünyayı silip süpüren bir “olay” yapmamız gerekiyor.
Bugünün ifşasıyla yolculuğumuzun daha yeni başladığına inanılıyor.
Evren konuşuyor. Dinliyor musun?
Mrb sayfa cidden çok güzel, facebookta paylaştım
Merhabalar web siteniz inanılmaz ilgi uyandırıcı, teşekkürler
Merhaba herkese bu web sitesi valla dikkatimi çekti, teşekkürler
Karabük merkezden ben ali. Selam paylaşım süper ötesi hayran bıraktı, face de paylaştım 27-09-2020 16:10:29
Iğdır merkezden ben Emine. Selamlar paylaşım cidden hayran edici, teraziye tıkladım 02-10-2020 09:18:45
selam arkadaşlar paylaşım cidden çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum
Merhaba bu web sitesi inan ki çok güzel, face de paylaştım
Osmaniye merkezden ben emin. Selamın aleyküm paylaşımınız vallaha hoşuma gitti, şukuladım 16-10-2020 07:13:34
Manisa merkezden ben banu. Slm web sitesi inan ki iyi, şukuladım 19-10-2020 05:23:13
Hakkari dan kimler var. Cuma, Odin’in karısının adını almıştır. Bazı bilginler adının Frigg olduğunu söylüyor; diğerleri onun Freya olduğunu söylüyor; diğer bilim adamları, Frigg ve Freya’nın iki ayrı tanrıça olduğunu söylüyor. Adı ne olursa olsun, genellikle Roma aşk, güzellik ve bereket tanrıçası Venüs ile ilişkilendirilirdi. . Merhaba siten vallaha dikkatimi çekti, tebrikler , mehmet – 240
Selam herkese bu web sitesi vallaha billaha güzel, sağolun
Bu konu : ” Cuma, Odin’in karısının adını almıştır. Bazı bilginler adının Frigg olduğunu söylüyor; diğerleri onun Freya olduğunu söylüyor; diğer bilim adamları, Frigg ve Freya’nın iki ayrı tanrıça olduğunu söylüyor. Adı ne olursa olsun, genellikle Roma aşk, güzellik ve bereket tanrıçası Venüs ile ilişkilendirilirdi. ” çok güzel. Selam herkese web sitesi ciddiyim çok hoşuma gitti, tebrikler , ziya – 408
Eskişehir dan kimler var. Cuma, Odin’in karısının adını almıştır. Bazı bilginler adının Frigg olduğunu söylüyor; diğerleri onun Freya olduğunu söylüyor; diğer bilim adamları, Frigg ve Freya’nın iki ayrı tanrıça olduğunu söylüyor. Adı ne olursa olsun, genellikle Roma aşk, güzellik ve bereket tanrıçası Venüs ile ilişkilendirilirdi. . Merhaba herkese web sitesi inanki hayran bıraktı, saolun , Hasan – 450
Trabzon dan kimler var. Cuma, Odin’in karısının adını almıştır. Bazı bilginler adının Frigg olduğunu söylüyor; diğerleri onun Freya olduğunu söylüyor; diğer bilim adamları, Frigg ve Freya’nın iki ayrı tanrıça olduğunu söylüyor. Adı ne olursa olsun, genellikle Roma aşk, güzellik ve bereket tanrıçası Venüs ile ilişkilendirilirdi. . merhaba arkadaşlar sayfa vallaha güzel, sağolun , Hasan – 343
Merhabalar web sitesi süper ötesi çok iyi, sağolun
Bu konu : ” Cuma, Odin’in karısının adını almıştır. Bazı bilginler adının Frigg olduğunu söylüyor; diğerleri onun Freya olduğunu söylüyor; diğer bilim adamları, Frigg ve Freya’nın iki ayrı tanrıça olduğunu söylüyor. Adı ne olursa olsun, genellikle Roma aşk, güzellik ve bereket tanrıçası Venüs ile ilişkilendirilirdi. ” çok güzel. Selamlar siteniz vallaha güzel, face de paylaştım , ali – 181
Bu konu : ” Cuma, Odin’in karısının adını almıştır. Bazı bilginler adının Frigg olduğunu söylüyor; diğerleri onun Freya olduğunu söylüyor; diğer bilim adamları, Frigg ve Freya’nın iki ayrı tanrıça olduğunu söylüyor. Adı ne olursa olsun, genellikle Roma aşk, güzellik ve bereket tanrıçası Venüs ile ilişkilendirilirdi. ” çok güzel. Merhaba herkese web siten yeminle iyi, facebookta paylaştım , Hasan – 137
Bu konu : ” Cuma, Odin’in karısının adını almıştır. Bazı bilginler adının Frigg olduğunu söylüyor; diğerleri onun Freya olduğunu söylüyor; diğer bilim adamları, Frigg ve Freya’nın iki ayrı tanrıça olduğunu söylüyor. Adı ne olursa olsun, genellikle Roma aşk, güzellik ve bereket tanrıçası Venüs ile ilişkilendirilirdi. ” çok güzel. Selam sayfa inanılmaz çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , Emine – 382
Bu konu : ” Cuma, Odin’in karısının adını almıştır. Bazı bilginler adının Frigg olduğunu söylüyor; diğerleri onun Freya olduğunu söylüyor; diğer bilim adamları, Frigg ve Freya’nın iki ayrı tanrıça olduğunu söylüyor. Adı ne olursa olsun, genellikle Roma aşk, güzellik ve bereket tanrıçası Venüs ile ilişkilendirilirdi. ” çok güzel. Selam paylaşımın gerçekten çok güzel, tebrikler , emin – 326
Bu konu : ” Cuma, Odin’in karısının adını almıştır. Bazı bilginler adının Frigg olduğunu söylüyor; diğerleri onun Freya olduğunu söylüyor; diğer bilim adamları, Frigg ve Freya’nın iki ayrı tanrıça olduğunu söylüyor. Adı ne olursa olsun, genellikle Roma aşk, güzellik ve bereket tanrıçası Venüs ile ilişkilendirilirdi. ” çok güzel. Slm siten valla hayran edici, teraziye tıkladım , ahmet – 425
Malatya dan kimler var. Cuma, Odin’in karısının adını almıştır. Bazı bilginler adının Frigg olduğunu söylüyor; diğerleri onun Freya olduğunu söylüyor; diğer bilim adamları, Frigg ve Freya’nın iki ayrı tanrıça olduğunu söylüyor. Adı ne olursa olsun, genellikle Roma aşk, güzellik ve bereket tanrıçası Venüs ile ilişkilendirilirdi. . Merhaba sayfanız vallaha billaha çok iyi, teraziye tıkladım , banu – 405
Bu konu : ” Cuma, Odin’in karısının adını almıştır. Bazı bilginler adının Frigg olduğunu söylüyor; diğerleri onun Freya olduğunu söylüyor; diğer bilim adamları, Frigg ve Freya’nın iki ayrı tanrıça olduğunu söylüyor. Adı ne olursa olsun, genellikle Roma aşk, güzellik ve bereket tanrıçası Venüs ile ilişkilendirilirdi. ” çok güzel. Merhaba web siteniz yeminle ilgi uyandırıcı, teşekkürler , ahmet – 29
Merhabalar web siten vallaha hayran edici, linkedinde paylaştım
Ankara merkezden ben ahmet. Merhabalar web sitesi vallaha dikkat çekici, linkedinde paylaştım 15-12-2020 22:44:13
Kırklareli dan kimler var. Cuma, Odin’in karısının adını almıştır. Bazı bilginler adının Frigg olduğunu söylüyor; diğerleri onun Freya olduğunu söylüyor; diğer bilim adamları, Frigg ve Freya’nın iki ayrı tanrıça olduğunu söylüyor. Adı ne olursa olsun, genellikle Roma aşk, güzellik ve bereket tanrıçası Venüs ile ilişkilendirilirdi. . selam arkadaşlar sayfan valla dikkatimi çekti, facebookta paylaştım , mehmet – 204
Selamlar web siteniz süper ötesi hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum
Selam herkese siten vallaha billaha güzel, paylaşımların devamını bekliyorum
Bolu dan kimler var. Cuma, Odin’in karısının adını almıştır. Bazı bilginler adının Frigg olduğunu söylüyor; diğerleri onun Freya olduğunu söylüyor; diğer bilim adamları, Frigg ve Freya’nın iki ayrı tanrıça olduğunu söylüyor. Adı ne olursa olsun, genellikle Roma aşk, güzellik ve bereket tanrıçası Venüs ile ilişkilendirilirdi. . Selam herkese sayfanız cidden hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum , Aylin – 4
Bu konu : ” Cuma, Odin’in karısının adını almıştır. Bazı bilginler adının Frigg olduğunu söylüyor; diğerleri onun Freya olduğunu söylüyor; diğer bilim adamları, Frigg ve Freya’nın iki ayrı tanrıça olduğunu söylüyor. Adı ne olursa olsun, genellikle Roma aşk, güzellik ve bereket tanrıçası Venüs ile ilişkilendirilirdi. ” çok güzel. selamun aleyküm siten vallaha çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , ali – 109
Antalya dan kimler var. Cuma, Odin’in karısının adını almıştır. Bazı bilginler adının Frigg olduğunu söylüyor; diğerleri onun Freya olduğunu söylüyor; diğer bilim adamları, Frigg ve Freya’nın iki ayrı tanrıça olduğunu söylüyor. Adı ne olursa olsun, genellikle Roma aşk, güzellik ve bereket tanrıçası Venüs ile ilişkilendirilirdi. . merhaba arkadaşlar sayfanız cidden iyi, tebrikler , banu – 234
Selam herkese sayfanız vallaha billaha hayran edici, linkedinde paylaştım
Mardin dan kimler var. Cuma, Odin’in karısının adını almıştır. Bazı bilginler adının Frigg olduğunu söylüyor; diğerleri onun Freya olduğunu söylüyor; diğer bilim adamları, Frigg ve Freya’nın iki ayrı tanrıça olduğunu söylüyor. Adı ne olursa olsun, genellikle Roma aşk, güzellik ve bereket tanrıçası Venüs ile ilişkilendirilirdi. . Selam herkese siten inan ki çok iyi, linkedinde paylaştım , banu – 374
Amasya merkezden ben banu. Slm web siten inanılmaz hoşuma gitti, teşekkürler 24-01-2021 11:44:04
Selamlar web sitesi gerçekten dikkat çekici, facebookta paylaştım
Tokat merkezden ben doruk. selam arkadaşlar paylaşım valla hoşuma gitti, şukuladım 27-01-2021 09:16:53
Merhaba herkese sayfan ciddiyim hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum
Bolu dan kimler var. Cuma, Odin’in karısının adını almıştır. Bazı bilginler adının Frigg olduğunu söylüyor; diğerleri onun Freya olduğunu söylüyor; diğer bilim adamları, Frigg ve Freya’nın iki ayrı tanrıça olduğunu söylüyor. Adı ne olursa olsun, genellikle Roma aşk, güzellik ve bereket tanrıçası Venüs ile ilişkilendirilirdi. . Slm paylaşımın ciddiyim hayran bıraktı, sağolun , doruk – 116
Selam sayfanız vallaha iyi, linkedinde paylaştım
Selamın aleyküm web siten ciddiyim dikkatimi çekti, teraziye tıkladım
Adana merkezden ben doruk. Selamlar bu web sitesi ciddiyim hayran bıraktı, teraziye tıkladım 17-02-2021 17:24:03
selamun aleyküm paylaşımınız inanılmaz hayran bıraktı, sağolun
Kars merkezden ben ziya. Selamın aleyküm siteniz valla çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 21-02-2021 07:44:51