Merhabalar, Reddit topluluğunda oldukça yeniyim ama okuduğum şeyle birkaç paralellik kurdum. Gerçek Kyle Odom’u ve gördüğü görselleri okuyanlar için, bu bana bir DMT sanatçısının açıkça tasarladığı “Marslı” yüz özelliklerini hatırlattı. Başkası için bağlantı var mı? Ya da ben sadece deli miyim?
Merhabalar bu web sitesi ciddiyim dikkat çekici, şukuladım
Merhaba herkese sayfan valla mükemmel, sağolun
Bu konu : ” DMT Görselleri ve Kyle Odom ” çok güzel. Selam herkese bu web sitesi gerçekten hayran edici, twitter da paylaştım , ziya – 328
Bu konu : ” DMT Görselleri ve Kyle Odom ” çok güzel. Selam herkese paylaşım inan ki mükemmel, saolun , ali – 429
Bu konu : ” DMT Görselleri ve Kyle Odom ” çok güzel. merhaba arkadaşlar bu web sitesi yeminle çok iyi, teraziye tıkladım , Hasan – 487
Iğdır merkezden ben emin. Slm sayfanız inanılmaz çok güzel, saolun 19-10-2020 05:15:41
Bu konu : ” DMT Görselleri ve Kyle Odom ” çok güzel. Selamlar siteniz süper ötesi dikkatimi çekti, face de paylaştım , banu – 27
İstanbul merkezden ben Aylin. Merhaba sayfan cidden çok güzel, tebrikler 22-10-2020 06:09:37
Karabük merkezden ben . Selam siten ciddiyim dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 29-10-2020 08:10:59
Bu konu : ” DMT Görselleri ve Kyle Odom ” çok güzel. merhaba arkadaşlar sayfan inanki mükemmel, face de paylaştım , mehmet – 395
Bu konu : ” DMT Görselleri ve Kyle Odom ” çok güzel. Merhaba herkese web siten cidden dikkatimi çekti, sağolun , Gürbüz – 333
selamun aleyküm web sitesi harbiden hayran edici, saolun
Tekirdağ dan kimler var. DMT Görselleri ve Kyle Odom . merhaba arkadaşlar paylaşımınız inanki hoşuma gitti, face de paylaştım , memo – 324
Slm paylaşımın süper ötesi dikkatimi çekti, teraziye tıkladım
Sinop dan kimler var. DMT Görselleri ve Kyle Odom . Slm paylaşımın inan ki çok güzel, tebrikler , ali – 464
Bu konu : ” DMT Görselleri ve Kyle Odom ” çok güzel. selamun aleyküm sayfan gerçekten hayran edici, facebookta paylaştım , hatice – 2
Bartın dan kimler var. DMT Görselleri ve Kyle Odom . merhaba arkadaşlar siten cidden çok güzel, şukuladım , elif yılmaz – 70
Karabük merkezden ben Aylin. Selam siteniz süper ötesi dikkat çekici, saolun 08-12-2020 08:09:52
Bu konu : ” DMT Görselleri ve Kyle Odom ” çok güzel. Merhaba herkese sayfan vallaha ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım , doruk – 164
Selam paylaşım ciddiyim çok güzel, teraziye tıkladım
Bu konu : ” DMT Görselleri ve Kyle Odom ” çok güzel. Selamın aleyküm web sitesi inan ki çok hoşuma gitti, teşekkürler , doruk – 239
Manisa merkezden ben Gürbüz. Selam sayfan vallaha billaha dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 19-12-2020 00:56:17
Tokat merkezden ben Aylin. Merhaba herkese siteniz inanki dikkat çekici, sağolun 19-12-2020 16:06:41
Kocaeli dan kimler var. DMT Görselleri ve Kyle Odom . Selamlar paylaşımınız valla dikkat çekici, tebrikler , memo – 325
Hakkari dan kimler var. DMT Görselleri ve Kyle Odom . Slm sayfa vallaha dikkatimi çekti, twitter da paylaştım , hatice – 1
Bu konu : ” DMT Görselleri ve Kyle Odom ” çok güzel. Slm web sitesi yeminle güzel, linkedinde paylaştım , ali – 71
Bu konu : ” DMT Görselleri ve Kyle Odom ” çok güzel. Selam web siteniz harbiden iyi, teraziye tıkladım , Emine – 449
Konya dan kimler var. DMT Görselleri ve Kyle Odom . Selamlar paylaşımınız harbiden hayran edici, teraziye tıkladım , banu – 195
Bu konu : ” DMT Görselleri ve Kyle Odom ” çok güzel. merhaba arkadaşlar siten gerçekten hayran edici, sağolun , ali – 120
selam arkadaşlar sayfanız vallaha güzel, paylaşımların devamını bekliyorum
Denizli merkezden ben memo. Selam siten ciddiyim hayran edici, linkedinde paylaştım 11-01-2021 20:13:21
Adana dan kimler var. DMT Görselleri ve Kyle Odom . Mrb bu web sitesi ciddiyim mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum , mehmet – 122
Karabük dan kimler var. DMT Görselleri ve Kyle Odom . selamun aleyküm paylaşımınız vallaha çok güzel, sağolun , Hasan – 228
Bu konu : ” DMT Görselleri ve Kyle Odom ” çok güzel. Mrb paylaşımın süper ötesi çok güzel, şukuladım , Emine – 5
selam arkadaşlar sayfa harbiden hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım
Niğde merkezden ben banu. Merhabalar paylaşımın harbiden iyi, facebookta paylaştım 29-01-2021 06:57:46
Adana dan kimler var. DMT Görselleri ve Kyle Odom . selamun aleyküm sayfanız inanki hoşuma gitti, twitter da paylaştım , mehmet – 44
Tokat dan kimler var. DMT Görselleri ve Kyle Odom . merhaba arkadaşlar paylaşım ciddiyim iyi, tebrikler , hatice – 142
Merhaba herkese paylaşımın yeminle çok iyi, teşekkürler
Siirt dan kimler var. DMT Görselleri ve Kyle Odom . Merhaba herkese sayfan yeminle güzel, linkedinde paylaştım , banu – 15
Ağrı dan kimler var. DMT Görselleri ve Kyle Odom . Merhabalar paylaşımın süper ötesi iyi, saolun , mehmet – 31