İnsanlığı bağlantısız ve zayıf bir durumda tutmak için bir komplo olduğuna inanıyorum. açgözlülükle besleniyor ve bölmek için nefret kullanıyorlar
söyledikleri gibi böl ve fethet
bu kötülükle mücadele etmek için üzerime düşeni yapmak için sizi ayağa kalkıp benimle dans etmeye davet ediyorum, böylece ruhlarımızı kaldırabilir ve enerjimizi daha yüksek bir varoluş düzlemine bağlayabiliriz
bu bölünme komplosu bizi gerçek gücümüzü bilmekten alıkoymaya çalışıyor
Dünyayı Kurtarmak İçin Dünyayı Sevmeliyiz
Bana katıl
Not: Canlı oynarken Veba Maskesi takıyor – Neden hep merak ettim
Claptone – Sevgili Yaşam ft. Çene (FULL EP) | TSTLM https://www.youtube.com/watch?v=2pqSKlI3QuU
Claptone – Kukla Tiyatrosu https://www.youtube.com/watch?v=QR4Hjx7-QKw
Şarkı Sözleri: Eskiyi çalmak ve yeni parlamak Biz satın aldık ve sattık ve ne yapacağımızı bilmiyoruz Tüm bu boş yalanlar, soğukta bırakıldık ve şimdi size kalmış
Kandırıldınız ve zihninizi uydurdunuz Hatta geride bıraktığınız tüm iyi işleri düşünmeden Ve seçenekler daralıyor Neden hepimizin aynı göründüğünü biliyor musunuz? İskelet Yapılar Kendinizi suçlu hissediyor ve kimi suçlayacağınızı biliyorsunuz
Kukla Tiyatrosu Kukla Tiyatrosu
Nüfusun yarısı kanepede yatıyor ve geri kalanımız sürekli bir şüphe durumunda Evet, çok temiz görünüyorlar – gömlek ve kravatla kaplanmışlardı ama yan çürümeye bakmak istemezsiniz
Kandırıldınız ve zihninizi uydurdunuz Hatta geride bıraktığınız tüm iyi işleri düşünmeden Ve seçenekler daralıyor Neden hepimizin aynı göründüğünü biliyor musunuz? Yıkım ölçeği
Hissediyor musun?
Titreşmeniz İçin 1: 30hr Set https://www.youtube.com/watch?v=_FO8YIHQyf4
Mrb web siteniz inanılmaz mükemmel, sağolun
merhaba arkadaşlar web siten valla mükemmel, tebrikler
Merhaba bu web sitesi gerçekten dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum
Denizli merkezden ben gaye. Selamlar web siten harbiden çok hoşuma gitti, saolun 28-03-2020 13:26:58
Merhabalar web siteniz inanılmaz güzel, teşekkürler
Diyarbakır merkezden ben ziya. Merhaba herkese paylaşımınız inan ki hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 29-03-2020 09:29:45
Kars merkezden ben ziya. Selamlar sayfan süper ötesi mükemmel, twitter da paylaştım 29-03-2020 09:29:47
selam arkadaşlar siteniz inanki dikkat çekici, face de paylaştım
Şanlıurfa merkezden ben Aylin. Selamın aleyküm paylaşımınız ciddiyim hoşuma gitti, teşekkürler 29-03-2020 09:35:03
Mrb web siteniz harbiden güzel, teraziye tıkladım
Merhaba web sitesi inan ki mükemmel, facebookta paylaştım
Sakarya merkezden ben elif yılmaz. Slm siteniz inan ki dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 30-03-2020 06:06:27
Kırıkkale merkezden ben gaye. Merhabalar paylaşımınız harbiden ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 01-04-2020 13:42:19
Selamlar paylaşım gerçekten dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum
Selam herkese siten valla iyi, şukuladım
Merhabalar siteniz ciddiyim dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım
Merhaba paylaşımın vallaha billaha çok güzel, tebrikler
Antalya merkezden ben elif yılmaz. Merhaba web siteniz harbiden hoşuma gitti, sağolun 11-04-2020 06:06:58
Afyon merkezden ben elif yılmaz. Slm siten ciddiyim ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 11-04-2020 07:49:23
Yalova merkezden ben ahmet. Merhaba herkese paylaşımınız harbiden dikkatimi çekti, saolun 19-04-2020 08:40:03
Mrb web sitesi süper ötesi çok hoşuma gitti, sağolun
Van merkezden ben Aylin. Selam siteniz yeminle hayran edici, twitter da paylaştım 22-04-2020 23:39:31
Selam siteniz vallaha billaha dikkat çekici, saolun
Selamın aleyküm siteniz harbiden mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum
merhaba arkadaşlar sayfan inan ki iyi, teraziye tıkladım
Mrb web siteniz cidden çok güzel, face de paylaştım
selamun aleyküm sayfan inan ki hoşuma gitti, facebookta paylaştım
Mardin merkezden ben ahmet. Merhabalar siten vallaha billaha mükemmel, tebrikler 03-05-2020 05:50:09
Malatya merkezden ben elif yılmaz. Selamlar web siten inanılmaz hoşuma gitti, sağolun 03-05-2020 11:03:35
Kayseri merkezden ben ziya. selam arkadaşlar siteniz inanki hoşuma gitti, teşekkürler 03-05-2020 21:49:10
Artvin merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar paylaşım süper ötesi çok iyi, linkedinde paylaştım 04-05-2020 08:09:15
Osmaniye merkezden ben ziya. Merhaba paylaşımınız inanılmaz mükemmel, sosyal medyada paylaştım 05-05-2020 09:50:13
Mrb sayfa yeminle iyi, teraziye tıkladım
Mrb paylaşımınız vallaha güzel, paylaşımların devamını bekliyorum
Merhaba herkese sayfan ciddiyim dikkat çekici, face de paylaştım
Merhaba herkese sayfanız harbiden hayran bıraktı, linkedinde paylaştım
selam arkadaşlar paylaşımınız gerçekten hoşuma gitti, teraziye tıkladım
Selam herkese paylaşımın harbiden dikkat çekici, teşekkürler
Kırıkkale merkezden ben Aylin. Mrb siteniz vallaha billaha mükemmel, şukuladım 22-05-2020 16:14:05
Mrb paylaşımın inanki iyi, twitter da paylaştım
merhaba arkadaşlar paylaşım gerçekten dikkat çekici, twitter da paylaştım
Selam siten harbiden ilgi uyandırıcı, tebrikler
Kırşehir merkezden ben ahmet. Selamlar paylaşım yeminle çok güzel, sağolun 11-06-2020 03:15:24
Batman merkezden ben ziya. Merhaba herkese web siteniz süper ötesi çok hoşuma gitti, face de paylaştım 14-06-2020 19:26:51
selam arkadaşlar paylaşımın vallaha billaha hayran bıraktı, face de paylaştım
Şırnak merkezden ben mehmet. Selam web sitesi süper ötesi çok güzel, sağolun 21-06-2020 14:14:50
Selamın aleyküm web siteniz süper ötesi dikkatimi çekti, şukuladım
Selamın aleyküm sayfa gerçekten iyi, facebookta paylaştım
Samsun merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm sayfan vallaha iyi, sosyal medyada paylaştım 07-07-2020 07:29:39
Merhaba herkese web siten yeminle çok güzel, linkedinde paylaştım
Selamlar web siteniz inanılmaz hayran edici, teşekkürler
Siirt merkezden ben elif yılmaz. Merhaba paylaşımın ciddiyim dikkat çekici, facebookta paylaştım 21-07-2020 17:10:03
Düzce merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar web siteniz inanki hoşuma gitti, facebookta paylaştım 24-07-2020 13:32:00
Selam herkese paylaşımın süper ötesi ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım
Kars merkezden ben ali. selamun aleyküm bu web sitesi inanki dikkat çekici, face de paylaştım 27-07-2020 13:28:33
Mrb paylaşımın süper ötesi ilgi uyandırıcı, saolun
Yalova merkezden ben elif yılmaz. Selam web sitesi yeminle çok güzel, saolun 06-08-2020 23:20:53
Selamlar web siten inan ki ilgi uyandırıcı, tebrikler
Trabzon merkezden ben ahmet. Selam herkese siteniz inanki mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 13-08-2020 11:21:27
Kocaeli merkezden ben gaye. Mrb web siten gerçekten mükemmel, tebrikler 13-08-2020 20:58:56
selamun aleyküm sayfan yeminle çok iyi, facebookta paylaştım
Tokat merkezden ben Aylin. Selamlar sayfa inanki hoşuma gitti, sağolun 16-08-2020 18:25:41
Edirne merkezden ben doruk. Merhabalar paylaşımınız inan ki çok iyi, tebrikler 17-08-2020 02:11:25
Merhabalar bu web sitesi inan ki iyi, linkedinde paylaştım
Bingöl merkezden ben doruk. merhaba arkadaşlar web sitesi harbiden çok güzel, facebookta paylaştım 25-08-2020 01:07:37
Selamlar sayfan süper ötesi çok iyi, twitter da paylaştım
Selamlar sayfa gerçekten çok hoşuma gitti, tebrikler
Selam herkese sayfa cidden güzel, saolun
selamun aleyküm bu web sitesi vallaha billaha çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum
Nevşehir merkezden ben doruk. Selam web sitesi vallaha billaha çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 07-09-2020 12:48:32
Denizli merkezden ben Gürbüz. Merhaba paylaşım vallaha iyi, linkedinde paylaştım 07-09-2020 23:43:30
Merhaba sayfan inanki hoşuma gitti, twitter da paylaştım
Mersin merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar web sitesi vallaha mükemmel, twitter da paylaştım 09-09-2020 10:58:46
Merhabalar paylaşım harbiden hayran edici, tebrikler
Kırşehir merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar bu web sitesi gerçekten çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 24-09-2020 09:25:22
merhaba arkadaşlar sayfan gerçekten hoşuma gitti, saolun
Slm sayfanız yeminle mükemmel, tebrikler
Merhaba herkese sayfa süper ötesi güzel, facebookta paylaştım
Selam herkese sayfanız gerçekten dikkatimi çekti, twitter da paylaştım
Kocaeli merkezden ben ziya. Selamın aleyküm sayfa vallaha hayran bıraktı, şukuladım 02-10-2020 11:34:33
Yozgat merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar bu web sitesi süper ötesi dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 03-10-2020 00:54:07
Düzce merkezden ben ali. Merhabalar siten yeminle hayran bıraktı, face de paylaştım 07-10-2020 02:34:16
Ağrı merkezden ben ziya. Mrb siteniz inan ki dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 07-10-2020 09:29:59
Slm siteniz inan ki hoşuma gitti, twitter da paylaştım
Merhaba paylaşımınız inanki dikkatimi çekti, tebrikler
Bolu dan kimler var. Eğer beni seviyorsan benimle dans edersin [Conspiracy In BodyText] . Selam paylaşımın inan ki mükemmel, teraziye tıkladım , mehmet – 148
Slm sayfanız inanki çok güzel, teşekkürler
Sivas merkezden ben emin. Selamlar sayfanız valla hayran bıraktı, teraziye tıkladım 23-10-2020 19:24:27
İzmir merkezden ben ali. Mrb web siten cidden ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 03-11-2020 05:33:03
Bu konu : ” Eğer beni seviyorsan benimle dans edersin [Conspiracy In BodyText] ” çok güzel. Selamın aleyküm web siteniz cidden hayran edici, facebookta paylaştım , ahmet – 229
Selam paylaşım ciddiyim hayran edici, teraziye tıkladım
selamun aleyküm paylaşım harbiden hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım
Selamın aleyküm sayfan inanılmaz ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım
Selamın aleyküm sayfanız inanki dikkat çekici, tebrikler
Amasya merkezden ben . Selam siten inanılmaz hoşuma gitti, tebrikler 11-12-2020 19:23:07
Karabük dan kimler var. Eğer beni seviyorsan benimle dans edersin [Conspiracy In BodyText] . Selamın aleyküm sayfan vallaha billaha hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , hatice – 194
Denizli dan kimler var. Eğer beni seviyorsan benimle dans edersin [Conspiracy In BodyText] . Merhaba herkese sayfa valla çok güzel, linkedinde paylaştım , hatice – 366
Selam herkese paylaşımın harbiden hayran edici, twitter da paylaştım
Adıyaman dan kimler var. Eğer beni seviyorsan benimle dans edersin [Conspiracy In BodyText] . Selam web sitesi vallaha billaha güzel, teşekkürler , ahmet – 443
Bu konu : ” Eğer beni seviyorsan benimle dans edersin [Conspiracy In BodyText] ” çok güzel. Selamlar sayfa vallaha dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum , memo – 297
Karaman merkezden ben ziya. Mrb bu web sitesi vallaha ilgi uyandırıcı, saolun 09-01-2021 17:59:50
Artvin dan kimler var. Eğer beni seviyorsan benimle dans edersin [Conspiracy In BodyText] . Merhaba bu web sitesi süper ötesi iyi, twitter da paylaştım , elif yılmaz – 302
Selam herkese paylaşımınız vallaha billaha mükemmel, teşekkürler
Ordu dan kimler var. Eğer beni seviyorsan benimle dans edersin [Conspiracy In BodyText] . Selam herkese sayfan inanılmaz hayran bıraktı, facebookta paylaştım , ali – 241
Erzincan dan kimler var. Eğer beni seviyorsan benimle dans edersin [Conspiracy In BodyText] . Selamlar sayfan süper ötesi ilgi uyandırıcı, face de paylaştım , banu – 93
Selam sayfan cidden dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım