Derek Chauvin’in adını oluşturan kelimelerin etimolojisini parçaladım. Çok net bir mesaj var gibi görünüyor.
Derek Chauvin / Chauvin Derek = Beyaz / Erkek Aşırı Milliyetçi Hükümdar / Halk Kralı
Ben “tesadüf-kuramcı” değilim, ama bu * büyük ölçüde * inandırıcı, eminim kabul edersiniz …
Elazığ merkezden ben elif yılmaz. Mrb bu web sitesi vallaha hoşuma gitti, şukuladım 09-06-2020 14:15:23
Erzincan merkezden ben banu. Merhabalar siten valla iyi, twitter da paylaştım 09-06-2020 23:02:48
selam arkadaşlar sayfa cidden ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım
Selam web siteniz yeminle hayran edici, saolun
Selamın aleyküm sayfanız ciddiyim çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum
Selam sayfan valla dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım
Muğla merkezden ben ahmet. Merhabalar paylaşımınız gerçekten dikkat çekici, linkedinde paylaştım 01-07-2020 13:19:09
Merhaba paylaşımın inanılmaz güzel, sosyal medyada paylaştım
Merhabalar web sitesi inanılmaz hayran edici, teşekkürler
Selamın aleyküm web siteniz harbiden çok hoşuma gitti, face de paylaştım
Selam herkese sayfan harbiden iyi, facebookta paylaştım
Tunceli merkezden ben ali. Selamlar sayfanız vallaha billaha ilgi uyandırıcı, şukuladım 11-07-2020 21:49:36
Giresun merkezden ben doruk. Merhabalar sayfa süper ötesi hayran bıraktı, saolun 14-07-2020 21:13:54
Erzurum merkezden ben gaye. Merhaba herkese sayfan cidden hayran edici, linkedinde paylaştım 17-07-2020 03:52:17
Merhabalar paylaşımın cidden dikkatimi çekti, tebrikler
Ankara merkezden ben Aylin. Slm bu web sitesi harbiden mükemmel, face de paylaştım 19-07-2020 15:25:16
Denizli merkezden ben gaye. Mrb sayfan vallaha billaha hayran edici, saolun 21-07-2020 11:59:24
Merhaba web siten vallaha billaha hayran bıraktı, sağolun
Van merkezden ben banu. selamun aleyküm sayfan inanılmaz hoşuma gitti, facebookta paylaştım 25-07-2020 07:31:30
Tunceli merkezden ben banu. Selam bu web sitesi cidden hayran bıraktı, saolun 02-08-2020 11:07:02
Siirt merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar bu web sitesi vallaha çok güzel, saolun 03-08-2020 04:51:44
Selam paylaşımın gerçekten iyi, paylaşımların devamını bekliyorum
Merhabalar sayfan valla dikkat çekici, linkedinde paylaştım
Kilis merkezden ben elif yılmaz. Selamlar siten yeminle hayran edici, twitter da paylaştım 12-08-2020 03:31:03
selam arkadaşlar siteniz ciddiyim hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum
Selam sayfan ciddiyim hayran edici, facebookta paylaştım
Bingöl merkezden ben ziya. Mrb siten vallaha iyi, linkedinde paylaştım 02-09-2020 16:57:12
Hakkari merkezden ben ahmet. Slm sayfa gerçekten dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 08-09-2020 17:18:59
Bolu merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm web siteniz inan ki mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 09-09-2020 09:38:05
Selamlar siten vallaha billaha hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum
Selam herkese siteniz valla güzel, teşekkürler
Eskişehir merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm web siteniz ciddiyim dikkat çekici, şukuladım 24-09-2020 15:13:52
Merhaba paylaşımınız süper ötesi dikkatimi çekti, teşekkürler
Isparta merkezden ben gaye. Selamlar web siteniz yeminle dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 01-10-2020 16:15:45
selamun aleyküm paylaşımınız süper ötesi iyi, sağolun
Selamlar sayfan valla ilgi uyandırıcı, tebrikler
Sakarya dan kimler var. Derek Chauvin – Adında Ne Var? Bir ırk savaşı ya da ırksal huzursuzluğu kışkırtmak isteyen bir organizasyon ya da ortak komplocu, sahte bayrağındaki beyaz karakter için daha iyi bir isim seçmek için zorlanıyor. . Merhabalar paylaşımın süper ötesi dikkat çekici, sağolun , emin – 125
merhaba arkadaşlar paylaşım harbiden iyi, sağolun
Bu konu : ” Derek Chauvin – Adında Ne Var? Bir ırk savaşı ya da ırksal huzursuzluğu kışkırtmak isteyen bir organizasyon ya da ortak komplocu, sahte bayrağındaki beyaz karakter için daha iyi bir isim seçmek için zorlanıyor. ” çok güzel. Slm web siteniz süper ötesi hayran bıraktı, şukuladım , memo – 458
Bu konu : ” Derek Chauvin – Adında Ne Var? Bir ırk savaşı ya da ırksal huzursuzluğu kışkırtmak isteyen bir organizasyon ya da ortak komplocu, sahte bayrağındaki beyaz karakter için daha iyi bir isim seçmek için zorlanıyor. ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşım vallaha billaha hayran edici, saolun , Aylin – 8
Aydın dan kimler var. Derek Chauvin – Adında Ne Var? Bir ırk savaşı ya da ırksal huzursuzluğu kışkırtmak isteyen bir organizasyon ya da ortak komplocu, sahte bayrağındaki beyaz karakter için daha iyi bir isim seçmek için zorlanıyor. . selam arkadaşlar web siteniz cidden ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım , ali – 470
Selam herkese sayfan vallaha billaha güzel, teşekkürler
Diyarbakır dan kimler var. Derek Chauvin – Adında Ne Var? Bir ırk savaşı ya da ırksal huzursuzluğu kışkırtmak isteyen bir organizasyon ya da ortak komplocu, sahte bayrağındaki beyaz karakter için daha iyi bir isim seçmek için zorlanıyor. . Slm siten süper ötesi çok hoşuma gitti, tebrikler , mehmet – 190
Gümüşhane merkezden ben gaye. Slm bu web sitesi vallaha billaha hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 19-10-2020 21:35:52
Bu konu : ” Derek Chauvin – Adında Ne Var? Bir ırk savaşı ya da ırksal huzursuzluğu kışkırtmak isteyen bir organizasyon ya da ortak komplocu, sahte bayrağındaki beyaz karakter için daha iyi bir isim seçmek için zorlanıyor. ” çok güzel. Selam siteniz inanki mükemmel, facebookta paylaştım , gaye – 366
Samsun merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar sayfanız süper ötesi çok güzel, twitter da paylaştım 19-10-2020 22:11:38
Selam paylaşımın inanılmaz çok iyi, linkedinde paylaştım
selamun aleyküm siten vallaha billaha iyi, twitter da paylaştım
Merhaba herkese paylaşımınız cidden hayran bıraktı, şukuladım
selam arkadaşlar sayfan inanılmaz dikkatimi çekti, face de paylaştım
Kırıkkale dan kimler var. Derek Chauvin – Adında Ne Var? Bir ırk savaşı ya da ırksal huzursuzluğu kışkırtmak isteyen bir organizasyon ya da ortak komplocu, sahte bayrağındaki beyaz karakter için daha iyi bir isim seçmek için zorlanıyor. . Selam paylaşımın vallaha billaha hayran edici, teşekkürler , mehmet – 5
Erzurum dan kimler var. Derek Chauvin – Adında Ne Var? Bir ırk savaşı ya da ırksal huzursuzluğu kışkırtmak isteyen bir organizasyon ya da ortak komplocu, sahte bayrağındaki beyaz karakter için daha iyi bir isim seçmek için zorlanıyor. . selam arkadaşlar siten vallaha billaha çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım , – 464
Kocaeli merkezden ben banu. Mrb paylaşımınız süper ötesi mükemmel, twitter da paylaştım 20-10-2020 20:04:35
Merhaba paylaşımın yeminle çok iyi, teşekkürler
Batman merkezden ben Hasan. Mrb sayfanız vallaha billaha güzel, sosyal medyada paylaştım 20-10-2020 21:07:42
Manisa merkezden ben ali. Selamlar paylaşımın inanki hoşuma gitti, saolun 22-10-2020 00:17:30
Slm sayfanız ciddiyim mükemmel, tebrikler
Kütahya dan kimler var. Derek Chauvin – Adında Ne Var? Bir ırk savaşı ya da ırksal huzursuzluğu kışkırtmak isteyen bir organizasyon ya da ortak komplocu, sahte bayrağındaki beyaz karakter için daha iyi bir isim seçmek için zorlanıyor. . Selamın aleyküm paylaşımınız vallaha hayran bıraktı, linkedinde paylaştım , ahmet – 3
Merhaba web siteniz inanılmaz dikkatimi çekti, twitter da paylaştım
Merhaba bu web sitesi cidden çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum
Merhaba herkese sayfan inanılmaz mükemmel, şukuladım
Bu konu : ” Derek Chauvin – Adında Ne Var? Bir ırk savaşı ya da ırksal huzursuzluğu kışkırtmak isteyen bir organizasyon ya da ortak komplocu, sahte bayrağındaki beyaz karakter için daha iyi bir isim seçmek için zorlanıyor. ” çok güzel. Slm web sitesi harbiden çok iyi, teraziye tıkladım , ahmet – 89
Bu konu : ” Derek Chauvin – Adında Ne Var? Bir ırk savaşı ya da ırksal huzursuzluğu kışkırtmak isteyen bir organizasyon ya da ortak komplocu, sahte bayrağındaki beyaz karakter için daha iyi bir isim seçmek için zorlanıyor. ” çok güzel. Mrb bu web sitesi inan ki ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım , emin – 108
Kocaeli dan kimler var. Derek Chauvin – Adında Ne Var? Bir ırk savaşı ya da ırksal huzursuzluğu kışkırtmak isteyen bir organizasyon ya da ortak komplocu, sahte bayrağındaki beyaz karakter için daha iyi bir isim seçmek için zorlanıyor. . Selamın aleyküm sayfanız vallaha ilgi uyandırıcı, sağolun , memo – 350
Merhaba herkese paylaşım inanki ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım
Van dan kimler var. Derek Chauvin – Adında Ne Var? Bir ırk savaşı ya da ırksal huzursuzluğu kışkırtmak isteyen bir organizasyon ya da ortak komplocu, sahte bayrağındaki beyaz karakter için daha iyi bir isim seçmek için zorlanıyor. . selamun aleyküm paylaşımınız gerçekten çok güzel, teraziye tıkladım , mehmet – 447
Bu konu : ” Derek Chauvin – Adında Ne Var? Bir ırk savaşı ya da ırksal huzursuzluğu kışkırtmak isteyen bir organizasyon ya da ortak komplocu, sahte bayrağındaki beyaz karakter için daha iyi bir isim seçmek için zorlanıyor. ” çok güzel. Mrb sayfanız cidden mükemmel, sağolun , emin – 131
Sinop dan kimler var. Derek Chauvin – Adında Ne Var? Bir ırk savaşı ya da ırksal huzursuzluğu kışkırtmak isteyen bir organizasyon ya da ortak komplocu, sahte bayrağındaki beyaz karakter için daha iyi bir isim seçmek için zorlanıyor. . Selamlar siten inan ki dikkat çekici, teraziye tıkladım , ali – 88
Merhaba herkese web siten inanki hoşuma gitti, saolun
Bingöl merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar paylaşımınız yeminle ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 03-11-2020 18:25:20
Elazığ dan kimler var. Derek Chauvin – Adında Ne Var? Bir ırk savaşı ya da ırksal huzursuzluğu kışkırtmak isteyen bir organizasyon ya da ortak komplocu, sahte bayrağındaki beyaz karakter için daha iyi bir isim seçmek için zorlanıyor. . Merhaba siten inanki dikkatimi çekti, facebookta paylaştım , hatice – 302
merhaba arkadaşlar siteniz yeminle dikkatimi çekti, teşekkürler
Kırşehir dan kimler var. Derek Chauvin – Adında Ne Var? Bir ırk savaşı ya da ırksal huzursuzluğu kışkırtmak isteyen bir organizasyon ya da ortak komplocu, sahte bayrağındaki beyaz karakter için daha iyi bir isim seçmek için zorlanıyor. . Selam herkese bu web sitesi inanılmaz hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , gaye – 287
Bayburt merkezden ben doruk. merhaba arkadaşlar siteniz yeminle ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 01-12-2020 12:50:07
Balıkesir dan kimler var. Derek Chauvin – Adında Ne Var? Bir ırk savaşı ya da ırksal huzursuzluğu kışkırtmak isteyen bir organizasyon ya da ortak komplocu, sahte bayrağındaki beyaz karakter için daha iyi bir isim seçmek için zorlanıyor. . Slm web siten valla çok güzel, tebrikler , gaye – 122
selam arkadaşlar siteniz süper ötesi mükemmel, sağolun
Merhaba siteniz valla ilgi uyandırıcı, şukuladım
Selamlar bu web sitesi cidden çok hoşuma gitti, şukuladım
Burdur merkezden ben ali. Mrb sayfa inanki çok iyi, face de paylaştım 23-12-2020 18:53:29
Bu konu : ” Derek Chauvin – Adında Ne Var? Bir ırk savaşı ya da ırksal huzursuzluğu kışkırtmak isteyen bir organizasyon ya da ortak komplocu, sahte bayrağındaki beyaz karakter için daha iyi bir isim seçmek için zorlanıyor. ” çok güzel. selam arkadaşlar paylaşımın inanki hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , hatice – 432
Kayseri merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar sayfanız valla iyi, şukuladım 24-12-2020 12:03:02
Bu konu : ” Derek Chauvin – Adında Ne Var? Bir ırk savaşı ya da ırksal huzursuzluğu kışkırtmak isteyen bir organizasyon ya da ortak komplocu, sahte bayrağındaki beyaz karakter için daha iyi bir isim seçmek için zorlanıyor. ” çok güzel. Selam herkese paylaşımınız vallaha billaha çok güzel, saolun , banu – 359
Bu konu : ” Derek Chauvin – Adında Ne Var? Bir ırk savaşı ya da ırksal huzursuzluğu kışkırtmak isteyen bir organizasyon ya da ortak komplocu, sahte bayrağındaki beyaz karakter için daha iyi bir isim seçmek için zorlanıyor. ” çok güzel. Merhaba web siten vallaha billaha hoşuma gitti, twitter da paylaştım , ali – 79
Kütahya dan kimler var. Derek Chauvin – Adında Ne Var? Bir ırk savaşı ya da ırksal huzursuzluğu kışkırtmak isteyen bir organizasyon ya da ortak komplocu, sahte bayrağındaki beyaz karakter için daha iyi bir isim seçmek için zorlanıyor. . Slm web siten vallaha billaha dikkat çekici, twitter da paylaştım , Gürbüz – 205
Bu konu : ” Derek Chauvin – Adında Ne Var? Bir ırk savaşı ya da ırksal huzursuzluğu kışkırtmak isteyen bir organizasyon ya da ortak komplocu, sahte bayrağındaki beyaz karakter için daha iyi bir isim seçmek için zorlanıyor. ” çok güzel. Selam herkese paylaşımın cidden çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım , ali – 67
Mrb paylaşım cidden dikkat çekici, sağolun
Merhabalar paylaşım gerçekten çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım
Karabük merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar web siteniz gerçekten çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 13-01-2021 23:02:00
Selam herkese paylaşımın ciddiyim çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım
Karaman dan kimler var. Derek Chauvin – Adında Ne Var? Bir ırk savaşı ya da ırksal huzursuzluğu kışkırtmak isteyen bir organizasyon ya da ortak komplocu, sahte bayrağındaki beyaz karakter için daha iyi bir isim seçmek için zorlanıyor. . merhaba arkadaşlar web sitesi vallaha billaha mükemmel, saolun , ziya – 260
Kilis merkezden ben ali. Mrb sayfa inan ki ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 15-01-2021 00:34:58
Bu konu : ” Derek Chauvin – Adında Ne Var? Bir ırk savaşı ya da ırksal huzursuzluğu kışkırtmak isteyen bir organizasyon ya da ortak komplocu, sahte bayrağındaki beyaz karakter için daha iyi bir isim seçmek için zorlanıyor. ” çok güzel. Merhabalar web siteniz harbiden hoşuma gitti, face de paylaştım , mehmet – 118
Bu konu : ” Derek Chauvin – Adında Ne Var? Bir ırk savaşı ya da ırksal huzursuzluğu kışkırtmak isteyen bir organizasyon ya da ortak komplocu, sahte bayrağındaki beyaz karakter için daha iyi bir isim seçmek için zorlanıyor. ” çok güzel. Selamlar paylaşım inanki çok hoşuma gitti, teşekkürler , – 318
Bu konu : ” Derek Chauvin – Adında Ne Var? Bir ırk savaşı ya da ırksal huzursuzluğu kışkırtmak isteyen bir organizasyon ya da ortak komplocu, sahte bayrağındaki beyaz karakter için daha iyi bir isim seçmek için zorlanıyor. ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfanız inanki hoşuma gitti, teraziye tıkladım , elif yılmaz – 468
Bu konu : ” Derek Chauvin – Adında Ne Var? Bir ırk savaşı ya da ırksal huzursuzluğu kışkırtmak isteyen bir organizasyon ya da ortak komplocu, sahte bayrağındaki beyaz karakter için daha iyi bir isim seçmek için zorlanıyor. ” çok güzel. selam arkadaşlar web siteniz inanılmaz iyi, sosyal medyada paylaştım , gaye – 187
Mersin dan kimler var. Derek Chauvin – Adında Ne Var? Bir ırk savaşı ya da ırksal huzursuzluğu kışkırtmak isteyen bir organizasyon ya da ortak komplocu, sahte bayrağındaki beyaz karakter için daha iyi bir isim seçmek için zorlanıyor. . Merhaba herkese sayfa inanki dikkat çekici, saolun , Gürbüz – 2
Bu konu : ” Derek Chauvin – Adında Ne Var? Bir ırk savaşı ya da ırksal huzursuzluğu kışkırtmak isteyen bir organizasyon ya da ortak komplocu, sahte bayrağındaki beyaz karakter için daha iyi bir isim seçmek için zorlanıyor. ” çok güzel. merhaba arkadaşlar siteniz vallaha billaha çok hoşuma gitti, saolun , doruk – 268
Afyon merkezden ben banu. Merhaba paylaşım ciddiyim hoşuma gitti, face de paylaştım 22-01-2021 23:12:59
Manisa dan kimler var. Derek Chauvin – Adında Ne Var? Bir ırk savaşı ya da ırksal huzursuzluğu kışkırtmak isteyen bir organizasyon ya da ortak komplocu, sahte bayrağındaki beyaz karakter için daha iyi bir isim seçmek için zorlanıyor. . Selam herkese sayfan gerçekten güzel, teşekkürler , ali – 340
Afyon dan kimler var. Derek Chauvin – Adında Ne Var? Bir ırk savaşı ya da ırksal huzursuzluğu kışkırtmak isteyen bir organizasyon ya da ortak komplocu, sahte bayrağındaki beyaz karakter için daha iyi bir isim seçmek için zorlanıyor. . Selamın aleyküm sayfanız valla hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , emin – 163
Rize dan kimler var. Derek Chauvin – Adında Ne Var? Bir ırk savaşı ya da ırksal huzursuzluğu kışkırtmak isteyen bir organizasyon ya da ortak komplocu, sahte bayrağındaki beyaz karakter için daha iyi bir isim seçmek için zorlanıyor. . Selam siteniz vallaha billaha iyi, twitter da paylaştım , memo – 347
Batman merkezden ben Emine. Selamlar paylaşımınız süper ötesi dikkatimi çekti, şukuladım 25-01-2021 04:13:13
Hakkari dan kimler var. Derek Chauvin – Adında Ne Var? Bir ırk savaşı ya da ırksal huzursuzluğu kışkırtmak isteyen bir organizasyon ya da ortak komplocu, sahte bayrağındaki beyaz karakter için daha iyi bir isim seçmek için zorlanıyor. . Selamın aleyküm siten ciddiyim mükemmel, tebrikler , elif yılmaz – 150
Iğdır merkezden ben ziya. Merhaba bu web sitesi inanılmaz hayran edici, teşekkürler 27-01-2021 19:01:16