Sadece referans için çok liberalim. Ben kayıtlı bir Demokratım ve alt bölümün bir parçasıyım. Ama ben kurumsal bir neolib değilim ve kuşkusuz Biden’in en büyük hayranı değilim. Ancak son Larry King kasetleri hakkında Biden cinsel saldırı iddiaları hakkında bir yazı (bok değil) yapmaya çalıştım. Sadece bu konuda ve bunun doğru bir şekilde ele alınması ve yönetilmesi gereken bir şey hakkında konuşmayı tetikleyin. ONLAR ÇIKARDIK ve “trolling” olarak bahsetti. Umm gibi büyümüş ve odadaki fil adresleme sorumlu olmak trolling ??! İçin fucks aşkına Siktir et kapalı sonra kuruluş kesmek
Selam sayfa vallaha çok iyi, saolun
Bolu merkezden ben Aylin. Selam herkese sayfa ciddiyim çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 25-04-2020 23:49:36
merhaba arkadaşlar paylaşımın inan ki güzel, teraziye tıkladım
Zonguldak merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm web siten inan ki dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 28-04-2020 09:41:12
Adana merkezden ben doruk. Selam sayfan vallaha billaha ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 28-04-2020 14:29:01
Merhabalar sayfa yeminle iyi, tebrikler
Şanlıurfa merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar web sitesi valla çok iyi, tebrikler 29-04-2020 16:41:13
Çanakkale merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar sayfan gerçekten hayran bıraktı, face de paylaştım 30-04-2020 05:48:21
Merhabalar sayfan inan ki hoşuma gitti, teşekkürler
Eskişehir merkezden ben Aylin. Selamın aleyküm bu web sitesi yeminle iyi, linkedinde paylaştım 06-05-2020 04:20:33
Bilecik merkezden ben gaye. Selamlar paylaşımınız vallaha hayran edici, linkedinde paylaştım 06-05-2020 06:30:59
Selam herkese sayfanız cidden hoşuma gitti, saolun
Şırnak merkezden ben elif yılmaz. Selam paylaşım inan ki güzel, facebookta paylaştım 11-05-2020 23:53:11
Kırıkkale merkezden ben Emine. Selam bu web sitesi süper ötesi dikkat çekici, tebrikler 14-05-2020 08:23:55
selam arkadaşlar web siten inan ki çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum
Kahramanmaraş merkezden ben banu. Mrb siteniz harbiden çok iyi, facebookta paylaştım 14-05-2020 11:46:07
Şırnak merkezden ben ahmet. Merhaba web sitesi harbiden hayran edici, teşekkürler 14-05-2020 11:46:10
Şanlıurfa merkezden ben banu. selam arkadaşlar paylaşımınız gerçekten çok iyi, teşekkürler 14-05-2020 11:46:13
Mrb paylaşımın vallaha billaha çok iyi, facebookta paylaştım
Merhabalar paylaşım inanki çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum
Selamın aleyküm web siteniz harbiden dikkat çekici, tebrikler
Tokat merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm siten vallaha hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 14-05-2020 11:46:24
Mrb web siteniz inanılmaz hoşuma gitti, twitter da paylaştım
Tokat merkezden ben ali. Selam herkese bu web sitesi inan ki hoşuma gitti, şukuladım 14-05-2020 11:46:30
selamun aleyküm web sitesi harbiden çok güzel, şukuladım
Diyarbakır merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar sayfan ciddiyim iyi, tebrikler 14-05-2020 11:46:36
Antalya merkezden ben Gürbüz. Slm paylaşımınız vallaha çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 14-05-2020 11:46:39
merhaba arkadaşlar sayfa valla hayran bıraktı, facebookta paylaştım
Slm sayfanız gerçekten hayran edici, sosyal medyada paylaştım
Mrb sayfan inanılmaz iyi, sağolun
Tekirdağ merkezden ben doruk. Selamlar paylaşımın inanılmaz hoşuma gitti, facebookta paylaştım 01-06-2020 08:00:09
Selamın aleyküm siteniz yeminle dikkat çekici, şukuladım
Selam herkese web siteniz gerçekten hayran bıraktı, teraziye tıkladım
Erzincan merkezden ben gaye. Merhabalar sayfan yeminle mükemmel, saolun 09-06-2020 21:10:39
Denizli merkezden ben doruk. Selamlar siteniz inanki çok iyi, saolun 18-06-2020 23:00:15
selam arkadaşlar web sitesi gerçekten çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım
selam arkadaşlar siteniz ciddiyim mükemmel, face de paylaştım
Gaziantep merkezden ben ali. Selam herkese web siten süper ötesi hoşuma gitti, tebrikler 02-07-2020 00:31:34
merhaba arkadaşlar sayfan vallaha billaha ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım
Merhaba herkese paylaşım ciddiyim çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum
Giresun merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar paylaşımın valla mükemmel, teraziye tıkladım 14-07-2020 13:33:50
selamun aleyküm sayfanız inan ki dikkat çekici, şukuladım
Mrb sayfan cidden çok hoşuma gitti, teşekkürler
Slm web siten ciddiyim dikkat çekici, teraziye tıkladım
Selamlar sayfanız cidden hoşuma gitti, linkedinde paylaştım
merhaba arkadaşlar paylaşımınız inanki çok hoşuma gitti, teşekkürler
Merhaba herkese web siteniz harbiden dikkatimi çekti, tebrikler
Malatya merkezden ben mehmet. Mrb sayfanız inan ki dikkat çekici, linkedinde paylaştım 10-08-2020 08:48:17
selamun aleyküm paylaşımın süper ötesi ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım
Selamın aleyküm siten inanılmaz iyi, paylaşımların devamını bekliyorum
Gaziantep merkezden ben ahmet. Merhaba herkese web siteniz cidden dikkat çekici, tebrikler 25-08-2020 04:50:55
Selam sayfa gerçekten çok hoşuma gitti, teşekkürler
Merhaba herkese web sitesi inanki çok hoşuma gitti, tebrikler
Selamlar siten inanılmaz hayran edici, sağolun
Selam sayfanız valla güzel, paylaşımların devamını bekliyorum
Mrb siteniz inan ki hoşuma gitti, teraziye tıkladım
Kütahya merkezden ben elif yılmaz. Mrb paylaşımınız inanılmaz hayran bıraktı, sağolun 10-09-2020 03:59:04
Iğdır merkezden ben ziya. selam arkadaşlar bu web sitesi inanki dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım 10-09-2020 14:45:54
selam arkadaşlar sayfanız inan ki hoşuma gitti, linkedinde paylaştım
Selamın aleyküm web siteniz yeminle dikkat çekici, teşekkürler
Artvin merkezden ben ali. Mrb paylaşım gerçekten dikkat çekici, teşekkürler 25-09-2020 11:01:25
Edirne merkezden ben doruk. Merhabalar siteniz vallaha dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 02-10-2020 11:32:06
Kastamonu merkezden ben Emine. Selamın aleyküm siteniz süper ötesi iyi, linkedinde paylaştım 04-10-2020 01:44:19
selamun aleyküm sayfanız ciddiyim güzel, twitter da paylaştım
Yalova merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar paylaşımın inan ki güzel, twitter da paylaştım 10-10-2020 19:59:22
Iğdır merkezden ben elif yılmaz. Merhaba web siteniz inanki hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 12-10-2020 16:22:39
Selam sayfa gerçekten hayran bıraktı, teşekkürler
Bu konu : ” Demokratlar kelimenin tam anlamıyla Joe Biden iddiaları veya sağlığı hakkında hiçbir şey göndermeme izin vermeyecek ” çok güzel. Merhaba siteniz inanılmaz çok iyi, şukuladım , memo – 496
Bu konu : ” Demokratlar kelimenin tam anlamıyla Joe Biden iddiaları veya sağlığı hakkında hiçbir şey göndermeme izin vermeyecek ” çok güzel. merhaba arkadaşlar sayfanız valla dikkat çekici, şukuladım , Emine – 222
Düzce merkezden ben Hasan. Selamın aleyküm paylaşımın yeminle dikkatimi çekti, sağolun 14-11-2020 05:05:12
Karabük merkezden ben Hasan. Merhaba herkese web siten inanki dikkatimi çekti, teşekkürler 16-11-2020 13:41:20
Bu konu : ” Demokratlar kelimenin tam anlamıyla Joe Biden iddiaları veya sağlığı hakkında hiçbir şey göndermeme izin vermeyecek ” çok güzel. Slm siteniz yeminle dikkat çekici, teraziye tıkladım , mehmet – 73
Bolu merkezden ben elif yılmaz. Selam sayfanız inan ki çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 28-11-2020 05:31:15
Amasya dan kimler var. Demokratlar kelimenin tam anlamıyla Joe Biden iddiaları veya sağlığı hakkında hiçbir şey göndermeme izin vermeyecek . selamun aleyküm sayfa valla güzel, facebookta paylaştım , elif yılmaz – 365
Bu konu : ” Demokratlar kelimenin tam anlamıyla Joe Biden iddiaları veya sağlığı hakkında hiçbir şey göndermeme izin vermeyecek ” çok güzel. Merhaba herkese web siteniz inanılmaz ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım , Emine – 376
Bu konu : ” Demokratlar kelimenin tam anlamıyla Joe Biden iddiaları veya sağlığı hakkında hiçbir şey göndermeme izin vermeyecek ” çok güzel. Merhabalar siteniz gerçekten iyi, şukuladım , banu – 144
Bu konu : ” Demokratlar kelimenin tam anlamıyla Joe Biden iddiaları veya sağlığı hakkında hiçbir şey göndermeme izin vermeyecek ” çok güzel. Merhabalar paylaşımınız valla dikkatimi çekti, twitter da paylaştım , ali – 226
Bu konu : ” Demokratlar kelimenin tam anlamıyla Joe Biden iddiaları veya sağlığı hakkında hiçbir şey göndermeme izin vermeyecek ” çok güzel. Mrb siten vallaha hayran edici, saolun , ali – 138
Merhaba sayfan süper ötesi çok güzel, linkedinde paylaştım
Tunceli merkezden ben doruk. Merhabalar web sitesi valla çok güzel, saolun 15-12-2020 23:01:24
Sakarya merkezden ben emin. selamun aleyküm sayfanız inan ki dikkat çekici, tebrikler 24-12-2020 16:47:30
Samsun merkezden ben hatice. Selamlar sayfan inanılmaz iyi, face de paylaştım 26-12-2020 18:50:04
Bu konu : ” Demokratlar kelimenin tam anlamıyla Joe Biden iddiaları veya sağlığı hakkında hiçbir şey göndermeme izin vermeyecek ” çok güzel. selamun aleyküm sayfa inan ki çok güzel, şukuladım , ziya – 242
Çanakkale dan kimler var. Demokratlar kelimenin tam anlamıyla Joe Biden iddiaları veya sağlığı hakkında hiçbir şey göndermeme izin vermeyecek . Merhaba sayfa süper ötesi dikkat çekici, facebookta paylaştım , ziya – 255
Iğdır dan kimler var. Demokratlar kelimenin tam anlamıyla Joe Biden iddiaları veya sağlığı hakkında hiçbir şey göndermeme izin vermeyecek . Merhaba paylaşımın inanılmaz hayran bıraktı, şukuladım , elif yılmaz – 108
Yozgat merkezden ben Hasan. Mrb siteniz inan ki çok güzel, teşekkürler 01-01-2021 03:26:37
selam arkadaşlar sayfan inan ki dikkatimi çekti, facebookta paylaştım
Bu konu : ” Demokratlar kelimenin tam anlamıyla Joe Biden iddiaları veya sağlığı hakkında hiçbir şey göndermeme izin vermeyecek ” çok güzel. selamun aleyküm siteniz inanki hoşuma gitti, twitter da paylaştım , Gürbüz – 169
Van dan kimler var. Demokratlar kelimenin tam anlamıyla Joe Biden iddiaları veya sağlığı hakkında hiçbir şey göndermeme izin vermeyecek . Selam bu web sitesi gerçekten dikkatimi çekti, teşekkürler , mehmet – 145
Slm web sitesi ciddiyim ilgi uyandırıcı, sağolun
Nevşehir merkezden ben Hasan. Merhaba web siten inanki ilgi uyandırıcı, tebrikler 12-01-2021 00:42:11
Kilis merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar siten gerçekten mükemmel, saolun 12-01-2021 21:44:11
Ordu merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar sayfanız inan ki çok güzel, saolun 16-01-2021 13:00:26
Şanlıurfa dan kimler var. Demokratlar kelimenin tam anlamıyla Joe Biden iddiaları veya sağlığı hakkında hiçbir şey göndermeme izin vermeyecek . Merhabalar siten inan ki çok iyi, sosyal medyada paylaştım , ahmet – 89