Deli bir şey duymak ister misin? Polis vahşeti sevmiyorum ve aynı zamanda binaları yakan ve vatandaşları arabalardan söküp anlamsız yenmek için moron çetelerinden hoşlanmıyorum.

Ben aynı anda bodrum konut suçlu larpers tarafından koştu lanet bir getto çöp kutusu yaşamak istemeyen sistemik yolsuzluk reddedebilirsiniz.

İnanmak zor biliyorum değil mi?

Bu beni bir bootlicker yaparsa o zaman ayakları kaldır çünkü parlamaya başlamalıyım.

… Jumido730 tarafından gönderildi
[comments]

“Deli bir şey duymak ister misin? Polis vahşeti sevmiyorum ve aynı zamanda binaları yakan ve vatandaşları arabalardan söküp anlamsız yenmek için moron çetelerinden hoşlanmıyorum.” üzerine 38 yorum

  1. Isparta merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm sayfan yeminle dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 02-07-2020 03:47:10

    Cevapla
  2. Adana merkezden ben doruk. merhaba arkadaşlar web siten süper ötesi hayran bıraktı, twitter da paylaştım 09-07-2020 01:16:17

    Cevapla
  3. Adıyaman merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar siteniz inan ki dikkatimi çekti, şukuladım 09-07-2020 18:15:47

    Cevapla
  4. Balıkesir merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar web siten harbiden çok güzel, sosyal medyada paylaştım 15-07-2020 13:33:34

    Cevapla
  5. Burdur merkezden ben Gürbüz. Selamlar paylaşımın inanılmaz mükemmel, teşekkürler 18-07-2020 13:46:46

    Cevapla
  6. Kastamonu merkezden ben mehmet. Merhaba herkese web sitesi inan ki hayran bıraktı, twitter da paylaştım 26-07-2020 07:16:50

    Cevapla
  7. Mersin merkezden ben ziya. Selam herkese siten vallaha billaha çok hoşuma gitti, face de paylaştım 05-08-2020 19:44:39

    Cevapla
  8. Hatay merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar paylaşımınız harbiden mükemmel, twitter da paylaştım 06-08-2020 22:25:23

    Cevapla
  9. Bilecik merkezden ben Emine. selam arkadaşlar paylaşımınız cidden dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 07-08-2020 02:02:23

    Cevapla
  10. Sakarya merkezden ben banu. Mrb web siten yeminle çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 01-09-2020 04:04:21

    Cevapla
  11. Tekirdağ merkezden ben Aylin. Selam herkese paylaşımın harbiden hayran edici, saolun 04-09-2020 08:49:32

    Cevapla
  12. Kırıkkale merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar siten harbiden dikkat çekici, saolun 05-09-2020 05:13:54

    Cevapla
  13. Mersin merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar web siten ciddiyim dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 14-09-2020 04:40:49

    Cevapla
  14. Düzce merkezden ben banu. Selamın aleyküm paylaşımınız süper ötesi hayran edici, sosyal medyada paylaştım 26-09-2020 07:43:08

    Cevapla
  15. Şanlıurfa dan kimler var. Deli bir şey duymak ister misin? Polis vahşeti sevmiyorum ve aynı zamanda binaları yakan ve vatandaşları arabalardan söküp anlamsız yenmek için moron çetelerinden hoşlanmıyorum. . Selamlar sayfa inanılmaz çok hoşuma gitti, sağolun , ziya – 261

    Cevapla

Yorum yapın