Farklı ülkelere seyahat ettiğimde bunu net bir şekilde görebiliyorum. farklı kültürlerin farklı ortak bilgilere erişimi vardır, eğer bir kişi belirli şeylerden dolayı sansürlenmişse, farklı şekilde ortaya çıkarlar. Eleştirel düşünürler başka türlü bilinmeyen bilgilere eriştiğinde, bu bir uyanış gibi hissettirir … aynı zamanda insanları düz dünya / q / incil vb. gibi belirli inançlarda fanatik yapabilir.
… nfk42 tarafından gönderildi
[comments]
Kocaeli merkezden ben mehmet. selamun aleyküm paylaşım cidden dikkatimi çekti, sağolun 18-01-2021 07:46:12
Selam paylaşımın gerçekten mükemmel, sosyal medyada paylaştım
Osmaniye merkezden ben doruk. selamun aleyküm siten inanki hayran bıraktı, twitter da paylaştım 18-01-2021 08:17:40
Tokat dan kimler var. duş düşüncesi: belki koyunlar sadece sansürün çocuklarıdır … ve bunun yerine onlara öyle demeliyiz. . Merhabalar bu web sitesi inanılmaz dikkat çekici, saolun , elif yılmaz – 473
Muş merkezden ben ziya. Merhabalar sayfa gerçekten hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 18-01-2021 11:56:37
Karabük merkezden ben doruk. Selamlar siteniz gerçekten çok hoşuma gitti, saolun 18-01-2021 11:56:37
Selam herkese sayfanız süper ötesi hayran edici, teraziye tıkladım
Samsun merkezden ben banu. Selamın aleyküm web sitesi inanılmaz hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 18-01-2021 11:56:40
Rize dan kimler var. duş düşüncesi: belki koyunlar sadece sansürün çocuklarıdır … ve bunun yerine onlara öyle demeliyiz. . Selamlar sayfa harbiden çok iyi, sosyal medyada paylaştım , elif yılmaz – 223
Çanakkale dan kimler var. duş düşüncesi: belki koyunlar sadece sansürün çocuklarıdır … ve bunun yerine onlara öyle demeliyiz. . selamun aleyküm siten ciddiyim hayran edici, teşekkürler , hatice – 233
Bu konu : ” duş düşüncesi: belki koyunlar sadece sansürün çocuklarıdır … ve bunun yerine onlara öyle demeliyiz. ” çok güzel. Merhaba herkese bu web sitesi vallaha billaha çok iyi, tebrikler , ziya – 442
Bu konu : ” duş düşüncesi: belki koyunlar sadece sansürün çocuklarıdır … ve bunun yerine onlara öyle demeliyiz. ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfa yeminle hoşuma gitti, teşekkürler , mehmet – 414
Selamın aleyküm paylaşım yeminle çok hoşuma gitti, şukuladım
Bu konu : ” duş düşüncesi: belki koyunlar sadece sansürün çocuklarıdır … ve bunun yerine onlara öyle demeliyiz. ” çok güzel. Selamlar sayfan gerçekten çok güzel, sosyal medyada paylaştım , Hasan – 59
Bu konu : ” duş düşüncesi: belki koyunlar sadece sansürün çocuklarıdır … ve bunun yerine onlara öyle demeliyiz. ” çok güzel. Merhaba sayfa inan ki dikkatimi çekti, twitter da paylaştım , ziya – 11
Bu konu : ” duş düşüncesi: belki koyunlar sadece sansürün çocuklarıdır … ve bunun yerine onlara öyle demeliyiz. ” çok güzel. Merhabalar paylaşımınız inan ki iyi, sosyal medyada paylaştım , emin – 12
Karaman dan kimler var. duş düşüncesi: belki koyunlar sadece sansürün çocuklarıdır … ve bunun yerine onlara öyle demeliyiz. . Selamın aleyküm web siteniz inanılmaz hayran edici, linkedinde paylaştım , ali – 208
Aydın dan kimler var. duş düşüncesi: belki koyunlar sadece sansürün çocuklarıdır … ve bunun yerine onlara öyle demeliyiz. . Selamın aleyküm sayfanız cidden hayran edici, linkedinde paylaştım , doruk – 433
Giresun merkezden ben hatice. Selamlar sayfanız cidden dikkat çekici, linkedinde paylaştım 25-01-2021 17:39:13
merhaba arkadaşlar web sitesi yeminle güzel, twitter da paylaştım
Bu konu : ” duş düşüncesi: belki koyunlar sadece sansürün çocuklarıdır … ve bunun yerine onlara öyle demeliyiz. ” çok güzel. Selam herkese paylaşım gerçekten iyi, sağolun , Hasan – 500
Selamlar paylaşım valla çok güzel, saolun
Merhaba sayfanız harbiden hoşuma gitti, şukuladım
Bolu merkezden ben doruk. Merhaba herkese web sitesi vallaha hoşuma gitti, twitter da paylaştım 11-02-2021 21:50:17
Ordu merkezden ben mehmet. Merhaba herkese siten süper ötesi hoşuma gitti, tebrikler 14-02-2021 21:27:14
Amasya merkezden ben Aylin. Selam paylaşımın süper ötesi güzel, linkedinde paylaştım 22-02-2021 12:27:27