Tamam, bu yüzden her zaman Don Jr’ın Eric Trump ile karşılaştırıldığında Don Sr’a hiç benzemediğini söyledim. Ama 40 yaşındaki Vince McMahon ile Don Jr’ın aynı göz şekline bakarsanız, aynı saç çizgisi aynı çarpık gülümseme. Don Jr’ın Vince McMahon’un gayri meşru çocuğu olduğuna inanıyorum.
gönderen … hatterthemad42
[comments]
Merhabalar paylaşımınız valla güzel, sağolun
Bu konu : ” Don Trump Jr, Vince McMahon’a benziyor ” çok güzel. merhaba arkadaşlar paylaşımınız inanki çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım , doruk – 255
Sinop merkezden ben Hasan. Slm paylaşımınız ciddiyim mükemmel, tebrikler 22-11-2020 05:25:23
Amasya dan kimler var. Don Trump Jr, Vince McMahon’a benziyor . Merhaba herkese paylaşım inanılmaz hoşuma gitti, facebookta paylaştım , – 474
Siirt dan kimler var. Don Trump Jr, Vince McMahon’a benziyor . Merhaba web sitesi gerçekten çok güzel, teraziye tıkladım , mehmet – 111
Adana merkezden ben Aylin. Merhaba bu web sitesi yeminle ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 23-11-2020 20:52:54
Bu konu : ” Don Trump Jr, Vince McMahon’a benziyor ” çok güzel. Merhaba siteniz inan ki mükemmel, sağolun , mehmet – 279
Bitlis merkezden ben mehmet. selamun aleyküm web sitesi inanki iyi, linkedinde paylaştım 03-12-2020 16:08:20
merhaba arkadaşlar paylaşımın vallaha çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum
Denizli dan kimler var. Don Trump Jr, Vince McMahon’a benziyor . Merhaba web sitesi gerçekten çok iyi, saolun , hatice – 376
Slm sayfanız gerçekten çok güzel, linkedinde paylaştım
Selamlar web siten vallaha billaha mükemmel, twitter da paylaştım
Zonguldak merkezden ben mehmet. selamun aleyküm sayfa cidden dikkatimi çekti, saolun 15-12-2020 22:39:50
Selam sayfanız inanılmaz mükemmel, tebrikler
Tunceli dan kimler var. Don Trump Jr, Vince McMahon’a benziyor . Slm siteniz vallaha çok güzel, sosyal medyada paylaştım , ahmet – 438
Elazığ dan kimler var. Don Trump Jr, Vince McMahon’a benziyor . selam arkadaşlar sayfan ciddiyim hayran edici, tebrikler , Aylin – 467
Bu konu : ” Don Trump Jr, Vince McMahon’a benziyor ” çok güzel. selamun aleyküm web siteniz vallaha billaha güzel, face de paylaştım , ahmet – 257
Rize merkezden ben hatice. Merhaba paylaşımınız yeminle ilgi uyandırıcı, tebrikler 29-12-2020 20:00:03
Afyon dan kimler var. Don Trump Jr, Vince McMahon’a benziyor . Merhabalar web siten vallaha çok güzel, tebrikler , ziya – 213
merhaba arkadaşlar sayfan inanki çok iyi, şukuladım
İstanbul dan kimler var. Don Trump Jr, Vince McMahon’a benziyor . Merhaba web sitesi vallaha billaha hayran bıraktı, teşekkürler , emin – 188
Bingöl dan kimler var. Don Trump Jr, Vince McMahon’a benziyor . merhaba arkadaşlar web siteniz valla hayran bıraktı, saolun , Gürbüz – 238
Denizli dan kimler var. Don Trump Jr, Vince McMahon’a benziyor . Mrb bu web sitesi gerçekten ilgi uyandırıcı, tebrikler , Emine – 407
Bu konu : ” Don Trump Jr, Vince McMahon’a benziyor ” çok güzel. Merhaba sayfan vallaha hayran bıraktı, twitter da paylaştım , emin – 500
Düzce dan kimler var. Don Trump Jr, Vince McMahon’a benziyor . Selam herkese web siteniz vallaha billaha çok güzel, facebookta paylaştım , hatice – 445
Bolu dan kimler var. Don Trump Jr, Vince McMahon’a benziyor . Selam herkese bu web sitesi ciddiyim güzel, linkedinde paylaştım , Gürbüz – 172
Bu konu : ” Don Trump Jr, Vince McMahon’a benziyor ” çok güzel. Mrb bu web sitesi cidden hayran bıraktı, teşekkürler , gaye – 414
Sivas merkezden ben ali. Selamın aleyküm bu web sitesi inanki çok iyi, saolun 17-02-2021 03:09:47
Kayseri dan kimler var. Don Trump Jr, Vince McMahon’a benziyor . Selam herkese siten inan ki çok güzel, twitter da paylaştım , Gürbüz – 46
İzmir dan kimler var. Don Trump Jr, Vince McMahon’a benziyor . Selamlar sayfanız yeminle dikkatimi çekti, teşekkürler , memo – 318