Aramada herhangi bir yerde bulamıyorum, umarım birisi ne hakkında konuştuğumu bilecektir, çünkü haftalarca burada yayınlanan en ilginç şey. 2016’da bazı reddit posteri, hükümet tarafından inşa edilen bir yeraltı kasabası görmekten bahsetti … ama 2020’de normal yaşam biçimimizi değiştirecek bir şeyin olacağı gerçeğini yeniden gündeme getiriyordu.
Ben geçerken tökezledim ve kaybetmiş gibi görünüyordu. Aramada bulamıyorum … normalde yayın yapmaz
Şırnak merkezden ben Gürbüz. Selamlar web siten vallaha billaha dikkat çekici, twitter da paylaştım 15-04-2020 12:48:19
Mrb bu web sitesi vallaha ilgi uyandırıcı, sağolun
Batman merkezden ben mehmet. Selam paylaşımın ciddiyim hoşuma gitti, facebookta paylaştım 15-04-2020 15:32:40
Selamın aleyküm web siteniz inanki dikkatimi çekti, twitter da paylaştım
Çankırı merkezden ben ziya. Mrb web siten süper ötesi güzel, face de paylaştım 15-04-2020 16:51:02
selam arkadaşlar siten yeminle çok hoşuma gitti, saolun
merhaba arkadaşlar web sitesi vallaha billaha dikkat çekici, tebrikler
Bilecik merkezden ben Emine. Mrb web siteniz vallaha billaha hayran edici, linkedinde paylaştım 23-04-2020 04:53:51
Karaman merkezden ben Aylin. Merhaba herkese web siten vallaha billaha hayran edici, sağolun 25-04-2020 08:18:18
Elazığ merkezden ben ali. selam arkadaşlar web siten süper ötesi dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım 25-04-2020 23:20:39
Mrb siten gerçekten hayran edici, linkedinde paylaştım
Kırıkkale merkezden ben banu. Merhaba herkese sayfanız ciddiyim dikkatimi çekti, sağolun 27-04-2020 07:55:13
Merhabalar web siteniz süper ötesi güzel, paylaşımların devamını bekliyorum
selamun aleyküm web sitesi harbiden hayran bıraktı, teraziye tıkladım
selamun aleyküm web siteniz yeminle ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum
Kahramanmaraş merkezden ben ziya. Selamlar paylaşım harbiden dikkatimi çekti, sağolun 14-05-2020 08:38:33
selamun aleyküm sayfan vallaha billaha ilgi uyandırıcı, saolun
Artvin merkezden ben banu. Selamın aleyküm web siteniz ciddiyim çok güzel, teraziye tıkladım 24-05-2020 22:31:59
Düzce merkezden ben ziya. Selam herkese sayfanız süper ötesi iyi, sosyal medyada paylaştım 02-06-2020 00:12:10
Amasya merkezden ben ali. Merhaba herkese paylaşımın gerçekten çok iyi, tebrikler 03-06-2020 03:14:10
Ankara merkezden ben ali. selamun aleyküm sayfanız gerçekten güzel, teraziye tıkladım 07-06-2020 12:01:42
Mrb sayfanız inanılmaz güzel, twitter da paylaştım
Çanakkale merkezden ben mehmet. Merhabalar bu web sitesi ciddiyim hayran edici, tebrikler 21-06-2020 14:04:24
Selam siteniz gerçekten iyi, twitter da paylaştım
selamun aleyküm bu web sitesi gerçekten çok güzel, teşekkürler
Merhaba herkese sayfan ciddiyim çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım
Burdur merkezden ben Emine. Selam herkese bu web sitesi inanki çok iyi, teşekkürler 10-07-2020 20:33:36
Merhaba paylaşımınız inanki ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım
Kocaeli merkezden ben Emine. Slm siten yeminle ilgi uyandırıcı, saolun 18-07-2020 10:52:27
Merhaba herkese bu web sitesi gerçekten dikkat çekici, tebrikler
Mersin merkezden ben Emine. Slm sayfanız inanki hoşuma gitti, tebrikler 27-07-2020 02:58:41
Aydın merkezden ben Emine. selam arkadaşlar web sitesi valla çok iyi, teşekkürler 03-08-2020 03:12:37
Mrb web siten harbiden mükemmel, teşekkürler
Merhabalar web siten vallaha billaha güzel, tebrikler
Selam paylaşımınız inan ki dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum
Mrb paylaşım vallaha billaha hayran bıraktı, face de paylaştım
Merhaba herkese siteniz cidden ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım
merhaba arkadaşlar paylaşımınız inan ki ilgi uyandırıcı, teşekkürler
Selam paylaşımın ciddiyim çok hoşuma gitti, şukuladım
Merhaba siteniz vallaha çok iyi, twitter da paylaştım
selam arkadaşlar web siten vallaha billaha çok güzel, facebookta paylaştım
selam arkadaşlar sayfa gerçekten ilgi uyandırıcı, tebrikler
Slm sayfanız yeminle çok iyi, teraziye tıkladım
Merhaba herkese bu web sitesi ciddiyim güzel, sağolun
Mrb bu web sitesi harbiden hayran bıraktı, face de paylaştım
Merhaba siten vallaha çok iyi, teraziye tıkladım
Bu konu : ” Dünden, 2016’da dağcıların altında gömülen Şehirler ve reddit konuşması hakkında yazı ” çok güzel. Slm web sitesi vallaha billaha çok güzel, şukuladım , gaye – 47
Bu konu : ” Dünden, 2016’da dağcıların altında gömülen Şehirler ve reddit konuşması hakkında yazı ” çok güzel. Selamın aleyküm siten vallaha billaha çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , – 143
Kırşehir merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar web sitesi inan ki çok iyi, sosyal medyada paylaştım 26-10-2020 17:05:38
merhaba arkadaşlar web siteniz cidden çok güzel, facebookta paylaştım
Bu konu : ” Dünden, 2016’da dağcıların altında gömülen Şehirler ve reddit konuşması hakkında yazı ” çok güzel. Selam herkese sayfan ciddiyim mükemmel, saolun , emin – 351
Ağrı dan kimler var. Dünden, 2016’da dağcıların altında gömülen Şehirler ve reddit konuşması hakkında yazı . Mrb siteniz yeminle hayran edici, twitter da paylaştım , Emine – 63
Bu konu : ” Dünden, 2016’da dağcıların altında gömülen Şehirler ve reddit konuşması hakkında yazı ” çok güzel. Merhaba herkese sayfa harbiden güzel, sosyal medyada paylaştım , Aylin – 190
Van dan kimler var. Dünden, 2016’da dağcıların altında gömülen Şehirler ve reddit konuşması hakkında yazı . Merhaba sayfanız valla güzel, face de paylaştım , Emine – 57
Nevşehir dan kimler var. Dünden, 2016’da dağcıların altında gömülen Şehirler ve reddit konuşması hakkında yazı . Merhaba herkese web siten yeminle ilgi uyandırıcı, teşekkürler , Emine – 137
Diyarbakır dan kimler var. Dünden, 2016’da dağcıların altında gömülen Şehirler ve reddit konuşması hakkında yazı . merhaba arkadaşlar web siteniz cidden çok iyi, şukuladım , memo – 30
Karaman merkezden ben gaye. Merhabalar siteniz inanki mükemmel, teşekkürler 06-12-2020 14:26:38
Diyarbakır merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese paylaşım ciddiyim iyi, teşekkürler 13-12-2020 12:02:02
Sivas merkezden ben Aylin. Selam siten süper ötesi çok güzel, teşekkürler 15-12-2020 23:02:38
Ardahan dan kimler var. Dünden, 2016’da dağcıların altında gömülen Şehirler ve reddit konuşması hakkında yazı . Slm bu web sitesi inanılmaz güzel, teraziye tıkladım , emin – 411
Bayburt dan kimler var. Dünden, 2016’da dağcıların altında gömülen Şehirler ve reddit konuşması hakkında yazı . Selamın aleyküm siteniz valla hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum , elif yılmaz – 211
Burdur dan kimler var. Dünden, 2016’da dağcıların altında gömülen Şehirler ve reddit konuşması hakkında yazı . Selam herkese siten vallaha billaha hoşuma gitti, teşekkürler , Hasan – 352
Bu konu : ” Dünden, 2016’da dağcıların altında gömülen Şehirler ve reddit konuşması hakkında yazı ” çok güzel. Slm siten valla iyi, face de paylaştım , Emine – 419
Muğla merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese web siten inanki dikkatimi çekti, saolun 31-12-2020 01:54:46
Bursa merkezden ben memo. Selamın aleyküm web siteniz süper ötesi çok iyi, sağolun 31-12-2020 10:06:13
Nevşehir merkezden ben Aylin. Merhaba herkese web siten cidden ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 31-12-2020 11:49:56
selamun aleyküm paylaşımın cidden güzel, paylaşımların devamını bekliyorum
Selam siteniz cidden çok güzel, sosyal medyada paylaştım
Bu konu : ” Dünden, 2016’da dağcıların altında gömülen Şehirler ve reddit konuşması hakkında yazı ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşım cidden çok güzel, twitter da paylaştım , Hasan – 476
Gaziantep merkezden ben mehmet. Merhabalar web siten valla çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 21-01-2021 19:28:32