Burisma / ÇKP ile Hunter Biden ile ilgili bilgiler sızdırılırken, sol görüşlü medya / büyük teknoloji holdingi, Twitter’da NYPost’u yasaklayarak hızla yanıt verdi ve bunu bir Rus dezenformasyon kampanyası olarak etiketledi. Ne Biden ne de Harris ÇKP’ye ve ÇKP virüsündeki rolüne karşı planlarını açıklamadılar. İki dakikanın “özgür Hong Kong / Uygur’u özgür bırak” konusundaki sol projelerden nefret etmenin yanı sıra, solun başka bir şey hakkında haber yaptığını hiç görmedim. Bu konuda daha fazla bilgisi olan var mı?
Gümüşhane merkezden ben doruk. Selam sayfa gerçekten hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 17-10-2020 19:40:01
Bingöl dan kimler var. DNC, Rusya’yı ÇKP ile olan ilişkilerini örtbas etmek için bir günah keçisi olarak mı kullanıyor? . Slm web siteniz inan ki dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım , ziya – 221
Bursa dan kimler var. DNC, Rusya’yı ÇKP ile olan ilişkilerini örtbas etmek için bir günah keçisi olarak mı kullanıyor? . selamun aleyküm sayfa ciddiyim ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım , Aylin – 482
Çankırı merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar paylaşımınız valla hayran edici, twitter da paylaştım 17-10-2020 22:17:39
Selamın aleyküm web siten cidden güzel, teraziye tıkladım
selam arkadaşlar siteniz cidden çok hoşuma gitti, face de paylaştım
Bu konu : ” DNC, Rusya’yı ÇKP ile olan ilişkilerini örtbas etmek için bir günah keçisi olarak mı kullanıyor? ” çok güzel. Slm paylaşımın gerçekten mükemmel, saolun , elif yılmaz – 324
Kocaeli dan kimler var. DNC, Rusya’yı ÇKP ile olan ilişkilerini örtbas etmek için bir günah keçisi olarak mı kullanıyor? . Selam bu web sitesi harbiden çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , mehmet – 19
Mrb bu web sitesi inanılmaz güzel, face de paylaştım
Siirt dan kimler var. DNC, Rusya’yı ÇKP ile olan ilişkilerini örtbas etmek için bir günah keçisi olarak mı kullanıyor? . Selamın aleyküm sayfa inanılmaz dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım , elif yılmaz – 255
Merhabalar sayfa vallaha hayran edici, sağolun
Bu konu : ” DNC, Rusya’yı ÇKP ile olan ilişkilerini örtbas etmek için bir günah keçisi olarak mı kullanıyor? ” çok güzel. Mrb web siteniz valla güzel, saolun , elif yılmaz – 300
merhaba arkadaşlar web siten gerçekten çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım
Kastamonu merkezden ben emin. Merhaba bu web sitesi inan ki ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 19-10-2020 05:14:37
Bitlis dan kimler var. DNC, Rusya’yı ÇKP ile olan ilişkilerini örtbas etmek için bir günah keçisi olarak mı kullanıyor? . selam arkadaşlar paylaşımın inan ki dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım , – 263
Kahramanmaraş merkezden ben emin. selam arkadaşlar web sitesi yeminle hayran bıraktı, sağolun 21-10-2020 11:55:03
Kilis dan kimler var. DNC, Rusya’yı ÇKP ile olan ilişkilerini örtbas etmek için bir günah keçisi olarak mı kullanıyor? . selam arkadaşlar sayfan inanki çok güzel, teraziye tıkladım , hatice – 8
Diyarbakır merkezden ben . Selam paylaşım yeminle iyi, şukuladım 23-10-2020 07:18:36
Bu konu : ” DNC, Rusya’yı ÇKP ile olan ilişkilerini örtbas etmek için bir günah keçisi olarak mı kullanıyor? ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web sitesi cidden hayran edici, teraziye tıkladım , – 126
Bolu merkezden ben gaye. Merhaba herkese bu web sitesi vallaha billaha hayran bıraktı, şukuladım 30-10-2020 03:00:12
Bingöl dan kimler var. DNC, Rusya’yı ÇKP ile olan ilişkilerini örtbas etmek için bir günah keçisi olarak mı kullanıyor? . selamun aleyküm siteniz inanki çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım , Emine – 100
Kastamonu dan kimler var. DNC, Rusya’yı ÇKP ile olan ilişkilerini örtbas etmek için bir günah keçisi olarak mı kullanıyor? . Selamın aleyküm paylaşım vallaha billaha mükemmel, tebrikler , – 90
Isparta dan kimler var. DNC, Rusya’yı ÇKP ile olan ilişkilerini örtbas etmek için bir günah keçisi olarak mı kullanıyor? . selam arkadaşlar paylaşımın inan ki hoşuma gitti, sağolun , ahmet – 238
Kahramanmaraş merkezden ben ali. Mrb sayfan vallaha çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 05-11-2020 23:11:14
selamun aleyküm web siten ciddiyim dikkat çekici, saolun
Bu konu : ” DNC, Rusya’yı ÇKP ile olan ilişkilerini örtbas etmek için bir günah keçisi olarak mı kullanıyor? ” çok güzel. Selam paylaşımınız gerçekten dikkatimi çekti, sağolun , Gürbüz – 409
Muş merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm paylaşımınız inan ki hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 21-11-2020 01:11:48
Mardin dan kimler var. DNC, Rusya’yı ÇKP ile olan ilişkilerini örtbas etmek için bir günah keçisi olarak mı kullanıyor? . Mrb bu web sitesi inan ki dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım , Gürbüz – 32
Bu konu : ” DNC, Rusya’yı ÇKP ile olan ilişkilerini örtbas etmek için bir günah keçisi olarak mı kullanıyor? ” çok güzel. Mrb siteniz inanılmaz hoşuma gitti, sağolun , banu – 435
Siirt merkezden ben Emine. Mrb paylaşımınız inanki hayran edici, linkedinde paylaştım 26-11-2020 00:32:04
Gümüşhane merkezden ben mehmet. Selamlar siteniz harbiden güzel, teraziye tıkladım 04-12-2020 17:49:04
Osmaniye dan kimler var. DNC, Rusya’yı ÇKP ile olan ilişkilerini örtbas etmek için bir günah keçisi olarak mı kullanıyor? . merhaba arkadaşlar siten vallaha billaha mükemmel, linkedinde paylaştım , banu – 484
merhaba arkadaşlar sayfa vallaha hoşuma gitti, facebookta paylaştım
Bu konu : ” DNC, Rusya’yı ÇKP ile olan ilişkilerini örtbas etmek için bir günah keçisi olarak mı kullanıyor? ” çok güzel. selamun aleyküm siteniz inanki hayran bıraktı, linkedinde paylaştım , ahmet – 470
Selamlar paylaşımın cidden dikkat çekici, face de paylaştım
Selam siteniz inanılmaz hayran edici, twitter da paylaştım
Bu konu : ” DNC, Rusya’yı ÇKP ile olan ilişkilerini örtbas etmek için bir günah keçisi olarak mı kullanıyor? ” çok güzel. Selam herkese sayfan vallaha ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım , Hasan – 269
Giresun dan kimler var. DNC, Rusya’yı ÇKP ile olan ilişkilerini örtbas etmek için bir günah keçisi olarak mı kullanıyor? . Merhabalar sayfan vallaha dikkatimi çekti, tebrikler , elif yılmaz – 109
Muş dan kimler var. DNC, Rusya’yı ÇKP ile olan ilişkilerini örtbas etmek için bir günah keçisi olarak mı kullanıyor? . Selamın aleyküm sayfanız cidden çok güzel, sosyal medyada paylaştım , Gürbüz – 335
Diyarbakır merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm paylaşımın inanılmaz çok güzel, teraziye tıkladım 01-01-2021 13:30:50
Bu konu : ” DNC, Rusya’yı ÇKP ile olan ilişkilerini örtbas etmek için bir günah keçisi olarak mı kullanıyor? ” çok güzel. selamun aleyküm sayfan harbiden dikkat çekici, teşekkürler , emin – 169
Malatya merkezden ben Gürbüz. Mrb siteniz yeminle mükemmel, şukuladım 09-01-2021 05:27:16
Yalova dan kimler var. DNC, Rusya’yı ÇKP ile olan ilişkilerini örtbas etmek için bir günah keçisi olarak mı kullanıyor? . Merhaba herkese sayfanız gerçekten ilgi uyandırıcı, şukuladım , Gürbüz – 29
Ardahan dan kimler var. DNC, Rusya’yı ÇKP ile olan ilişkilerini örtbas etmek için bir günah keçisi olarak mı kullanıyor? . Merhabalar paylaşım cidden hayran bıraktı, saolun , banu – 443
Diyarbakır dan kimler var. DNC, Rusya’yı ÇKP ile olan ilişkilerini örtbas etmek için bir günah keçisi olarak mı kullanıyor? . Slm paylaşım vallaha billaha çok iyi, teşekkürler , ziya – 375
Bu konu : ” DNC, Rusya’yı ÇKP ile olan ilişkilerini örtbas etmek için bir günah keçisi olarak mı kullanıyor? ” çok güzel. Selamlar paylaşımınız ciddiyim hayran bıraktı, sağolun , ahmet – 69
Selamlar web sitesi vallaha billaha hayran edici, teşekkürler
selam arkadaşlar web sitesi harbiden dikkat çekici, linkedinde paylaştım
Merhaba herkese sayfan gerçekten çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum
Mersin merkezden ben gaye. Selamın aleyküm paylaşımınız ciddiyim çok iyi, sosyal medyada paylaştım 04-02-2021 05:35:42
Bayburt merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar paylaşımın cidden hayran bıraktı, teşekkürler 06-02-2021 12:25:36
Bu konu : ” DNC, Rusya’yı ÇKP ile olan ilişkilerini örtbas etmek için bir günah keçisi olarak mı kullanıyor? ” çok güzel. Selamın aleyküm web siteniz harbiden hayran bıraktı, tebrikler , gaye – 222
Bu konu : ” DNC, Rusya’yı ÇKP ile olan ilişkilerini örtbas etmek için bir günah keçisi olarak mı kullanıyor? ” çok güzel. Selamlar paylaşımınız valla mükemmel, teşekkürler , memo – 148
Erzincan dan kimler var. DNC, Rusya’yı ÇKP ile olan ilişkilerini örtbas etmek için bir günah keçisi olarak mı kullanıyor? . selamun aleyküm sayfanız inanılmaz ilgi uyandırıcı, sağolun , ali – 212
Van dan kimler var. DNC, Rusya’yı ÇKP ile olan ilişkilerini örtbas etmek için bir günah keçisi olarak mı kullanıyor? . selam arkadaşlar web sitesi valla dikkat çekici, sağolun , memo – 149
Konya merkezden ben ahmet. Slm sayfan gerçekten hoşuma gitti, sağolun 28-02-2021 04:11:01