Wedge Strategy, sözde bilimsel akıllı tasarım hareketinin merkezi olan Discovery Institute tarafından yazılan, yaratılışçı bir politik ve sosyal eylem planıdır. Strateji, Wedge Document olarak bilinen bir Discovery Institute manifestosunda ortaya kondu. Amacı, kamu politikasını siyasi olarak muhafazakar köktendinci evanjelik Protestan değerleri yansıtacak şekilde şekillendirerek Amerikan kültürünü değiştirmektir. Kama metaforu Phillip E. Johnson’a atfedilir ve bir kütüğü bölen metal bir kama tasvir eder.
Slm paylaşımınız vallaha billaha hoşuma gitti, şukuladım
Merhabalar web sitesi vallaha billaha iyi, şukuladım
Muğla dan kimler var. Discovery Institute’un Wedge Projesi bir darbe girişimi miydi? . Merhaba paylaşımın ciddiyim mükemmel, sağolun , Gürbüz – 325
Yalova dan kimler var. Discovery Institute’un Wedge Projesi bir darbe girişimi miydi? . selam arkadaşlar paylaşım vallaha billaha çok iyi, sosyal medyada paylaştım , ziya – 426
Bu konu : ” Discovery Institute’un Wedge Projesi bir darbe girişimi miydi? ” çok güzel. Mrb web siteniz cidden dikkatimi çekti, teraziye tıkladım , – 187
Selamın aleyküm bu web sitesi yeminle çok güzel, tebrikler
Gaziantep dan kimler var. Discovery Institute’un Wedge Projesi bir darbe girişimi miydi? . Selam web siten valla dikkat çekici, teşekkürler , ziya – 262
Merhaba siteniz inanki mükemmel, sosyal medyada paylaştım
Merhabalar paylaşım vallaha çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım
Bu konu : ” Discovery Institute’un Wedge Projesi bir darbe girişimi miydi? ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfan inan ki hayran edici, sağolun , elif yılmaz – 143
Muş dan kimler var. Discovery Institute’un Wedge Projesi bir darbe girişimi miydi? . Slm siten cidden hayran bıraktı, linkedinde paylaştım , ziya – 44
Selamın aleyküm paylaşımın gerçekten hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum
Slm siten inanılmaz güzel, saolun
Karaman merkezden ben Gürbüz. Selam herkese web sitesi vallaha hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 23-01-2021 14:53:58
Ardahan merkezden ben Hasan. selam arkadaşlar paylaşım gerçekten çok güzel, linkedinde paylaştım 01-02-2021 02:49:51
Artvin merkezden ben elif yılmaz. Slm siteniz inanki mükemmel, twitter da paylaştım 07-02-2021 15:40:52
Bu konu : ” Discovery Institute’un Wedge Projesi bir darbe girişimi miydi? ” çok güzel. Mrb siten vallaha billaha mükemmel, sosyal medyada paylaştım , emin – 35
Muş dan kimler var. Discovery Institute’un Wedge Projesi bir darbe girişimi miydi? . Merhaba siteniz gerçekten hayran edici, şukuladım , banu – 49
Karabük dan kimler var. Discovery Institute’un Wedge Projesi bir darbe girişimi miydi? . Selam herkese paylaşımınız vallaha billaha ilgi uyandırıcı, saolun , – 497