Polonyalı sağlık görevlileri, elma suyu üzerinde hızlı PCR covid-19 testi deniyor ve test pozitif çıkıyor.
Bu testler rakamları büyütmeye yarar. Tekrar test edilen her kişi yeni enfekte olarak gösterilir; Verdiğimiz olumlu davaların sayısı bir yalan.
Bu konu : ” Elma suyu içmeyin !! ” çok güzel. merhaba arkadaşlar paylaşımın vallaha billaha hayran edici, facebookta paylaştım , ziya – 248
merhaba arkadaşlar web siten vallaha çok hoşuma gitti, saolun
Kırıkkale merkezden ben hatice. Merhaba herkese siteniz harbiden iyi, facebookta paylaştım 13-12-2020 04:08:35
Slm web siteniz süper ötesi mükemmel, sağolun
Merhaba bu web sitesi süper ötesi güzel, saolun
Merhaba web sitesi cidden ilgi uyandırıcı, saolun
Merhaba sayfan yeminle çok güzel, face de paylaştım
Kastamonu dan kimler var. Elma suyu içmeyin !! . Selam siten valla hayran edici, teşekkürler , ziya – 493
Slm sayfa cidden mükemmel, sağolun
Selam paylaşımınız yeminle dikkat çekici, şukuladım
Malatya dan kimler var. Elma suyu içmeyin !! . Selamın aleyküm paylaşımınız gerçekten güzel, saolun , mehmet – 119
Nevşehir merkezden ben hatice. selam arkadaşlar bu web sitesi ciddiyim çok güzel, sosyal medyada paylaştım 04-02-2021 09:51:32
Mardin merkezden ben ali. Selamın aleyküm paylaşım inan ki hayran edici, şukuladım 06-02-2021 22:28:04
Sakarya merkezden ben Hasan. merhaba arkadaşlar sayfan inanılmaz ilgi uyandırıcı, teşekkürler 10-02-2021 21:47:23