Bence bu olaylar, iki tarafın da seçilmiş yetkililerinden ne kadar memnun olmadığını ortaya koyuyor. Belki de hükümetin giderek büyüyen varlığı, büyük teknoloji kadar çok büyüdü ve insanlar bundan hoşlanmıyor. Her iki tarafı da dinleyecek ve birbirimizin fikirlerini kollarını açarak kucaklayacak şeffaf adaylara ihtiyacımız var. Hükümetin artık insanları temsil etmemesinden korkuyorum. Politika bir spor haline geldi ve biz sadece oyunun gidişatını izliyoruz. Büyük teknoloji, ana akım medya ve politikacılar önyargılarında suçüstü yakalanıyor.
Günün sonunda hepimiz aynı şeyi istiyoruz. Dün yaşananlardan iyi bir şey çıktıysa, belki de her iki tarafın da bir kırılma noktasına ulaşmış olmasıdır. Parmaklarımızı işaret etmek, taraf tutmak ve ahlaki yüksek zemini almak yerine, Amerika’daki bu köklü sorunları nasıl çözeceğimiz konusunda derin tartışmalara ihtiyacımız var. Ve sadece hükümet değil. Bireysel düzeyde başlar. Bireyler kültürü besler. Ve kültür siyaseti etkiliyor.
Büyük teknoloji şirketlerinin ve ana akım medyanın insanlarda öyle bir bölünmeye neden olduğuna inanıyorum ki, artık bu sivil konuşmaları birbirimizle nasıl yapacağımızı bilmiyoruz. Neredeyse bilerek bu şekilde uygulandığı gibi hissediyor. Birbirimizin farklılıklarını kucaklamalı, ancak günün sonunda hepimizin insan olduğumuz gerçeğinin arkasında toplanmalıyız.
Bizi insan ve özgür vatandaş yapan gerçekleri korumalıyız. Ancak bu koruma noktasına ulaşmak için insan olarak haklarımızdan ödün veremeyiz. Birbirimizi nihilizm alanından çıkarmalıyız ve uzlaşılmış bir durumda hedeflerimize ulaşamayacağımızı küçümsemeliyiz. Birbirimizi aydınlatmalıyız. Her seferinde bir kişi. Bir yol var ve insanlık olarak birlikte çalışıp kılıçlarımızı bırakabilirsek yakında ortaya çıkacak.
Kırıkkale dan kimler var. Dünkü olaylardan çıkan iyi bir şey. . merhaba arkadaşlar paylaşımınız inanılmaz dikkat çekici, sağolun , Aylin – 403
Bu konu : ” Dünkü olaylardan çıkan iyi bir şey. ” çok güzel. selam arkadaşlar siteniz inanılmaz dikkatimi çekti, twitter da paylaştım , hatice – 183
Selamın aleyküm web sitesi inan ki ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım
Muğla dan kimler var. Dünkü olaylardan çıkan iyi bir şey. . selam arkadaşlar sayfan valla hayran bıraktı, saolun , Gürbüz – 272
Selam paylaşımın yeminle iyi, tebrikler
Karabük merkezden ben Hasan. selam arkadaşlar paylaşım yeminle iyi, twitter da paylaştım 07-01-2021 20:17:33
Bu konu : ” Dünkü olaylardan çıkan iyi bir şey. ” çok güzel. merhaba arkadaşlar paylaşımın cidden mükemmel, saolun , Hasan – 37
Adıyaman dan kimler var. Dünkü olaylardan çıkan iyi bir şey. . merhaba arkadaşlar paylaşımın ciddiyim çok iyi, tebrikler , ziya – 96
Bu konu : ” Dünkü olaylardan çıkan iyi bir şey. ” çok güzel. Selam herkese siten yeminle çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , elif yılmaz – 457
Uşak dan kimler var. Dünkü olaylardan çıkan iyi bir şey. . Merhabalar paylaşımın inanılmaz iyi, tebrikler , gaye – 251
Şanlıurfa dan kimler var. Dünkü olaylardan çıkan iyi bir şey. . Selamlar paylaşımın ciddiyim güzel, linkedinde paylaştım , Aylin – 393
Merhaba web siten inanki dikkat çekici, tebrikler
Bu konu : ” Dünkü olaylardan çıkan iyi bir şey. ” çok güzel. selamun aleyküm siteniz inanılmaz iyi, sağolun , hatice – 179
selam arkadaşlar paylaşımınız vallaha billaha iyi, paylaşımların devamını bekliyorum
Muş dan kimler var. Dünkü olaylardan çıkan iyi bir şey. . Merhaba web sitesi vallaha hayran bıraktı, linkedinde paylaştım , memo – 193
Selam herkese bu web sitesi gerçekten çok iyi, şukuladım
Trabzon dan kimler var. Dünkü olaylardan çıkan iyi bir şey. . Selam sayfanız inanki ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım , ahmet – 38
Selamın aleyküm web sitesi inan ki çok iyi, linkedinde paylaştım
Bu konu : ” Dünkü olaylardan çıkan iyi bir şey. ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfanız valla hoşuma gitti, saolun , Emine – 286
Selamlar siteniz inanılmaz çok güzel, şukuladım
Ağrı dan kimler var. Dünkü olaylardan çıkan iyi bir şey. . Slm paylaşımınız inanılmaz mükemmel, teşekkürler , Emine – 399
Manisa dan kimler var. Dünkü olaylardan çıkan iyi bir şey. . selamun aleyküm bu web sitesi inan ki dikkat çekici, linkedinde paylaştım , mehmet – 331
selam arkadaşlar paylaşımın gerçekten çok güzel, saolun
Uşak merkezden ben Emine. Selamlar web siten gerçekten ilgi uyandırıcı, tebrikler 03-02-2021 02:21:10
Bu konu : ” Dünkü olaylardan çıkan iyi bir şey. ” çok güzel. Mrb paylaşımın vallaha çok iyi, teşekkürler , emin – 348
Çankırı dan kimler var. Dünkü olaylardan çıkan iyi bir şey. . Slm siteniz yeminle hoşuma gitti, sağolun , – 452
Mrb paylaşımınız ciddiyim hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum
Bu konu : ” Dünkü olaylardan çıkan iyi bir şey. ” çok güzel. Selamlar web siten vallaha güzel, teşekkürler , Hasan – 258
Bu konu : ” Dünkü olaylardan çıkan iyi bir şey. ” çok güzel. Mrb siteniz cidden çok güzel, sağolun , ziya – 378
Yalova merkezden ben doruk. Merhabalar web siteniz gerçekten çok iyi, linkedinde paylaştım 04-02-2021 19:19:45
Merhaba herkese paylaşım inanılmaz hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum
Bu konu : ” Dünkü olaylardan çıkan iyi bir şey. ” çok güzel. selam arkadaşlar paylaşımınız valla mükemmel, facebookta paylaştım , ahmet – 90
Sinop dan kimler var. Dünkü olaylardan çıkan iyi bir şey. . Selamın aleyküm sayfan yeminle çok iyi, teşekkürler , ali – 467
Elazığ merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar bu web sitesi inanılmaz çok hoşuma gitti, teşekkürler 07-02-2021 04:10:52
Aksaray dan kimler var. Dünkü olaylardan çıkan iyi bir şey. . Selamlar bu web sitesi vallaha billaha dikkatimi çekti, tebrikler , elif yılmaz – 424
Aksaray merkezden ben ziya. Merhaba web siteniz inan ki dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım 10-02-2021 02:50:15
Mrb siteniz inanki çok iyi, facebookta paylaştım
Elazığ merkezden ben emin. selam arkadaşlar sayfan vallaha mükemmel, teraziye tıkladım 10-02-2021 10:48:57
Tokat merkezden ben emin. Slm siteniz inanki dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 10-02-2021 10:49:01
Ankara dan kimler var. Dünkü olaylardan çıkan iyi bir şey. . Selamlar siteniz inanki dikkat çekici, linkedinde paylaştım , hatice – 127
Merhaba sayfanız ciddiyim hayran edici, şukuladım
Bu konu : ” Dünkü olaylardan çıkan iyi bir şey. ” çok güzel. Selamlar web siteniz harbiden hoşuma gitti, sağolun , mehmet – 187
Gümüşhane dan kimler var. Dünkü olaylardan çıkan iyi bir şey. . Selamlar sayfa inanılmaz hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , Aylin – 407
Van merkezden ben . Selamlar paylaşımın valla mükemmel, tebrikler 11-02-2021 22:38:43
Slm paylaşımın gerçekten iyi, facebookta paylaştım
Muğla dan kimler var. Dünkü olaylardan çıkan iyi bir şey. . Selam herkese web sitesi harbiden çok iyi, facebookta paylaştım , memo – 56
Bu konu : ” Dünkü olaylardan çıkan iyi bir şey. ” çok güzel. Merhaba herkese sayfan valla çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım , ahmet – 220
Bu konu : ” Dünkü olaylardan çıkan iyi bir şey. ” çok güzel. Selam web siten gerçekten çok hoşuma gitti, teşekkürler , ziya – 157
Selamın aleyküm siten süper ötesi çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım
Muğla merkezden ben hatice. Merhabalar sayfanız inanılmaz dikkatimi çekti, şukuladım 14-02-2021 11:27:27
Ardahan merkezden ben memo. Selamın aleyküm sayfanız yeminle iyi, twitter da paylaştım 14-02-2021 11:27:33
Niğde merkezden ben ali. Mrb siten yeminle ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 17-02-2021 15:23:08
Bu konu : ” Dünkü olaylardan çıkan iyi bir şey. ” çok güzel. Merhaba herkese web siten yeminle çok güzel, linkedinde paylaştım , Emine – 45
Gaziantep dan kimler var. Dünkü olaylardan çıkan iyi bir şey. . merhaba arkadaşlar web siten inanılmaz çok güzel, teşekkürler , Gürbüz – 49
Mrb web siteniz vallaha hayran bıraktı, teraziye tıkladım
İstanbul dan kimler var. Dünkü olaylardan çıkan iyi bir şey. . Merhabalar siten inan ki hayran edici, twitter da paylaştım , Gürbüz – 99
Şanlıurfa dan kimler var. Dünkü olaylardan çıkan iyi bir şey. . selam arkadaşlar web sitesi vallaha billaha iyi, tebrikler , memo – 117
İzmir dan kimler var. Dünkü olaylardan çıkan iyi bir şey. . merhaba arkadaşlar paylaşım inan ki hayran bıraktı, sağolun , – 484
Trabzon dan kimler var. Dünkü olaylardan çıkan iyi bir şey. . Merhaba paylaşım inanki çok iyi, şukuladım , Hasan – 103
Uşak dan kimler var. Dünkü olaylardan çıkan iyi bir şey. . Merhaba herkese web sitesi vallaha billaha hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , gaye – 315