Tamam, bu konunun birkaç kez yayınlandığını biliyorum. Ama bazı cevaplar ya da çürütülecek birini arıyorum. David Goldberg videolarının tamamına ya da ayrıntılara girmeyeceğim, ancak videosunda bahsettiği birkaç noktayı vurgulamak istedim.
-
Goldberg, Trump’ın kendisini İsrail Kralı ilan edeceğini söyledi. Trump, komplo teorisyenlerinin kendisini İsrail kralı olarak adlandırdığı bir gönderiyi retweetledi.
-
Zyphr Projesi, 2020-2021 Kışında gerçekleşeceği söylenen imha programının adıdır. Tom Hanks Instagram, corona / Zephyr’den bu resme bakın ha? https://themostbeautifulworld.com/blog/goldberg . Bu konuda okumadıysanız, bu sayfada da daha fazla bilgi vardır. Ayrıca Bidens, “karanlık bir kış” olacağını söylüyor.
-
4 Nisan pasaportlarının iptal edilmesi gerekiyordu, inanıyorum ki o tarihte ya da bu tarih civarında gerçekleşti.
Bu konudaki düşüncelerinizin ne olduğunu merak ediyorum.
Erzurum dan kimler var. David Goldberg . Selam sayfanız gerçekten hoşuma gitti, saolun , doruk – 150
Trabzon merkezden ben doruk. merhaba arkadaşlar sayfanız inanılmaz ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 23-12-2020 21:49:07
Bu konu : ” David Goldberg ” çok güzel. Slm paylaşım cidden hayran edici, teşekkürler , – 82
Mrb web sitesi süper ötesi dikkat çekici, saolun
merhaba arkadaşlar paylaşımın vallaha hayran bıraktı, facebookta paylaştım
Bu konu : ” David Goldberg ” çok güzel. merhaba arkadaşlar sayfan valla çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım , ziya – 264
Bu konu : ” David Goldberg ” çok güzel. selamun aleyküm siten inanki çok hoşuma gitti, tebrikler , mehmet – 338
Malatya merkezden ben ziya. Mrb sayfan valla mükemmel, facebookta paylaştım 19-01-2021 20:32:52
Bu konu : ” David Goldberg ” çok güzel. merhaba arkadaşlar sayfanız valla çok güzel, twitter da paylaştım , hatice – 124
Kocaeli merkezden ben gaye. Slm sayfanız cidden çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 29-01-2021 04:01:38
selam arkadaşlar siten harbiden hayran edici, sağolun
Kars merkezden ben . Merhabalar web siten harbiden mükemmel, facebookta paylaştım 10-02-2021 21:59:46
Tunceli dan kimler var. David Goldberg . Mrb bu web sitesi ciddiyim iyi, tebrikler , Gürbüz – 38
Iğdır merkezden ben ali. Mrb paylaşım yeminle iyi, teşekkürler 16-02-2021 21:39:15