Bir tanıklık: “Kasılmalar onu başladığında [X1’s] büyükanne bir telefon görüşmesi yaptı. Lippens kardeşler, Vanden Boeynants ve asistan [police] Knokke komiseri geldi. De Bonvoisin ve Vander Elst daha sonra geldi … Bonvoisin ona tecavüz ederken Vander Elst boğazına bıçak dayadı … Vander Elst bir dizi fotoğraf çekerken mastürbasyon yapması gerekiyor. Lippens ona bir jiletle tecavüz ediyor. Çocuk çıktığı zaman de Bonvoisin onu dövdü [multiple times in the face]. X1 doğum yaptıktan hemen sonra tecavüze uğradı ve tecavüze uğradı. Kızı altı hafta sonra ortadan kayboldu. “Bu adam muhtemelen Epstein’dan bile daha kötü.
Siyonist Trump’ın bir kurtarıcı olduğuna inanmaktan vazgeçin.
gönderen … Mike0214r
[comments]
Adıyaman dan kimler var. Donald Trump, Marc Dutroux X-Dossier dosyalarından suçlanan zalim pedo ile fotoğraf çekiyor. . Selam paylaşımınız cidden dikkatimi çekti, teşekkürler , Hasan – 64
Iğdır merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar sayfan inan ki mükemmel, twitter da paylaştım 08-12-2020 20:04:02
Bu konu : ” Donald Trump, Marc Dutroux X-Dossier dosyalarından suçlanan zalim pedo ile fotoğraf çekiyor. ” çok güzel. Selamlar web siteniz harbiden hayran bıraktı, teraziye tıkladım , Hasan – 330
Bu konu : ” Donald Trump, Marc Dutroux X-Dossier dosyalarından suçlanan zalim pedo ile fotoğraf çekiyor. ” çok güzel. Selam herkese paylaşımın yeminle hayran bıraktı, teşekkürler , gaye – 203
Ağrı dan kimler var. Donald Trump, Marc Dutroux X-Dossier dosyalarından suçlanan zalim pedo ile fotoğraf çekiyor. . selam arkadaşlar bu web sitesi harbiden mükemmel, saolun , doruk – 346
Bu konu : ” Donald Trump, Marc Dutroux X-Dossier dosyalarından suçlanan zalim pedo ile fotoğraf çekiyor. ” çok güzel. Selamlar siten inanılmaz çok güzel, saolun , banu – 382
Artvin dan kimler var. Donald Trump, Marc Dutroux X-Dossier dosyalarından suçlanan zalim pedo ile fotoğraf çekiyor. . selamun aleyküm siteniz vallaha billaha ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım , Gürbüz – 20
Bu konu : ” Donald Trump, Marc Dutroux X-Dossier dosyalarından suçlanan zalim pedo ile fotoğraf çekiyor. ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşımın inanılmaz ilgi uyandırıcı, face de paylaştım , hatice – 421
Rize merkezden ben gaye. selamun aleyküm web siteniz inanılmaz mükemmel, sağolun 31-01-2021 15:47:20
Bu konu : ” Donald Trump, Marc Dutroux X-Dossier dosyalarından suçlanan zalim pedo ile fotoğraf çekiyor. ” çok güzel. Merhaba paylaşım inan ki hayran edici, teraziye tıkladım , Emine – 118
selam arkadaşlar web sitesi inanki çok güzel, tebrikler
Bartın dan kimler var. Donald Trump, Marc Dutroux X-Dossier dosyalarından suçlanan zalim pedo ile fotoğraf çekiyor. . Slm web sitesi cidden çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım , emin – 326
Mardin merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar web siteniz ciddiyim dikkat çekici, linkedinde paylaştım 26-02-2021 03:47:20
Sivas merkezden ben banu. Merhabalar web sitesi inanki dikkat çekici, tebrikler 27-02-2021 03:21:41