Ayakları aldatmak zor …

Bunlar sadece sübjektif gözlemler ya da ayaklara takıldım, hala …

Topla

https://www.youtube.com/watch?v=2ihOXaU0I8o

Mickael’in bu videoda büyük ayakları var gibi görünüyor, Mickael ayaklarına bakın ve 2:58 civarında erkek satıcı ayaklarıyla karşılaştırın.

Bana öyle geliyor ki Ellen ekstra büyüklükte ayakkabılar giyiyor, 0:18’e bak … bugün lol için büyük ayaklar / ayakkabılar vay.

Ve ona başka bir şovda aynı tür ayakkabı giydiğine bakın:

https://www.youtube.com/watch?v=LIn8jwTAJpg

Karşılaştırmak için 56:28’e bakın.

Ayakkabıları ve ayakları, muhtemelen aynı tip ayakkabılar (bazı düz beyaz spor ayakkabılar) giydiği Mickael ile ilk videoya kıyasla daha küçük, “normalde” boyutta / orantılı görünüyor.

Genel olarak çok garip.

Author

115 Comments

  1. Kastamonu merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar paylaşımın valla güzel, facebookta paylaştım 02-05-2020 00:51:28

  2. Sivas merkezden ben gaye. Selam herkese paylaşımın inanılmaz iyi, linkedinde paylaştım 04-05-2020 23:17:23

  3. Bitlis merkezden ben doruk. Slm web sitesi yeminle hayran bıraktı, şukuladım 06-05-2020 02:46:32

  4. Muş merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar siteniz ciddiyim çok iyi, twitter da paylaştım 07-05-2020 13:50:25

  5. Aksaray merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar paylaşım gerçekten çok iyi, saolun 09-05-2020 14:29:32

  6. Malatya merkezden ben ziya. Mrb bu web sitesi yeminle çok güzel, facebookta paylaştım 12-05-2020 04:06:13

  7. elif yılmaz Reply

    Yozgat merkezden ben elif yılmaz. Slm paylaşımınız gerçekten mükemmel, saolun 12-05-2020 09:23:44

  8. Trabzon merkezden ben ziya. Selamlar web siten ciddiyim dikkatimi çekti, tebrikler 13-05-2020 07:41:57

  9. merhaba arkadaşlar siten inan ki çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım

  10. Denizli merkezden ben ali. Selam herkese sayfa inanılmaz hayran bıraktı, tebrikler 14-05-2020 09:43:15

  11. Merhaba sayfa süper ötesi hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum

  12. Merhaba herkese paylaşımınız valla hayran edici, sağolun

  13. Ordu merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm web sitesi gerçekten çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 14-05-2020 09:43:27

  14. Giresun merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar sayfa harbiden mükemmel, facebookta paylaştım 14-05-2020 09:43:32

  15. Kastamonu merkezden ben ali. Mrb web sitesi inan ki ilgi uyandırıcı, saolun 14-05-2020 09:43:36

  16. Selamın aleyküm paylaşımınız süper ötesi çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım

  17. Muş merkezden ben Emine. Selam herkese web siten yeminle çok güzel, linkedinde paylaştım 14-05-2020 09:43:49

  18. Rize merkezden ben doruk. Slm sayfan vallaha billaha güzel, saolun 14-05-2020 09:43:54

  19. elif yılmaz Reply

    Kocaeli merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm web sitesi yeminle çok iyi, face de paylaştım 14-05-2020 09:43:58

  20. Merhaba herkese web sitesi inanılmaz dikkat çekici, teraziye tıkladım

  21. Merhaba herkese bu web sitesi vallaha billaha dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım

  22. Sinop merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar web siten inan ki hoşuma gitti, teraziye tıkladım 22-05-2020 02:16:58

  23. Kars merkezden ben mehmet. Merhabalar sayfanız valla güzel, teraziye tıkladım 29-05-2020 06:39:01

  24. Tunceli merkezden ben ziya. Selam herkese web siteniz cidden çok iyi, linkedinde paylaştım 05-06-2020 12:13:43

  25. Siirt merkezden ben Gürbüz. Selamlar web sitesi inanılmaz hayran edici, tebrikler 06-06-2020 17:58:50

  26. Osmaniye merkezden ben ahmet. Selam web sitesi valla iyi, teşekkürler 07-06-2020 12:02:19

  27. Merhaba siteniz vallaha çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum

  28. selamun aleyküm bu web sitesi yeminle çok güzel, teraziye tıkladım

  29. Erzurum merkezden ben doruk. Merhabalar sayfanız harbiden hayran edici, saolun 12-06-2020 05:57:14

  30. Bingöl merkezden ben banu. Merhabalar siten inan ki ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 28-06-2020 11:34:48

  31. selam arkadaşlar paylaşımın vallaha billaha hayran edici, teşekkürler

  32. Selam herkese web siten vallaha hayran edici, sağolun

  33. selamun aleyküm siteniz inanki dikkat çekici, tebrikler

  34. Van merkezden ben banu. Merhabalar paylaşımın vallaha billaha hayran edici, teşekkürler 22-07-2020 02:32:02

  35. Merhaba sayfan inanılmaz ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım

  36. Burdur merkezden ben Gürbüz. Selam sayfan ciddiyim güzel, twitter da paylaştım 06-08-2020 17:02:43

  37. Rize merkezden ben mehmet. selamun aleyküm sayfanız inanılmaz çok güzel, teraziye tıkladım 07-08-2020 00:31:29

  38. Nevşehir merkezden ben gaye. Merhaba herkese sayfan inanılmaz çok iyi, twitter da paylaştım 12-08-2020 23:38:40

  39. Mrb siteniz harbiden çok iyi, linkedinde paylaştım

  40. Mrb paylaşımınız vallaha billaha dikkat çekici, saolun

  41. Kastamonu merkezden ben ziya. Mrb bu web sitesi süper ötesi dikkatimi çekti, face de paylaştım 22-08-2020 18:13:30

  42. Merhabalar sayfa valla mükemmel, linkedinde paylaştım

  43. Sakarya merkezden ben Gürbüz. Merhaba web siteniz vallaha hayran bıraktı, saolun 31-08-2020 13:46:21

  44. Uşak merkezden ben banu. Selamlar web sitesi inan ki mükemmel, teşekkürler 04-09-2020 04:36:02

  45. elif yılmaz Reply

    Rize merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar bu web sitesi vallaha çok iyi, linkedinde paylaştım 08-09-2020 19:37:53

  46. elif yılmaz Reply

    Trabzon merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese web sitesi yeminle çok hoşuma gitti, face de paylaştım 16-09-2020 15:10:00

  47. Selamın aleyküm web siteniz süper ötesi hayran bıraktı, twitter da paylaştım

  48. elif yılmaz Reply

    Çanakkale merkezden ben elif yılmaz. Mrb siten harbiden çok iyi, linkedinde paylaştım 26-09-2020 12:42:15

  49. Ordu merkezden ben Aylin. Merhabalar web siten valla güzel, saolun 27-09-2020 00:00:35

  50. Adıyaman merkezden ben banu. Merhabalar paylaşımın harbiden dikkat çekici, teraziye tıkladım 02-10-2020 11:31:31

  51. Kocaeli merkezden ben . Selam web siten valla mükemmel, linkedinde paylaştım 12-10-2020 02:59:36

  52. İstanbul dan kimler var. Ellen Show ve Michelle Obama ayakları hakkında daha fazla bilgi (Bağlam: Michelle Obama ayak büyüklüğüne ilişkin daha önceki bir yorumun yayınlanması) . Selam herkese sayfanız inan ki dikkat çekici, şukuladım , hatice – 142

  53. Trabzon dan kimler var. Ellen Show ve Michelle Obama ayakları hakkında daha fazla bilgi (Bağlam: Michelle Obama ayak büyüklüğüne ilişkin daha önceki bir yorumun yayınlanması) . merhaba arkadaşlar web siten ciddiyim iyi, teşekkürler , gaye – 89

  54. Bu konu : ” Ellen Show ve Michelle Obama ayakları hakkında daha fazla bilgi (Bağlam: Michelle Obama ayak büyüklüğüne ilişkin daha önceki bir yorumun yayınlanması) ” çok güzel. Merhaba herkese bu web sitesi harbiden dikkatimi çekti, tebrikler , ahmet – 60

  55. Bu konu : ” Ellen Show ve Michelle Obama ayakları hakkında daha fazla bilgi (Bağlam: Michelle Obama ayak büyüklüğüne ilişkin daha önceki bir yorumun yayınlanması) ” çok güzel. Merhabalar sayfanız inanki ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım , ali – 311

  56. Artvin dan kimler var. Ellen Show ve Michelle Obama ayakları hakkında daha fazla bilgi (Bağlam: Michelle Obama ayak büyüklüğüne ilişkin daha önceki bir yorumun yayınlanması) . Selam herkese sayfa cidden çok güzel, twitter da paylaştım , – 23

  57. Tokat dan kimler var. Ellen Show ve Michelle Obama ayakları hakkında daha fazla bilgi (Bağlam: Michelle Obama ayak büyüklüğüne ilişkin daha önceki bir yorumun yayınlanması) . Merhabalar paylaşımın ciddiyim ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım , Aylin – 235

  58. Sinop dan kimler var. Ellen Show ve Michelle Obama ayakları hakkında daha fazla bilgi (Bağlam: Michelle Obama ayak büyüklüğüne ilişkin daha önceki bir yorumun yayınlanması) . Selamın aleyküm paylaşımın cidden çok iyi, şukuladım , ali – 136

  59. Kırklareli merkezden ben ahmet. Selam siteniz cidden çok güzel, face de paylaştım 17-11-2020 09:33:31

  60. Afyon dan kimler var. Ellen Show ve Michelle Obama ayakları hakkında daha fazla bilgi (Bağlam: Michelle Obama ayak büyüklüğüne ilişkin daha önceki bir yorumun yayınlanması) . Merhabalar sayfan harbiden çok hoşuma gitti, şukuladım , – 30

  61. Gürbüz Reply

    Merhabalar siteniz vallaha billaha güzel, linkedinde paylaştım

  62. Aydın merkezden ben ali. Selam bu web sitesi yeminle ilgi uyandırıcı, teşekkürler 23-11-2020 03:05:53

  63. Bu konu : ” Ellen Show ve Michelle Obama ayakları hakkında daha fazla bilgi (Bağlam: Michelle Obama ayak büyüklüğüne ilişkin daha önceki bir yorumun yayınlanması) ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşımın inanılmaz dikkat çekici, face de paylaştım , ziya – 344

  64. Bu konu : ” Ellen Show ve Michelle Obama ayakları hakkında daha fazla bilgi (Bağlam: Michelle Obama ayak büyüklüğüne ilişkin daha önceki bir yorumun yayınlanması) ” çok güzel. selam arkadaşlar siten yeminle dikkat çekici, face de paylaştım , memo – 203

  65. Eskişehir merkezden ben ziya. Selam siten inan ki ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 09-12-2020 22:22:34

  66. Muğla merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar sayfa yeminle güzel, linkedinde paylaştım 15-12-2020 23:00:32

  67. Bu konu : ” Ellen Show ve Michelle Obama ayakları hakkında daha fazla bilgi (Bağlam: Michelle Obama ayak büyüklüğüne ilişkin daha önceki bir yorumun yayınlanması) ” çok güzel. Selamlar paylaşım cidden ilgi uyandırıcı, tebrikler , mehmet – 349

  68. Bu konu : ” Ellen Show ve Michelle Obama ayakları hakkında daha fazla bilgi (Bağlam: Michelle Obama ayak büyüklüğüne ilişkin daha önceki bir yorumun yayınlanması) ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşım inan ki güzel, teşekkürler , Hasan – 78

  69. Bu konu : ” Ellen Show ve Michelle Obama ayakları hakkında daha fazla bilgi (Bağlam: Michelle Obama ayak büyüklüğüne ilişkin daha önceki bir yorumun yayınlanması) ” çok güzel. Merhabalar web siteniz valla hoşuma gitti, twitter da paylaştım , banu – 135

  70. Merhaba herkese sayfanız vallaha mükemmel, sosyal medyada paylaştım

  71. Gürbüz Reply

    Merhabalar paylaşımınız süper ötesi çok hoşuma gitti, sağolun

  72. Ankara merkezden ben memo. Slm web siten gerçekten hayran bıraktı, facebookta paylaştım 17-01-2021 09:36:57

  73. Selamın aleyküm web siten süper ötesi çok iyi, sosyal medyada paylaştım

  74. Slm web sitesi gerçekten hayran bıraktı, linkedinde paylaştım

  75. Niğde merkezden ben Hasan. Mrb web siten gerçekten iyi, şukuladım 03-02-2021 11:49:54

  76. Artvin merkezden ben hatice. Selamlar paylaşımınız inanki güzel, linkedinde paylaştım 03-02-2021 18:19:52

  77. Gürbüz Reply

    Diyarbakır dan kimler var. Ellen Show ve Michelle Obama ayakları hakkında daha fazla bilgi (Bağlam: Michelle Obama ayak büyüklüğüne ilişkin daha önceki bir yorumun yayınlanması) . Selam herkese siten inan ki çok güzel, teraziye tıkladım , Gürbüz – 317

  78. Bu konu : ” Ellen Show ve Michelle Obama ayakları hakkında daha fazla bilgi (Bağlam: Michelle Obama ayak büyüklüğüne ilişkin daha önceki bir yorumun yayınlanması) ” çok güzel. Merhaba paylaşımınız inanılmaz çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , Emine – 354

  79. Bu konu : ” Ellen Show ve Michelle Obama ayakları hakkında daha fazla bilgi (Bağlam: Michelle Obama ayak büyüklüğüne ilişkin daha önceki bir yorumun yayınlanması) ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web siten süper ötesi çok hoşuma gitti, saolun , ziya – 67

  80. Bu konu : ” Ellen Show ve Michelle Obama ayakları hakkında daha fazla bilgi (Bağlam: Michelle Obama ayak büyüklüğüne ilişkin daha önceki bir yorumun yayınlanması) ” çok güzel. Slm siteniz harbiden ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım , banu – 118

  81. Bu konu : ” Ellen Show ve Michelle Obama ayakları hakkında daha fazla bilgi (Bağlam: Michelle Obama ayak büyüklüğüne ilişkin daha önceki bir yorumun yayınlanması) ” çok güzel. Selam sayfanız inanılmaz iyi, teşekkürler , – 120

  82. Bu konu : ” Ellen Show ve Michelle Obama ayakları hakkında daha fazla bilgi (Bağlam: Michelle Obama ayak büyüklüğüne ilişkin daha önceki bir yorumun yayınlanması) ” çok güzel. selam arkadaşlar paylaşımın cidden hayran edici, facebookta paylaştım , Hasan – 83

  83. selamun aleyküm sayfanız vallaha billaha hayran bıraktı, teşekkürler

  84. Selam herkese web siteniz ciddiyim çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum

  85. merhaba arkadaşlar siteniz valla dikkat çekici, teraziye tıkladım

  86. Merhaba sayfanız inanılmaz çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum

  87. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Ellen Show ve Michelle Obama ayakları hakkında daha fazla bilgi (Bağlam: Michelle Obama ayak büyüklüğüne ilişkin daha önceki bir yorumun yayınlanması) ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web sitesi yeminle hoşuma gitti, tebrikler , elif yılmaz – 245

  88. Bu konu : ” Ellen Show ve Michelle Obama ayakları hakkında daha fazla bilgi (Bağlam: Michelle Obama ayak büyüklüğüne ilişkin daha önceki bir yorumun yayınlanması) ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşımınız inanki hayran bıraktı, saolun , mehmet – 323

  89. merhaba arkadaşlar web siteniz valla çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım

  90. Kütahya merkezden ben Hasan. selam arkadaşlar bu web sitesi gerçekten hayran bıraktı, şukuladım 09-04-2021 19:51:26

  91. merhaba arkadaşlar siten inanki hayran bıraktı, linkedinde paylaştım

  92. Yozgat dan kimler var. Ellen Show ve Michelle Obama ayakları hakkında daha fazla bilgi (Bağlam: Michelle Obama ayak büyüklüğüne ilişkin daha önceki bir yorumun yayınlanması) . Selamlar siteniz vallaha billaha mükemmel, sağolun , doruk – 394

  93. selam arkadaşlar bu web sitesi harbiden dikkat çekici, linkedinde paylaştım

  94. Batman dan kimler var. Ellen Show ve Michelle Obama ayakları hakkında daha fazla bilgi (Bağlam: Michelle Obama ayak büyüklüğüne ilişkin daha önceki bir yorumun yayınlanması) . Selam web siteniz inanılmaz çok hoşuma gitti, teşekkürler , Emine – 202

  95. Diyarbakır dan kimler var. Ellen Show ve Michelle Obama ayakları hakkında daha fazla bilgi (Bağlam: Michelle Obama ayak büyüklüğüne ilişkin daha önceki bir yorumun yayınlanması) . Merhaba herkese web siten valla dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım , ali – 212

  96. Kahramanmaraş merkezden ben memo. Selamlar web siten vallaha hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 07-05-2021 05:53:59

  97. Selamın aleyküm sayfanız yeminle çok iyi, linkedinde paylaştım

  98. Bursa merkezden ben gaye. selamun aleyküm web siten vallaha billaha güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 22-05-2021 14:08:11

  99. İstanbul dan kimler var. Ellen Show ve Michelle Obama ayakları hakkında daha fazla bilgi (Bağlam: Michelle Obama ayak büyüklüğüne ilişkin daha önceki bir yorumun yayınlanması) . Mrb web siten vallaha hayran bıraktı, tebrikler , gaye – 23

  100. Osmaniye dan kimler var. Ellen Show ve Michelle Obama ayakları hakkında daha fazla bilgi (Bağlam: Michelle Obama ayak büyüklüğüne ilişkin daha önceki bir yorumun yayınlanması) . merhaba arkadaşlar web sitesi vallaha billaha güzel, şukuladım , hatice – 20

  101. Kırşehir merkezden ben Emine. Merhaba web siten harbiden dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 14-06-2021 12:40:23

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link