Normalde adetim tam zamanında. (Flo adında bir uygulama kullanıyorum) ÇOK garip ….

Şey de, bu sefer normalde olduğu kadar ağır değildi. 🙁 Bu biraz ilgili.

Evet, hamilelik testi yaptırdım. Ben hamile değilim

Orada benzer sorunlar yaşamış olabilecek herhangi bir kadın var mı?

33 Comments

  1. Merhaba herkese bu web sitesi süper ötesi mükemmel, tebrikler

  2. Erzincan merkezden ben ahmet. Merhabalar sayfan vallaha billaha güzel, linkedinde paylaştım 16-05-2021 22:41:14

  3. Adana dan kimler var. Dönem günler gecikti. Hamile değil. Vaxxed kadınlarla çevriliyim (sağlık hizmetlerinde çalışıyorum) . Merhaba herkese paylaşımınız ciddiyim dikkatimi çekti, tebrikler , Emine – 139

  4. Erzincan dan kimler var. Dönem günler gecikti. Hamile değil. Vaxxed kadınlarla çevriliyim (sağlık hizmetlerinde çalışıyorum) . selamun aleyküm siteniz ciddiyim güzel, sağolun , ali – 191

  5. Gürbüz Reply

    Ordu merkezden ben Gürbüz. Slm sayfanız inanki hoşuma gitti, teşekkürler 17-05-2021 00:42:23

  6. Aksaray merkezden ben mehmet. Selam herkese web sitesi yeminle çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 17-05-2021 00:42:48

  7. Bu konu : ” Dönem günler gecikti. Hamile değil. Vaxxed kadınlarla çevriliyim (sağlık hizmetlerinde çalışıyorum) ” çok güzel. Selamın aleyküm siteniz harbiden hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım , – 145

  8. Bu konu : ” Dönem günler gecikti. Hamile değil. Vaxxed kadınlarla çevriliyim (sağlık hizmetlerinde çalışıyorum) ” çok güzel. Selam sayfan harbiden hoşuma gitti, sağolun , ali – 179

  9. Çorum merkezden ben ali. Merhaba siten süper ötesi güzel, saolun 17-05-2021 05:56:44

  10. Kilis merkezden ben doruk. Mrb web siten süper ötesi güzel, linkedinde paylaştım 17-05-2021 10:15:31

  11. Selamlar sayfanız süper ötesi çok iyi, teşekkürler

  12. Yalova dan kimler var. Dönem günler gecikti. Hamile değil. Vaxxed kadınlarla çevriliyim (sağlık hizmetlerinde çalışıyorum) . Selam herkese bu web sitesi yeminle dikkat çekici, teraziye tıkladım , ziya – 486

  13. Gürbüz Reply

    Bu konu : ” Dönem günler gecikti. Hamile değil. Vaxxed kadınlarla çevriliyim (sağlık hizmetlerinde çalışıyorum) ” çok güzel. merhaba arkadaşlar paylaşımın gerçekten iyi, teşekkürler , Gürbüz – 321

  14. İstanbul dan kimler var. Dönem günler gecikti. Hamile değil. Vaxxed kadınlarla çevriliyim (sağlık hizmetlerinde çalışıyorum) . Slm web sitesi inanki çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , hatice – 76

  15. Selamlar paylaşımınız valla çok hoşuma gitti, şukuladım

  16. elif yılmaz Reply

    Bursa merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm sayfanız cidden çok güzel, face de paylaştım 11-06-2021 13:50:48

  17. merhaba arkadaşlar paylaşım inan ki hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım

  18. Amasya dan kimler var. Dönem günler gecikti. Hamile değil. Vaxxed kadınlarla çevriliyim (sağlık hizmetlerinde çalışıyorum) . merhaba arkadaşlar web sitesi harbiden iyi, saolun , ahmet – 361

  19. Şanlıurfa merkezden ben banu. Selam herkese web sitesi vallaha ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 17-06-2021 07:38:13

  20. Bu konu : ” Dönem günler gecikti. Hamile değil. Vaxxed kadınlarla çevriliyim (sağlık hizmetlerinde çalışıyorum) ” çok güzel. Merhabalar web siteniz vallaha billaha iyi, sağolun , ahmet – 330

  21. Bu konu : ” Dönem günler gecikti. Hamile değil. Vaxxed kadınlarla çevriliyim (sağlık hizmetlerinde çalışıyorum) ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web sitesi harbiden hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , banu – 363

  22. Hakkari merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar paylaşım gerçekten hayran bıraktı, sağolun 30-06-2021 05:27:55

  23. Zonguldak dan kimler var. Dönem günler gecikti. Hamile değil. Vaxxed kadınlarla çevriliyim (sağlık hizmetlerinde çalışıyorum) . Selamın aleyküm siteniz inanki iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , – 39

  24. Bu konu : ” Dönem günler gecikti. Hamile değil. Vaxxed kadınlarla çevriliyim (sağlık hizmetlerinde çalışıyorum) ” çok güzel. Merhaba herkese siten valla ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım , memo – 150

  25. Selam herkese web siten vallaha çok hoşuma gitti, teşekkürler

  26. Bu konu : ” Dönem günler gecikti. Hamile değil. Vaxxed kadınlarla çevriliyim (sağlık hizmetlerinde çalışıyorum) ” çok güzel. Selam sayfa vallaha billaha dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım , banu – 227

  27. Aydın dan kimler var. Dönem günler gecikti. Hamile değil. Vaxxed kadınlarla çevriliyim (sağlık hizmetlerinde çalışıyorum) . Merhabalar web siten inanılmaz ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum , mehmet – 95

  28. Bu konu : ” Dönem günler gecikti. Hamile değil. Vaxxed kadınlarla çevriliyim (sağlık hizmetlerinde çalışıyorum) ” çok güzel. Selamlar web siten gerçekten mükemmel, sosyal medyada paylaştım , ziya – 176

  29. Kayseri merkezden ben hatice. Slm paylaşımınız inan ki güzel, sağolun 20-07-2021 23:24:26

  30. elif yılmaz Reply

    Bolu merkezden ben elif yılmaz. Mrb sayfa vallaha billaha ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 21-07-2021 19:59:25

  31. Trabzon merkezden ben doruk. Merhaba herkese sayfanız yeminle güzel, teraziye tıkladım 29-07-2021 08:25:41

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link