En iyi kazanma şansına sahip olduğuna gerçekten inanıyorlar mı?
Planları geri tepti mi? Yoksa bu planın bir parçası mı?
Tartışma önümüzdeki hafta. Seçim 2 aydan kısa bir süre sonra yapılacak.
Düşünceler?
Gönderen … FuckWadSupreme
[comments]
Merhabalar web sitesi gerçekten hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum
Gümüşhane merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese sayfan vallaha billaha güzel, sosyal medyada paylaştım 21-09-2020 15:57:00
Selamın aleyküm sayfa inanılmaz hoşuma gitti, teraziye tıkladım
Erzincan merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar web sitesi valla çok iyi, facebookta paylaştım 22-09-2020 02:09:18
Slm sayfan vallaha dikkat çekici, şukuladım
Merhaba paylaşımınız valla ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım
Osmaniye merkezden ben ahmet. Merhaba herkese paylaşım harbiden çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 01-10-2020 09:03:37
Slm sayfa süper ötesi çok güzel, teraziye tıkladım
Hatay merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar web sitesi valla dikkatimi çekti, tebrikler 02-10-2020 11:18:59
Batman merkezden ben Aylin. Selamlar siteniz yeminle dikkat çekici, sağolun 10-10-2020 20:58:53
Bu konu : ” Demokratik parti neden kasıtlı olarak Joe Biden ile birlikte koşmayı seçsin? ” çok güzel. Selamlar sayfan vallaha ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım , doruk – 498
Trabzon dan kimler var. Demokratik parti neden kasıtlı olarak Joe Biden ile birlikte koşmayı seçsin? . Merhaba siten ciddiyim hayran bıraktı, linkedinde paylaştım , elif yılmaz – 413
Sakarya dan kimler var. Demokratik parti neden kasıtlı olarak Joe Biden ile birlikte koşmayı seçsin? . Merhaba paylaşım harbiden iyi, twitter da paylaştım , gaye – 408
Selam sayfa inan ki hoşuma gitti, sağolun
Selamlar sayfan vallaha güzel, şukuladım
Bu konu : ” Demokratik parti neden kasıtlı olarak Joe Biden ile birlikte koşmayı seçsin? ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşımınız vallaha hayran bıraktı, şukuladım , memo – 128
Bu konu : ” Demokratik parti neden kasıtlı olarak Joe Biden ile birlikte koşmayı seçsin? ” çok güzel. Selam herkese web siteniz vallaha billaha hayran edici, facebookta paylaştım , doruk – 102
Bu konu : ” Demokratik parti neden kasıtlı olarak Joe Biden ile birlikte koşmayı seçsin? ” çok güzel. Merhabalar paylaşım inanki dikkatimi çekti, teşekkürler , emin – 249
Bu konu : ” Demokratik parti neden kasıtlı olarak Joe Biden ile birlikte koşmayı seçsin? ” çok güzel. Slm paylaşımınız yeminle hayran edici, sosyal medyada paylaştım , ali – 436
Selam herkese web siten ciddiyim dikkatimi çekti, twitter da paylaştım
Çanakkale dan kimler var. Demokratik parti neden kasıtlı olarak Joe Biden ile birlikte koşmayı seçsin? . Selam siten valla dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım , ali – 412
Bu konu : ” Demokratik parti neden kasıtlı olarak Joe Biden ile birlikte koşmayı seçsin? ” çok güzel. Selam bu web sitesi vallaha çok güzel, teraziye tıkladım , ahmet – 416
Bu konu : ” Demokratik parti neden kasıtlı olarak Joe Biden ile birlikte koşmayı seçsin? ” çok güzel. Selam herkese web siteniz süper ötesi çok güzel, twitter da paylaştım , hatice – 348
selam arkadaşlar web sitesi inan ki güzel, sağolun
Denizli dan kimler var. Demokratik parti neden kasıtlı olarak Joe Biden ile birlikte koşmayı seçsin? . Selamın aleyküm sayfan vallaha mükemmel, sağolun , mehmet – 348
Manisa merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar paylaşımın inan ki çok iyi, şukuladım 15-12-2020 22:43:58
Bu konu : ” Demokratik parti neden kasıtlı olarak Joe Biden ile birlikte koşmayı seçsin? ” çok güzel. Selam siten harbiden iyi, facebookta paylaştım , ali – 453
Bu konu : ” Demokratik parti neden kasıtlı olarak Joe Biden ile birlikte koşmayı seçsin? ” çok güzel. Merhabalar web sitesi harbiden iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , ali – 307
Bu konu : ” Demokratik parti neden kasıtlı olarak Joe Biden ile birlikte koşmayı seçsin? ” çok güzel. Selamlar web siten cidden iyi, face de paylaştım , doruk – 82
Bu konu : ” Demokratik parti neden kasıtlı olarak Joe Biden ile birlikte koşmayı seçsin? ” çok güzel. merhaba arkadaşlar paylaşımınız inan ki hayran edici, şukuladım , ahmet – 288
Edirne merkezden ben Gürbüz. Selam herkese web siteniz yeminle iyi, facebookta paylaştım 23-12-2020 18:47:37
Karabük dan kimler var. Demokratik parti neden kasıtlı olarak Joe Biden ile birlikte koşmayı seçsin? . Selam web siten harbiden hoşuma gitti, şukuladım , ziya – 172
Mrb sayfa harbiden iyi, şukuladım
Selam herkese sayfa valla dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum
Bu konu : ” Demokratik parti neden kasıtlı olarak Joe Biden ile birlikte koşmayı seçsin? ” çok güzel. Selamlar paylaşımın süper ötesi hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , doruk – 302
Selamın aleyküm paylaşım inanki hayran bıraktı, şukuladım
Bu konu : ” Demokratik parti neden kasıtlı olarak Joe Biden ile birlikte koşmayı seçsin? ” çok güzel. Merhaba herkese web sitesi süper ötesi iyi, sosyal medyada paylaştım , memo – 46
Bu konu : ” Demokratik parti neden kasıtlı olarak Joe Biden ile birlikte koşmayı seçsin? ” çok güzel. Selamlar sayfanız ciddiyim güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , elif yılmaz – 456
Sakarya dan kimler var. Demokratik parti neden kasıtlı olarak Joe Biden ile birlikte koşmayı seçsin? . Selamlar bu web sitesi harbiden ilgi uyandırıcı, şukuladım , ziya – 384
Erzincan merkezden ben ali. selamun aleyküm web siten inan ki hayran bıraktı, saolun 28-01-2021 22:14:52
Selamın aleyküm siten yeminle mükemmel, saolun
Bu konu : ” Demokratik parti neden kasıtlı olarak Joe Biden ile birlikte koşmayı seçsin? ” çok güzel. Selam sayfan vallaha billaha çok iyi, tebrikler , ahmet – 410
Bu konu : ” Demokratik parti neden kasıtlı olarak Joe Biden ile birlikte koşmayı seçsin? ” çok güzel. Selamlar paylaşım cidden iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , ali – 270