Osiris-REx (NASA neden RE’yi büyük harf kullanıyor? Yeniden diriliş fikrine karşılık gelen RE’nin anlamı dışında) Bennu’ya (The isim Güneş, yaratılış ve yeniden doğuşla ilişkili eski Mısır mitolojik kuşunu ifade eder.)
Bu sembolizmi tuhaf ve aleni bulan başka kimse var mı? ve tüm bu operasyon görünüşte hiçbir yerden geliyor?
Merhabalar web siten gerçekten hoşuma gitti, saolun
Bu konu : ” Diriliş tanrısı Güneş’e yaklaşıyor ” çok güzel. Merhabalar siteniz cidden çok hoşuma gitti, sağolun , – 150
Ankara merkezden ben ali. Selam herkese bu web sitesi cidden iyi, sosyal medyada paylaştım 20-10-2020 20:06:52
Selamlar sayfanız yeminle güzel, linkedinde paylaştım
Kilis dan kimler var. Diriliş tanrısı Güneş’e yaklaşıyor . Merhaba herkese sayfa süper ötesi güzel, şukuladım , mehmet – 380
Selamın aleyküm siten inan ki çok güzel, sosyal medyada paylaştım
Bu konu : ” Diriliş tanrısı Güneş’e yaklaşıyor ” çok güzel. Mrb siteniz inan ki mükemmel, şukuladım , ali – 359
selam arkadaşlar paylaşımınız inanılmaz güzel, sosyal medyada paylaştım
Malatya merkezden ben doruk. Selamlar paylaşım inan ki çok güzel, sağolun 21-10-2020 00:44:25
Artvin merkezden ben banu. Merhabalar siteniz inanki çok güzel, facebookta paylaştım 21-10-2020 03:26:28
Merhabalar sayfan gerçekten iyi, sağolun
Slm sayfanız inanılmaz ilgi uyandırıcı, sağolun
selam arkadaşlar web siteniz inanılmaz mükemmel, teraziye tıkladım
Bu konu : ” Diriliş tanrısı Güneş’e yaklaşıyor ” çok güzel. Merhaba paylaşım gerçekten mükemmel, teşekkürler , memo – 265
Siirt merkezden ben Hasan. Slm web siteniz inanılmaz iyi, teraziye tıkladım 22-10-2020 01:08:52
Denizli merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese sayfan cidden hayran edici, sosyal medyada paylaştım 25-10-2020 17:14:09
Bu konu : ” Diriliş tanrısı Güneş’e yaklaşıyor ” çok güzel. Merhaba herkese sayfanız inanılmaz güzel, sosyal medyada paylaştım , gaye – 220
merhaba arkadaşlar siteniz yeminle hayran edici, facebookta paylaştım
İzmir dan kimler var. Diriliş tanrısı Güneş’e yaklaşıyor . Slm sayfanız inan ki mükemmel, şukuladım , memo – 430
Karaman merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar web siten inanki çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 03-11-2020 03:11:13
Kayseri merkezden ben Hasan. Selam herkese sayfa süper ötesi mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 07-11-2020 13:50:41
Kırıkkale merkezden ben Aylin. Slm paylaşımınız inanılmaz çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 10-11-2020 16:54:22
Adana dan kimler var. Diriliş tanrısı Güneş’e yaklaşıyor . Mrb web sitesi inanki ilgi uyandırıcı, face de paylaştım , ziya – 287
Selamın aleyküm paylaşımın süper ötesi hayran bıraktı, face de paylaştım
İzmir merkezden ben Emine. Selam herkese paylaşımın inanılmaz dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 14-11-2020 14:31:06
Rize merkezden ben doruk. selam arkadaşlar paylaşım vallaha billaha çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 18-11-2020 22:09:35
Giresun dan kimler var. Diriliş tanrısı Güneş’e yaklaşıyor . Selam herkese paylaşım süper ötesi çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , ahmet – 20
selam arkadaşlar web siten gerçekten iyi, paylaşımların devamını bekliyorum
Düzce dan kimler var. Diriliş tanrısı Güneş’e yaklaşıyor . merhaba arkadaşlar web siten valla dikkat çekici, saolun , banu – 173
Malatya merkezden ben elif yılmaz. Merhaba bu web sitesi süper ötesi ilgi uyandırıcı, teşekkürler 30-11-2020 14:27:59
Kırşehir dan kimler var. Diriliş tanrısı Güneş’e yaklaşıyor . Merhabalar siten inan ki iyi, teraziye tıkladım , banu – 70
Diyarbakır dan kimler var. Diriliş tanrısı Güneş’e yaklaşıyor . Slm siteniz valla dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım , Gürbüz – 229
Tekirdağ dan kimler var. Diriliş tanrısı Güneş’e yaklaşıyor . Merhaba herkese web siten inanki dikkat çekici, facebookta paylaştım , ziya – 376
merhaba arkadaşlar paylaşımın valla mükemmel, saolun
Kırklareli dan kimler var. Diriliş tanrısı Güneş’e yaklaşıyor . Selamın aleyküm siteniz inanki hayran bıraktı, facebookta paylaştım , Aylin – 208
Bu konu : ” Diriliş tanrısı Güneş’e yaklaşıyor ” çok güzel. selam arkadaşlar siteniz gerçekten ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım , ali – 227
Tokat merkezden ben emin. selam arkadaşlar sayfanız inanılmaz çok iyi, sosyal medyada paylaştım 20-12-2020 05:40:17
selam arkadaşlar paylaşımınız ciddiyim dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum
Kilis merkezden ben ziya. Merhaba herkese siten inanılmaz dikkatimi çekti, şukuladım 23-12-2020 00:43:47
Şanlıurfa dan kimler var. Diriliş tanrısı Güneş’e yaklaşıyor . selamun aleyküm sayfanız gerçekten dikkat çekici, twitter da paylaştım , ahmet – 396
Selamın aleyküm sayfan vallaha dikkat çekici, şukuladım
Selamlar web sitesi ciddiyim hoşuma gitti, saolun
Diyarbakır merkezden ben Emine. Selamın aleyküm paylaşımınız vallaha billaha mükemmel, sosyal medyada paylaştım 31-12-2020 22:38:29
Trabzon merkezden ben . selam arkadaşlar siten ciddiyim hoşuma gitti, sağolun 11-01-2021 20:07:52
Muğla merkezden ben ali. Selam herkese sayfan süper ötesi hayran bıraktı, twitter da paylaştım 13-01-2021 20:08:10
Bartın dan kimler var. Diriliş tanrısı Güneş’e yaklaşıyor . Selamlar paylaşım gerçekten iyi, teşekkürler , emin – 450
Slm paylaşım cidden hoşuma gitti, face de paylaştım
Bu konu : ” Diriliş tanrısı Güneş’e yaklaşıyor ” çok güzel. Mrb paylaşım inan ki ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım , banu – 307
Selamlar sayfan ciddiyim hayran edici, linkedinde paylaştım
Selamın aleyküm web siteniz vallaha billaha iyi, teşekkürler
Kırşehir dan kimler var. Diriliş tanrısı Güneş’e yaklaşıyor . Selam herkese siten cidden hayran bıraktı, facebookta paylaştım , ziya – 191
Bu konu : ” Diriliş tanrısı Güneş’e yaklaşıyor ” çok güzel. Slm web sitesi harbiden ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım , mehmet – 239
Merhaba herkese paylaşım yeminle dikkatimi çekti, teşekkürler
Bu konu : ” Diriliş tanrısı Güneş’e yaklaşıyor ” çok güzel. Selam herkese sayfan harbiden güzel, linkedinde paylaştım , gaye – 396