Kategoriler
Genel

Dürüstçe merak ediyorum – Katolik kilisesi

Bu alt bölüme daha yeni abone oldum, ancak herkes,% 100 gemide olduğum pedosları belirlemeye ve kovuşturmaya çok yatkın görünüyor. Yine de, on binlerce kanıtlanmış davaya sahip olan Katolik kilisesi hakkında neden tartışma olmadığını merak ediyorum. Herhangi bir sonuç olmasa bile zaten kanıtlanmış olduğu için mi? Eğer öyleyse, yönetici sınıftaki diğer pedoslardan ne çıkarız? Dürüst bir soru, burada niyetle kafam karıştı …

“Dürüstçe merak ediyorum – Katolik kilisesi” için 45 yanıt

Ordu merkezden ben Emine. Slm web siteniz vallaha billaha hayran bıraktı, tebrikler 28-05-2020 05:26:33

Kütahya merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar paylaşımınız süper ötesi çok iyi, sosyal medyada paylaştım 28-05-2020 07:13:06

Tokat merkezden ben Emine. selam arkadaşlar siten cidden iyi, facebookta paylaştım 08-06-2020 20:56:01

Ağrı merkezden ben ali. Merhabalar web siteniz harbiden çok güzel, facebookta paylaştım 17-06-2020 16:19:43

Rize merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar web siten inan ki çok güzel, facebookta paylaştım 20-06-2020 03:00:20

Konya merkezden ben elif yılmaz. selamun aleyküm paylaşım vallaha çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 22-06-2020 11:25:34

Gümüşhane merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar web siteniz cidden hoşuma gitti, şukuladım 01-07-2020 13:24:04

Kırıkkale merkezden ben gaye. selam arkadaşlar siteniz vallaha güzel, tebrikler 07-07-2020 03:16:17

Kütahya merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar sayfan vallaha billaha dikkatimi çekti, şukuladım 11-07-2020 19:21:36

Antalya merkezden ben doruk. Selam siten vallaha güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 12-07-2020 23:05:24

Burdur merkezden ben elif yılmaz. Selam herkese web sitesi yeminle hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 23-07-2020 01:25:42

Adana merkezden ben elif yılmaz. selamun aleyküm web sitesi inanılmaz dikkat çekici, saolun 09-08-2020 16:03:17

Erzurum merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm web sitesi valla hoşuma gitti, twitter da paylaştım 10-08-2020 04:24:12

Kırıkkale merkezden ben doruk. Merhabalar web sitesi yeminle güzel, linkedinde paylaştım 17-08-2020 21:11:50

Kırıkkale merkezden ben ali. Merhaba herkese siten harbiden ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 20-08-2020 15:32:10

Düzce merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar paylaşımınız vallaha mükemmel, şukuladım 25-08-2020 19:49:52

Kütahya merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar siteniz yeminle hayran bıraktı, twitter da paylaştım 31-08-2020 05:09:30

Hakkari merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm bu web sitesi valla hayran bıraktı, saolun 12-09-2020 13:46:44

Ağrı merkezden ben ziya. Mrb web sitesi süper ötesi hayran bıraktı, şukuladım 17-09-2020 15:01:13

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir