Hemen hemen söylüyor. Orada, onlara kredi verdiğimiz kadar bilgili olmayan ya da kendilerini ve geçimlerini korumak için hikayeyle birlikte ilerleyen bir sürü doktor olmalı. Onları bile suçlayamam çünkü yaptığımla aynı şey. Vergi ödemeyi bırakmayacağım çünkü para cezasına çarptırılacağımı ve / veya hapse atılacağımı ve hayatım mahvolduğunu biliyorum.
Ancak bu, saygının bir kişinin işinde, unvanında veya kimlik bilgilerinde yer almadığını gösteriyor. Gerçek de değil. “Elitleri” suçlamak istiyorum, ama gerçekte, eğer halk inandığımız kadar ahlaki ve erdemli olsaydı, ilk etapta var olmalarına asla izin vermezdik.
merhaba arkadaşlar web sitesi harbiden iyi, teraziye tıkladım
Merhaba sayfa valla güzel, facebookta paylaştım
Merhabalar paylaşımınız harbiden ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım
Merhaba web sitesi inanki güzel, paylaşımların devamını bekliyorum
Elazığ merkezden ben mehmet. Merhaba paylaşımınız süper ötesi çok iyi, teraziye tıkladım 14-05-2020 08:04:05
Merhabalar siteniz inan ki çok hoşuma gitti, teşekkürler
Mrb web sitesi inan ki hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım
Edirne merkezden ben Emine. Merhabalar paylaşım inanki iyi, teraziye tıkladım 14-05-2020 08:04:57
Merhabalar sayfa gerçekten hoşuma gitti, teraziye tıkladım
Gümüşhane merkezden ben gaye. Merhaba herkese paylaşımınız süper ötesi mükemmel, şukuladım 14-05-2020 08:08:15
Slm web siten inan ki hayran edici, sağolun
Batman merkezden ben ziya. Mrb paylaşımınız gerçekten ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 14-05-2020 08:08:32
merhaba arkadaşlar siteniz gerçekten güzel, teraziye tıkladım
Slm sayfa vallaha dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım
Adıyaman merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar sayfan cidden dikkat çekici, sağolun 14-05-2020 08:22:31
Mrb bu web sitesi inanılmaz mükemmel, linkedinde paylaştım
Karaman merkezden ben ahmet. Selamlar siteniz valla çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 14-05-2020 08:25:07
Bitlis merkezden ben banu. Merhaba herkese paylaşımınız inanki çok hoşuma gitti, saolun 14-05-2020 10:53:51
Selam herkese paylaşımınız yeminle dikkatimi çekti, saolun
Kırklareli merkezden ben gaye. selam arkadaşlar paylaşımınız vallaha hayran edici, teşekkürler 14-05-2020 11:28:50
Mrb paylaşım harbiden hayran edici, sağolun
merhaba arkadaşlar web siten cidden çok iyi, twitter da paylaştım
Selamlar web sitesi inan ki dikkatimi çekti, facebookta paylaştım
Selamın aleyküm siteniz harbiden hayran bıraktı, sağolun
Malatya merkezden ben gaye. Merhaba bu web sitesi süper ötesi iyi, twitter da paylaştım 17-05-2020 19:20:20
Selam web siteniz inan ki mükemmel, teşekkürler
Selam sayfa cidden dikkatimi çekti, teraziye tıkladım
Selamlar web siten harbiden çok iyi, sağolun
selamun aleyküm web siteniz vallaha hayran edici, teraziye tıkladım
Merhaba sayfanız inanılmaz çok güzel, linkedinde paylaştım
Bilecik merkezden ben mehmet. selamun aleyküm sayfan valla çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 03-06-2020 12:55:41
merhaba arkadaşlar web sitesi inan ki hayran edici, twitter da paylaştım
Şanlıurfa merkezden ben doruk. Slm sayfanız yeminle çok güzel, saolun 09-06-2020 00:28:20
selamun aleyküm sayfanız cidden mükemmel, facebookta paylaştım
Adana merkezden ben mehmet. Merhaba paylaşımınız ciddiyim mükemmel, teraziye tıkladım 16-06-2020 15:19:39
Kırıkkale merkezden ben doruk. selamun aleyküm web siten vallaha billaha iyi, face de paylaştım 19-06-2020 18:37:37
Mrb siten harbiden güzel, teşekkürler
Selamlar paylaşım süper ötesi iyi, tebrikler
Denizli merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar paylaşımın süper ötesi hayran bıraktı, teraziye tıkladım 29-06-2020 06:11:57
Ankara merkezden ben Emine. selam arkadaşlar paylaşım gerçekten ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 29-06-2020 23:13:54
Tunceli merkezden ben Emine. Merhaba herkese sayfan gerçekten dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 07-07-2020 18:40:51
merhaba arkadaşlar siten süper ötesi mükemmel, linkedinde paylaştım
Merhaba bu web sitesi vallaha billaha çok iyi, facebookta paylaştım
Karabük merkezden ben ali. selamun aleyküm paylaşım yeminle mükemmel, sağolun 15-07-2020 13:40:02
Merhaba herkese siten süper ötesi ilgi uyandırıcı, sağolun
Kırıkkale merkezden ben mehmet. selamun aleyküm sayfanız inan ki hoşuma gitti, şukuladım 17-07-2020 10:27:39
Van merkezden ben ahmet. Selamlar web siten yeminle çok iyi, saolun 18-07-2020 14:14:51
selamun aleyküm sayfa inan ki çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum
Artvin merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar bu web sitesi harbiden çok güzel, sosyal medyada paylaştım 21-07-2020 05:46:40
Slm paylaşım inanılmaz çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum
merhaba arkadaşlar paylaşımınız inan ki güzel, paylaşımların devamını bekliyorum
Selam web siten gerçekten çok güzel, teraziye tıkladım
Antalya merkezden ben gaye. Selamın aleyküm web sitesi vallaha hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 06-08-2020 01:18:42
Konya merkezden ben ziya. Merhaba paylaşım yeminle iyi, saolun 06-08-2020 22:02:19
Selamın aleyküm paylaşımınız ciddiyim çok güzel, linkedinde paylaştım
Denizli merkezden ben ahmet. Merhabalar paylaşımın harbiden hayran edici, sağolun 10-08-2020 06:00:26
Kırklareli merkezden ben mehmet. Mrb siteniz vallaha iyi, facebookta paylaştım 11-08-2020 20:06:25
Kırşehir merkezden ben banu. Slm sayfanız harbiden hayran edici, saolun 12-08-2020 12:19:26
Selamlar sayfan valla çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum
Isparta merkezden ben doruk. Selam siten inan ki çok güzel, şukuladım 13-08-2020 10:17:58
selamun aleyküm siteniz valla ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım
Slm web siten valla iyi, tebrikler
Konya merkezden ben Gürbüz. Selamlar web siten vallaha güzel, şukuladım 23-08-2020 03:08:21
Merhaba herkese sayfa harbiden iyi, face de paylaştım
Merhabalar bu web sitesi yeminle hayran bıraktı, facebookta paylaştım
Selam herkese web siteniz harbiden güzel, şukuladım
Selamın aleyküm siteniz gerçekten çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım
Merhaba sayfan inanılmaz çok hoşuma gitti, saolun
Aksaray merkezden ben Emine. Mrb web sitesi valla hayran bıraktı, face de paylaştım 08-09-2020 15:19:14
Merhaba herkese sayfan inanki çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım
Mrb web sitesi inanılmaz dikkatimi çekti, saolun
Karabük merkezden ben banu. Mrb web sitesi vallaha hayran edici, teşekkürler 13-09-2020 16:49:31
Şırnak merkezden ben ahmet. Selam web siteniz inan ki hayran bıraktı, twitter da paylaştım 17-09-2020 03:10:07
Burdur merkezden ben Emine. Merhabalar web siten vallaha billaha hayran bıraktı, saolun 23-09-2020 08:18:02
Nevşehir merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese web sitesi cidden iyi, sağolun 24-09-2020 23:08:41
Kayseri merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm sayfanız inanki hoşuma gitti, teraziye tıkladım 02-10-2020 11:30:28
Bartın merkezden ben Gürbüz. Selamlar web siteniz süper ötesi dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 02-10-2020 11:44:00
İstanbul merkezden ben doruk. selamun aleyküm sayfanız inanılmaz ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 09-10-2020 02:37:51
Burdur merkezden ben hatice. Selamlar siteniz süper ötesi iyi, teşekkürler 12-10-2020 08:25:52
Şırnak merkezden ben Gürbüz. Selam herkese sayfan inanki dikkat çekici, face de paylaştım 15-10-2020 17:07:58
Bolu dan kimler var. Doktorlar bu korona maddelerine gerçekten inanıyorlarsa düşündüğüm kadar eğitimli olmalılar. Ya bu, ya da biri yeminlerinden bir mola vermeye karar verdi. . Merhaba bu web sitesi inanılmaz ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım , hatice – 280
Bu konu : ” Doktorlar bu korona maddelerine gerçekten inanıyorlarsa düşündüğüm kadar eğitimli olmalılar. Ya bu, ya da biri yeminlerinden bir mola vermeye karar verdi. ” çok güzel. Selam herkese web sitesi cidden hayran bıraktı, tebrikler , Hasan – 368
Çorum merkezden ben hatice. Selam sayfanız gerçekten dikkat çekici, sağolun 18-11-2020 02:05:47
Ağrı dan kimler var. Doktorlar bu korona maddelerine gerçekten inanıyorlarsa düşündüğüm kadar eğitimli olmalılar. Ya bu, ya da biri yeminlerinden bir mola vermeye karar verdi. . selam arkadaşlar sayfan harbiden iyi, facebookta paylaştım , ahmet – 114
Bu konu : ” Doktorlar bu korona maddelerine gerçekten inanıyorlarsa düşündüğüm kadar eğitimli olmalılar. Ya bu, ya da biri yeminlerinden bir mola vermeye karar verdi. ” çok güzel. selam arkadaşlar siten vallaha güzel, sağolun , ahmet – 128
Adana merkezden ben gaye. Selam herkese web sitesi vallaha hayran bıraktı, facebookta paylaştım 28-11-2020 06:28:56
Bu konu : ” Doktorlar bu korona maddelerine gerçekten inanıyorlarsa düşündüğüm kadar eğitimli olmalılar. Ya bu, ya da biri yeminlerinden bir mola vermeye karar verdi. ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşımın yeminle ilgi uyandırıcı, tebrikler , Gürbüz – 477
selamun aleyküm siteniz inanki dikkat çekici, face de paylaştım
Iğdır dan kimler var. Doktorlar bu korona maddelerine gerçekten inanıyorlarsa düşündüğüm kadar eğitimli olmalılar. Ya bu, ya da biri yeminlerinden bir mola vermeye karar verdi. . Slm paylaşımın harbiden güzel, şukuladım , ahmet – 157
Selam sayfan inan ki çok hoşuma gitti, sağolun
Bu konu : ” Doktorlar bu korona maddelerine gerçekten inanıyorlarsa düşündüğüm kadar eğitimli olmalılar. Ya bu, ya da biri yeminlerinden bir mola vermeye karar verdi. ” çok güzel. Selam paylaşımın harbiden güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , Gürbüz – 233
Bu konu : ” Doktorlar bu korona maddelerine gerçekten inanıyorlarsa düşündüğüm kadar eğitimli olmalılar. Ya bu, ya da biri yeminlerinden bir mola vermeye karar verdi. ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşımın yeminle çok güzel, face de paylaştım , mehmet – 305
Slm sayfa ciddiyim hayran edici, face de paylaştım
Bu konu : ” Doktorlar bu korona maddelerine gerçekten inanıyorlarsa düşündüğüm kadar eğitimli olmalılar. Ya bu, ya da biri yeminlerinden bir mola vermeye karar verdi. ” çok güzel. Merhabalar siten vallaha billaha güzel, teşekkürler , banu – 450
Bu konu : ” Doktorlar bu korona maddelerine gerçekten inanıyorlarsa düşündüğüm kadar eğitimli olmalılar. Ya bu, ya da biri yeminlerinden bir mola vermeye karar verdi. ” çok güzel. Selamın aleyküm web siten vallaha billaha ilgi uyandırıcı, şukuladım , gaye – 292
Bu konu : ” Doktorlar bu korona maddelerine gerçekten inanıyorlarsa düşündüğüm kadar eğitimli olmalılar. Ya bu, ya da biri yeminlerinden bir mola vermeye karar verdi. ” çok güzel. Selamın aleyküm bu web sitesi inan ki dikkatimi çekti, şukuladım , ziya – 19
Isparta merkezden ben Hasan. Selam herkese web sitesi vallaha billaha çok iyi, twitter da paylaştım 26-12-2020 09:52:11
Karabük dan kimler var. Doktorlar bu korona maddelerine gerçekten inanıyorlarsa düşündüğüm kadar eğitimli olmalılar. Ya bu, ya da biri yeminlerinden bir mola vermeye karar verdi. . Merhaba web siteniz ciddiyim çok hoşuma gitti, sağolun , gaye – 240
Mrb siten gerçekten dikkat çekici, saolun
Bu konu : ” Doktorlar bu korona maddelerine gerçekten inanıyorlarsa düşündüğüm kadar eğitimli olmalılar. Ya bu, ya da biri yeminlerinden bir mola vermeye karar verdi. ” çok güzel. Slm sayfa vallaha çok iyi, sosyal medyada paylaştım , memo – 314
Hatay dan kimler var. Doktorlar bu korona maddelerine gerçekten inanıyorlarsa düşündüğüm kadar eğitimli olmalılar. Ya bu, ya da biri yeminlerinden bir mola vermeye karar verdi. . Slm sayfa süper ötesi hayran bıraktı, teşekkürler , hatice – 169
Diyarbakır dan kimler var. Doktorlar bu korona maddelerine gerçekten inanıyorlarsa düşündüğüm kadar eğitimli olmalılar. Ya bu, ya da biri yeminlerinden bir mola vermeye karar verdi. . Slm siten inanılmaz güzel, sosyal medyada paylaştım , ali – 427
selam arkadaşlar paylaşımınız yeminle dikkat çekici, face de paylaştım