Kategoriler
Genel

Deli gibi hissediyorum, büyük bir yarış bölünmesi yok. Medya bir haber oluşturuyor, böylece haberleri devam ettirebiliyorlar. Bunu insanlara söylediğimde delirmiş gibi hissediyorum ve boş bir ifadeyle bana bakıyorlar.

Polisler tarafından ölen beyaz insanlar hakkında kaç hikaye duyuyoruz? Kara polislerin siyah insanları öldürmesiyle ilgili kaç hikaye duyuyoruz? çok çok az.

Botların veya bitkilerin olduğuna ikna olduğum şu anda reddit çevresinde dolaşan mesaj, barışçıl protestoların hiçbir şey yapmamasıdır. MLK ve Rosa Parks mezarlarında dönüyor.

Ayrıca bir kez bu sitede dolaşan duydum! siyah kadınlarla flört eden beyaz adamlar ırkçıdır, çünkü bu sadece güç için, her zaman sevgi dolu olan sikişte.

Bir saniye gerçek olabilir miyiz. Görünüşe göre tüm ırkçıların bulunduğu 6.000 kişilik nispeten küçük bir kasabada yaşıyorum. Sadece tüm topluluk tarafından göz ardı edilen bir ırkçı biliyorum. Kaçınız ırkçı biliyor? Bugünlerde ırkçılığın tanımı değil, siyah bir insanla aynı fikirde değilsiniz, ırkçısınız ama diğer ırklardan nefret eden gerçek ırklar.

“Deli gibi hissediyorum, büyük bir yarış bölünmesi yok. Medya bir haber oluşturuyor, böylece haberleri devam ettirebiliyorlar. Bunu insanlara söylediğimde delirmiş gibi hissediyorum ve boş bir ifadeyle bana bakıyorlar.” için 45 yanıt

Samsun merkezden ben elif yılmaz. Slm siteniz cidden dikkatimi çekti, şukuladım 29-05-2020 21:45:26

Batman merkezden ben gaye. Selam herkese web siteniz vallaha güzel, teraziye tıkladım 06-06-2020 13:47:19

Aksaray merkezden ben ziya. Merhaba web siteniz cidden hoşuma gitti, face de paylaştım 15-06-2020 00:36:13

Osmaniye merkezden ben doruk. Merhabalar sayfan vallaha ilgi uyandırıcı, tebrikler 03-07-2020 14:13:18

Tekirdağ merkezden ben elif yılmaz. Merhaba paylaşımın ciddiyim iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 09-07-2020 14:16:29

Erzincan merkezden ben Emine. selam arkadaşlar web siten inanki hoşuma gitti, sağolun 11-07-2020 16:17:38

Karabük merkezden ben Emine. Merhabalar web siten vallaha billaha hayran bıraktı, teraziye tıkladım 19-07-2020 14:05:29

Bursa merkezden ben Emine. Selam paylaşımın vallaha ilgi uyandırıcı, tebrikler 25-07-2020 13:58:27

Eskişehir merkezden ben banu. Selam herkese bu web sitesi süper ötesi hoşuma gitti, saolun 28-07-2020 04:43:52

Siirt merkezden ben doruk. Selamlar paylaşımınız inan ki güzel, face de paylaştım 04-08-2020 19:54:54

Yalova merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm bu web sitesi vallaha çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 05-08-2020 03:09:25

Erzurum merkezden ben Aylin. Selamlar paylaşımınız inanılmaz çok iyi, sosyal medyada paylaştım 05-08-2020 07:53:03

Nevşehir merkezden ben Gürbüz. Selamlar sayfanız inan ki çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 06-08-2020 22:25:28

Kocaeli merkezden ben ali. Selam web siten cidden çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 07-08-2020 01:59:34

Erzurum merkezden ben ziya. Selam herkese bu web sitesi valla çok güzel, teraziye tıkladım 13-08-2020 06:42:49

Bayburt merkezden ben ahmet. Selamlar bu web sitesi vallaha dikkat çekici, facebookta paylaştım 13-08-2020 19:53:59

Kırklareli merkezden ben Gürbüz. Merhabalar web siteniz harbiden dikkat çekici, teraziye tıkladım 20-08-2020 15:21:19

Elazığ merkezden ben mehmet. selamun aleyküm paylaşımınız vallaha billaha çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 27-08-2020 16:01:18

Kayseri merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar web sitesi inan ki dikkat çekici, saolun 18-09-2020 17:01:24

Şırnak merkezden ben doruk. Selamın aleyküm paylaşımın vallaha hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 19-09-2020 00:06:54

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir