Hayatım boyunca aya indiğimize inandım, ancak YouTube’da Amerikan ayını izledikten sonra şimdi şüpheliyim.
Herhangi bir iftiracı filmle ilgili bir açıklama yaptı mı? Filmin birçok yanlış bilgi içerdiğini de bir yerlerde okudum ama merak ediyorum
İzlemek isterseniz işte film. 3:30 saat uzunluğunda ama kesinlikle izlemeye değer.
Karabük merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese bu web sitesi inanılmaz çok güzel, teşekkürler 10-10-2020 10:55:57
Balıkesir merkezden ben Emine. Selamlar bu web sitesi inanılmaz mükemmel, teraziye tıkladım 10-10-2020 11:07:28
Merhaba siteniz gerçekten hoşuma gitti, tebrikler
selamun aleyküm sayfanız inanki ilgi uyandırıcı, şukuladım
Muğla merkezden ben gaye. Merhabalar web siteniz cidden iyi, saolun 10-10-2020 19:03:22
Yozgat merkezden ben banu. Selamlar paylaşım vallaha billaha çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 10-10-2020 20:18:36
Slm sayfan inanki çok iyi, saolun
Bu konu : ” Debunkers’ın “Amerikan ayı” belgeseline ilişkin herhangi bir açıklama var mı? ” çok güzel. selam arkadaşlar sayfa inanılmaz hayran edici, sosyal medyada paylaştım , gaye – 57
Erzurum merkezden ben Gürbüz. Slm sayfan valla mükemmel, teşekkürler 21-10-2020 11:46:50
Sinop dan kimler var. Debunkers’ın “Amerikan ayı” belgeseline ilişkin herhangi bir açıklama var mı? . Selamlar sayfa inanılmaz hayran bıraktı, linkedinde paylaştım , Emine – 236
Bu konu : ” Debunkers’ın “Amerikan ayı” belgeseline ilişkin herhangi bir açıklama var mı? ” çok güzel. selamun aleyküm sayfa vallaha billaha dikkatimi çekti, twitter da paylaştım , hatice – 364
merhaba arkadaşlar paylaşımınız cidden çok güzel, sağolun
Giresun dan kimler var. Debunkers’ın “Amerikan ayı” belgeseline ilişkin herhangi bir açıklama var mı? . Mrb web siteniz cidden hayran bıraktı, sağolun , ahmet – 436
Tokat merkezden ben Emine. Mrb siten vallaha billaha hayran bıraktı, saolun 15-11-2020 09:22:03
Slm siteniz süper ötesi hayran edici, linkedinde paylaştım
Bu konu : ” Debunkers’ın “Amerikan ayı” belgeseline ilişkin herhangi bir açıklama var mı? ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfan inanılmaz hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum , – 476
Zonguldak dan kimler var. Debunkers’ın “Amerikan ayı” belgeseline ilişkin herhangi bir açıklama var mı? . Selam herkese siten ciddiyim hayran bıraktı, saolun , memo – 287
Bursa merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar siten vallaha çok güzel, tebrikler 23-11-2020 11:04:53
Bu konu : ” Debunkers’ın “Amerikan ayı” belgeseline ilişkin herhangi bir açıklama var mı? ” çok güzel. Merhaba paylaşımın yeminle çok iyi, facebookta paylaştım , elif yılmaz – 62
Erzurum dan kimler var. Debunkers’ın “Amerikan ayı” belgeseline ilişkin herhangi bir açıklama var mı? . Mrb web siteniz inanki çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , ali – 229
Bu konu : ” Debunkers’ın “Amerikan ayı” belgeseline ilişkin herhangi bir açıklama var mı? ” çok güzel. Mrb sayfa harbiden mükemmel, sağolun , memo – 255
Muş merkezden ben ziya. Selamlar siteniz vallaha billaha hayran edici, teraziye tıkladım 15-12-2020 02:37:07
Bu konu : ” Debunkers’ın “Amerikan ayı” belgeseline ilişkin herhangi bir açıklama var mı? ” çok güzel. Selamlar paylaşımın valla hayran edici, linkedinde paylaştım , emin – 183
Selamın aleyküm paylaşımınız gerçekten hoşuma gitti, şukuladım
Edirne merkezden ben doruk. Selamın aleyküm paylaşımınız cidden hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 25-12-2020 19:41:23
Çorum merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar web sitesi valla çok güzel, twitter da paylaştım 26-12-2020 11:44:55
Denizli dan kimler var. Debunkers’ın “Amerikan ayı” belgeseline ilişkin herhangi bir açıklama var mı? . Selamlar sayfan vallaha billaha hoşuma gitti, tebrikler , doruk – 138
Kırşehir merkezden ben hatice. merhaba arkadaşlar sayfa harbiden ilgi uyandırıcı, saolun 01-01-2021 09:47:21
Bilecik dan kimler var. Debunkers’ın “Amerikan ayı” belgeseline ilişkin herhangi bir açıklama var mı? . Selamlar sayfanız inan ki hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , banu – 353
Merhabalar web siteniz vallaha hoşuma gitti, teşekkürler
Bu konu : ” Debunkers’ın “Amerikan ayı” belgeseline ilişkin herhangi bir açıklama var mı? ” çok güzel. Selamlar web siteniz valla dikkatimi çekti, şukuladım , memo – 33
Sivas dan kimler var. Debunkers’ın “Amerikan ayı” belgeseline ilişkin herhangi bir açıklama var mı? . Merhaba siteniz inanki çok güzel, teraziye tıkladım , ali – 270
Bitlis dan kimler var. Debunkers’ın “Amerikan ayı” belgeseline ilişkin herhangi bir açıklama var mı? . merhaba arkadaşlar siteniz süper ötesi iyi, sağolun , Emine – 341
Bayburt dan kimler var. Debunkers’ın “Amerikan ayı” belgeseline ilişkin herhangi bir açıklama var mı? . Merhabalar web siten inanki çok iyi, saolun , gaye – 95
Bu konu : ” Debunkers’ın “Amerikan ayı” belgeseline ilişkin herhangi bir açıklama var mı? ” çok güzel. selam arkadaşlar sayfa harbiden dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım , Aylin – 208
Aksaray dan kimler var. Debunkers’ın “Amerikan ayı” belgeseline ilişkin herhangi bir açıklama var mı? . selamun aleyküm sayfa harbiden ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım , ali – 481
Bu konu : ” Debunkers’ın “Amerikan ayı” belgeseline ilişkin herhangi bir açıklama var mı? ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web sitesi gerçekten çok güzel, face de paylaştım , Emine – 470
Merhaba web siteniz inanki güzel, face de paylaştım
Diyarbakır merkezden ben Hasan. selamun aleyküm paylaşım valla mükemmel, tebrikler 18-02-2021 01:00:08
Bu konu : ” Debunkers’ın “Amerikan ayı” belgeseline ilişkin herhangi bir açıklama var mı? ” çok güzel. Selamlar sayfa yeminle mükemmel, şukuladım , banu – 440