Burada yeniyim ve deli olmadığımı doğrulamak istiyorum – pekala, bunun cevabını tam olarak bilmiyorum. Dünyadaki tüm çılgınlıkların arkasında WEF’in olduğunu söylemek çok mu abartılı olur ve eğer öyleyse bu çılgınlıkla mücadele etmek için ne yapabiliriz? Açık fikirli cevaplar arayan sıradan aile adamınızım. Şimdiden teşekkürler ve Godspeed.
merhaba arkadaşlar paylaşım ciddiyim güzel, paylaşımların devamını bekliyorum
Kırıkkale merkezden ben Emine. Selam herkese sayfa harbiden çok güzel, saolun 04-12-2020 01:13:52
selam arkadaşlar paylaşımınız valla hoşuma gitti, teraziye tıkladım
Bu konu : ” Delilik ” çok güzel. Selam herkese sayfa vallaha dikkatimi çekti, şukuladım , memo – 410
Bu konu : ” Delilik ” çok güzel. Merhaba herkese web siten inanki hayran bıraktı, teraziye tıkladım , ziya – 281
Bu konu : ” Delilik ” çok güzel. selamun aleyküm web siten vallaha dikkat çekici, saolun , hatice – 61
Selam herkese siten vallaha çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım
Bu konu : ” Delilik ” çok güzel. merhaba arkadaşlar sayfan vallaha billaha hayran bıraktı, linkedinde paylaştım , Aylin – 252
Zonguldak merkezden ben ali. Merhaba paylaşımınız cidden hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 19-01-2021 14:13:06
Merhabalar sayfanız inan ki iyi, sosyal medyada paylaştım
Mardin dan kimler var. Delilik . Selamlar sayfanız süper ötesi dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum , ali – 366
Ankara merkezden ben banu. Selam herkese sayfanız ciddiyim iyi, sosyal medyada paylaştım 29-01-2021 18:12:49
Mrb siten valla çok iyi, linkedinde paylaştım
Mrb sayfa yeminle çok güzel, twitter da paylaştım